Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

13.09.2016 @ 11:15

Leder du efter en fed oplevelse på MTB, som ikke må tage en hel uge ud af din stramme kalender? Ja, så har vi lige det, som du søger efter her. 

Feltet.dk/Motionsfeltet.dk har lavet et samarbejde med MTB Harzen, hvor du kan få tre dage inklusiv det mest nødvendige og selvfølgelig en dansk talende guide. Få den ultimative MTB oplevelse med over 1500 km kortlagte spor i Mtb Harzen regi.
 

 

Vi mødes på hotellet i Altenau den første dag ved middagstid. Køreturen til Altenau tager omkring fem timer fra grænsen afhængig af trafikken omkring Hamborg. Den første dag kører vi en kort tur i området på 20-30 kilometer. De efterfølgende to dage vil der blive kørt efter gruppernes niveauer, det kan være fra 20 og op til 70 kilometer i Harzens smukke bjerge.

 

 

Guidede ture

Ruterne, som man bliver guidet rundt på, er en cirka en 50/50% blanding af singletrack og grusstier. Mange singletracks er små vandrestier, hvor underlaget er naturligt, og man må forvente en del rødder. De længste opkørsler bliver ofte lagt på grusveje, så de er mere overkommelige. Forholdet mellem grusveje og stier kan variere i forhold til deltagernes ønsker og niveau. Alle kan være med, og der køres aldrig hurtigere end den langsomste. Hvis det er en større gruppe, som er på besøg, vil man ofte blive opdelt efter tempo. Der er aldrig mere end 12 deltagere per guide.

 

Hotellet

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis velfungerende WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2 og 3 mandsværelser. Hotellet serverer en sportsvenlig morgenmad hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede tur går forbi en café, hvor det er mulighed for at købe en frokost.

Det er muligt at tilkøbe en ekstra overnatning på MTB Harzen hotellet for 449 kroner inklusiv morgenmad. Den ekstra overnatning gør, at du kan ankomme aftenen før og dermed være frisk og veludhvilet til den første dag og slippe for den meget tidlige køretur.

 Facts om turen
3 cykeldage med dansk guide

- Teknikkursus
- Morgenbuffet og aftenbuffet inkluderet
- Lækker cykelvask, tørrerum, cykelopbevaring med alarm, værksted og stor terrasse - Alt sammen på hotellet!
- Teknikbane til brug efter behov og ønske
- Kort sagt - Du skal kun tænke på at cykle! 


Turen koster 2299 kroner og inkluderer hotel med morgenbuffet og aftenbuffet samt ovenstående hotelfaciliteter, endvidere er der faste planlagte MTB turer fredag til søndag under opholdet.

 

SE MERE OM TUREN OG BESTIL HER

 

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Hørte i podcasten Forhjulslir Folschack udtale at danskerne kommer med nyt udstyr til OL (såfremt min hukommelse ikke svigter). Tror det er i den podcast med Folschack fra januar. "King har jeg kun haft på en cykel i 4 år - regner ikke med at kigge til dem de næste 5 år." Chris King er bare toppen, de er, som du selv beskriver fit and forget. Har hørt om folk som skiller dem ad efter 15 år og det originale fedt stadig er at finde i dem og de i øvrigt virker helt upåklageligt. Det er egentlig meget påfaldende, at "i gamle dage", hvor der ikke var andre standarder end 1" styrfittings med gevind, var ens eneste bekymring, hvornår den nederste konus fik hakker - og det fik den... før eller siden, da det meste af tiden blev spenderet med at køre lige eller næsten lige ud. Nu er lejerne semi eller fuldintegreret (eller noget der imellem) og holdbarheden (med mindre tingene efterses halvårligt) en hel del mindre. Tillad mig at drage en parrallel til nutidens krankboksdesigns.....same same. Udvikling? ja - men næppe fremskridt andet end de få timer tingene afprøves/måles i et laboratorie. Jeg kan rigtig godt lide den store skærm. Især hvis man bruger kortet meget. Man kan få et helt godt overblik over omkringliggende terræn/veje og stadig se hvad der er hvad. Jeg ved ikke hvor mange felter man kan have ad gangen på 830, men på 1030 gives der god mulighed for, at have det man gerne vil se fremme på 1 skærm. Hvis man samtidig bruger briller, giver det lidt flere muligheder med den store skærm. Såmænd derfor. Ikke siden 19. juli har belgiske Wout Van Aert kørt et løb på landevejene, men efter sin lange skadespause er der nu endelig lys for enden af tunnelen. Den belgiske enkeltstartsmester stiller nemlig til start i Omloop Het Nieuwsblad. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_goer_comeback_i_omloop/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet