21.08.2014 @ 15:48

Hvis du vil cykle Kræftens Bekæmpelses store cykelløb 'Trædtil', som afvikles i hele landet, så er det en god ide at tilmelde dig i denne uge, så sparer du nemlig en 50'er på tilmeldingsgebyret.

Er du tilmeldt Kræftens Bekæmpelses store cykelløb 'Trædtil'? Ellers er det en god ide at gøre det inden den 24. august, hvor tilmeldingsgebyret stiger med 50 kroner per billet. Er I 25 eller flere, der gerne vil træde til sammen, kan I tilmelde jer som hold og få 10% rabat på deltagerprisen.
 

TRÆDTIL DANMARK er et motionscykelløb for dig, din familie, venner og kollegaer. Sammen med cykelklubber rundt om i landet arrangerer Kræftens Bekæmpelse cykelløbene. I hver deltagergebyr er der indregnet et støttebeløb til Kræftens Bekæmpelse, og dermed er du med til at støtte op om en god sag. Cykelløbet køres den 7. september i hele landet, der køres både på landevej og mountainbike.


Trædtil afvikles i 10 forskellige byer: Hjørring, Aalborg, Herning, Skanderborg, Vejle, Nykøbing Sjælland, København, Køge, Odense samt Sønderborg.

Du kan tilmelde dig på www.trædtil.dk

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x