Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

20.06.2016 @ 09:00

Hver uge vil Feltet.dk og Motionsfeltet.dk præsentere Ugens Deal, hvor du kan få et ekstra godt tilbud fra en af vores mange samarbejdspartnere. Denne uge er det Assos T. Cento Korte Cykelbukser fra Bikeuniverse.

T. cento er Assos’ højtydende, lange afstande shorts, skræddersyet til en cykling kropstype.

 

 

Disse shorts har Assos’ speciel designede comfortFit: der giver en perfekt pasform.

     

Den unikke indsats er et lille mesterværk, der er specielt designet til de lange ture på landevejen, skove eller på spinning cyklen. Shortsene er ergonomisk formet og Assos har brugt et støddæmpende hukommelse skum og en meget speciel ASSOS opfindelse, kuKuPenthouse.

 

Dette vil sige at der er skåret en lille firkant ud af siddepuden, som er dækket med en enkelt, blødt lag stof. Udover dette, har T. cento et ekstra lag syet ind over den bagerste del af siddepuden som er beregnet til at forbedre holdbarheden netop dér. Puden er fæstnet forrest og bagerst i bukserne og dette mindsker friktionen, og derved nedsættes risikoen for irritation af huden.

Grundet T. cento konstruktion, er den velegnet til mere robuste krops typer.

 

 

ALLE vores ASSOS produkter er i forvejen nedsat med 30% og i denne uge sparer du yderligere 100,- på Assos T.cento bibshorts. For at opnå denne ekstra rabat skal du blot registrere dig som bruger, tilmelde dig nyhedsbrev på bikeuniverse.dk og brug rabatkode: 100dkcento

 

Normal pris: 1999,-

 

Nu: 1399,-

 

Ugens deal pris: 1299,-

 

Køb den her

 

For alle vores øvrige Assos produkter klik her

 

Hold varmen under træningen i vinterperioden
Gør de kolde ture på cyklen til en fornøjelse. Den rigtige påklædning er vigtig for, at du kan holde varmen fra start til slut. 
Gravel ride: En vinterdag på grus i Vejle Ådal
Det er blevet vinter i Danmark, og frosten har sat ind. Det afholder dog ikke mig fra at tage en tur i Vejle Ådalen
Test: Vintertøj fra Futurum
”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.
Job: Cykelsøgemaskinen Velomio.com søger sælger
Cykelsøgemaskinen Velomio.com søger en sælger. Er du den rette person og har du kendskab til cykelbranchen?
Produktnyt: Lazer Sphere - Cyklistens nye bedste ven
Ved at bygge videre på successen fra Lazer Genesis, præsenterer Lazer deres nyeste hjelm: Lazer Sphere. 
Test: Rapha Classic vinterjakke
En teknisk jakke i klassisk indpakning, som giver god beskyttelse i kombination med let vægt. En jakke som kan det hele.    
Test: Rapha Pro Team vinterjakke
En virkelig topjakke til den seriøse rytter, som også kører stærkt om vinteren.
Produktnyt: Nye flade mountainbike sko fra Crankbrothers
Crankbrothers introducerer ny serie af flade cykelsko til brug på mountainbiken. Kollektionen består af to modeller med klamper og én uden.
LIVESTREAM: Social Ride med VM-sølvvinderen
Se livestream af Social Ride med Anders Foldager.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Hejsa allesammen. Jeg har en hometrainer, som jeg desværre ikke helt får brugt så ofte, som jeg gerne vil. Det skyldes primært at jeg er nødsaget til at bruge min cykel som almindelig hverdags/pendler cykel. Men herunder coronakrisen tænkte jeg, at det er mere end oplagt at tage den i brug igen. Men jeg synes det er for besværligt at skifte dæk, hver gang jeg vil træne på den. Tror I det kunne fungere at købe et ekstra baghjul med en kassette magen til, og så blot skifte baghjul hver gang? Jeg er med på, at det måske ikke vil køre helt optimalt, da kæden og kassetten ikke slides samtidigt. Men vil cyklen stadig være til at cykle på?Sidste år fik Jonas Vingegaard sin Grand Tour debut, da han hjalp holdkammeraten Primož Rogli? til den samlede sejr i Vuelta a España. I 2021 er det spanske etapeløb endnu engang på programmet for den 24-årige dansker. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/vingegaard_skal_koere_vuelta_a_espaa_igen/Selvom Israel-Start Up Nations bomstærke tysker er fyldt 38 år, satser holdet alderspræsident på at kunne være med, når årets udgave af Giro d’Italia skydes i gang. Greipels helt store mål for 2021 er dog endnu mere simpelt: Han vil nyde det. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/greipel_vil_koere_giro_ditalia__og_nyde_tilvaerelsen_som_professionel/Team Jumbo-Vismas stjernesprinter Dylan Groenewegen satser på at kunne gøre comeback, når Tour de Hongrie afvikles i midten af maj. Hollænderen blev i november tildelt en karantæne, der strækker sig frem til starten af maj. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/groenewegen_vil_goere_comeback_i_ungarn/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet