Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

18.07.2020 @ 07:00

En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.

 

Introduktion

Rapha har igennem de seneste sæsoner gjort rigtig meget for at lokke endnu flere kvinder til cykelsporten.

 

Nu har de slået pjalterne sammen med det anerkendte, amerikanske kvindemærke, Outdoor Voices i en mission på at få flere på cyklen.

 

Kollektionen er et anderledes take på en række produkter, som alle er beregnet til cykling, men som er designet på en måde, så de appellerer lidt bredere. En masse af produkterne kan bruges uden cyklen også eller til mere afslappet hverdagscykling.

 

Kollektionen er for alle kvinder, der kan lide at bevæge sig.

 

Test
 

Rapha + Outdoor Voices Jersey

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Rapha + Outdoor Voices Jersey
Farver: Rød (fås også i grøn)
Størrelse: Small

Vejledende udsalgspris: 1100,- kroner

 

 

 

Raphas samarbejde med Outdoor Voices er gennemdesignet for at give det et udpræget feminint touch og det skinner helt tydeligt igennem i den kortærmede jersey.


Den røde farve er afdæmpet og krydret med små gule og sorte detaljer for at give det noget kant.

 

Det er et design, som springer i øjnene, men alligevel er afdæmpet og som kan bæres af alle.


Det skiller sig ud uden at være skingert eller alt for vildt. Jeg er sikker på, at det vil tiltale rigtig mange kvindelige cykelryttere, som sætter pris på godt design og kvalitet.

 

En af trøjens allerstørste forcer er et helt fantastisk materialevalg. Stoffet er blødt og lækkert at røre ved og giver en rigtig luksusfornemmelse.

 

Det er fedt!

 


Stoffet har desuden en høj ydeevne. Det er ikke kun lavet til at se godt ud, men rent faktisk til at fungere for en rytter, der stiller krav til sit tøj, når der trænes.

 

Det tynde materiale giver en rigtig sommertrøje, som bedst betegnes som luftig og let. På landevejen er den således åndbar og egner sig perfekt til de varmere dage.

 

Selvom stoffet er performance-orienteret, så er pasformen lidt anderledes skruet sammen end man forventer af lignende jerseys.

 

Stoffet strækker godt og sætter sig behagelig om kroppen og armene, men der er brugt lidt mere af det, så man får en lidt mere afslappet pasform. Elastikken arbejder stadig godt, så stoffet smyger sig godt, men uden at det bliver helt fuldstændig tætsiddende.

 

Det er helt bevidst. Rapha har nemlig identificeret det at skulle iføre sig stramt cykeltøj, for at starte på cykling, som en reel barriere for mange mennesker. Derfor er her en slags kompromis, hvor man får ydeevnen og egenskaberne fra en rigtig cykeltrøje, men med lidt mere afslappet pasform.

 

Dog oplever jeg, at trøjen sidder godt til og vil passe langt de fleste. Pasformen har været mest udtalt omkring mine arme, hvor elastikkerne ved ærmeafslutningerne ikke sidder super tæt.

 

Rapha og Outdoor Voices har leget lidt med lommekonstruktionen bagpå, hvor den midterste lomme har en indbygget lomme på ydersiden, der er gennemsigtig. Den er beregnet til at huse en telefon og giver et anderledes og frisk touch til designet.

 

Desuden har den en lille, indbygget pung, som sidder fast med en strop. Alt sammen vel designet i passende farver og med et feminint udtryk

 

 

Konklusion

En rigtig fed og spændende trøje, som kombinerer høj ydeevne, lækre materialer og et lidt mere afslappet fit.

 

Men vigtigst af alt, så har Rapha ramt et fedt, feminint udtryk med spændende detaljer, som vil tiltale rigtig mange kvindelige cykelryttere.

 

Trøjen passer lige godt på landevejen som på café-stoppet.

Rapha + Outdoor Voices High-Waist Padded Shorts

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta

Producent: Rapha
Produkt: Rapha + Outdoor Voices High-Waist Padded Shorts
Farver: Dark Navy
Størrelse: Small

Vejledende udsalgspris: 750,- kroner

 

 

Rapha har to par bukser i Outdoor Voices-kollektionen. Jeg har testet modellen uden seler.

 

Det betyder, at der ikke er noget stof, der går op omkring skuldrene til at hjælpe med at holde bukserne oppe og på plads. Omvendt betyder det også, at bukserne er lettere at få af, uden at skulle smide trøjen, hvilket jo giver nogle åbenlyse, praktiske fordele, når man er på farten.

 

Til gengæld har Rapha lavet bukserne her med en høj talje i et meget elastisk materiale, som giver masser af støtte og holder bukserne godt oppe. Det gør også, at der ikke blottes noget bagpå, når man sidder foroverbøjet på sadlen.

 

 

Den høje talje giver desuden et karakteristisk look, som passer godt ind i looket fra kollektionens øvrige produkter.  Og så giver det en mærkbar behageig følelse omkring livet med behagelig støtte.

 

Selve materialet, som shortsene er lavet af, er kraftigt og lækkert. Det strækker godt, så man får en tæt pasform som passer til al slags cykling uden at det er raceorienteret eller alt for stramt.

 

Bukseenderne er en bred elastik, som fordeler trykket godt og holder bukserne fint på plads.

 

Bukserne har et indbygget indlæg, som er en anelse minimalt og derved ikke fylder for meget. Det sidder godt og har en udmærket densitet, så man får en okay støtte.

 

 

Konklusion

Alt i alt får man et par shorts, hvor design og komfort er nøgleordene. Shortsene er markante, men afdæmpede og så er materialet helt i top, så de føles helt fantastisk komfortable.

 

Stillet til rådighed af: Rapha

TESTRAPPORT

Brand: Rapha

 

Hvad er produktet lavet til?

Trøjen og bukserne er lavet til alle cykeldiscipliner i de varme måneder.

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Trøjen har en indbygget pung og dedikeret telefonlomme, mens bukserne er meget højtaljede men til gengæld uden seler.

 

Bedøm produktets konstruktion

Produkterne er meget flot sat sammen og konstruktionen er i top.

 

Bedøm ydeevnen

Trøjen er let og luftig, så man let kommer af med både overskydende varme og fugt på de varme dage, mens bukserne er virkelig behagelige og har god støtte fra indlægget.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Kvaliteten i metervarerne er god og lækker, hvor især shortsene skinner igennem med kraftige, holdbare materialer.

 

Bedøm pasform

Trøjen har en lidt løsere pasform, så den appellerer lidt bredere, men stadig sidder godt til , som en cykeltrøje skal. Bukserne er lidt kortere i benene end man oftest ser, men sidder godt og sikkert med den gode støtte fra den høje talje.

 

Bedøm størrelse

Begge er størrelsestilsvarende.

 

Bedøm komfort

En af produkternes største forcer er komforten. Materialerne er lækre og bløde og så sidder det hele rigtig godt.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Produkterne er ikke billige, men svarer til , hvad man betaler for tilsvarende kvalitet hos andre mærker.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Design og udtryk der vender hoveder og de ultrakomfortable shorts og deres design.

 

Var det noget som du ikke kunne lide?

Ærmerne er en smule løse til min smag.

 

KONKLUSION

Nød du at køre med tøjet?

 

Ja, det performer ligeså godt, som det ser ud.

 

Om testeren:

Alder: 42
Højde: 164 cm
Vægt: 51 kilo

Jeg har cyklet i: 4 år 
Så ofte cykler jeg: 2-3 gange om ugen

Jeg kører disse discipliner: Landevej

Test: AMP MTB Bremseklodser
Med en anderledes tilgang til bremsernes fjende nr. 1 - varme - og avancerede materialer har makkerparret bag AMP, ingeniørerne Ben og Anthony, skabt nogle bremseklodser i høj kvalitet med en miljøvenlig profil.
Test: Scott Addict RC Premium 2020
Scott Addict RC Premium er en allround landevejscykel til den meget kræsne og præstationsorienterede cykelrytter. Med en stiv og let ramme, aerodynamiske træk og komponenter fra øverste hylde får du en alsidig cykel, der klarer sig godt i et varieret terræn, og som er god til både lange og korte ture, samt til konkurrence og motion.
Test: Assos Dyora RS Summer Bibs og jersey
Dyora RS Summer-kollektionen til kvinder leverer på alle fronter med hensyn lethed, komfort, åndbarhed, kvalitet og ydeevne.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.

Instagram #motionsfeltet

Test: Rapha Outdoor Voices – trøje og bibshorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
Pro Cycling Manager 2020 anmeldelse
Sommer betyder som regel Tour de France og Pro Cycling Manager, men i år må vi dog nøjes med sidstnævnte. Feltet.dks spilanmelder Rasmus Brandt har fået fat i årets udgave af cykelsimulatoren. Læs hans gennemgang af de nye elementer og hans dom lige her.
DKBIKE - Carbon hjul med 900 dages garanti
DKBIKE har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 
First ride: Canyon Grail:ON
El cyklerne stormer frem, og det er ikke kun Hr. og Fru Danmarks dagligdags cykler, der bliver solgt. I det dyre segment findes der både el-racer og MTB’er, og nu kommer Canyon med en elektrificeret udgave af deres gravel cykel, Grail.
Vind et par fede cykelsko - værdi 1.599 kroner
Nu kan du vinde et par lækre hvide cykelsko fra Fizik til en værdi af 1.599 kroner. Vinderen findes ultimo juli.
Beskyt din cykel - imod vind og vejr
Det danske firma, Skjoldet.dk, har udviklet en special nano coating til cykler, som beskytter dem imod vind og vejr. 
Test: Garmin Varia RTL516
Garmin Varia RTL516 er en kombineret radar og baglygte, som gør dig synlig på vejen og giver dig besked på din Garmin-kompatible enhed (cykelcomputer, mobil) om bagfrakommende trafik. Uanset om du er motionist, løbsrytter eller blot kører til og fra arbejde på din cykel, vil du kunne få glæde af Garmin Varia RTL516.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Test: Rapha Outdoor Voices – vindjakke og taske
To anderledes, spændende og vanvittigt fede produkter i Raphas spændende samarbejde med Outdoor Voices.  
Test: Rapha Outdoor Voices – jersey og shorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
10 skarpe tilbud på cykelprodukter
Vi har i samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com fundet 10 skarpe tilbud / populære produkter netop nu.
Boganmeldelse: Iltgæld
Det kan på forhånd virke som et umuligt projekt. At tage en forfatter, der aldrig selv har dyrket cykelløb, og supplere med en illustrator, som med egne ord udtaler: ”Det er udfordrende ad Helvede til, men det holder jo en væk fra gadehjørnerne. Haha.” Alligevel har de to - forfatteren Brian Nygaard og maleren Erik A. Frandsen - tilsammen lavet en cykelbog, der både er nyskabende og værd at læse.
Test: Specialized Torch 3.0 cykelsko
En rigtig arbejdshest af en sko, som appellerer bredt, tilbyder en lidt mere afslappet pasform og som med garanti kan holde til en masse.
IT-system hjælper over 100 cykelklubber
IT er smart - især når det hjælper cykelklubber med at løse udfordringer og sparer tid i dagligdagen.
GOOD VIBES ONLY – Forår 2020 – ”Hvor ska’ vi hen, du?”
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...

Seneste indlæg i debatten

Grus under neglende billeder efter 75km på grus af Lübeck-Elbe kanal, det er langs den rute at Lübeck slæbte salt fra Lünenburg til brug op sildemarkederne i Skanør, Falsterbo og Bore. https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 Og inden den blev beskidt: https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 https://www.flickr.com/photos/189663896 2020-2006 = 14år, jeg regner også med jeg har min Tom Kellogh designede 3/2.5 Merlin Metalworks CR3’/2.5 i 2034 og at det også til den tid vil være min fortrukne racer låge. 1100g er stadig ganske aceptabelt og jeg bekymrer mig aldrig om lak, eller om den nu går i stykker når jeg læsser den ind i et transportmiddel til lands, vands eller i luften (uden af stoppe den i en hardshell) Jeg er helt sikker på at ingen carbon ramme havde overlevet det min Merlin har været udsat for. Hvis den får en ridse polerer jeg den bort med meget fin ståluld ( og hvis jeg vil have den blank vasker jeg den i flydende Ajax) Hvor mange kører stadig rundt på deres nuværende drømme cykel 14 år efter de købte den? Det er de de også kalder panorama ruter - selvom man har en cykkel der kan skal man lide med myg, fluer og kolort fra start til slut. Fiziken er mindre end 25mm (har selv to) Tjek Paul hvis du vil have noget med meget seatback uden knirken - eller Nitto SP83. Begge ertunge, dyre men giver dig en masse seatback garanteret uden knirkeri ( hvis det knirker er det sadlen eller rammen den er gal med, ikke pinden) når det er sagt er Fizik pindende R3 og R5 er tæt på at være de bedst konstruerede pinde på markedet for betalelige dimser, ogsp hvad angår knirkeri.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Test: AMP MTB Bremseklodser
Med en anderledes tilgang til bremsernes fjende nr. 1 - varme - og avancerede materialer har makkerparret bag AMP, ingeniørerne Ben og Anthony, skabt nogle bremseklodser i høj kvalitet med en miljøvenlig profil.
Test: Scott Addict RC Premium 2020
Scott Addict RC Premium er en allround landevejscykel til den meget kræsne og præstationsorienterede cykelrytter. Med en stiv og let ramme, aerodynamiske træk og komponenter fra øverste hylde får du en alsidig cykel, der klarer sig godt i et varieret terræn, og som er god til både lange og korte ture, samt til konkurrence og motion.
Test: Assos Dyora RS Summer Bibs og jersey
Dyora RS Summer-kollektionen til kvinder leverer på alle fronter med hensyn lethed, komfort, åndbarhed, kvalitet og ydeevne.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet