Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

13.06.2019 @ 15:00

Isolés holder den høje kvalitet med sin nye sommerkollektion, hvor der er tilføjet flere væsentlige opgraderinger og nyskabelser sammen med et øget miljømæssigt fokus.

Introduktion

Isolés er et nyskabt dansk brand, som hurtigt har skabt en masse opmærksomhed omkring sig selv med underspillede, moderne designs holdt i noget man bedst kan betegne som skandinavisk minimalisme.

 

Bag mærket står Henrik Dahl Rubak, som har lang erfaring med udvikling af cykeltøj og så ingen ringere end Jakob Fuglsang, som tidligere i år blev medejer af isolés.

 

Her bidrager Danmarks bedste cykelrytter med uvurderlig feedback og idéer til fremtidige kollektioner og nye produkter. Fuglsang er i øvrigt kendt som en detaljens mand, når det kommer til grej, hvor han stiller høje krav til sit udstyr og sit tøj.

 

Isolés er grundlagt ud fra princippet, at intet er vigtigere end den enkelte rytters oplevelse.


En central del af oplevelsen er godt udstyr og her har brandet ganske enkelt et erklæret mål om at skabe tøj, som giver bedre ture for de ryttere, som bruger det.

 

I denne sæson har isolés også lanceret en meget klar og miljøbevidst holdning, hvor ambitionen er, at produkterne skal produceres så bæredygtigt som muligt ved at udforske nye veje, som blandt andet benytter sig af genanvendelige materialetyper. Miljømæssige egenskaber som isolés har fortsatte ambitioner om at udvikle og forfine over tid.

 

Vi har haft fingrene i den nyeste sommerkollektion, som indeholder både opdaterede bibshorts samt nye trøjer med både korte og lange ærmer.

 

Charles jersey

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Farve: Desert Green / hvid
Størrelser: XS – 3XL
Vejl. pris: Kr. 789.95,-

Test

At isolés vil noget med sit design, kræver blot et enkelt blik på den nye kollektion af sommertrøjer til denne sæson.

 

Her i brandets anden sommersæson forbliver isolés tro mod den hidtidige skandinaviske elegance og præsenterer med Charles-trøjen fire farvevarianter, som alle taler direkte til fans af den underspillede minimalisme, som har gjort, at mange hurtigt har fået øjnene op for denne forholdsvis nye spiller på markedet.

 

Jeg har tidligere talt med isolés’ Henrik Dahl Rubak om netop farver og designs og han har et klart ønske om at udvikle kollektionerne designmæssigt hen over sæsonerne, mens den tydelige identitet bibeholdes, så man kan opbygge sin garderobe løbende og at produkterne stadig spiller effektivt sammen på tværs af kollektioner.

 

Det synes jeg, at de lykkes rigtig fint med her: Farverne er afdæmpede og giver et eksklusivt look, som er ret tidløst.

 

Isolés’ signatur – en bred perforeret stribe i mørk grå – er implementeret både på ryggen og skulderen og gør Isolés-identiteten tydelig.

 

Teknisk opbygning

At isolés også vil noget med sin tekniske formåen er også forholdsvis let at afkode.

 

For trøjen er nidkært opbygget med varierende brug af materialer for at optimere diverse egenskaber.

 

Selve hoveddelen, som udgør trøjen fra underkanten og op til brystet er lavet i den kraftigste lycra-kvalitet, som er brugt i denne trøje. Det er denne del, som er farvet.

 

Det giver en stofkvalitet som danner en solid base for trøjen – ja, nærmest fundamentet om man vil.


Der er masser af stræk i stoffet, så det sætter sig helt tæt om kroppen, men kvaliteten er høj, så stoffet strækkes på ingen måde tyndt eller sårbart. Det gør desuden, at farven ikke kompromiteres, når man tager trøjen på og den strækkes ud over overkroppen.

 

Den øverste hvide del er fremstillet i en lettere, perforeret lycra, som skal give lidt mere afkøling og ’udluftning’. Den dækker både skuldre og ærmer med undtagelse af armhulerne, hvor et stykke ren mesh er indsat for at sikre optimal ventilation der hvor der ophober sig allermest varme.

 

 

Sublim pasform

Materialevalgene er fremragende for en sommertrøje, som er skabt til at excellere i høj varme. Hoveddelen giver masser af struktur i trøjen, mens den mere luftige overdel og ærmer, giver fornemmelsen af luftighed og god ventilation.

 

Isolés kunne godt have gået hele vejen og lavet hele trøjen i det allerletteste materiale for på den måde at lave en ultra-sommertrøje. Dog synes jeg, at den lidt mere faste struktur i hoveddelen er rigtig god og egner sig rigtig god til den danske sommer, hvor det nok kan blive varmt, men dog sjældent decideret hedt.

 

Fra et pasformmæssigt synspunkt er det også et godt valg, for hoveddelen giver fasthed med masser af strækbarhed, så man kan få den gode balance, hvor trøjen sidder tæt, men stadig behageligt. Det lidt kraftigere materiale lægger sig blødt om kroppen og den gode lycra-kvalitet kommer virkelig til sin ret.

 

Dernæst er der ærmerne, som designmæssigt følger tidens trend og har lidt mere længde end mere klassiske trøjesnit. Det forstærker det tætsiddende udtryk med klare race-orienterede – ja, nærmest aerodynamiske – referencer.

 

Det er for så vidt let nok at lave ærmerne længere, men isolés lykkes også rent funktionelt. Det skyldes især afslutningerne, som er en bred, laserskåret elastikkant, som er med til at holde ærmerne på plads under bevægelse.

 

Ærmerne sidder til og bliver på plads og har man lidt større arme en den gængse cykelrytter, så kræver det blot et par ture at køre elastikken til.

 

Herefter har man til gengæld et ærme som sidder til og er med til at forstærke den fine pasform ved at være tætsiddende hen over skulderpartiet og hele vejen ned til albuen.

 

Rent æstetisk er ærmerne som sagt ret lange – de går helt ned til albuen. Personligt synes jeg, at det giver en pæn silhuet og komplimenterer det strømlinede look, men er man meget klassisk anlagt, så vil man måske finde dem for lange.

 

Ude på cyklen

I sadlen får man fornemmelsen af en vellykket trøje også. Pasformen bibeholdes og elastikken i livet sørger for, at trøjen bliver på plads i samarbejde med det indvendige silikonebånd.

 

Jeg er især imponeret over, hvordan trøjen sidder tæt, behagelig og fladt hen over hele skulderpartiet, hvor stoffet lægger sig blødt mod huden helt uden folder og samtidig giver masser af bevægelsesfrihed.

 

Bagpå har isolés arbejdet med en ny lommekonstruktion efter feedback fra Jakob Fuglsang, hvor lommerne er gjort en centimeter dybere for at kunne rumme endnu mere på den lange sommerture eller turene sydpå.

 

Meningen er, at lommerne skal sidde helt tæt til kroppen, når de er tomme, men udvide sig, når de bliver fyldt op.

 

Jeg har haft lejlighed til at køre et par lange ture med godt med proviant i lommerne, som ganske rigtigt opfylder de ovenstående krav.

 

Lommerne udvider sig velvilligt og selv med en del oppakning holder pasformen sig upåvirket. Om det er den ekstra dybde eller den rigtig velvalgte lycra-kvalitet, som strækker så godt og stadig beholder sin struktur, er svært at sige, men faktum er, at det virker ret godt!

Paul Bib Shorts Eco

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Farve: Steel Grey
Størrelser: S – 3XL
Vejl. pris: Kr. 999.95,-

Test

Tilbringer man mange timer i sadlen hen over sæsonen, så starter en god sommer ofte med et par bibs i god kvalitet.

 

Isolés har i denne kollektion opdateret deres platform væsentligt og udviklet på deres bibshorts for give en endnu bedre oplevelse.

 

Først og fremmest så er bukserne fremstillet med en klar holdning til miljøet og hovedmaterialet er således fremstillet i 65 % genbrugsmaterialer.

 

Det betyder dog på ingen måde, at der er gået på kompromis med kvaliteten eller ambitionerne.

 

For lycra-blandingen i shortsene er vildt lækker og det allerførste som man lægger mærke til med produktet i hånden.

 

Den fornemmelse forstærkes med bukserne på, hvor man får et tætsiddende materiale, som er kraftigt og blødt mod huden.

 

Shortsene fås i tre farver, hvor sort og navy er mere traditionelle, mens den testede grå er lidt mere vovet. Jeg kunne på forhånd have min skepsis overfor, om shortsene ville blive gennemsigtige, når de kom på, men heldigvis er både kvalitet, tykkelse og indfarvning så god, at det på ingen måde er tilfældet.

 

I stedet synes jeg, at man får et lidt anderledes, men dog underspillet look, som adskiller sig fra de helt traditionelle mørke farver.

 

I det hele taget er kvaliteten ikke til at sætte en finger på. Materialer er dejligt kraftigt og det fortjener ros for sin fine strækbarhed og gode fornemmelse mod huden.

 

Disse egenskaber spiller også en væsentlig rolle i pasformen, som er behagelig og tæt. Et kvadratisk panel i lænden sørger for god støtte, som fortsætter hele vejen ned over lårene og hele buksebenet.

 

Jeg bider især mærke i netop den støtte, som det kraftige materiale giver hele vejen rundt. Kvaliteten er virkelig i top og er blød mod huden, sidder godt og giver i det hele taget en lækker fornemmelse.

 

 

Pasform

Denne støtte kommer primært fra en god materialekvalitet samt en god dosering af stretch. Ikke underligt er det også disse egenskaber som forstærker en god pasform, hvor shortsene sidder behageligt, men fast og tæt.

 

Samtidig bliver de effektivt holdt på plads og når jeg har testet på lange ture, så har der ikke været nogen irriterende forskydelser at bemærke.

 

Det er også fint hjulpet på vej af en bred, laserskåret kant i buksebenenes afslutninger som med indvendige silikoneprikker er med til at holde alt effektivt på plads. Den brede elastik er i min optik som oftest den bedste løsning, da den effektivt kan sprede trykket over et større område og derved give plads til flere størrelser af lår uden afklemning.

 

Indlægget er isolés også sluppet fint afsted med. Det er en teknisk størrelse med varierende skumtætheder, men for det blotte øje er det et minimalistisk indlæg, som falder godt sammen med resten af pakken. Puden fylder ikke meget, men giver fint med støtte til al brug og sidder tæt og godt.

 

I øvrigt har isolés dækket indlægget med et genanvendt mikrofibermateriale i tråd med den bæredygtige filosofi.

 

Opdateret selesystem

Slutteligt er det også værd at bemærke, at de nye Paul-shorts kommer med et nyt selesystem, som er en velfortjent opgradering. Foran er selerne blevet laserskårede, så syningerne er taget væk.

 

Det giver en helt flad sele, som lægger sig helt tæt til huden og derved ikke kan ses igennem trøjen. Bagpå går selen over i en bokserryg af mesh, som let og effektivt kan absorbere og fjerne overskydende fugt.

 

Hele systemet har masser af gods, så det kan være med til at holde underdelen på plads.

 

Konklusion

Efter sin vellykkede debut sidste sæson har isolés allerede opdateret flere væsentligt punkter i sine produkter. Især shortsene har fået endnu et nøk opad og den suveræne stofkvalitet er en sikker vinder. Og så er den tilmed bæredygtig!

 

Shortsene kan let måle sig med produkter, som er dobbelt så dyre for både kvalitet, pasform og komfort er i top. Ofte er det de små detaljer, som giver prikken over i’et, og de nye seler og den brede afslutning i bukserne løfter for mig produkter helt op på øverste hylde.

 

Trøjen holder samme høje kadence og udmærker sig især ved klog brug af varierende materialetyper, som både øger komfortegenskaber og pasform.

 

Ærmernes længde – og derved trøjens silhuet – vil måske være for moderne til nogle, men er man fan af tidens trend, så er de lange ærmer både behagelige og veludførte.

 

Stillet til rådighed af: isolés

Ugens tilbud - de fem skarpe fra cykelsøgemaskinen
I samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ugens fem skarpe og relevante tilbud.
Test: Assos S9 RSR bibshorts og Equipe RS Aero jersey
Assos viser styrken i deres udviklingsafdeling med nye teknologier og materialer som forener komfort og fart i en ret ultimativ pakke, for dem som er villige til at betale for luksus.
Vind billetter til Danish Bike Award
Nu kan du vinde billetter til årets store cykelfest - Danish Bike Award 2019.
Efterårstilbud: Køb Sagan, Valgren og Baks selvbiografi til halv pris
Feltet.dk har flere bøger på tilbud forud for efterårsferien. Vi sælger blandt andet Michael Valgren, Peter Sagan og Lars Baks selvbiografier til halv pris!
Ugens tilbud - de fem skarpe fra cykelsøgemaskinen
I samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ugens fem skarpe og relevante tilbud.
Velbesøgt åbningfest hos E-cycling Lab
Lørdag den 5. oktober kulminerede seks måneders forberedelse, da der blev afholdt åbningsfest i Danmarks første og eneste E-cyklingscenter - Pulsure.dk E-cycling Lab.
Test: Rapha Race Cape
Lækker, performance-orienteret regnjakke, som kan tage fra, når det regner for alvor. Også fantastisk som ekstra beskyttelse på kolde og blæsende dage.
Canyon lancerer 2020 Lux og Exceed mountainbikes
Canyon lancerer 2020 Lux og Exceed-modeller til XC race. 
Produktnyt: Rapha + GORE-TEX
Rapha lancerer tre nye avancerede jakker med GORE-TEX-teknologi til rytteren, der træner hele året.

Instagram #motionsfeltet

Ny bog: +50 og hurtig
Træn effektivt og vær stærk resten af dit liv. Forfatteren Joe Friel trækker på den nyeste forskning, og den viser, at ældre sagtens kan træne hårdt og skabe gode præstationer, selvom de kommer godt over 50 år.
Prøv banecykling - og få billet til 6-dagesløbet
Du har nu muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup!
Se Mads Pedersens nye VM-trøje og cykel
I dag får Mads Pedersen debut i VM-trøjen - og Trek har specialesignet en ny cykel til den danske verdensmester.
GOOD VIBES ONLY - Store legedag hos Specialized
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Ugens tilbud - de fem skarpe
I samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ugens fem skarpe tilbud.
Løbsberetning: Tour TransAlp 2019 - del 3
I år var vi fire hold af sted til Tour TransAlp 2019, som startede i Innsbruck med afslutning i Riva Del Garda. Otte mænd i deres bedste alder, var klar til en kæmpe udfordring - syv etaper, 800 km med 18.000 højdemeter, fordelt på 19 bjergpas.
Profil Optik: Sports- og solbriller til en aktiv livsstil
Profil Optik sætter fokus på to brands: Oakley og deres eget mærke Rigel. Begge mærker kan være med til at forbedre din ydeevne på sadlen.
Mere end 1800 cykelmærker samlet på ét sted
Danmarks nye cykelsøgemaskine, Velomio.com, har et formål, og det er, at blive den foretrukne globale markedsplads på nettet  for cykler, beklædning, komponenter og give alle mulighed for at søge, sammenligne og købe cykelprodukter på tværs af webshop og fysiske butikker.
Boganmeldelse: Landevejscykling i Sydeuropa
I samarbejde med Politikens Forlag har forfatteren, motionsrytteren og rejsearrangøren Thomas Alstrup udgivet bogen Landevejscykling i Sydeuropa. Bogen er god, relevant og velskrevet, men den har også sine begrænsninger.
Flere penge til bedre og mere bæredygtige MTB-spor
DGI skal være med til at udvikle en ny uddannelse i gode mountainbikespor. Projektet samler seks lande og har fået 2,9 millioner kroner i støtte fra EU.
Løbsberetning: Tour TransAlp 2019 - del 2
I år var vi fire hold af sted til Tour TransAlp 2019, som startede i Innsbruck med afslutning i Riva Del Garda. Otte mænd i deres bedste alder, var klar til en kæmpe udfordring - syv etaper, 800 km med 18.000 højdemeter, fordelt på 19 bjergpas.    
Test: Liv Infinita SX/Giant Rail SX
En god hjelm er altafgørende for din sikkerhed, og for din komfort. Vi har testet 2 MTB-hjelme fra Liv og Giant; Liv Infinita SX til damer og Giant Rail SX til herrer (Liv er Giant’s kvinde-specifikke mærke). Begge hjelme benytter sig af MIPS teknologien som ekstra beskyttelse mod hjerneskader.
Produktnyt: Lazer lancerer Genesis – deres letteste hjelm
Lazers nyeste hjelm har verdenspremiere. Modellen hedder Genesis og forener let vægt med aerodynamiske egenskaber og komfort i en performance-pakke som skal fungere i alle terræner.
Løbsberetning: Tour TransAlp 2019 - del 1
I år var vi fire hold af sted til Tour TransAlp 2019, som startede i Innsbruck med afslutning i Riva Del Garda. Otte mænd i deres bedste alder, var klar til en kæmpe udfordring - syv etaper, 800 km med 18.000 højdemeter, fordelt på 19 bjergpas.
Ugens tilbud - de fem skarpe fra cykelsøgemaskinen
I samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ugens fem skarpe og relevante tilbud.
Test: Assos S9 RSR bibshorts og Equipe RS Aero jersey
Assos viser styrken i deres udviklingsafdeling med nye teknologier og materialer som forener komfort og fart i en ret ultimativ pakke, for dem som er villige til at betale for luksus.
Vind billetter til Danish Bike Award
Nu kan du vinde billetter til årets store cykelfest - Danish Bike Award 2019.
Efterårstilbud: Køb Sagan, Valgren og Baks selvbiografi til halv pris
Feltet.dk har flere bøger på tilbud forud for efterårsferien. Vi sælger blandt andet Michael Valgren, Peter Sagan og Lars Baks selvbiografier til halv pris!
Ugens tilbud - de fem skarpe fra cykelsøgemaskinen
I samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ugens fem skarpe og relevante tilbud.
Velbesøgt åbningfest hos E-cycling Lab
Lørdag den 5. oktober kulminerede seks måneders forberedelse, da der blev afholdt åbningsfest i Danmarks første og eneste E-cyklingscenter - Pulsure.dk E-cycling Lab.
Test: Rapha Race Cape
Lækker, performance-orienteret regnjakke, som kan tage fra, når det regner for alvor. Også fantastisk som ekstra beskyttelse på kolde og blæsende dage.
Canyon lancerer 2020 Lux og Exceed mountainbikes
Canyon lancerer 2020 Lux og Exceed-modeller til XC race. 
Produktnyt: Rapha + GORE-TEX
Rapha lancerer tre nye avancerede jakker med GORE-TEX-teknologi til rytteren, der træner hele året.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet