Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Rikke Bak Dalgaard 24.01.2019 @ 06:00

Kvindespecifikt vintertøj til cykling i topkvalitet fra japanske Pearl Izumi.

Introduktion

Pearl Izumi er et japansk mærke, der blev skabt af Kinji Shimizu tilbage i 1964.

 

Deres mission er at gøre atleter bedre ved konstant at være innovative gennem Kaizan filosofien. Det vil sige en tro på at lave små daglige forbedringer for at skabe store, effektive ændringer over tid.

Women's Pursuit Thermal Cycling Bib Tight

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Termisk Fleece stof med vandafvisende PI Dry™ teknologi til al slags vejr
Bib-klip gør det muligt at tilpasse midter- eller sidestrengen
Lav talje design tilføjer nyskabende bekvemmelighed
Kvinder ELITE Pursuit 1: 1 ™ Puden er glat ved siden af huden, med et 4-vejs stretchplader og målrettet højdensitets støtte til komfort hele dagen
Silikone ben gripper
Lynlås ved det nederste af benene
BioViz™ reflekterende elementer for mere synlighed
Anvendes i +7 til +13 grader
56% nylon, 30% polyester, 14% LYCRA®

 

Farve: Black

Størrelser: XS-XL (form fit)

Vejledende udsalgspris: 1.349,- kroner

 

 

Test

Bukserne er testet på flere forskellige cykelture. De er testet i både transporttempo og intervaltræning. Derudover er de blevet kørt med i temperaturer på 0-10 grader samt i både tørvejr og regn. De er dermed også vasket flere gange og holder fint formen efterfølgende. Lækkert blødt og elastisk materiale, der gør dem nemme at tage på.

 

Selerne er ikke syet på hele vejen rundt, hvilket gør, at man kan trække bukserne ned og træde af på naturens vegne, uden at tage sin jersey/jakke af. Det er smart og fungerer rigtig godt! Derudover lukkes selerne med en ”lås” imellem brysterne, så de ikke generer. Det kan godt føles som om, at bukserne glider ned, men det gør de ikke og man skal bare sørge for at hive dem godt op fra start.

 

Jeg er ikke sikker på, at bukserne er varme nok til minusgrader, men de virker forholdsvis vind- og vandafvisende. I regnvejr sætter dråberne sig på bukserne og preller af, så man holder sig tør.

 

Klart de bedste lange bib tights jeg har kørt med. Vandafvisende og perfekte til lange ture, hvor toiletbesøg er nødvendigt og skal gå hurtigt på grund af kulden. Det bløde og elastisk materiale gør dem både behagelige og nemme at tage af og på.

 

Women's SELECT Escape Thermal Jersey

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta

SELECT Thermal Fleece
Baglomme med lynlås
Refleksive elementer
100% polyester
Til brug i +7 til +13 grader

 

Farve: Black/Screaming Pink – Screaming Pink/Black – Cayenne/Port – Midnight Navy/Artic

Størrelser: XS-XXL (semi-form fit)

Vejledende udsalgspris: 639,- kroner

 

 

Test

Når man tager jersey’en på, føles det først og fremmest som en dejlig blød fleece trøje. Ikke nødvendigvis som en, der kun kan bruges på en cykel.  Den har ingen elastik i bunden, så derfor føles den også lidt løs, men har en god pasform. Til gengæld er den stram i halsen, hvilket ikke er så rart.

 

Når man sidder på cyklen, er ærmerne lidt korte. Bagpå er der kun én stor lomme og det forstår jeg ikke idéen med. Lommen har lynlås, er svær at komme i og alt ligger hulter til bulter. Det er ikke en jersey, jeg vil anbefale, medmindre man aldrig rigtig har noget i baglommen, men måske den er god indenunder en jakke.

 

Ifølge Pearl Izumi selv, så er den helt nye Women's SELECT Escape Thermal Jersey perfekt til køligt vejr og coffee-rides. Den blev testet i 11 grader med kortærmet baselayer indenunder, hvilket var helt perfekt. Som Pearl Izumi også selv skriver, så flytter jersey’en fugt væk fra huden. Der er reflekser i siden og designet er lavet med henblik på et slankende udseende.

 

 

Konklusion

God til en kort efterårstur, men for mig er den store lomme bagpå ubrugelig. Lækker kvalitet og god pasform. Kan også bruges som almindelig fleecetrøje.

 

Stillet til rådighed af: Shimano Danmark

Tema om elcykler: Trek Powerfly
På en e-mountainbike kan man følge med uden at kunne køre med. En E-mountainbike kan gøre, at man som cykel-novice kan køre med sine mere rutinerede venner uden først at køre sig i form.
Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.
Optakt: Tema om elcykler
Cykelbranchen udvikler sig hele tiden. Nye trends popper op og nye produkter udvikles hele tiden. En af disse sæsoners mest vedblivende trends er elcyklen.
Grejsdalsløbet åbner for paracykling i Parasportens år
Grejsdalsløbet fejrer parasportens år i Vejle ved at byde velkommen til paracyklister i Danmarks hårdeste motionscykelløb. Paracyklisterne får deres egen startgruppe til Grejsdalsløbet søndag den 12. maj 2019 klokken 11.15.
Test: Baselayer og uldsokker fra Pearl Izumi
Et par fine forårs-essentials fra Pearl Izumi, hvor især de kraftige uldsokker viser, at de nærmest er et must-have på disse breddegrader.
Produktnyt: PRO Combipack
PRO giver dig en smart mulighed for at udskifte sin egen hjemmelavet toolbottle ud, og samtidig få minipumpe, multitool og dækjern med til en skarp pris.

Instagram #motionsfeltet

Test: PRO Team Floorpump Tubeless
En ny fodpumpe fra PRO, der gør det godt på de fleste testede parametre. Med et stort display og nem pumpning. 
Produktnyt: ABUS AirBreaker
ABUS har på rekordtid blandet sig i toppen af markedet for racerhjelme med flere markante high-end-hjelme, der har ramt markedet indenfor de seneste sæsoner.
GOOD VIBES ONLY – Glædeligt gensyn med Gran Fondo Jennum
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
”En Forårsdag i Hell-singør” køres for 10. gang i weekenden
Søndag den 14. april drager mellem 350 og 400 cykelryttere ud for at opleve den nordsjællandske natur på to hjul. Men det bliver en hård tur på en rute, der byder både på en ægte brostenspavé, grus, skovstier og skrappe stigninger.
Job: Shimano søger kørende sælger til Distrikt Sjælland/Fyn
Har du lyst til at arbejde med cykelbranchens stærkeste brands?
Danmarks bjergmotionsløb afvikles i slutningen af maj
Born Fondo er et kuperet og meget trafiksikkert motionscykelløb, der køres i og omkring Gudhjem søndag den 27. maj 2018.
Motionsløbet Rundt om Trehøje afvikles for 19. gang
Lørdag den 27. april afvikles motionsløbet Rundt i Trehøje i Vildbjerg og omegn. Skal du med?
Danmarks første cykelhandler app: Heino Cykler sætter standarden
Med en ny app til både Android og iOS flytter Heino Cykler tilgængeligheden helt ud i kundernes fingre.
Produktnyt: SRAM FORCE kommer nu i en eTap AXS-udgave
SRAM lancerer en ny elektronisk Force eTap AXS geargruppe. Feltet.dk har været på besøg hos Cycle Service Nordic og set nærmere på geargruppen. Force eTap AXS geargruppen udfordrer konkurrenterne både på pris og teknologi.
Shimano udvider samarbejdet med Elite
Shimano Europe Bike Holding udvider samarbejdet med Elite på det danske marked fra april 2019.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen uge 8
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.  
Cykelfest på havnen: Flandern Rundt fejres i Aarhus
Den 7. april kan aarhusianske cykel- og ølentusiaster komme med til cykelfest, når VisitFlanders viser Flandern Rundt på storskærm - og serverer kolde belgisk-inspirerede øl på Hantwerk ved Aarhus Lystbådehavn. De første 180 øl er på turistrådets regning. Samtidig er der mulighed for at vinde en rejse til Flandern. 
Ny trend: Det blå forhjul er alle vegne
Interessen for det prisvindende hollandske cykelkoncept, Swapfiets, er større end nogensinde. Virksomheden vokser stødt og har nu nået 100.000 cykelglade kunder fordelt på fire lande og er dermed verdens største abonnementsservice med cykler. Swapfiets i Danmark bidrager med over 2800 cykelglade kunder - blot 4 måneder efter åbningen af de tre butikker i København, Århus og Odense.
Nyt koncept skal give Stjerneløbet en ekstra dimension
Stjerneløbet i Roskilde er en af Danmarks ældste landevejsklassikere, der med forskellige koncepter har begejstret cykelfolket. 2019-udgaven bliver kørt 15. september 2019 uden eliteløb men med et nyt koncept, der skal få endnu flere motionister med.
Få 26% rabat på alt Feltet.dks webshop i dag
Feltet.dk har fødselsdag - Få 26% rabat på alt! 

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Tema om elcykler: Trek Powerfly
På en e-mountainbike kan man følge med uden at kunne køre med. En E-mountainbike kan gøre, at man som cykel-novice kan køre med sine mere rutinerede venner uden først at køre sig i form.
Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.
Optakt: Tema om elcykler
Cykelbranchen udvikler sig hele tiden. Nye trends popper op og nye produkter udvikles hele tiden. En af disse sæsoners mest vedblivende trends er elcyklen.
Grejsdalsløbet åbner for paracykling i Parasportens år
Grejsdalsløbet fejrer parasportens år i Vejle ved at byde velkommen til paracyklister i Danmarks hårdeste motionscykelløb. Paracyklisterne får deres egen startgruppe til Grejsdalsløbet søndag den 12. maj 2019 klokken 11.15.
Test: Baselayer og uldsokker fra Pearl Izumi
Et par fine forårs-essentials fra Pearl Izumi, hvor især de kraftige uldsokker viser, at de nærmest er et must-have på disse breddegrader.
Produktnyt: PRO Combipack
PRO giver dig en smart mulighed for at udskifte sin egen hjemmelavet toolbottle ud, og samtidig få minipumpe, multitool og dækjern med til en skarp pris.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat