08.05.2017 @ 08:20

Maj og juni er sæson for to store MTB-arrangementer i Rold Skov. Det lange Rold24race køres for 11. gang og er en gammel kending. Det kortere 10 timer i Rebild fører traditionen videre fra 12 timer i Rold. Det er blevet to timer kortere og har fået ny arrangør.

Rold24race køres den 20. til 21. maj. Skørping Skole er omdrejningspunktet for løbet. Det er herfra rytterne dag og nat bliver sendt ud på ruten, som er godt 13 km. lang med 200 højdemeter.
 

"Løbet køres på en udfordrende og afvekslende singletrack-rute. Det er et sandt eldorado for alle, der er vilde med at køre MTB," fortæller stævneleder Svend Bråten. Høj puls og adrenalin ad libitum er med i prisen!  
 

Der er fortsat ledige startnumre til Rold24race, men I skal være hurtige. Man kan deltage som solo, duo, 4, eller 6-8 personers hold og der er sågar en 9+6 timers klasse for juniorrytter.


Arrangørerne bag Rold24race er Televom og Rold Skov MTB. Begge klubber har gennem de seneste mange år passet og plejet de offentligt tilgængelige MTB-spor i Rold Skov. Læs mere her: http://www.rold24race.dk/

 

Et kortere løb i mere ukendt terræn

Med den kortere tidsramme er 10 timer i Rebild måske mere overkommeligt. Løbet køres den 17. juni. Ruten er 10 km. lang og har 150-200 højdemeter. Målområdet ligger ved Comwell Rebild Bakker, og det er også her, der arrangeres After Party.
 

Formand for MTB Rebild Bakker Hugo Dissing fortæller om løbet: "Vi er vilde med terrænet. Nørreskoven - den del af Rold Skov, som løbet køres i - bruges normalt kun af folk, der er lokalkendte. 10 timer i Rebild gør det muligt for andre at få glæde af ruten, som passer perfekt til fire mands hold. Vores samarbejde med Comwell Rebild Bakker tilføjer et element af luksus. DGI står for den professionelle tidstagning."


Løbsarrangøren MTB Rebild Bakker har sat en deltagergrænse ved 500 personer.

Tilmelding til løber her: http://10timerirebild.dk/

 

Info om Triatland Rebild

Rebild Kommune har Danmarks største sammenhængende skov på 80 kvadratkilometer og er et af de steder i landet, hvor der er flest højdemeter pr. tilbagelagt kilometer. Det gør Triatland Rebild attraktivt for udendørs sportsturister og tiltrækker årligt mere end 30 sports-events med deltagere fra ind- og udland.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x