Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

20.02.2021 @ 21:02

Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.

LANDEVEJSSÆSONEN ER I GANG - BLIV ÅRETS MANAGER

Feltet.dk Tour er skudt godt i gang. Deltag i managerspillet og konkurrencen om at blive årets manager!

Du har 50 millioner til rådighed og skal vælge 24 ryttere. Næsten 1.000 ryttere deltager i spillet. Så du har rigtig mange muligheder og skal overveje, hvordan du kan score point i Giro d'Italia, Tour de France, Vueltaen, VM, EM, OL, klassiker og mange mange flere løb.Der er 25.000 kroner i startpuljen.Ved hver tilmelding til managerspillet øges præmiepuljen med 8 kroner. Så puljen vil altså blive øget helt frem til 27. februar, hvor spillet starter. Der er også lodtrækningspræmier i spillet.

OPRET DIT HOLD I FELTET.DK TOUR 2021 NU

 

 

MANAGERSPIL TIL UAE TOUR

Før Feltet.dk Tour køres UAE Tour, som starter den 21. februar. Årets første WorldTour-løb bliver fejret med et selvstændig managerspil i 2021. Det bliver et stjerne besat felt med Caleb Ewn, Tour-vinderen Tadej Pogacar, Fernando Gaviria, Rigoberto Uran, Wout Poels, Jack Haig, Alexey Lutsenko, Adan Yates, Elia Vivani, Michael Mørkøv, Joao Almeida, Sam Bennett, Chris Froome, Giacomo Nizzolo, Jonas Vingegaard, Mattias Skjelmose, Vincenzo Nibali og Jasper Philipsen.UAE Tour starter den 21. februar kl. 10.00. Der er 2.500 kroner i startpuljen og den vokser med 8 kroner pr. tilmelding.Der er også lodtrækningspræmier og etapepræmier i spillet.

TILMELD DIT MANAGERHOLD TIL UAE TOUR

 

 

MANAGERSPIL TIL PARIS-NICE
I starter af marts starter årets tredje managerspil med Paris-Nice. Her er også et stærkt felt til start med Philippe Gilbert, Alexander Kristoff, Rui Costa, John Degenkolb, Tony Martin, Arnaud Demare, Richie Porte, Michael Matthews, Luis Leon Sanchez og Primoz Roglic. Flere stærke danske ryttere er også til start med Søren Kragh Andersen, Mads Pedersen og Michael Mørkøv.

Paris-Nice starter den 7. marts kl. 12.00. Der er 2.500 kroner i startpuljen og den vokser med 8 kroner pr. tilmelding.Der er også lodtrækningspræmier og etapepræmier i spillet.

TILMELD DIT MANAGERHOLD TIL PARIS-NICE

 

 

VIND EN SIGNERET TRØJE FRA SØREN KRAGH ANDERSEN
I managerspillet kan du også vinde en signeret cykeltrøje fra Søren Kragh Andersen i Feltet.dk Tour. Vi har fået flere trøjer fra den dobbelte danske Tour de France vinder. Derfor kan du også vinde en i samarbejde med cykelsøgemaskine Velomio.com.

HJÆLP OS MED AT SVARE PÅ NOGLE FÅ SPØRGSMÅL

 

 

KOM BAG OM FELTET.DKS EKSPERT
Hvem er Feltet.dks cykelekspert egentligt? Hvad laver han på Feltet.dk og hvordan ser hans arbejdsdag ud? Bagerstop sætter fokus på Emil Axelgaard.

Som managerspil har du måske stiftet bekendtskab med Emil Axelgaard. Podcasten Bagerstop har netop offentliggjort seneste episode, og denne gang er det med Feltet.dks helt egen ekspert, Emil Axelgaard.
 "Episoden handler om, hvordan Emil Axelgaard gik fra superstudent til cykelekspert. Om hans imponerende og legendariske analyser på Feltet.dk samt store cykelviden. Sidstnævnte bliver testet i 'Den Store Emil Axelgaard-quiz' i episoden, hvor han scorer en voldsom mængde point," forklarer Bagerstops vært Martin Weibel til Feltet.dk. 

 

36-årige Emil Axelgaard blev fuldtidsansat i 2013 på Feltet.dk og har siden haft ansvaret for analyser, optakter og liveopdateringer.

I det nye afsnit i Podcast kan du komme helt tæt på hovedpersonen.

LYT MED OG HØR, HVORDAN EMIL AXELGAARD KLARER BAGERSTOPS QUIZ

Sådan supplerer du din cykeltræning med CBD produkter
Test: Tacx Boost Indoor Trainer
Tacx Boost er en entry-level ”wheel-on” indoor trainer, som gør det muligt at køre indendørs samt deltage i virtuelle træninger og løb på platforme som eksempelvis Zwift. Den er nem at sætte op og pakke sammen igen, og gør det muligt at medbringe næsten hvor som helst.
Produktnyt: Mere fornøjelse og færre punkteringer med AW3 landevejsdæk fra Bontrager
Bontrager har opdateret deres AW3 landevejsdæk med helt nye modeller med Hard-Case Lite og Hard-Case, hvilket giver bedre beskyttelse mod punkteringer uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.
Produktnyt: Trek lancerer en let E-Caliber MTB
Trek præsenterer den helt nye E-Caliber. Med E-Caliber præsenterer Trek en helt ny familie af lette, elektriske XC-mountainbikes.
Udfordr cykelvennerne - 3 managerspil skudt i gang
Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.
Sæt dit managerhold til UAE Tour - starter søndag
Managersæsonen skydes i gang med UAE Tour den 21. februar. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets første WorldTour-løb.
Test: isolés Vincent Shelter Plus
En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.
Fugle på hjul - Nyt dansk gravel- og turcykel brand spreder vingerne
I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.
Test: XLC handsker, sokker og skoovertræk
I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Instagram #motionsfeltet

Få inspiration til vintertræningen - We are danes
Simon Andreassen og en række andre danske idrætsudøver er med i den nye Redbull-film, We are Danes.
Ny bog i webshoppen: Engang var jeg Jesper Skibby
"Engang var jeg Jesper Skibby" er både en sportskrønike og et indgående portræt af et komplekst menneske, som vi alle har mere tilfælles med, end vi tror. Bogen udkommer den 24. marts og kan allerede nu forudbestilles i webshoppen.
Debat: Har du styr på din graveltur eller gravelevent?
Gravelcykling er det nye sort, og de seneste år er det strømmet til med nye ryttere. Herligt! Men kører gravelrytterne, hvor de må? 
Test: Knog Blinder Skull lygtesæt
Nye smarte lygter fra Knog, der er nemme at montere og har masser af power. Perfekt lygtesæt til pendleren eller cykelrytteren, der vil gøre mere opmærksom på sig selv i trafikken.
Produktnyt: Assos Mille GTS bibshorts
Assos lancerer nye bibshorts i deres Mille-kollektion - den mest budgetvenlige kategori fra de schweiziske mestre i komfort.
Produktnyt: Canyon lancerer ny Torque:on
Canyon introducerer en helt ny, e-park cykel, der kombinerer brugbarheden fra mærkets ikoniske Torque model med hjælpen og rækkevidden fra Shimanos nye EP8 pedal-hjælpesystem. Canyon Spectral:on, Neuron:on og Grand Canyon:on opgraderes også med det nye EP8 motor- og batterisystem og udgør et af de mest omfattende og innovative e-mtb serier på markedet.
Gravel Ride: Præsentation af ny skribent bikepacker Tobias
Feltet.dk har fået en ny fast skribent i vores gravelsektion. Han hedder Tobias og du kan her læse hvem han er og hvorfor han kalder sig selv for en cykelnørd.
Vind en signeret cykeltrøje fra Søren Kragh
Skandinaviens første gravelfestival ser dagens lys
Tre danskere står bag festivalen og de har store planer.
Hold varmen under træningen i vinterperioden
Gør de kolde ture på cyklen til en fornøjelse. Den rigtige påklædning er vigtig for, at du kan holde varmen fra start til slut. 
Gravel ride: En vinterdag på grus i Vejle Ådal
Det er blevet vinter i Danmark, og frosten har sat ind. Det afholder dog ikke mig fra at tage en tur i Vejle Ådalen
Test: Vintertøj fra Futurum
”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.
Produktnyt: Lazer Sphere - Cyklistens nye bedste ven
Ved at bygge videre på successen fra Lazer Genesis, præsenterer Lazer deres nyeste hjelm: Lazer Sphere. 
Test: Rapha Classic vinterjakke
En teknisk jakke i klassisk indpakning, som giver god beskyttelse i kombination med let vægt. En jakke som kan det hele.    
Test: Rapha Pro Team vinterjakke
En virkelig topjakke til den seriøse rytter, som også kører stærkt om vinteren.

Seneste indlæg i debatten

Det danske talent Kasper Andersen fik en strålende afslutning på sidste juniorsæson. Danskeren vandt europamesterskabet , og kort tid efter blev det offentliggjort, at han havde skrevet kontrakt med det danske kontinentalhold coloQuick. Han nåede dog kun et enkelt løb i EM-trøjen, men det var til gengæld også helt specielt for den unge rytter. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/coloquick-talent_fik_t_loeb_i_em-troejen_det_var_noget_specielt/ Sålerne er 1 cm tykke. Det fungerer fint hos mig. Skoovertræks formål er både at isolere og tage vinden. Jo mere isolering, des bedre hold på varmen. Det gjorde stor forskel på at holde varmen i mine fødder. Lidt ala 150mm isolering, kontra 250mm isolering på loftet i et hus. Et eksempel: Tiagra 4700 er næsten på niveau med 105 r7000, og 105 r7000 er næsten på niveau med Ultegra r8000, så et Tiagra 4700 gruppesæt vil være at foretrække i forhold til Ultegra 6800, og klart bedre end Ultra 6700, 6600 etc.Foråret har langt om længe meldt sin ankomst, og intet er bedre til at signalere de lysere tider end starten på det første store europæiske etapeløb, Paris-Nice. Symbolikken er tydelig, når rytterne i bevæger sig fra de kolde, vinterlige og blæsende forhold i Nordfrankrig til det flotte solskin på den franske Cote d’Azur, mens terrænet gradvist ændres fra et fladt sprinterparadis til langt mere kuperede og vanskelige udfordringer. Efter nogle år med relativt lette ruter har arrangørerne siden 2017 igen gjort løbet til et mere klassisk og hårdere etapeløb og kombinationen af en enkeltstart, en decideret bjergafslutning, mulig sidevind i nord og klassisk mellemkuperet, sydfransk terræn betyder, at 2021-udgaven af Løbet mod Solen bliver rammen om et stort slag mellem nogle af verdens bedste etapeløbsryttere, der atter belønnes for deres alsidighed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_paris-nice_2021/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Sådan supplerer du din cykeltræning med CBD produkter
Test: Tacx Boost Indoor Trainer
Tacx Boost er en entry-level ”wheel-on” indoor trainer, som gør det muligt at køre indendørs samt deltage i virtuelle træninger og løb på platforme som eksempelvis Zwift. Den er nem at sætte op og pakke sammen igen, og gør det muligt at medbringe næsten hvor som helst.
Produktnyt: Mere fornøjelse og færre punkteringer med AW3 landevejsdæk fra Bontrager
Bontrager har opdateret deres AW3 landevejsdæk med helt nye modeller med Hard-Case Lite og Hard-Case, hvilket giver bedre beskyttelse mod punkteringer uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.
Produktnyt: Trek lancerer en let E-Caliber MTB
Trek præsenterer den helt nye E-Caliber. Med E-Caliber præsenterer Trek en helt ny familie af lette, elektriske XC-mountainbikes.
Udfordr cykelvennerne - 3 managerspil skudt i gang
Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.
Sæt dit managerhold til UAE Tour - starter søndag
Managersæsonen skydes i gang med UAE Tour den 21. februar. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets første WorldTour-løb.
Test: isolés Vincent Shelter Plus
En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.
Fugle på hjul - Nyt dansk gravel- og turcykel brand spreder vingerne
I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.
Test: XLC handsker, sokker og skoovertræk
I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet