01.03.2015 @ 10:00

Så er vi eeenndelig i luften!

Hjertelig velkommen til vores nye webside, Motionsfeltet.dk. Siden har været undervejs i et stykke tid, men nu er vi endelig i luften, og vi er klar til at fodre dig med masser af lækkert  motionsstof. For mange motionister er sæsonen ikke rigtig startet endnu, og Motionsfeltet.dk vil også starte blødt ud, indtil den danske motionssæson rigtig går i gang.

Vi vil komme til at fokusere på den danske motionscykelscene i 2015, hvor vi dog også vil se på, hvilke gode cykelrejser, som findes i udlandet samt enkelte motionsløb. Vi arrangerer blandt andet selv en spændende test-tour til Mallorca i april, hvor du skal være velkommen til at deltage. Vi giver endda gratis energi og et par solbriller, hvis du tager med!

Hvad kan du ellers forvente af Motionsfeltet.dk?
Vi vil have Danmarks største og mest opdateret motionscykelkalender, hvor du løbende kan finde alle motionsløbene i Danmark - både indenfor landevej, cross og mountainbike. Triatlon vil blive tilføjet senere. Motionsfeltet.dks motionskalender er dog ikke bare en kalender, det er nemlig også en værktøj til at vurdere de forskellige løb og komme med feedback til arrangørerne. Vi opfordrer alle motionisterne til at komme med karakter og feedback på motionsløbene inde under hvert løb. Vi vil fremhæve de løb, som klarer sig bedst i karaktergivningen. Jeres vurderinger er nemlig de bedste vurderinger, mener vi! Kalenderen nåede dog ikke at blive helt klar til dagens "kick-off", men den vil komme på indenfor de nærmeste par dage.

Motionsfeltet.dk vil også opfordre alle motionisterne til at blive en del af en klub. Derfor har vi lavet et aktivt klubmodul, så du kan finde den motionsklub, som er tættest på dig. Vi vil også sætte fokus på træning og kost, så du blive guidet til, hvordan du kan forbedre dig som motionist og måske komme i endnu bedre form. Klubmodulet vil også åbne indenfor de nærmeste par dage.

Du finder også en uddannelse- og rejseguide, så du kan finde de bedste uddannelser og rejser i Danmark og udlandet. Vi vil løbende opdatere disse guider, så de bliver så dækkende, som overhovedet muligt. Vi vil også sætte fokus på en cykelbutik eller webshop hver måned, hvor du kan læse mere om den udvalgte virksomhed. 

Derudover vil vi sætte fokus på at teste produkter og løbende se på det nyeste udstyr på markedet. På Motionsfeltet.dk er vi også stolte over, at vi på dag 1 allerede har Danmarks største brugtmarked. Vi vil naturligvis også dække vores eget motionscykelhold - Team Motionsfeltet.dk powered by Nutrixxion - så med andre ord - der bliver fart i hjulene her på sitet. 


Vil du være med?
Vil du have indfyldelse på, hvordan Motionsfeltet.dk skal udvikle sig? Så er du velkommen til at skrive til os på info@motionsfeltet.dk og komme med input og feedback. Vi er meget lydhør overfor ideer. 

Sitet er nu i luften, men vi har ikke nået alt det, som vi gerne ville, så forvent mange flere fede features indenfor de næste par måneder. Hvis du ikke allerede har liket os på Facebook eller følger os på Instagram, så bliv endelig en del af ”familien”.

De bedste hilsner,
Jesper Johannesen
Chefredaktør Motionsfeltet.dk 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tobias Lund fortsatte sin pludselige sejrsstime ved at tage sin anden triumf på to dage, men der bliver intet hattrick til den formstærke dansker. Fredag skal klassementet nemlig efter alt at dømme afgøres på løbet kongeetape, hvor der ganske vist ikke skal sluttes på Tyrkiets sværeste stigning, men hvor der burde være rigeligt med terræn til, at klatrerne endelig kan boltre sig efter fem dages venten. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_6_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/Thibau Nys fortsatte sin opstigen mod stjernerne ved at tage en uventet sejr i uvant terræn på en første bjergetape, som modvinden gjorde endnu mindre selektiv end ventet. Dermed er alt reelt status quo, men det vil det ikke være fredag aften, når rytterne har udkæmpet løbets traditionelt vigtigste slag, nemlig den også i år ganske kuperede enkeltstart - en nøgleetape, der i lyset af dagens udvikling blot er blevet endnu vigtigere. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_3_etape_af_tour_de_romandie_2024/Hverken Kasper Asgreen eller Casper Pedersen har kontrakt i 2025 endnu, men døren er fortsat åben hos deres nuværende arbejdsgiver. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lefevere_kommenterer_asgreen_og_casper_ps_kontraktsituation/Tre uger efter sit voldsomme styrt i Baskerlandet Rundt er Remco Evenepoel tilbage på landevejscyklen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/evenepoel_tilbage_paa_landevejen/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet