21.08.2014 @ 15:48

Hvis du vil cykle Kræftens Bekæmpelses store cykelløb 'Trædtil', som afvikles i hele landet, så er det en god ide at tilmelde dig i denne uge, så sparer du nemlig en 50'er på tilmeldingsgebyret.

Er du tilmeldt Kræftens Bekæmpelses store cykelløb 'Trædtil'? Ellers er det en god ide at gøre det inden den 24. august, hvor tilmeldingsgebyret stiger med 50 kroner per billet. Er I 25 eller flere, der gerne vil træde til sammen, kan I tilmelde jer som hold og få 10% rabat på deltagerprisen.
 

TRÆDTIL DANMARK er et motionscykelløb for dig, din familie, venner og kollegaer. Sammen med cykelklubber rundt om i landet arrangerer Kræftens Bekæmpelse cykelløbene. I hver deltagergebyr er der indregnet et støttebeløb til Kræftens Bekæmpelse, og dermed er du med til at støtte op om en god sag. Cykelløbet køres den 7. september i hele landet, der køres både på landevej og mountainbike.


Trædtil afvikles i 10 forskellige byer: Hjørring, Aalborg, Herning, Skanderborg, Vejle, Nykøbing Sjælland, København, Køge, Odense samt Sønderborg.

Du kan tilmelde dig på www.trædtil.dk

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x