Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

20.06.2016 @ 09:00

Hver uge vil Feltet.dk og Motionsfeltet.dk præsentere Ugens Deal, hvor du kan få et ekstra godt tilbud fra en af vores mange samarbejdspartnere. Denne uge er det Assos T. Cento Korte Cykelbukser fra Bikeuniverse.

T. cento er Assos’ højtydende, lange afstande shorts, skræddersyet til en cykling kropstype.

 

 

Disse shorts har Assos’ speciel designede comfortFit: der giver en perfekt pasform.

     

Den unikke indsats er et lille mesterværk, der er specielt designet til de lange ture på landevejen, skove eller på spinning cyklen. Shortsene er ergonomisk formet og Assos har brugt et støddæmpende hukommelse skum og en meget speciel ASSOS opfindelse, kuKuPenthouse.

 

Dette vil sige at der er skåret en lille firkant ud af siddepuden, som er dækket med en enkelt, blødt lag stof. Udover dette, har T. cento et ekstra lag syet ind over den bagerste del af siddepuden som er beregnet til at forbedre holdbarheden netop dér. Puden er fæstnet forrest og bagerst i bukserne og dette mindsker friktionen, og derved nedsættes risikoen for irritation af huden.

Grundet T. cento konstruktion, er den velegnet til mere robuste krops typer.

 

 

ALLE vores ASSOS produkter er i forvejen nedsat med 30% og i denne uge sparer du yderligere 100,- på Assos T.cento bibshorts. For at opnå denne ekstra rabat skal du blot registrere dig som bruger, tilmelde dig nyhedsbrev på bikeuniverse.dk og brug rabatkode: 100dkcento

 

Normal pris: 1999,-

 

Nu: 1399,-

 

Ugens deal pris: 1299,-

 

Køb den her

 

For alle vores øvrige Assos produkter klik her

 

Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.
Test: Rapha Outdoor Voices – trøje og bibshorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
Pro Cycling Manager 2020 anmeldelse
Sommer betyder som regel Tour de France og Pro Cycling Manager, men i år må vi dog nøjes med sidstnævnte. Feltet.dks spilanmelder Rasmus Brandt har fået fat i årets udgave af cykelsimulatoren. Læs hans gennemgang af de nye elementer og hans dom lige her.
DKBIKE - Carbon hjul med 900 dages garanti
DKBIKE har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 
First ride: Canyon Grail:ON
El cyklerne stormer frem, og det er ikke kun Hr. og Fru Danmarks dagligdags cykler, der bliver solgt. I det dyre segment findes der både el-racer og MTB’er, og nu kommer Canyon med en elektrificeret udgave af deres gravel cykel, Grail.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

I det stærkt besatte Tour de l’Ain blev det ganske overraskende Deceuninck Quick Steps italiener Andrea Bagioli, der løb med sejren foran sæsondebuterende Primoz Roglic. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/italiensk_quick-step_komet_snupper_foerste_sejr_foran_favoritterne_i_ain/Fabio Jakobsen er nu ude af koma. Hollænderen blev i dag vækket efter sit frygtelige styrt på første etape af Tour de Pologne. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/jakobsen_ude_af_koma_-_alle_knogler_braekket_i_ansigtet/ ZFC har testet 12 forskellige her: https://zerofrictioncycling.com.au/lubetesting/ Udover illustrationerne er der individuelle test af de forskellige, hvor nogle af dem er wet lubes. Af dem klarer NFS sig exceptionelt godt. Sagen er, at det slid kan mindskes markant, hvis man får Squirt ordentligt ind i kæden fra start. Om man så synes det er for besværligt ift. det resultat man ellers opnår er op til en selv at vurdere. Pt. er jeg startet på at dyppe kæderne i Silca Super Secret Chain Lube i et døgns tid for at se, hvordan det fungerer. Første tur bliver i dag eller i morgen. Ved at påføre Silca normalt lød kæden rædselsfuldt tør, så jeg har en teori om, at det ikke kunne trænge ordentligt ind i kæden på normal vis. Jeg forestiller mig, at man kan gøre noget lignende med Squirt. BB drop er afstanden fra krank aksel op til hjulaksel. Det påvirker tyngdepunktet - jo lavere tyngdepunkt so mere 'rolig' ved højfart men også lidt mindre villig til at køre rundt om hjørner. CX cykler skal som MTB'ere gerne kunne kører over forhindringer i trænet uden pedalerne støder på så man vælter og mister balancen. En klassisk randoneur cykel kunne også være et bud. Der er altid plads til skærme & brede dæk, rack mounts til en let bagage for eller bag - men de er ikke så populære omend mange moderne mere race orienterede der betegnes som gravel, allroad, roadplus etc. efterhånden ligner en klassisk randoneur cykel mere og mere. Jeg har lige overgivet mig og købt en ny tung stål ramme i stedet for min titanium CX (der var en anelse for stor) som der falder ind under det segment der i gamle dage kaldtes for randoneur. Aner ikke hvordan den kører da jeg stadig mangler at forbundet hydraulikken og hældt olie på.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet