01.09.2022 @ 19:58

Det nye danske brand 2ned præsenterer, i deres kollektion UKENDT, cykeltøj, der byder på god kvalitet, lækker pasform, godt design og er yderst velegnet til den danske sommer. UKENDT henvender sig til både novicen og den mere erfarne motionsrytter samt alt derimellem.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(7/10)

Introduktion

2ned er et forholdsvist nyt brand, der blev startet i 2020 af to danske cykel-novicer, og som her i sommeren 2022 for første gang er på markedet med kollektionen UKENDT.

Henrik Langer og Thomas Overgaard, som er navnene på de to mænd bag brandet, blev under en cykeltur enige om at kaste sig ud i eventyret med at starte eget cykeltøj-brand. Uden den store erfaring med hverken cykling eller opstart af virksomhed har de to modige iværksættere været på ukendt farvand, men kan i dag præsentere en flot og lækker UKENDT-kollektion, som er en hyldest til alle de ukendte motionscykelryttere, der findes ude på de danske landeveje.

Derfor er cykeltøjet også lavet med henblik på at opfylde motionistens krav og behov. Kollektionen byder på bib-shorts, jerseys, løse ærmer og svedundertrøjer. Udover en tøjkollektion har Henrik og Thomas også formået at bygge et helt univers op omkring cykling, og fra deres hjemmeside kan man tilgå '2ned-Magasinet' - en podcast som kan nydes af enhver cykelentusiast.

Med overskriften 'Amatøren og Eksperten taler om' er der lagt op til en snak om cykling, der kredser om vigtige og interessante emner, men på et hverdagssprog, som kan forstås af alle. Ydermere arrangerer Henrik og Thomas også social rides - og med værdierne om mangfoldighed og fællesskab er der plads til cykelryttere med forskellige niveauer.
Navnet 2ned har flere betydninger, ét af dem er, at man ikke altid behøver cykle stærkt, og det henviser netop til, at alle kan være med på deres cykelture med fokus på fællesskab og den mentale afkobling, man får på cykelture.

Det er altid spændende at hoppe i et nyt sæt cykeltøj og finde ud af, hvad der kendetegner netop dette brands kvaliteter. Kan et nyt brand, der startede med at sætte de første streger på deres første kollektion i slutningen af 2020, udviklet af to novicer i cykelverdenen, fremstille cykeltøj der leverer på relevante egenskaber? Og ja, det har Henrik og Thomas formået. Feltet.dk har testet et komplet sæt fra kollektionen UKENDT bestående at bib-shorts, jersey, løse ærmer og svedundertrøje.

 

UKENDT bibshorts

Farve: Sort

Størrelser: S-XXL
Vejledende udsalgspris: Kr. 799,-.

 

En god buks, der holder puden på plads

Ukendt Bibs kommer med en rigtig god pude, der gør buksen komfortabel og behagelig at have på, selv på de lange ture. Der er uden tvivl blevet brugt penge på en lækker pude med fokus på høj komfort, hvilket passer glimrende til den målgruppe, som UKENDT-kollektionen henvender sig til. Puden består af flere lag med hver deres hårdhed, og den er perforeret, hvilket sikrer en god ventilation og et godt og behageligt miljø nede i buksen. Puden holdes rigtig godt på plads i både roligt tempo, samt når der virkeligt trædes til på bakkerne eller der køres skiltespurter.

 

 

Buksen sidder godt og tilpas stramt om lårene og giver buksen fornuftige kompressions-egenskaber, mens bunden er forsynet med et større panel med silikone for at sikre, at benene ikke kravler op. Og buksebenene bliver holdt fint på plads. Længden på benene har en fin længde, men kunne i testers optik godt gå en anelse længere ned på benet - det er dog en personlig smagssag.

Ved den nedre maveregion er der indsat et panel, som er foret, hvilket gør buksen perfekt til det danske vejr, som ofte kan byde på kølig vind. Buksen er yderligere forsynet med små 2ned-logoer, der også fungerer som reflekser.

 

Alt i alt har 2ned formået at lave en buks, som er behagelig og komfortabel til hverdagens ture. Størrelsesmæssigt er der blevet testet en størrelse small, men den kunne sagtens gå for en størrelse medium i andre mærker, så buksen er stor i størrelsen.

 

 

UKENDT jersey

Farve: Sort, blå og grøn

 

Størrelser: S-XXL
Vejledende udsalgspris: Kr. 699,-.

 

Moderne og funktionel jersey

Den Jersey, som 2ned har udviklet til deres kollektionen UKENDT, er de kommet helt i mål med. Jerseyen kommer i et lidt mere fast materiale, som holder en anelse på varmen og virker lidt isolerende, hvilket gør den perfekt til det danske vejr. Det gør ligeledes jerseyen mere robust og holdbar, og stoffet er selvfølgelig UV-beskyttende. Trøjen er tilpas strækbar og holder virkelig godt på farven, når stoffet strækkes.



Trøjen sidder tilpas tæt omkring overkroppen og 2ned har ramt et moderne og smart look i deres design. Ærmerne går godt ned på overarmen og bliver godt siddende under kørsel, og længden har de også ramt rigtig godt. Der er en lille krave, som har en passende længde og som igen gør Jerseyen meget brugbar til det danske vejr og til de ture, hvor der spares lidt på wattene.

Lommerne har en god højde, som er til at komme ned i, når der skal hentes en gel, og de er lavet tilpas stramme til at grejet i lommerne bliver holdt godt fast, uden at indholdet rasler.

 

 

Bag på ryggen er der et større logo med kollektionsnavnet ”UKENDT”, som både giver trøjen et smart look og som fungerer som reflekser. Størrelsesmæssigt er trøjen til den store side, hvilket vil sige at du kan overveje at gå en størrelse ned, hvis du vil have en trøje, der er tætsiddende, som tester bedst kan lide det. 

Alt i alt har 2ned lavet en smart og moderne Jersey, som har et rigtig godt fit og er tilpas tætsiddende, hvis man eventuelt går en størrelse ned. Går turen til Sydeuropa, vil en lettere og mere åndbar jersey anbefales, men til den danske 20-graders sommer, er trøjen helt perfekt.

UKENDT undertrøje

 

Funktionel svedundertrøje og armvarmere

I UKENDT-kollektionen findes også en svedundertrøje og løse ærmer. Svedundertrøjen kunne måske trænge til en designmæssig opgradering, men den en meget behagelig og leder sved væk fra kroppen, som den skal. Den har en høj åndbarhed og sidder tilpas tæt omkring overkroppen. Ærmerne leverer ligeledes jobbet og bliver siddende, hvor de skal, på længere ture.
Svedtrøjen koster 299,- kroner.

 

 

Konklusion

At Henrik Langer og Thomas Overgaard kan levere produkter af så høj standard efter blot to år og corona-udfordringer samt med en forhenværende cykelerfaring, der kan karakteriseres som lav, er ret imponerende.

 

Med kollektionen UKENDT rammer Henrik og Thomas en bred målgruppe og byder på noget andet end de mere etablerede tøjbrands på cykelmarkedet. Tøjet er tilpas tætsiddende, men som man kan se på brandets hjemmesiden kan tøjet bæres af den helt almindelige og ”ukendte” motionsrytter med forskellige kropstyper. Tøjet henvender sig nemlig til de motionister, der ikke hænger sig for meget i watt og gennemsnitsfart, men til de cykelryttere som kræver god kvalitet, komfort, et moderne look og hvor der er fokus på mangfoldighed og fællesskab på cykelturene.

 

Hvordan har vi testet:

Cykeltøjet har været til testet i en måneds tid og er blevet udfordret i forskelligt terræn. Det er blevet kørt med på lange ture, kortere tempoture på landevejscyklen, samt med mountainbike og i temperaturer der har ligget mellem 15 og 25 grader.

 

Stillet til rådighed af: 2ned

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (7/10)

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet