Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

19.07.2020 @ 08:00

To anderledes, spændende og vanvittigt fede produkter i Raphas spændende samarbejde med Outdoor Voices.

 

Introduktion

Rapha har igennem de seneste sæsoner gjort rigtig meget for at lokke endnu flere kvinder til cykelsporten.

 

Nu har de slået pjalterne sammen med det anerkendte, amerikanske kvindemærke, Outdoor Voices i en mission på at få flere på cyklen.

 

Kollektionen er et anderledes take på en række produkter, som alle er beregnet til cykling, men som er designet på en måde, så de appellerer lidt bredere. En masse af produkterne kan bruges uden cyklen også eller til mere afslappet hverdagscykling.

 

Kollektionen er for alle kvinder, der kan lide at bevæge sig.

 

Test
 

Rapha + Outdoor Voices Wind Jacket

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Rapha + Outdoor Voices Wind Jacket
Farver: Hvid (fås også i Multicolor)
Størrelse: Small

Vejledende udsalgspris: 1250,- kroner

 

 

Vindjakken i Outdoor Voices-samarbejdet er en rigtig schweizerkniv af en jakke, for den er virkelig gennemtænkt og alsidig.

 

Jakken er naturligvis gearet til cykling, men den er designet og konstrueret, så den går sig mindst lige så godt i dagligdagen. Der er virkelig masser af features at snakke om.

 

Først og fremmest er designet modeinspireret med mat, gennemsigtigt stof, som brydes på lommerne foran og bagpå af et terrazzo-inspireret mønster.

 

Eksklusivt, simpelt og lækkert!

 

 

Pasformen kan bedst betegnes som en mellemting mellem en decideret cykeljakke og en vindjakke til hverdagsbrug. Den sidder tæt, men der er lidt mere plads hen over brystet og under armene, end i en typisk cykeljakke. Og så er der ikke elastik i livet, hvilket giver lidt mere blafren i vinden, når man cykler, men til gengæld gør, at jakken kan bruges til hverdag.

 

Ud fra et cykelperspektiv, så er det et kompromis og på dage, hvor man skal have en jakke på fra start til slut, så ville jeg vælge en anden. Til gengæld er jakken fuldstændig pakkebar, så den nemt går i en baglomme og så egner jakken sig fint til dage, hvor man tager den af og på.

 

Så kan man godt leve med en smule blafren i vinden.

 

 

Konstruktionen er til gengæld helt genial. Der er to fyldige lommer på siderne, men det er designet bagpå, der for alvor er skarpt.


Her er der én stor og bred lomme hen over lænden, som kan tilgås fra en tværgående lynlås. Indeni er der desuden en lille pung fastgjort i en strop til penge og andre fornødenheder.

 

Selve den brede baglomme er påsyet selve jakken, så man kan stikke en hånd ind mellem jakken og lommedelen. Derved har man et ekstra rum til ting, der let skal kunne tilgås.

 

En ting der adskiller en cykeljakke fra en hverdagsjakke, er længden. En cykeljakke har ofte en ’hale’ – det ekstra stykke stof, som dækker bagdelen og beskytter mod vandsprøjt fra vejen.

 

Til gengæld er det de færreste, som gider at have sådan en på sin jakke til hverdag.

 

Rapha har gemt halen væk i en lynlåslomme, som sidder på indersiden. Så kan man gemme det ekstra stof væk, når man ikke har brug for det. Genialt!

 

Materialerne holder vinden ude og isolerer godt og den kan også sagtens tåle en byge eller to.

 

 

Konklusion

Jakken er fed! Først og fremmest er den vanvittig flot designet og så har den nogle fine detaljer og stor alsidighed.

 

Skal man bruge en vindjakke udelukkende til at køre stærkt på sin racercykel, så findes der bedre alternativer, men her får man reelt to jakker i én, hvis man kan tåle lidt kompromiser.

Rapha + Outdoor Voices Bar Bag

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Rapha + Outdoor Voices Bar Bag
Farver: Dark Navy
Størrelse: Small

Vejledende udsalgspris: 480,- kroner

 

Tasken her har været en del af Raphas kollektion i et par sæsoner og er yderst populær.


Nu er den blevet re-designet i Outdoor Voices-kollektionen og jeg synes at det fungerer!

 

Designet er iøjnefaldende og dog markant i tråd med resten af kollektionen.

 

Tasken er lavet til at kunne sidde på styret, hvor den sættes fast med to stropper. Den kan faktisk også sidde på overrøret, men langt de fleste vælger at bruge den på styret.

 

Her giver den plads til en masse ekstra ting på turen. Tasken er ret rummelig og kan let holde på en jakke, ekstra slanger, lidt mad eller hvad man nu har brug for.

 

Der er flere rum i tasken, så det er let at organisere sig og der er let plads til både smartphone og andre fornødenheder.

 

Materialet er vandafvisende, så det er gearet til al slags udendørs brug.

Men Rapha har også udstyret tasken med lang strop, så den kan bruges over skulderen eller tværs over kroppen og derved fungere til brug i hverdagen.

 

Tasken er virkelig iøjnefaldende og under testen har den fået rigtigt meget positiv opmærksomhed fra dem, som har set den i brug. Den skiller sig ud på den fede måde.

 

 

Konklusion

Tasken er en alsidig størrelse, som er lige fed om den bruges på cyklen eller til casual brug.

 

Designet er fedt og materialer i top. Et spændende produkt!

 

Stillet til rådighed af: Rapha

TESTRAPPORT

Brand: Rapha

 

Hvad er produktet lavet til?

Jakken er lavet til at fungere både på cyklen og som hverdagsjakke, mens tasken kan bruges på cyklen på styret eller overrøret eller som en crossbody-taske.

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Jakken har indbygget pung, masser af lommer og vindtætte materialer, mens tasken har stropper til påmontering på cyklen og en rem til hverdagsbrug.

 

Bedøm produktets konstruktion

Begge produkter er virkelig veludførte og med masser af know-how til deres specifikke brug.

 

Bedøm ydeevnen

Begge produkter er fremragende til deres formål og holder effektivt vand og vind ude.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Der er brugt rigtig gode materialer, så holdbarheden må forventes at være lang. Der er kælet for kvaliteten.

 

Bedøm pasform

Jakken sidder en anelse løsere end en cykeljakke normalt gør for at sikre, at den også kan bruges til hverdag.

 

Bedøm størrelse
Jakken er størrelsestilsvarende.

 

Bedøm komfort

Jakken er komfortabel med sit lidt løsere snit, som også giver adgang til udluftning, så den føles behagelig. Er man rendyrket racer, så vil det dog måske irritere lidt, at den ikke slutter til i livet.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Prisen passer til kvaliteten, da det er fra øverste hylde. Bonussen her er, at man får produkter, som kan bruges på cyklen men også til casual brug, hvilket retfærdiggør den lidt høje pris mere.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Designet og udtrykket er ret unikt og har fået rigtig meget god feedback.

 

Kvaliteten er i top og det er fedt, at produkterne er livsstilsbaserede, så de kan bruges både på cyklen og i hverdagen.

 

KONKLUSION

Nød du at køre med tøjet?

 

Ja, meget.

 

Om testeren:

Alder: 42
Højde: 164
Vægt: 51 kilo

Jeg har cyklet i: 4 år 
Så ofte cykler jeg: 2-3 gange om ugen

Jeg kører disse discipliner: Landevej

Test: AMP MTB Bremseklodser
Med en anderledes tilgang til bremsernes fjende nr. 1 - varme - og avancerede materialer har makkerparret bag AMP, ingeniørerne Ben og Anthony, skabt nogle bremseklodser i høj kvalitet med en miljøvenlig profil.
Test: Scott Addict RC Premium 2020
Scott Addict RC Premium er en allround landevejscykel til den meget kræsne og præstationsorienterede cykelrytter. Med en stiv og let ramme, aerodynamiske træk og komponenter fra øverste hylde får du en alsidig cykel, der klarer sig godt i et varieret terræn, og som er god til både lange og korte ture, samt til konkurrence og motion.
Test: Assos Dyora RS Summer Bibs og jersey
Dyora RS Summer-kollektionen til kvinder leverer på alle fronter med hensyn lethed, komfort, åndbarhed, kvalitet og ydeevne.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.

Instagram #motionsfeltet

Test: Rapha Outdoor Voices – trøje og bibshorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
Pro Cycling Manager 2020 anmeldelse
Sommer betyder som regel Tour de France og Pro Cycling Manager, men i år må vi dog nøjes med sidstnævnte. Feltet.dks spilanmelder Rasmus Brandt har fået fat i årets udgave af cykelsimulatoren. Læs hans gennemgang af de nye elementer og hans dom lige her.
DKBIKE - Carbon hjul med 900 dages garanti
DKBIKE har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 
First ride: Canyon Grail:ON
El cyklerne stormer frem, og det er ikke kun Hr. og Fru Danmarks dagligdags cykler, der bliver solgt. I det dyre segment findes der både el-racer og MTB’er, og nu kommer Canyon med en elektrificeret udgave af deres gravel cykel, Grail.
Vind et par fede cykelsko - værdi 1.599 kroner
Nu kan du vinde et par lækre hvide cykelsko fra Fizik til en værdi af 1.599 kroner. Vinderen findes ultimo juli.
Beskyt din cykel - imod vind og vejr
Det danske firma, Skjoldet.dk, har udviklet en special nano coating til cykler, som beskytter dem imod vind og vejr. 
Test: Garmin Varia RTL516
Garmin Varia RTL516 er en kombineret radar og baglygte, som gør dig synlig på vejen og giver dig besked på din Garmin-kompatible enhed (cykelcomputer, mobil) om bagfrakommende trafik. Uanset om du er motionist, løbsrytter eller blot kører til og fra arbejde på din cykel, vil du kunne få glæde af Garmin Varia RTL516.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Test: Rapha Outdoor Voices – vindjakke og taske
To anderledes, spændende og vanvittigt fede produkter i Raphas spændende samarbejde med Outdoor Voices.  
Test: Rapha Outdoor Voices – jersey og shorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
10 skarpe tilbud på cykelprodukter
Vi har i samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com fundet 10 skarpe tilbud / populære produkter netop nu.
Boganmeldelse: Iltgæld
Det kan på forhånd virke som et umuligt projekt. At tage en forfatter, der aldrig selv har dyrket cykelløb, og supplere med en illustrator, som med egne ord udtaler: ”Det er udfordrende ad Helvede til, men det holder jo en væk fra gadehjørnerne. Haha.” Alligevel har de to - forfatteren Brian Nygaard og maleren Erik A. Frandsen - tilsammen lavet en cykelbog, der både er nyskabende og værd at læse.
Test: Specialized Torch 3.0 cykelsko
En rigtig arbejdshest af en sko, som appellerer bredt, tilbyder en lidt mere afslappet pasform og som med garanti kan holde til en masse.
IT-system hjælper over 100 cykelklubber
IT er smart - især når det hjælper cykelklubber med at løse udfordringer og sparer tid i dagligdagen.
GOOD VIBES ONLY – Forår 2020 – ”Hvor ska’ vi hen, du?”
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...

Seneste indlæg i debatten

Grus under neglende billeder efter 75km på grus af Lübeck-Elbe kanal, det er langs den rute at Lübeck slæbte salt fra Lünenburg til brug op sildemarkederne i Skanør, Falsterbo og Bore. https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 Og inden den blev beskidt: https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 2020-2006 = 14år, jeg regner også med jeg har min Tom Kellogh designede 3/2.5 Merlin Metalworks CR3’/2.5 i 2034 og at det også til den tid vil være min fortrukne racer låge. 1100g er stadig ganske aceptabelt og jeg bekymrer mig aldrig om lak, eller om den nu går i stykker når jeg læsser den ind i et transportmiddel til lands, vands eller i luften (uden af stoppe den i en hardshell) Jeg er helt sikker på at ingen carbon ramme havde overlevet det min Merlin har været udsat for. Hvis den får en ridse polerer jeg den bort med meget fin ståluld ( og hvis jeg vil have den blank vasker jeg den i flydende Ajax) Hvor mange kører stadig rundt på deres nuværende drømme cykel 14 år efter de købte den? Det er de de også kalder panorama ruter - selvom man har en cykkel der kan skal man lide med myg, fluer og kolort fra start til slut. Fiziken er mindre end 25mm (har selv to) Tjek Paul hvis du vil have noget med meget seatback uden knirken - eller Nitto SP83. Begge ertunge, dyre men giver dig en masse seatback garanteret uden knirkeri ( hvis det knirker er det sadlen eller rammen den er gal med, ikke pinden) når det er sagt er Fizik pindende R3 og R5 er tæt på at være de bedst konstruerede pinde på markedet for betalelige dimser, ogsp hvad angår knirkeri.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Test: AMP MTB Bremseklodser
Med en anderledes tilgang til bremsernes fjende nr. 1 - varme - og avancerede materialer har makkerparret bag AMP, ingeniørerne Ben og Anthony, skabt nogle bremseklodser i høj kvalitet med en miljøvenlig profil.
Test: Scott Addict RC Premium 2020
Scott Addict RC Premium er en allround landevejscykel til den meget kræsne og præstationsorienterede cykelrytter. Med en stiv og let ramme, aerodynamiske træk og komponenter fra øverste hylde får du en alsidig cykel, der klarer sig godt i et varieret terræn, og som er god til både lange og korte ture, samt til konkurrence og motion.
Test: Assos Dyora RS Summer Bibs og jersey
Dyora RS Summer-kollektionen til kvinder leverer på alle fronter med hensyn lethed, komfort, åndbarhed, kvalitet og ydeevne.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet