Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

16.03.2020 @ 17:25

Et solidt og robust headset med fine funktioner og en god indstilling, som gør det nemmere at høre sine omgivelser, mens man hører musik.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Introduktion

Plantronics er et amerikansk firma grundlagt tilbage i 1961. Det blev grundlagt af to piloter, der synes at luftfarts-headset var alt for store og tunge.

 

De satte sig for at konstruerede et letvægts-headset til luftfart. Det gjorde de så godt, at det blev godkendt af de amerikanske luftfartsmyndighederne. Indenfor kort tid blev deres head-set brugt af alle piloter og flyveledere i USA.

 

Senere i 1961 kom et samarbejde med NASA i stand, og inden længe var der også udviklet et headsets til rumfarten. I 1969 blev Neil Armstrongs berømte ord ved månelandingen transmitteret gennem et head-set udviklet af Plantronics.

 

Idag producerer Plantronics, et meget bredt udvalg af kommunikations-udstyr og elektronik til mange forskellige slags kunder.

 

De har fusioneret med firmaet Polygon. De to firmaer er nu samlet i koncernen Poly.  Plantronics har hovedkontor i Santa Cruz Californien, deres produkter er primært produceret i Kina og Mexico.

 

Fakta:

Producent: Plantronics
Produkt: BackBeat FIT 2100
Farve: Grå, sort/rød, sort/blå.
Vægt: 28 gram
Batteritid : Op til +7 timer
Type og størrelse: ”In-ear” - one-size
Vejlendende udsalgspris: 679,- kroner

 

Test

Markedet for høretelefoner til sport er stort og konkurrencen er stor. Plantronics har været med længe og deres hovedtelefoner klarer sig godt i sammenligningstests. De har et bredt udvalg af in-ear, on-ear og over-ear høretelefoner.

 

Vi har testet deres BackBeat FIT 2100 - Wireless Sport. De er testet under forskellige forhold, over en periode på cirka fem uger: Under de daglige gøremål i hjemmet, i fitness-rummet, på værkstedet og selvfølgeligt ude i vejret, på cykel og løbeture.

 

Plantronics lægger vægt på at BackBeat FIT 2100 er hovedtelefoner til den aktive bruger. At de er trådløse, lette, stabile og funktionelle. Akkurat som de første headsets, de oprindeligt udviklede i 1961.

 

BackBeat FIT 2100 er designet med henblik på aktivitet og med æstetikken for øje.


De blanke spejlflader på højtaleren er designet til at ligne et par solbriller. Det blanke spejl, den matsorte gummibelægning og den røde kontrastfarve i øretipperne, er med til at give dem et elegant, strømlinet og alligevel robust udseende.

 

Første indtryk

BackBeat FIT 2100 kommer i en fin og enkel indpakning. Billede og tekst på pakken signalerer at hovedtelefonerne er bygget til sport og outdoor.

 

Gummibelægningen giver BB FIT 2100 et fedt udseende og gør dem lækre at håndtere og at have på. De glider ikke mellem fingrene, føles rare mod huden og sidder godt fast selvom man sveder.

 

At få bøjlen over øret og øretippen på plads i øret kræver lige lidt arbejde. Jeg arbejdede også noget med nakkebøjlen, som jeg ikke kunne få til at ligge ind mod nakken. Det baksede jeg lidt med, men fandt ud af, at den heller ikke ligger tæt ind til nakken på løberen i Plantronics’ egen video på hjemmesiden.

 

Da jeg først fik det opklaret og fik dem ordentligt på plads, sad de til gengæld rigtigt godt, på mine ører. 

 

Opsætning af sættet gik nemt: Hurtig parring med mobilen via Bluetooth.


De grundlæggende funktioner er nemme at finde ud af, og de er derfor også nemme at huske når man har brugt sættet lidt.

 

Man tænder BB FIT 2100 med et tryk på højre øre/højtaler. De parrer hurtigt med mobilen og man bliver fra start, og løbende, informeret om batteri og forbindelsesstatus via lette stemmebeskeder: 

 

”Power on”, “Battery high/medium low” og “Phone connected”. 

 

Den totale batteritid svinger efter, hvordan sættet bruges. Jeg testede udelukkende batteritiden ved at spille non-stop musik. Først på lav volumen, hvor batteriet kunne klare lidt over 7 timers musik.

 

Ved højeste volumen kunne BB FIT 2100 spille i 5 timer og 20 min. Ved meddelelsen ”battery-low” har batteriet stadig strøm til cirka en halv times musik.

 

Batteri-status vises også i bjælken på mobilens display.

 

Ved opkald stopper musikken og der er en opkaldstone. Det er nemt at betjene opkald. Man svarer på opkaldet ved at klikke på højre øre og lægger på igen på samme måde.

 

Både højttaler og mikrofon fungerer godt. Det er ikke nødvendigt at tale højt, modtager hører nemt hvad man siger. Omvendt virker modtagelse også rigtigt godt.

 

Mere avancerede funktioner fås ved at downloade og forbinde til BackBeat-app’en:

 

My-tap funktionen: Giver mulighed for at vælge to forskellige funktioner. Disse aktiveres ved et eller to tryk på venstre højtaler. Man kan vælge mellem- at vække Siri/Google assistent, batteri status, timer, klokken, stopur eller starte en selvvalgt Spotify playliste.

 

Find My Headset: Du kan, hvis det er tændt, sende en høj tone til dine hovedtelefoner, så de er lettere at finde. Du kan også ”back-tracke” og se på et kort hvor dit headset sidst er registreret, hvis det er tabt på cykelturen (Har man sendt tonen, skal sættet tilsluttes ladning inden de igen kan parres med mobilen).

 

Der er udførlig brugervejledning og adgang til nogle demo-videoer, der viser funktionerne.

 

Man behøver ikke aktivere BackBeat App’en for at bruge sættet til ’almindelig’ brug.


Det er kun hvis man ønsker adgang til de funktioner der findes i app’en. Så skal man ud og køre/løbe intervaller på tid, kan man aktivere app’en, vælge timer og indstille tiden på intervallet.

 

Det fungerer fint, men kræver selvfølgeligt at man, hvis det er på cyklen man træner, skal slippe styret for at starte intervallet. Det er selvfølgeligt det samme ved stopur-funktionen, man skal lige trykke start og stop på venstre højtaler.

 

Holder du højre knap inde, kan du vække Siri/Google og få den information du ønsker.

 

Det er nok meget individuelt om man finder disse funktioner funktionelle og relevante. Men smart er det altså. Jeg har taget tid på pendler-turen og snakket en hel del med Google assistenten, om hvordan vejret bliver og om hvor langt jeg har på arbejde.  

 

   

Sikkerhed

Always Aware kalder Plantronics funktionen, der forbedrer din sikkerhed.


Det fungerer således, at øre-dutterne ikke er trykket ind i øret. Bøjlen om øret holder dem på plads, så de ligesom ”svæver” ved øret. Det betyder øret bedre kan ånde, når man bliver varm.


Man slipper derfor også for at trykke dem ind på plads hele tiden og for den der vakuum-fornemmelse i øret, når de så arbejder sig udad igen.

 

Denne ’Altid opmærksom’-funktion betyder, at du kan høre og være opmærksom på dine omgivelser, samtidigt med du hører musik eller snakker i mobilen. Du kan høre og fornemme andre trafikanter, fodgængere, hunde, udrykningskøretøjer og dørklokken hvis du hører musik under rengøringen.

 

Always Aware tager måske nok toppen af lydkvaliteten, men jeg synes stadig der er rigtig god bas og klang i højtalerne, sammenlignet med andre sæt i prisklassen.

 

 

Ude på cyklen

På cyklen fungerer BB FIT 2100 rigtigt godt. Jeg har primært brugt sættet på pendlerturen på job.


I trafikken kommer sikkerheden ved Always Aware-funktionen til sin ret. Man har rigtig god fornemmelse for, hvad der sker i omgivelserne.

 

Man kan høre eller fornemme biler og scootere komme bagfra eller fra siden. Ligesom man hører udrykningskøretøjer langt tidligere end med et traditionelt in-ear sæt.


Jeg har ikke følt mig mere generet af vindstøj, når jeg cyklede med BB FIT 2100, end når jeg cykler med traditionelle in-ear høretelfoner. På trods af, at Always Aware teknikken jo netop laver luft mellem øre og højtaler.

 

Når man tager cykeltøjet på, her i de koldere måneder, kan nakkebøjlen, der står lidt ud fra halsen, godt genere lidt. Den sidder i vejen for højhalsede trøjer eller jakker og eksempelvis en halsbeskytter.


Den skubber ikke sættet af ørene, men man skal lige have den placeret under tøjet. Til gengæld sidder sættet uden problemer under cykelhjelmen, remmene holder det faktisk bare endnu bedre fast.

 

Det er nemt at besvare opkald under kørsel, også med handsker på, da knappen på højre øre er nem at komme til. Desuden har knappen et fysisk klik, så man ikke er i tvivl om at man har trykket rigtigt.

 

Lyden kommer rigtigt fint igennem ved opkald og man hører nemt modparten.

 

På løbeturen har Always Aware samme fordele. Man bliver ikke kapslet helt inde i lyden. Man kan høre bagfrakommende scootere, cyklistens ringeklokke eller en gøende hund.

 

Ørebøjlerne holder sættet på plads, også under temposkift, intervaller og trappeløb. Timer- og stopur-funktionen kan fint bruges i træningen, men de fleste løbere har et pulsur på håndleddet med de samme funktioner.

 

Udover cykel og løb har sættet også været med i fitnesscentret. Det er rigtigt praktisk at mobilen bare kan ligge i tasken, i stedet for at være i lommen eller sidde på armen. Rækkevidden er +10 meter så man kan sagtens bevæge sig rundt. 

 

Nakkestroppen kan igen komme lidt i vejen, ved liggende øvelser. De bliver ikke skubbet af, men man bliver mindet om, at de er der. Always Aware er ikke en fordel, hvis man træner i nærheden af løbebåndene eller andet larm i centret.

 

Sættet er primært produceret til outdoor og sport, men fungerer også rigtigt godt til almindelige gøremål i hverdagen. Om det så er en gåtur, rengøring, ordne vasketøj eller cykelreparation.


Det er ret fint at kunne ordne disse ting, imens man snakker i mobil eller hører musik eller en podcast. Sættet sidder godt fast, uanset om man tømmer vaskemaskine eller ordner gearene på raceren.

 

Konklusion

Testen, træningen, pendlerturen, ja selv rengøringen har været en fornøjelse med disse in-ear hovedtelefoner.

 

De har et strømlinet sporty look og tåler sved, slag og al slags vejr. De har et fedt design, en fin skarp lyd med god bas-dybde og alligevel kan du høre omgivelserne.

 

Jeg blev under testen mere og mere glad for BackBeat FIT 2100. Jeg kunne fra starten godt lide udseende, materialer og deres brugervenlighed. 

 

Jeg er ikke vant til at bruge hovedtelefoner med telefonfunktion i, men fandt dem meget nemme at bruge. Tilmed praktiske, da man ikke skal stoppe op på cyklen, have handskerne af og have telefonen op af lommen. Det er nemt.

 

Man pauser nemt musikken. I stedet for at skal have øredutten ud af øret, trykker man bare på højre højtaler. Det er rart, hvis man skal tale kort med en forbipasserende eller lignende.

 

Og ingen bøvl med at skal have dutten ind igen. På den måde er sættet rigtigt funktionelt og der er ingen bøvl med ledninger.

 

Always Aware fungerer rigtigt godt i trafikken på cykel-, gå- eller løbeturen. Man er ikke kapslet inde og er derfor faktisk mere opmærksom på hvad der sker i omgivelserne.

 

De sidder godt fast under aktivitet og da de er meget lette kan man helt glemme man har dem på. De føles rare på huden og i ørene, hvor de ikke giver den der svuppende vakuum-fornemmelse, heller ikke når man sveder meget.


De har god batteri-tid og hvis man hellere vil have stopur/timer i øret end på håndleddet, er det en mulighed via app’en.

 

Jeg mener BackBeat FIT 2100 er et rigtigt godt sæt høretelefoner til den aktive bruger, især når man tager den yderst rimelige pris i betragtning. 

 

>>> Find headsettet i Feltet.dks webshop <<<

 

TESTRAPPORT

 

Hvad er produktet lavet til?

Trådløse høretelefoner/headset til musik, podcasts og til at tale håndfrit i mobilen. Især rettet mod fysisk træning, da de er konstruerede til at sidde godt fast under fysisk udfoldelse og de modstår sved og regn.  

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Always Aware - Sikkerheds-feature der betyder du kan høre/være opmærksom på, hvad der sker omkring dig.

 

My Tap - Personlige indstillinger til træningen. Du kan med et klik eller to på venstre øre starte Stopur, Timer eller vælge din favorit playliste. Find my headset - Du kan, hvis det er tændt, sende en høj tone til dit headset, så det er lettere at finde. Du kan også ”back-tracke” og se på et kort hvor dit headset sidst er registreret, hvis det er tabt på cykelturen.

 

Info fra ”speaker” - få løbende selvvalgt info ved tryk på hovedtelefon. Ex. Batteri-niveau, tider på stop-ur/timer eller klokken.

 

Beskriv særlige materialer, nyudviklinger eller teknikker anvendt i produktionen

Øre-bøjler med blød fleksibel gummibelægning gør, at sættet er behageligt at have på og de holder selve høretippen på plads ved øret, ikke i øret. Hvilket muliggør Always-Aware og samtidigt kan øret ’ånde’. 

 

Den bløde gummibelægning giver sættet et sejt og robust udtryk. Gummiet gør sættet nemt at håndtere, uden at det glider, selvom man sveder. Man er ikke bange for at håndtere sættet, der virker til at kunne tåle stød og slag (og vand/sved).

 

Knappen i højre høretelefon har et fysisk klik. Det virker godt, da man med det samme kan fornemme om man har trykket rigtigt - for eksempel ved indgående opkald.

 

Man kan tilvælge App’en ”BackBeat”, der via MyTap giver mulighed for tilvalg af to funktioner på venstre øre, ved et eller to klik. Eksempelvis Siri/Google Assistant, favorit playliste fra Spotify eller timer og/eller stopur til træningen.

 

Hvordan klarer produktet sin opgave?

Jeg synes BackBeat FIT 2100 klarer opgaven rigtigt godt. Nemt at sætte op. Nemt at betjene. God lyd og batteritid. Sættet er robust og tåler at blive brugt til det som Plantronics lover.

 

Hvordan er kvaliteten - ’Value-for-money’?

Lyd-kvalitet er fin, med okay dybde i bassen (ift. det er et  in-ear headset).

 

Materialekvalitet er i orden, især set i forhold til prisen.

 

Holdbarheden kan selvfølgelig ikke testes på 4 uger. Men den virker i orden og der var ingen problemer i den måned vi testede.

 

Jeg synes man får et fedt headset til prisen. Også i forhold til lignende headsets på markedet. 

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Jeg kan godt lide det elegante, men alligevel minimale og robuste design og den lækre ”skridsikre” gummibelægning. Dertil den nemme betjening og stemmen der informerer om status med mere.

 

’Klikket’ i kontakten på højre øre, gør det nemt og trygt at betjene på farten.

 

Og så er hovedtelefonerne fine i trafikken med Always Aware - og de sidder fint under cykelhjelmen.

 

Var det noget som du ikke kunne lide?

At nakke-stroppen ikke ligger tæt til nakken generede mig i nogle tilfælde, som nævnt i testen ved påklædning og i fitnesscenter.

 

Det undrer mig også, at der kun er et fysisk klik ved betjening af højre højtaler. Ville foretrække at kontakterne i højttalerne var ens. (Jeg er lidt ’old-school’ og foretrækker klikket).

 

Konklusion

Nød du at benytte produktet?

 

Ja. Jeg kan bestemt anbefale Plantronics BackBeat FIT 2100. De er et rigtigt fornuftigt valg i denne prisklasse. De er behagelige at bære, sidder godt fast ved aktivitet og de ser godt ud.

 

De har god lyd til både musik og mobil-opkald. De er nemme at betjene, også på cyklen, og giver større sikkerhed pga Always Aware, som faktisk fungerer. Man bliver mere opmærksom på, hvad der sker i omgivelserne.

 

Batteritiden er god og der er mulighed for at tilvælge fine features.

 

Om testeren:

Alder: 55 år

Højde: 190 cm

Vægt: 87 kg

Jeg har cyklet i: MTB 15 år   

Så ofte cykler jeg: 2-3 gange om ugen

Jeg kører disse discipliner: MTB - XC og Tur

 

>>> Find headsettet i Feltet.dks webshop <<<

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Mangler du et påskeæg til cykelentusiasten
Hvis du ligesom os bare ikke kan få nok af Tour de France, så tjek de sportslige babushkadukker vi har fået i webshoppen.
Produktnyt: Canyon Neuron AL 2020
Canyon lancerer i dag en ny mountainbike, Canyon Neuron AL. Vi ser nærmere på cyklen.
4 skøre, sjove og nyttige ideer til pedal-elskere
Hvordan udfordrer man sig selv? Hvordan gør jeg min cykelrutine lidt sjovere? Og hvor finder jeg live streaming af cykelløb? Vi har samlet 4 måder du kan forbedre dit cykelliv.
LIVESTREAM: Feltet.dk Race Series
I aften den 31. marts klokken 20.15 slutter vi Feltet.dk Race Series med manér. Ved seriens 7. og sidste afdeling er nemlig flere point på spil end ved nogen anden etape, og der kan således avanceres kraftigt og rykkes godt og grundigt rundt på topstillingen i seriens respektive klassementer. Du kan følge det hele her på Feltet.dk eller på vores forskellige sociale platforme, hvor vi kommenterer slagets gang og hylder vinderne.
GOOD VIBES (ONLY) - Fra ret fed plan til RIDE SOLO - FLATTEN THE CURVE!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Test: Pirelli Zero Cinturato dæk
Pirelli har med Cinturato dækket leveret et rigtigt kompetent dæk til de koldere måneder samt pendling. Særligt rullemodstand og vægt imponerer på dette super velrullende dæk.  
Ny cykelbog i shoppen: Læs løbet - taktik for cykelryttere
Feltet.dk fejrer fødselsdag og giver 20% rabat på hele webshoppen resten af marts med rabatkoden HURRA. Vi har i shoppen netop tilføjet bogen "Læs løbet - taktik for cykelrytteren" af Henrik Zachariassen og med forord af Brian Holm.
Hyggetyk eller hardcore?
I de seneste år har vi set en eksplosiv udvikling i salget af hometrainere og e-cykling.
Test: Plantronics BackBeat FIT 2100 – Wireless Sport
Et solidt og robust headset med fine funktioner og en god indstilling, som gør det nemmere at høre sine omgivelser, mens man hører musik.

Instagram #motionsfeltet

Produktnyt: Snup en vingummi - og kom i mål
Hurtige kulhydrater er din ven, når du er ved at køre træt på turen. Her har både energi-snacks, energidrikke og forskellige gel-produkter længe været et populært valg. Men nu kan du snuppe en energi-vingummi i stedet. Det er meget nemmere og knapt så besværligt at spise, når du er på hjul. Læs med, og find ud af, hvorfor det er så smart.
VIND ET HJULSÆT - VÆRDI 7.399!
Nu kan du vinde et lækkert 45mm carbon hjulsæt med keramiske lejer til en værdi af 7.399 kroner!
Test: Lazer Genesis
Lazers nyeste tophjelm - Genesis - kombinerer (usædvanlig) let vægt med aerodynamiske egenskaber og et avanceret justeringssystem, der giver gode tilpasningsmuligheder for de fleste. Det hele pakket ind i et ret cool og lækkert look.
Test: Rapha Pro Team Thermal Base Layer
Et teknisk meget veludført base layer som dækker alle de kolde måneder i Danmark.
Test: Isadore Thermerino Jersey
Slovakiske Isadore fortsætter med at producere high-end cykeltøj med baggrund i erfaringerne fra de nu pensionerede cykelbrødre Peter og Martin Velits.
Test: isolés Charles Storm Jacket
Vi har testet Charles Storm Jacket, som er en vind- og vandtæt jakke, der kan bruges som et ultrabeskyttende yderste lag i alle de kolde måneder i Danmark.
Vi udlodder 5 x Tour-præmier i aften kl. 19
Vind et flot Tour de France sæt til en værdi af 249 kroner. Feltet.dk udlodder i samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com fem sæt. 
Canyon lancerer sin første e-trekking cykel
Canyon har i dag lanceret endnu en ny cykel. Denne gang en e-trekking cykel - Canyon Pathlite:On.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Sidste chance: Vind cykel til 15.990 kroner og over 8.000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Rapha Pro Team sko
Rapha lancerer en ny sko som kører sig direkte ind i eliten med et vanvittigt godt miks af stivhed og komfort og et nyt, spændende materiale; Powerweave.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  

Seneste indlæg i debatten

Hvis der nu skal fluekneppes lidt, så siger tv-skærmen "gyldne gensyn", hvilket jeg synes har en lidt mindre "triumferende" karakter. Alle andre genudsendelser af historiske sportsbegivenheder har fået samme label på sig, så TV2 Sport har såmænd bare valgt at lancere udsendelserne på den måde, uden skelen til diverse baggrunde. Jeg synes egentlig det er fair nok, hvis man føler sig trådt på kan man måske vælge at fortolke det som "gyldne genhør" med Mader og Leth (men det er sikkert også skammeligt når nu Mader også var "dopet").Det nyeste afsnit af Eurosports Radio Tour er på gaden. Jacob Staehelin leder snakken med de faste eksperter Thomas Bay og Brian Holm, som kommer vidt omkring. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/holm_i_radio_tour_det_er_jo_lidt_en_fis_i_en_hornlygte/Hej :) Jeg skal ud og købe min første racercykel og har prøvekørt en del cykler og er nede på to som jeg synes kører rigtig godt. Men er i tvivl om hvilken cykel der vil være det bedste køb så kunne godt bruge lidt gode råd og erfaring? Hvad tænker I vil være den bedste investering på kort og lang sigt? På forhånd tak og god påske :) Det er følgende to cykler jeg har prøvekørt + en Canyon jeg ikke har prøvekørt: Pronghorn til 17.999 DKK https://pronghornracing.dk/produkt?ProductID=PROD511 Trek til 14.999 DKK https://www.trekbikes.com/dk/da_DK/cykler/landevejscykler/performance-road/émonda/émonda-sl/émonda-sl-5-disc/p/27880/?colorCode=black_red Canyon til 15.699 DKK https://www.canyon.com/da-dk/road-bikes/race-bikes/ultimate/ultimate-cf-sl-disc-7.0/2156.html?dwvar_2156_pv_rahmenfarbe=BU%2FWHDanmarks Cykle Union har besluttet at forlænge suspenderingen af cykelsæsonen til 1. juni. Dermed kommer der ingen danske cykelløb før til sommer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dcu_aflyser_alle_loeb_til_1_juni/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Mangler du et påskeæg til cykelentusiasten
Hvis du ligesom os bare ikke kan få nok af Tour de France, så tjek de sportslige babushkadukker vi har fået i webshoppen.
Produktnyt: Canyon Neuron AL 2020
Canyon lancerer i dag en ny mountainbike, Canyon Neuron AL. Vi ser nærmere på cyklen.
4 skøre, sjove og nyttige ideer til pedal-elskere
Hvordan udfordrer man sig selv? Hvordan gør jeg min cykelrutine lidt sjovere? Og hvor finder jeg live streaming af cykelløb? Vi har samlet 4 måder du kan forbedre dit cykelliv.
LIVESTREAM: Feltet.dk Race Series
I aften den 31. marts klokken 20.15 slutter vi Feltet.dk Race Series med manér. Ved seriens 7. og sidste afdeling er nemlig flere point på spil end ved nogen anden etape, og der kan således avanceres kraftigt og rykkes godt og grundigt rundt på topstillingen i seriens respektive klassementer. Du kan følge det hele her på Feltet.dk eller på vores forskellige sociale platforme, hvor vi kommenterer slagets gang og hylder vinderne.
GOOD VIBES (ONLY) - Fra ret fed plan til RIDE SOLO - FLATTEN THE CURVE!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Test: Pirelli Zero Cinturato dæk
Pirelli har med Cinturato dækket leveret et rigtigt kompetent dæk til de koldere måneder samt pendling. Særligt rullemodstand og vægt imponerer på dette super velrullende dæk.  
Ny cykelbog i shoppen: Læs løbet - taktik for cykelryttere
Feltet.dk fejrer fødselsdag og giver 20% rabat på hele webshoppen resten af marts med rabatkoden HURRA. Vi har i shoppen netop tilføjet bogen "Læs løbet - taktik for cykelrytteren" af Henrik Zachariassen og med forord af Brian Holm.
Hyggetyk eller hardcore?
I de seneste år har vi set en eksplosiv udvikling i salget af hometrainere og e-cykling.
Test: Plantronics BackBeat FIT 2100 – Wireless Sport
Et solidt og robust headset med fine funktioner og en god indstilling, som gør det nemmere at høre sine omgivelser, mens man hører musik.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet