Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 13.06.2019 @ 15:00

Isolés holder den høje kvalitet med sin nye sommerkollektion, hvor der er tilføjet flere væsentlige opgraderinger og nyskabelser sammen med et øget miljømæssigt fokus.

Introduktion

Isolés er et nyskabt dansk brand, som hurtigt har skabt en masse opmærksomhed omkring sig selv med underspillede, moderne designs holdt i noget man bedst kan betegne som skandinavisk minimalisme.

 

Bag mærket står Henrik Dahl Rubak, som har lang erfaring med udvikling af cykeltøj og så ingen ringere end Jakob Fuglsang, som tidligere i år blev medejer af isolés.

 

Her bidrager Danmarks bedste cykelrytter med uvurderlig feedback og idéer til fremtidige kollektioner og nye produkter. Fuglsang er i øvrigt kendt som en detaljens mand, når det kommer til grej, hvor han stiller høje krav til sit udstyr og sit tøj.

 

Isolés er grundlagt ud fra princippet, at intet er vigtigere end den enkelte rytters oplevelse.


En central del af oplevelsen er godt udstyr og her har brandet ganske enkelt et erklæret mål om at skabe tøj, som giver bedre ture for de ryttere, som bruger det.

 

I denne sæson har isolés også lanceret en meget klar og miljøbevidst holdning, hvor ambitionen er, at produkterne skal produceres så bæredygtigt som muligt ved at udforske nye veje, som blandt andet benytter sig af genanvendelige materialetyper. Miljømæssige egenskaber som isolés har fortsatte ambitioner om at udvikle og forfine over tid.

 

Vi har haft fingrene i den nyeste sommerkollektion, som indeholder både opdaterede bibshorts samt nye trøjer med både korte og lange ærmer.

 

Charles jersey

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Farve: Desert Green / hvid
Størrelser: XS – 3XL
Vejl. pris: Kr. 789.95,-

Test

At isolés vil noget med sit design, kræver blot et enkelt blik på den nye kollektion af sommertrøjer til denne sæson.

 

Her i brandets anden sommersæson forbliver isolés tro mod den hidtidige skandinaviske elegance og præsenterer med Charles-trøjen fire farvevarianter, som alle taler direkte til fans af den underspillede minimalisme, som har gjort, at mange hurtigt har fået øjnene op for denne forholdsvis nye spiller på markedet.

 

Jeg har tidligere talt med isolés’ Henrik Dahl Rubak om netop farver og designs og han har et klart ønske om at udvikle kollektionerne designmæssigt hen over sæsonerne, mens den tydelige identitet bibeholdes, så man kan opbygge sin garderobe løbende og at produkterne stadig spiller effektivt sammen på tværs af kollektioner.

 

Det synes jeg, at de lykkes rigtig fint med her: Farverne er afdæmpede og giver et eksklusivt look, som er ret tidløst.

 

Isolés’ signatur – en bred perforeret stribe i mørk grå – er implementeret både på ryggen og skulderen og gør Isolés-identiteten tydelig.

 

Teknisk opbygning

At isolés også vil noget med sin tekniske formåen er også forholdsvis let at afkode.

 

For trøjen er nidkært opbygget med varierende brug af materialer for at optimere diverse egenskaber.

 

Selve hoveddelen, som udgør trøjen fra underkanten og op til brystet er lavet i den kraftigste lycra-kvalitet, som er brugt i denne trøje. Det er denne del, som er farvet.

 

Det giver en stofkvalitet som danner en solid base for trøjen – ja, nærmest fundamentet om man vil.


Der er masser af stræk i stoffet, så det sætter sig helt tæt om kroppen, men kvaliteten er høj, så stoffet strækkes på ingen måde tyndt eller sårbart. Det gør desuden, at farven ikke kompromiteres, når man tager trøjen på og den strækkes ud over overkroppen.

 

Den øverste hvide del er fremstillet i en lettere, perforeret lycra, som skal give lidt mere afkøling og ’udluftning’. Den dækker både skuldre og ærmer med undtagelse af armhulerne, hvor et stykke ren mesh er indsat for at sikre optimal ventilation der hvor der ophober sig allermest varme.

 

 

Sublim pasform

Materialevalgene er fremragende for en sommertrøje, som er skabt til at excellere i høj varme. Hoveddelen giver masser af struktur i trøjen, mens den mere luftige overdel og ærmer, giver fornemmelsen af luftighed og god ventilation.

 

Isolés kunne godt have gået hele vejen og lavet hele trøjen i det allerletteste materiale for på den måde at lave en ultra-sommertrøje. Dog synes jeg, at den lidt mere faste struktur i hoveddelen er rigtig god og egner sig rigtig god til den danske sommer, hvor det nok kan blive varmt, men dog sjældent decideret hedt.

 

Fra et pasformmæssigt synspunkt er det også et godt valg, for hoveddelen giver fasthed med masser af strækbarhed, så man kan få den gode balance, hvor trøjen sidder tæt, men stadig behageligt. Det lidt kraftigere materiale lægger sig blødt om kroppen og den gode lycra-kvalitet kommer virkelig til sin ret.

 

Dernæst er der ærmerne, som designmæssigt følger tidens trend og har lidt mere længde end mere klassiske trøjesnit. Det forstærker det tætsiddende udtryk med klare race-orienterede – ja, nærmest aerodynamiske – referencer.

 

Det er for så vidt let nok at lave ærmerne længere, men isolés lykkes også rent funktionelt. Det skyldes især afslutningerne, som er en bred, laserskåret elastikkant, som er med til at holde ærmerne på plads under bevægelse.

 

Ærmerne sidder til og bliver på plads og har man lidt større arme en den gængse cykelrytter, så kræver det blot et par ture at køre elastikken til.

 

Herefter har man til gengæld et ærme som sidder til og er med til at forstærke den fine pasform ved at være tætsiddende hen over skulderpartiet og hele vejen ned til albuen.

 

Rent æstetisk er ærmerne som sagt ret lange – de går helt ned til albuen. Personligt synes jeg, at det giver en pæn silhuet og komplimenterer det strømlinede look, men er man meget klassisk anlagt, så vil man måske finde dem for lange.

 

Ude på cyklen

I sadlen får man fornemmelsen af en vellykket trøje også. Pasformen bibeholdes og elastikken i livet sørger for, at trøjen bliver på plads i samarbejde med det indvendige silikonebånd.

 

Jeg er især imponeret over, hvordan trøjen sidder tæt, behagelig og fladt hen over hele skulderpartiet, hvor stoffet lægger sig blødt mod huden helt uden folder og samtidig giver masser af bevægelsesfrihed.

 

Bagpå har isolés arbejdet med en ny lommekonstruktion efter feedback fra Jakob Fuglsang, hvor lommerne er gjort en centimeter dybere for at kunne rumme endnu mere på den lange sommerture eller turene sydpå.

 

Meningen er, at lommerne skal sidde helt tæt til kroppen, når de er tomme, men udvide sig, når de bliver fyldt op.

 

Jeg har haft lejlighed til at køre et par lange ture med godt med proviant i lommerne, som ganske rigtigt opfylder de ovenstående krav.

 

Lommerne udvider sig velvilligt og selv med en del oppakning holder pasformen sig upåvirket. Om det er den ekstra dybde eller den rigtig velvalgte lycra-kvalitet, som strækker så godt og stadig beholder sin struktur, er svært at sige, men faktum er, at det virker ret godt!

Paul Bib Shorts Eco

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Farve: Steel Grey
Størrelser: S – 3XL
Vejl. pris: Kr. 999.95,-

Test

Tilbringer man mange timer i sadlen hen over sæsonen, så starter en god sommer ofte med et par bibs i god kvalitet.

 

Isolés har i denne kollektion opdateret deres platform væsentligt og udviklet på deres bibshorts for give en endnu bedre oplevelse.

 

Først og fremmest så er bukserne fremstillet med en klar holdning til miljøet og hovedmaterialet er således fremstillet i 65 % genbrugsmaterialer.

 

Det betyder dog på ingen måde, at der er gået på kompromis med kvaliteten eller ambitionerne.

 

For lycra-blandingen i shortsene er vildt lækker og det allerførste som man lægger mærke til med produktet i hånden.

 

Den fornemmelse forstærkes med bukserne på, hvor man får et tætsiddende materiale, som er kraftigt og blødt mod huden.

 

Shortsene fås i tre farver, hvor sort og navy er mere traditionelle, mens den testede grå er lidt mere vovet. Jeg kunne på forhånd have min skepsis overfor, om shortsene ville blive gennemsigtige, når de kom på, men heldigvis er både kvalitet, tykkelse og indfarvning så god, at det på ingen måde er tilfældet.

 

I stedet synes jeg, at man får et lidt anderledes, men dog underspillet look, som adskiller sig fra de helt traditionelle mørke farver.

 

I det hele taget er kvaliteten ikke til at sætte en finger på. Materialer er dejligt kraftigt og det fortjener ros for sin fine strækbarhed og gode fornemmelse mod huden.

 

Disse egenskaber spiller også en væsentlig rolle i pasformen, som er behagelig og tæt. Et kvadratisk panel i lænden sørger for god støtte, som fortsætter hele vejen ned over lårene og hele buksebenet.

 

Jeg bider især mærke i netop den støtte, som det kraftige materiale giver hele vejen rundt. Kvaliteten er virkelig i top og er blød mod huden, sidder godt og giver i det hele taget en lækker fornemmelse.

 

 

Pasform

Denne støtte kommer primært fra en god materialekvalitet samt en god dosering af stretch. Ikke underligt er det også disse egenskaber som forstærker en god pasform, hvor shortsene sidder behageligt, men fast og tæt.

 

Samtidig bliver de effektivt holdt på plads og når jeg har testet på lange ture, så har der ikke været nogen irriterende forskydelser at bemærke.

 

Det er også fint hjulpet på vej af en bred, laserskåret kant i buksebenenes afslutninger som med indvendige silikoneprikker er med til at holde alt effektivt på plads. Den brede elastik er i min optik som oftest den bedste løsning, da den effektivt kan sprede trykket over et større område og derved give plads til flere størrelser af lår uden afklemning.

 

Indlægget er isolés også sluppet fint afsted med. Det er en teknisk størrelse med varierende skumtætheder, men for det blotte øje er det et minimalistisk indlæg, som falder godt sammen med resten af pakken. Puden fylder ikke meget, men giver fint med støtte til al brug og sidder tæt og godt.

 

I øvrigt har isolés dækket indlægget med et genanvendt mikrofibermateriale i tråd med den bæredygtige filosofi.

 

Opdateret selesystem

Slutteligt er det også værd at bemærke, at de nye Paul-shorts kommer med et nyt selesystem, som er en velfortjent opgradering. Foran er selerne blevet laserskårede, så syningerne er taget væk.

 

Det giver en helt flad sele, som lægger sig helt tæt til huden og derved ikke kan ses igennem trøjen. Bagpå går selen over i en bokserryg af mesh, som let og effektivt kan absorbere og fjerne overskydende fugt.

 

Hele systemet har masser af gods, så det kan være med til at holde underdelen på plads.

 

Konklusion

Efter sin vellykkede debut sidste sæson har isolés allerede opdateret flere væsentligt punkter i sine produkter. Især shortsene har fået endnu et nøk opad og den suveræne stofkvalitet er en sikker vinder. Og så er den tilmed bæredygtig!

 

Shortsene kan let måle sig med produkter, som er dobbelt så dyre for både kvalitet, pasform og komfort er i top. Ofte er det de små detaljer, som giver prikken over i’et, og de nye seler og den brede afslutning i bukserne løfter for mig produkter helt op på øverste hylde.

 

Trøjen holder samme høje kadence og udmærker sig især ved klog brug af varierende materialetyper, som både øger komfortegenskaber og pasform.

 

Ærmernes længde – og derved trøjens silhuet – vil måske være for moderne til nogle, men er man fan af tidens trend, så er de lange ærmer både behagelige og veludførte.

 

Stillet til rådighed af: isolés

Disse 10 bøger bør du eje under Touren - SPAR 50%
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
Vind en bil i ŠKODAs store Tour de France-quiz
Tour de France starter 6. juli, og det gør ŠKODAs store Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er den helt nye ŠKODA SCALA 1.0 TSI 115 hk Style til en værdi af 244.800 kroner, og hver dag under løbet er der også lækre præmier til cykelfolket. 
Hjælp os - Vind en Garmin Egde 830
​Vil du vinde en Garmin Edge cykelcomputer 830 til en værdi af 3.199 kroner?
Isadore Flash Sale: Lad dit næste køb gøre en forskel
Lørdag den 14. juli starter Isadore et sjældent udsalg, hvor du kan spare op til 30 % på dit favorittøj.
Produktnyt: Rapha Aero
Rapha opdaterer den populære kollektion af Aero-produkter, som henvender sig til den seriøse rytter, som ikke kun er hurtig, men også elsker at se hurtig ud.
Populær cykelbog for hele familien
“Piraten, Kannibalen og de andre landevejsrøvere” er en skæv og anderledes cykelbog, der blandt andet er blev kaldt for cykelsportens svar på børnebiblen. Forfatteren bag den anmelderroste bog fortæller her om ideen med at skrive om cykelsportens største legender i et sprog, der rammer både børn og voksne.
Ny bog fra Thomas Dekker: Druk, damer og doping
Thomas Dekker var et af cykelsportens største talenter. Rabobank-rytteren fortæller i en ny bog, hvordan han ødslede sit talent væk.
Konkurrence: Ikke en Tour uden et ur
Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition kan nu vindes i denne konkurrence på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.
Produktnyt: De Rosa lancerer 2020-kollektion
Et af Italiens allerstørste og mest klassiske cykel-brands lancerer nye, spændende nyheder til næste sæson krydret med et opsigtsvækkende, nyt logo.

Instagram #motionsfeltet

Motion: Min MTB-sæson – Hvor svært kan det være?
Her på siden vil vi give et indblik i det danske MTB-miljø på motionsplan. Derfor vil vores tester af mountainbike-udstyr - Kent Løngaa - skrive en række blogindlæg om sin sæson: Både om træning, kammeratskab, løb, og udstyr.
Produktnyt: Cannondale SuperSix EVO 3
Cannondale SuperSix ændrer på deres design af den populære SuperSix cykel.
GOOD VIBES ONLY – Hygge og højdemeter i Harzen med Team Motionsfeltet.dk
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Det skal du være opmærksom på, hvis du skal have ny mountainbike
Trænger du til en ny mountainbike, der kan følge med dig, når du skal ud og opleve skovenes bakkede terræn og Danmarks fede mountainbikebaner? Eller er den gamle mountainbike ved at være lidt slidt i bremserne og kassetten? Uanset hvad der er tilfældet, så er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i dine præferencer og ønsker, før du går ud og investerer i en ny mountainbike.
Bjerge, forhistoriske monumenter og idyllisk krostemning
Mols Bjerge tiltrækker ikke blot en del turister, men også mange cykelryttere, som gerne vil prøve kræfter med områdets seje stigninger, opleve de smukke kyststrækninger samt det varierede og fantastiske landskab. Og med Molskroen som udgangspunkt, er du i smørhullet af det hele.
Produktnyt: Scott Addict RC
Den schweiziske cykelproducent, SCOTT, introducerer deres bud på drømmecyklen til den ambitiøse rytter. En letvægter, der skulle have den bedste carbonstruktur til dato. Samtidig har cyklen fuldintegreret kabelføring, foruden flere aerodynamiske features.
Test: Mondraker CHRONO CARBON R
Mondrakers CHRONO CARBON R er en XC-mountainbike, der henvender sig til den mere seriøse cross country-rytter, som gerne vil køre mere aggressivt og have fart over feltet.
Produktnyt: Isadore Alternative Line
Isadore har skabt en kollektion af cykeltøj, som er fremstillet med respekt for miljøet og udelukkende i genbrugsmaterialer.
Vi ser frem til Tour de France
Touren til Gardasøen
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.
Tusindvis af cykelryttere på vejene lørdag
Der bliver masser af cykeltrafik på landevejene op gennem Jylland lørdag 29. juni, når 5.700 cykelmotionister deltager i DGI Hærvejsløbet 2019. Så cyklister og bililster skal være opmærksomme.
Hjælp os - Vind en Garmin Egde 530
Vil du vinde en Garmin Edge cykelcomputer 530 til en værdi af 3.199 kroner?
Fyen Rundt for 109. gang - Et cykelløb for både proffer og seje motionister
Fyen Rundt ser ikke ud af meget på en UCI-kalender indeholdende løb som Tour de France og Paris-Roubaix, men dykker man ned i løbets historie, opdager man et af kalenderens absolut ældste cykelløb.
Produktnyt: Cannondale Carbon Topstone
Cannondale har lanceret en ny gravelcykel - også kaldet Topstone Carbon.
Cykelophold med stil
Ikke bare New Zealand kan prale med en nord- og en sydø, stor landskabelig variation og smukke kyststrækninger. Det hele findes på Samsø, som lokker med et flot og frodigt landskab, stejle klinter samt højdedrag, der rager så meget i vejret, at man kan skimte både Fyn, Sjælland og Jyllands kyster. På alle måder et ideelt sted at cykle.

Seneste indlæg i debatten

På dagens etape i Tour de France var Team Ineos blandt de hold der splittede feltet i sidevinden. En af holdets ryttere fremhæver specielt to af sine holdkammerater. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_baarle_om_sidevindskoersel_rowe_og_kwiatkowski_er_mestre/ Så skulle du alligevel have indsendt en uopfordret ansøgning, kafka. Så var du vel blevet den nye stemme i boksen, for de har helt indlysende ikke kunnet finde en erstatning selv. Om de folk, man benytter nu, har jeg efterhånden lært at holde lidt mere af Rolf, fordi jeg synes, at han med tiden har udviklet en mere spændende og varieret sprogbrug, egentligt imponerende for et menneske, som har tilbragt en stor del af sit liv som udenlandsdansker. Det er ikke alle ryttere fra hans generation, som formulerer sig lige så godt (læs Riis). Jeg har det sværere med CA og RS, som virker som et par drengerøve i bogstaveligste forstand. Jeg gruer for fremtiden for cykling i TV, hvis/når Ritter overgår til kun at være på News, og Rolf stiller skoene, og det i stedet er de to, ders kal stå for det. RS har ret beset ikke forstand på cykelløb, kun på nationalrytteri, føj. Jeg var meget begejstret, da Brian blev tilknyttet, men selv efter tre år har han stadig ikke rigtig fundet sin plads og heller ikke rigtig sit stemmeleje ift at tale i mikrofon. Ofte når han taler, må jeg skrue op for lyden, for overhovedet at høre hans guldkorn, hvorefter RS afbryder, og så må jeg omgående skrue ned igen, inden det bliver for skingert. Hvert år har jeg ambitioner om at følge noget mere med på Eurosport, men deres koncept halter lidt. Det er indlysende, at Thomas Bay og Brian Holm kender hinanden indgående, men det bevirker ofte, at de sidder og snakker meget indforstået med hinanden, så meget, at det nogen gange virker som om de er fløjtende ligeglade med hvad der foregår på skærmen, og at de har seere derude, bare de kan få lov at udveksle gamle røverhistorier og fordomme, som den ene eller den anden måtte have om bestemte ryttere, hold, sd'er osv. Det er mest Holm, men Bay skal jo styre snakken, hvad han ofte forsømmer. Bay har nu igennem en årrække fungeret som ypperste ekspert om cykelsport i DK, ikke kun på sin egen kanal, men også andre medier hører lige hans mening om et aktuelt emne. Fint nok, men jeg har et lille problem. Jeg kan faktisk ikke huske, hvem Bay var i cykling. Vandt han nogensinde noget? Nu er jeg jyde, han er tydeligvis københavner, så måske har jeg bare ikke set nogen løb med ham.Jumbo-Visma hentede i dag holdets fjerde etapesejr i Tour de France. Men der var også lidt skår i glæden, da holdets newzealænder røg langt ud af top ti. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/bennett_efter_sidevindsdrama_var_nede_at_hente_flasker/Sidste års Tour de France-vinder, Geraint Thomas, var en af de helt store vindere på dagens etape, hvor han sammen med sit hold satte så mig pres på i sidevinden, at blandt andre Jakob Fuglsang måtte indkassere et betydeligt tidstab. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/geraint_om_konkurrenternes_tidstab_det_var_en_positioneringsfejl/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Disse 10 bøger bør du eje under Touren - SPAR 50%
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
Vind en bil i ŠKODAs store Tour de France-quiz
Tour de France starter 6. juli, og det gør ŠKODAs store Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er den helt nye ŠKODA SCALA 1.0 TSI 115 hk Style til en værdi af 244.800 kroner, og hver dag under løbet er der også lækre præmier til cykelfolket. 
Hjælp os - Vind en Garmin Egde 830
​Vil du vinde en Garmin Edge cykelcomputer 830 til en værdi af 3.199 kroner?
Isadore Flash Sale: Lad dit næste køb gøre en forskel
Lørdag den 14. juli starter Isadore et sjældent udsalg, hvor du kan spare op til 30 % på dit favorittøj.
Produktnyt: Rapha Aero
Rapha opdaterer den populære kollektion af Aero-produkter, som henvender sig til den seriøse rytter, som ikke kun er hurtig, men også elsker at se hurtig ud.
Populær cykelbog for hele familien
“Piraten, Kannibalen og de andre landevejsrøvere” er en skæv og anderledes cykelbog, der blandt andet er blev kaldt for cykelsportens svar på børnebiblen. Forfatteren bag den anmelderroste bog fortæller her om ideen med at skrive om cykelsportens største legender i et sprog, der rammer både børn og voksne.
Ny bog fra Thomas Dekker: Druk, damer og doping
Thomas Dekker var et af cykelsportens største talenter. Rabobank-rytteren fortæller i en ny bog, hvordan han ødslede sit talent væk.
Konkurrence: Ikke en Tour uden et ur
Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition kan nu vindes i denne konkurrence på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.
Produktnyt: De Rosa lancerer 2020-kollektion
Et af Italiens allerstørste og mest klassiske cykel-brands lancerer nye, spændende nyheder til næste sæson krydret med et opsigtsvækkende, nyt logo.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat