Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

13.06.2016 @ 09:00

Hver uge vil Feltet.dk og Motionsfeltet.dk præsentere Ugens Deal, hvor du kan få et ekstra godt tilbud fra en af vores mange samarbejdspartnere. Denne uge er det HIGH5 IsoGel og HIGH5 IsoGel Plus fra Bikeuniverse.

High5 IsoGel har en konsistens, der mest ligner en sportsdrik. Den er uden klumper og indeholder lidt reel juice fro at sikre en god smag. Den er ikke tyktflydende og ikke for sød. Den er nem at åbne og sluge, og hver pakning indeholder 23g kulhydrat.

 

IsoGel har vundet priser og har bevist sit værd i mange af verdens hårdeste konkurrencer. Hvilken High5 gel skal man bruge: EnergyGel eller IsoGel? Begge produkter har den samme funktion. Til gengæld har IsoGel en lettere konsistens som ligger et sted imellem drikke og gel. EnergyGel er lidt mere tyktflydende men fylder og vejer mindre, hvilket gør det lettere at tage med sig i større mængder.

 

Smags varianter: Orange, Berry.

Vejl. pris: 375,-

Nu: 119,-

Du sparer 68%

 

    

 

High5 IsoGel Plus har en konsistens der nærmest ligner mere sportsdrik end gel. Den er blød og uden klumper, og har en smule reel juice for at sikre en god smag. Den er ikke tyktflydende eller for sød. Den er nem at åbne og sluge, og hver pakning indeholder 23g kulhydrat og en moderat dose af koffein (30g).

 

Når man bruger det som anbefalet vil koffeinindholdet sørge for øget opmærksomhed og koncentration samt nedsat reaktionstid.

 

IsoGel Plus har vundet præmier og har bevist sit værd i mange af verdens hårdeste konkurrencer. Hvilken High5 gel skal man vælge: EnergyGel Plus eller IsoGel Plus? Begge typer opfylder stort set den samme funktion. Til gengæld har IsoGel en letter konsistens som ligger mellem gel og drik. EnergyGel har lidt tykkere konsistens men fylder og vejer mindre, hvilket går det lettere at have med sig i større mængder.

 

Smags varianter: Citrus, Berry

Vejl. pris: 400,-

Nu: 119,-

Du sparer 70%

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet