Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

15.01.2021 @ 12:30

”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.

Cykling kan hurtigt blive en omkostningstung sport eller motionsform med al det grej og udstyr, som følger med - især hvis man cykler udendørs hele året rundt.

 

Med et vintersæt fra Futurum bliver du klædt på fra top til tå og fra inderst til yderst i lækkert kvalitetscykeltøj, der samtidig kommer til en yderst fornuftig pris. Feltet.dk har testet en komplet tøjpakke.

 

Til underkroppen er der bib-shorts, løse ben, strømper og skoovertræk, mens overkroppen forsynes med merinouldsundertrøje, jakke, vest, hue, halsedisse og handsker. Læs med om det funktionelle tøj, som kan holde dig varm under træning på de kolde og regnfulde dage.

 

I testen kan du læse en mere grundig gennemgang af bib-shorts og jakke, mens en lettere gennemgang laves til tilbehøret - alt sammen fra 4 SEASONS PRO kollektionen.

 

4 Seasons Pro bib-shorts

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Seasons Pro

Farve: Sort
Størrelser: XS-3XL
Vejledende udsalgspris: 1.600,- kroner

 

Bib-shorts og vinterkollektion er to ting, som ikke umiddelbart hænger sammen, men Futurum har formået at lave et par shorts, som absolut hører vinteren til, og som er lavet til at bruges i alle slags vejrtyper.

 

4 Seasons Pro buksen er solide, og ifølge producenten bør de kunne klare mere udfordrende vejrforhold som kulde, regn og blæst uden problemer. Og det lever buksen klart op til.

 

 

4 Seasons bib-shorts er bygget op af to dele, hvor den ydre del sørger for at leve op til ovenstående funktioner og egenskaber.

 

Den mere robuste yderdel er foret, hvilket giver en dejlig varme, og en unik membran leverer et vandsøjletryk på 10.000 mm (et udtryk for hvor meget vand angivet i mm, en kvadratcentimeter på jakken kan holde ude pr. time før vandet løber igennem), men samtidig god åndbarhed.

 

Det er en kategori af meget høj vandtæthed og er på niveau med regntøj af høj kvalitet. Den ydre del leverer ligeledes vindtæthed og fuldender de krav, der stilles til en buks, der skal kunne klare det udfordrende danske vintervejr.

 

 

Den ydre del, der lavet i et trelags-stof, er robust og slidstærk, men er af den grund også en anelse stiv at få på. En vis stivhed er forventeligt af vintertøj, og det kan mærkes overraskende lidt på cyklen, at buksen er lavet i et mere stift materiale, og det går bestemt ikke udover køreoplevelsen og bevægelsesfriheden.

 

Bib-shortsene er dog mest anbefalelsesværdige til de lange ture med en lidt lavere intensitet, hvor der er behov for god varme, og hvor det ikke gør så meget, at materialet er lidt stift. Det robuste materiale gør også, at buksen fint kan bruges til turene på grusstierne eller i skoven.

 

Selv om buksens ydre del skal give robusthed og afskærmning, er buksen stadig komfortabel at stikke i. Inderdelen er lavet i et strækbart og fleksibelt materiale, som gør, at buksen sidder behageligt. 

 

Puden - en Futurum Pro-model - kommer med en tykkelse på 10 mm i midten og 4 mm tykkelse ude i siderne. Herved ydes en suveræn komfort til de lange ture, og selv om puden er integreret i et mere fleksibelt materiale, holdes den overraskende godt på plads under kørslen.

 

 

Med den todelte løsning har Futurum formået at lave en cykelbuks med et effektivt ydre og et komfortabelt indre, der holdes tørt under turen.

 

Ifølge Futurum er buksen velegnet til kørsel i temperaturer mellem +15 og -5 graders celsius, men sniger temperaturen sig over de 15 plusgrader kan den føles lidt for varm, så den anbefales mest til kølige dage. Buksen, der også er forsynet med reflekser for at øge synligheden, kan kombineres med et par benvarmere, hvilket du kan læse mere om senere i testen.

 

Grundet det mere stive ydre er det ikke lykkedes at få buksen til at sidde 100 % tæt og uden folder, men det er ikke generende, da den indre del til gengæld sidder dejligt tæt.

 

Den ydre del er tilpas højtaljet til at give varme samt afskærmning fra vind og vejr omkring skridtet og den nedre maveregion. Nederst sluttes buksen af med et panel med silikone, der holder buksen godt på plads.

4 Seasons Pro JAKKE

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Seasons Pro

Farve: Sort, grøn og grå

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 1700,- kroner

 

 

Jakken, der hører til 4 Seasons Pro-kollektionen, har varme, samt vind- og vandtæthed i højsædet. Efter flere ture i varierede vejrforhold skuffer jakken bestemt ikke, da den holder dig varm og afskærmer optimalt for vind og regn.

 

Selv efter flere timer i regn, er overkroppen tør indenunder. Syninger og lynlåse i jakken er vandtætte og sammen med en ekstra smæk bagpå, der beskytter mod skidt og snavs, kan jakken klare vinterhalvårets vejrudfordringer.

 

En lækker detalje ved den ”ekstra smæk” bagpå er, at den ved hjælp af et par magneter kan pakkes væk, så den ikke er generende i tørvejr, og det giver samtidig jakken et mere stilrent look. Den ekstra flap kan nemt hives frem og klappes op igen, uden at man behøver stoppe cyklen.

 

 

Jakken er på samme måde som bukserne lavet i et robust materiale, der med en membran sikrer god åndbarhed, og samtidig giver en vandtæthed på 10.000 mm.

 

Ifølge Futurum er jakken optimal til temperaturer mellem +15 og -5 grader celsius, afhængigt af hvor meget tøj der tages på indenunder. En varm og langarmet merinouldundertrøje er perfekt og rigeligt til de helt kolde dage med frost, mens en tyndere eller kortærmet undertrøje er super til dage med tocifrede varmegrader eller højintens træning. Nærmer temperaturen sig de 15 grader, bliver jakken hurtigt for varm.

 

 

Jakken er forsynet med tre lommer med god plads og som er nemme at komme til. En ekstra lomme med lynlås finder man på jakkens ene baglomme, som dermed er perfekt til opbevaring af værdigenstande.

 

Det slidstærke materiale, jakken er lavet i, betyder at den kan opleves lidt stiv. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af, da jakken er super lækker og behagelig, når man først får den på og læner sig ind over styret.

 

Jakken er også god i stående position, hvor der gerne må være lidt mere bevægelsesfrihed til overkroppen. Størrelsesguiden fra producenten passer godt. Jakken sidder tilpas tæt omkring skuldre, arme og hals og har generelt et tilpas tætsiddende fit, hvor der ikke er noget overflødigt stof, som flagrer i vinden.

 

 

Dog er der lidt mere plads at gøre godt med omkring torso og maveregionen. Den nedre del af ærmerne er en anelse stramme at få på med en langærmet uldundertrøje.

 

Jakken er pæn og enkel i sit design og er forsynet med reflekser i siden, på lommerne og på den ”ekstra flap”, som kan foldes ud, og giver en god synlighed på de mørke dage.

4 Seasons benvarmere

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Season

Farve: Sort

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 450,- kroner

 

 

Futurums 4 Season benvarmere er i kombination med 4 Season PRO bibs en optimal løsning til det danske vintervejr.

 

Benvarmerne er foret indvendigt, hvilket er med til at give en dejlig varme, mens ydersiden er isolerende og ikke lader den mindste dråbe vand trænge igennem. Alle syninger er tapede, så vandtæthed og kvalitet er helt i top.

 

 

De ”løse” ben har en god længde, så de kommer tilpas højt op på låret, samtidig med at anklen dækkes. På samme måde som med bukserne er materialet robust og en anelse stift, hvilket mest bemærkes, når benvarmerne trækkes på.

 

Når de først er kommet på, sidder de rigtig godt og tilpas tætte, uden at det påvirker bevægelsesfriheden i en negativ retning. 

4 Season skoovertræk

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Season

Farve: Sort

Størrelser: 36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Vejledende udsalgspris: 420,- kroner

 

Et par skoovertræk er sidste led i at holde underekstremiteterne tørre og varme. I kombination med Futurums bib-shorts og benvarmere (tidligere beskrevet i denne test) er Futurums 4 Season skoovertræk med til er fuldende denne oplevelse.

 

 

Skoovertrækkene er foret på indersiden, hvilket bidrager godt til at holde fødder og ankler varme under kørsel. Syningerne er 100 % vandtætte, og overtrækket sidder godt tæt omkring underbenet, så der ikke løber vand ned i skoen. Materialet, som skoovertrækket er lavet i, er selvfølgelig også vandtæt, men tilpas strækbart til relativt nemt at få ud over cykelskoen, samtidig med at det sidder tæt.

 

 

Den nedre del af skoovertrækket er lavet i et ekstra slidstærkt materiale, som er med til at øge levetiden. Skoovertrækket stopper bagtil over hælen, for at overtrækket ikke skal gå i stykker mens man går. En fin detalje, selv om nogle vil måske foretrække et skoovertræk, som går helt ned omkring hælen.

 

Med skoovertrækket i kombination med et par merinouldsstrømper er man langt med hensyn til at klare vinterens regnfulde og kolde dage.

 

4 Seasons merinouldsundertrøje

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Seasons

Farve: Sort

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 450,- kroner

 

Til de helt kolde dage kan 4 Seasons PRO jakken kombineres med en varmende og åndbar merinouldsundertrøje. For en undertrøje bestående af 98 % merinould er prisen rigtig fin. Den lækre merinould er eminent til at transportere sved væk fra huden og dermed til at holde en god behagelig kropstemperatur.

 

 

Undertrøjen er strækbar samt sidder tilpas tæt, og samtidig har den en god længde - selv efter flere ture holder undertrøjen sin pasform. Alt i alt et super lækkert produkt.

 

4 Seasons halsvarmer i merinould

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Seasons

Farve: Sort

Størrelser: Onesize

Vejledende udsalgspris: 150,- kroner

 

Når vinden rigtig bider, og den høje halskrave på 4 Seasons PRO jakken ikke er nok, kan en halsvarmer klart anbefales. 4 Seasons halsvarmeren er lavet i 95 % merinould og er optimal til at holde halsen varm.

 

Der plads til, at halsvarmeren kan være på indersiden af jakkens halskrave, og derved kan der lukkes effektivt af for vinden. Halsvarmeren er desuden tilpas lang til at komme over hagen. En god pris for lækker kvalitet.

 

4 Seasons hjelmhue i merinould

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: 4 Seasons

Farve: Sort

Størrelser: Onesize

Vejledende udsalgspris: 199,- kroner

 

 

Hjelmhuen er udformet til at passe under hjelmen og går derfor lidt højere op ved panden og ned omkring ørerne og i nakken. Den er lavet i 95% merinould og er tilpas tynd til at have på under en hjelm, men varmer samtidig godt.

 

Huen er med til at holde en behagelig hovedtemperatur og til min positive overraskelse kom den ikke til at klø eller irritere på noget tidspunkt under kørsel. En god og fair pris.

 

Proformance vindvest superlight merinould

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: Proformance

Farve: Sort og grøn

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 620,- kroner

 

Den super lette og tynde vindvest er et ”must have”, som både kan bruges om sommeren og i overgangsperioden.

 

Fronten, der er lavet i et mindre strækbart materiale, er effektivt i at tage vind, mens ryggen, der er lavet i merinould, er strækbar og får vesten til at sidde tæt og behageligt. Merinoulden er samtidig med til at gøre vesten mere åndbar og temperaturregulerende. Der er lavet en lille lomme på indersiden.

 

 

Den er relativ fast, så den kommer ikke til at pose, selv om der kommer genstande ned i. Vesten kan pakkes samme, så den næsten ikke fylder noget, og den er derfor helt optimal at have med til lange ture samt længere nedkørsler.

 

Den sidder godt til omkring arm og skulder samt hals og blafrer ikke så meget, når der køres. Vesten ligger i den relativt dyre ende, men kvaliteten er også herefter.

Proformance handsker

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Kollektion: Proformance

Farve: Sort

Størrelser: S-XXL

Vejledende udsalgspris: 300,- kroner

 

Som sidste led i denne test kommer her en kort test af Futurums vinterhandsker. Handsken er såvel vind- som vandtæt, og ikke på noget tidspunkt trængte der vand igennem stoffet, så mine fingre blev holdt varme - også på ture med temperaturer omkring frysepunktet.

 

 

Handskerne er relativt store i størrelserne, så anbefalingen herfra er at gå efter ens normale størrelse eller en størrelse mindre, hvis man ligger mellem to størrelser. I håndfladen er handskerne forsynet med gummistriber, som gør, at du har et godt greb om styr, gearskifter og bremser.

Konklusion

4 Seasons Pro jakke og bib-shorts lever 100 % op til det, som kollektionen ønsker at udmærke sig med, og leverer god varme, vind- og vandtæthed samt en fantastisk åndbarhed på selv de mest kolde og regnfulde dage.

 

Jakke og bibs er mest brugbart, når det regner, eller når temperaturerne er lave (fra -5 til +10 grader celsius). Over de 10 graders varme skal intensiteten ikke for højt op, før sættet bliver for varmt.

 

Med ambitionen om at levere markedets mest vind- og vandtætte bibs og jakke betyder, at tekstilerne bliver en anelse tykkere, og at Futurum må gå lidt på komPromis med, hvor blødt og fleksibelt tøjet er.

 

Det er en anelse stift at trække i tøjet, men når det først er kommet på, og du sidder på cyklen, er det ikke noget, der bemærkes. De robuste tekstiler giver en hårdførhed til tøjet, så det fint kan anvendes til både landevejskørsel, mountainbike og cross/gravel.

 

Sættet med bibs og jakke er ikke blot stilrent, men også virkelig funktionelt og slidstærkt. Kombinerer du sættet med de i testen beskrevne benvarmere, undertrøje, skoovertræk samt andet tilbehør får du et komplet sæt, som får dig sikkert igennem det til tider barske vintervejr. Ikke mindst til en meget fair pris for et decideret kvalitetsProdukt.

 

Den samlede pris for sættet

 

4 Season Pro bib-shorts: 1600,- kroner

4 Season Pro jakke: 1700,- kroner

4 Seasons løse benvarmere 450,- kroner                                          

4 Season skoovertræk 420,- kroner                                                

4 Season merinouldsundertrøje 450,- kroner                                  

4 Season halsvarmer i merinould 150,- kroner                                 

4 Season hjelmhue i merinould 199,- kroner                                     

Proformance vindvest superlet merinould 620,- kroner               

Proformance handsker 300,- kroner

                                         

Samlet pris: 5.889,- kroner

 

Sådan har vi testet

Feltet.dk har testet sættet fra Futurum igennem fra oktober til og med december på såvel landevejen og på grusstierne. Tøjet er blevet testet i såvel regn som blæst og med temperaturer mellem 15 og 0 graders varme, på lange rolige ture samt på kortere ture med højere intensitet. Tøjet er løbende blevet brugt og vasket.

 

Stillet til rådighed af: Futurum og Coffee Stop i Vejle

TESTRAPPORT

Brand: Futurum

Kollektion: 4 Seasons Pro, 4 Seasons og Proformance

 

Hvad er produktet lavet til?

Sættet (buks og jakke fra 4 Seasons Pro, løse benvarmere, skoovertræk merinouldsundertrøje, halsvarmer i merinould og hjelmhue i merinould fra kollektionen 4 Seasons samt vindvest og handsker fra kollektionen Proformance) er lavet til cykling i vejr, der byder på varierende mængde regn, vind og kulde samt i temperaturer mellem -5 og +10 graders celsius.

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Den unikke membran i yderbuks og jakke gør, at sættet fra 4 Seasons Pro kollektionen leverer vandtæthed med et vandsøjletryk på 10.000 mm. Den ekstra bagflap på jakken kan nemt hives frem ved regn og er meget funktionel.

 

Bedøm produktets konstruktion

De dele, der skal levere vandtæthed, kommer med tapede syninger, og generelt er alle dele lavet godt og med høj kvalitet.

 

Bedøm ydeevnen

Sættet lever 100 % op til at være vandtæt og samtidig har det en god åndbarhed. Tilbehøret gør sættet alsidigt, funktionelt og meget praktisk.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Bibs og jakke er lavet i robust materiale, der øger holdbarheden. Der er lavet forstærkninger de væsentlige steder, mens syninger og samlinger i buks og jakke samt i det øvrige tilbehør er udført godt.

 

Bedøm pasform

Det lidt mere robuste stof, som jakke og buks er lavet i, betyder, at det er en anelse sværere at trække i tøjet. Det er dog fleksibelt og meget behageligt at køre i, når det først er kommet på. Jakken er tæt omkring arme, skuldre og hals, mens der er lidt mere plads omkring torso og maveregionen. Yderbuksen kan godt lave lidt folder hist og her, mens inderbuksen sidder, som den skal. Tilbehør sidder tilpas tæt og behageligt.

 

Bedøm størrelse

Sættet er svarende til normale (danske) tøjstørrelser, så du kan fint bestille sættet i din normale størrelse (ikke italienske størrelser.)

 

Bedøm vægt

En fin vægt af et sæt til vinterbrug.

 

Bedøm komfort

Sættet er komfortabelt og med god bevægelsesfrihed på cyklen. Det er dog en anelse stift at trække i (bibs, jakke og løse ben). Tilbehør yderst komfortabelt og sidder rigtig godt.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Hele sættet, som er testet og beskrevet, kommer til en samlet pris på 5.889 dkk. Den pris for et komplet sæt af så høj kvalitet må siges at være yderst fornuftig. Prisen for de enkelte dele er også meget rimelige.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Den høje vandtæthed og samtidig gode åndbarhed. Den gode varme, som især jakken giver, gør, at en let uldundertrøje er rigeligt til at holde dig varm på de kolde dage (omkring frysepunktet).

 

Var der noget, som du ikke kunne lide?

Ærmerne i jakken er noget stramme, mens et lidt tættere fit omkring mave og torso, kunne være optimalt.

 

Hvordan er prisen sammenlignet med andre, tilsvarende produkter?

Prisen for et komplet vintersæt af så høj kvalitet er rigtig godt og lav i forhold til mærker, som er mere veletablerede på markedet. Du får blandt andet lækre merinouldeprodukter til en skarp pris.

 

Konklusion

Nød du at køre med tøjet?

 

Ja, det har været en fornøjelse at køre i tøjet, og det har fuldt ud levet op til at være funktionelt, komfortabelt, smart og til en fornuftig pris. Absolut anbefalelsesværdigt.

 

Om testeren:

Alder: 28 år
Højde: 180 cm
Vægt: 68 kg

Jeg har cyklet i: 12-13 år
Så ofte cykler jeg: 2-3 gange ugentligt

Jeg kører disse discipliner: landevej og mountainbike

Sådan supplerer du din cykeltræning med CBD produkter
Test: Tacx Boost Indoor Trainer
Tacx Boost er en entry-level ”wheel-on” indoor trainer, som gør det muligt at køre indendørs samt deltage i virtuelle træninger og løb på platforme som eksempelvis Zwift. Den er nem at sætte op og pakke sammen igen, og gør det muligt at medbringe næsten hvor som helst.
Produktnyt: Mere fornøjelse og færre punkteringer med AW3 landevejsdæk fra Bontrager
Bontrager har opdateret deres AW3 landevejsdæk med helt nye modeller med Hard-Case Lite og Hard-Case, hvilket giver bedre beskyttelse mod punkteringer uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.
Produktnyt: Trek lancerer en let E-Caliber MTB
Trek præsenterer den helt nye E-Caliber. Med E-Caliber præsenterer Trek en helt ny familie af lette, elektriske XC-mountainbikes.
Udfordr cykelvennerne - 3 managerspil skudt i gang
Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.
Sæt dit managerhold til UAE Tour - starter søndag
Managersæsonen skydes i gang med UAE Tour den 21. februar. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets første WorldTour-løb.
Test: isolés Vincent Shelter Plus
En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.
Fugle på hjul - Nyt dansk gravel- og turcykel brand spreder vingerne
I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.
Test: XLC handsker, sokker og skoovertræk
I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Instagram #motionsfeltet

Få inspiration til vintertræningen - We are danes
Simon Andreassen og en række andre danske idrætsudøver er med i den nye Redbull-film, We are Danes.
Ny bog i webshoppen: Engang var jeg Jesper Skibby
"Engang var jeg Jesper Skibby" er både en sportskrønike og et indgående portræt af et komplekst menneske, som vi alle har mere tilfælles med, end vi tror. Bogen udkommer den 24. marts og kan allerede nu forudbestilles i webshoppen.
Debat: Har du styr på din graveltur eller gravelevent?
Gravelcykling er det nye sort, og de seneste år er det strømmet til med nye ryttere. Herligt! Men kører gravelrytterne, hvor de må? 
Test: Knog Blinder Skull lygtesæt
Nye smarte lygter fra Knog, der er nemme at montere og har masser af power. Perfekt lygtesæt til pendleren eller cykelrytteren, der vil gøre mere opmærksom på sig selv i trafikken.
Produktnyt: Assos Mille GTS bibshorts
Assos lancerer nye bibshorts i deres Mille-kollektion - den mest budgetvenlige kategori fra de schweiziske mestre i komfort.
Produktnyt: Canyon lancerer ny Torque:on
Canyon introducerer en helt ny, e-park cykel, der kombinerer brugbarheden fra mærkets ikoniske Torque model med hjælpen og rækkevidden fra Shimanos nye EP8 pedal-hjælpesystem. Canyon Spectral:on, Neuron:on og Grand Canyon:on opgraderes også med det nye EP8 motor- og batterisystem og udgør et af de mest omfattende og innovative e-mtb serier på markedet.
Gravel Ride: Præsentation af ny skribent bikepacker Tobias
Feltet.dk har fået en ny fast skribent i vores gravelsektion. Han hedder Tobias og du kan her læse hvem han er og hvorfor han kalder sig selv for en cykelnørd.
Vind en signeret cykeltrøje fra Søren Kragh
Skandinaviens første gravelfestival ser dagens lys
Tre danskere står bag festivalen og de har store planer.
Hold varmen under træningen i vinterperioden
Gør de kolde ture på cyklen til en fornøjelse. Den rigtige påklædning er vigtig for, at du kan holde varmen fra start til slut. 
Gravel ride: En vinterdag på grus i Vejle Ådal
Det er blevet vinter i Danmark, og frosten har sat ind. Det afholder dog ikke mig fra at tage en tur i Vejle Ådalen
Test: Vintertøj fra Futurum
”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.
Produktnyt: Lazer Sphere - Cyklistens nye bedste ven
Ved at bygge videre på successen fra Lazer Genesis, præsenterer Lazer deres nyeste hjelm: Lazer Sphere. 
Test: Rapha Classic vinterjakke
En teknisk jakke i klassisk indpakning, som giver god beskyttelse i kombination med let vægt. En jakke som kan det hele.    
Test: Rapha Pro Team vinterjakke
En virkelig topjakke til den seriøse rytter, som også kører stærkt om vinteren.
Sådan supplerer du din cykeltræning med CBD produkter
Test: Tacx Boost Indoor Trainer
Tacx Boost er en entry-level ”wheel-on” indoor trainer, som gør det muligt at køre indendørs samt deltage i virtuelle træninger og løb på platforme som eksempelvis Zwift. Den er nem at sætte op og pakke sammen igen, og gør det muligt at medbringe næsten hvor som helst.
Produktnyt: Mere fornøjelse og færre punkteringer med AW3 landevejsdæk fra Bontrager
Bontrager har opdateret deres AW3 landevejsdæk med helt nye modeller med Hard-Case Lite og Hard-Case, hvilket giver bedre beskyttelse mod punkteringer uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.
Produktnyt: Trek lancerer en let E-Caliber MTB
Trek præsenterer den helt nye E-Caliber. Med E-Caliber præsenterer Trek en helt ny familie af lette, elektriske XC-mountainbikes.
Udfordr cykelvennerne - 3 managerspil skudt i gang
Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.
Sæt dit managerhold til UAE Tour - starter søndag
Managersæsonen skydes i gang med UAE Tour den 21. februar. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets første WorldTour-løb.
Test: isolés Vincent Shelter Plus
En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.
Fugle på hjul - Nyt dansk gravel- og turcykel brand spreder vingerne
I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.
Test: XLC handsker, sokker og skoovertræk
I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet