07.07.2021 @ 21:30

Kraftig massagepistol fra Flowlife, der udmærker sig med et flot design, god kvalitet og ikke mindst, så ælter den musklerne godt igennem.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Fakta:

Producent: Flowlife
Produkt: Flowgun

Vejledende udsalgspris: 2890,- kroner

 

Specifikationer  

 - Op til 3200 slag i minuttet
 - Fem vibrationsniveauer
 - 10 mm slaglængde
 - 30-60 db lydniveau
 - Op til seks timers batteritid
 - Vejer 962 gram

 

Hvad er der i kassen
 - Flowgun Massagepistol

 - Seks udskiftelige massagehoveder

 - Strømforsyning

 - Brugervejledning 

 

Introduktion

Massagepistoler er virkelig blevet et hit i løbet af de sidste par år. Ved at sende hurtige vibrationer ind i dine muskler, kan man fremme restitutionen efter træningen.

 

Dette kaldes vibrationsterapi. Denne terapi har massøren brugt i flere år, men med de let tilgængelige massagepistoler, kan man nu sidde hjemme i sin stue og få samme behandling.

 

Vibrationsterapi gør det muligt at fokusere på det enkelte muskelområde, noget som foamroller og andre typer massageapparater ikke kan. Massagepistolen trænger helt ind i musklerne og arbejder og derved er det effektivt for restitutionen.

 

Vi har testet Flowlifes bud på en massagepistol, Flowgun.   

 


 

Test

Det første man lægger mærke til ved produktet er, at den kommer i en fin indpakning, hvor man finder et fint opbevaringsetui, der kan beskytte produktet under transport og når den ikke er brug.

 

Når man åbner kassen, ser man med det samme et produkt der oser af kvalitet.


Selve Flowgun-massagepistolen er udført i et hårdt plastik materiale, med en gummiagtig overflade, der gør, at den er let at betjene og holde ved.

 

Selve enheden er let at betjene i og med, at der kun er én knap.


Her tænder man Flowgun ved at holde knappen nede. Der er fem hastigheder på Flowgun, disse styres ved at trykke let på knappen. Her er der så en lille diode i toppen, der lyser og viser hvilket niveau, man er på.


Flowgun er indstillet til selv at afbryde massagen efter 10 minutter, herefter skal man tænde enheden igen, hvis man ønsker længere tid.  

 

I opbevaringsetuiet finder man foruden Flowgun også seks forskellige hoveder til massagepistolen. Her er der også en guide med til hvordan man bruger de forskellige massagehoveder. I brugsvejledningen er der også en udførlig guide til, hvordan man bruger massagepistolen og til hvilke områder og muskler de forskellige hoveder er særlig velegnet til.

 

Flowgun i brug

Produktet har været flittigt brugt i hjemmet både af mig selv efter cykeltræning, men også af min kæreste til blandt andet nakke og skuldre, og det giver en god følelse af velvære efter brug.

 

Flowgun har som sagt fem forskellige niveauer, og de høje hastigheder har været brugt, når det var de store muskelgrupper, der skulle arbejdes med, og lave hastigheder når det var mere følsomme områder, for eksempel nakke og skuldre.

 

Selvom der medfølger hele seks massagehoveder, er der klart nogen der har været brugt mere end andre, og man finder hurtigt ud af hvilke, der fungerer godt for en selv. Personligt har jeg mest brugt den med rundt hoved, da den fungerer godt til de store muskelgrupper på benene, som er der, hvor jeg har brugt enheden mest.

 

Flowgun laver en let summen når den er i brug, og derfor synes jeg absolut også at støjniveauet er acceptabelt. Enheden lades op via stikkontakten, men med seks timers batteritid, har det kun været nødvendigt at lade Flowgun op en enkelt gang.

 

 

Virker det?

Flowgun har i testperioden været brugt til restitution og massagepistolen har specielt været effektiv efter de hårde træningspas, hvor den har været i brug umiddelbart efter eller om aftenen foran fjernsynet.

 

Følelsen efterfølgende er god og det er som om benene føles mere friske næste gang man skal ud at cykle, hvilket også giver ganske god mening, da Flowgun får løsnet godt op i musklerne.

 

Mig bekendt findes der ikke noget videnskabeligt belæg for at man præsterer bedre, hvis ens muskler har fået massage, men efter min mening kan man sagtens mærke en forskel, men det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan kroppen reagerer på massagen.

 


Konklusion
Flowgun er en kraftig massagepistol, der har et godt udvalg af massagehoveder, og der er god mulighed for at få en god omgang massage med Flowguns op til 3200 slag i minuttet. Vægten er lige omkring et kilo for enheden, og den føles ikke tung når man bruger den.

 

Prisen for produktet er 2890,- kroner og det kan måske føles som voldsomt, og der er også mulighed for at få andre meget billigere alternativer. Jeg har selv prøvet billigere modeller og i det her tilfælde hænger prisen og kvaliteten rigtig godt sammen.

 

God restitution for cykelryttere er essentiel, og derfor kommer der også flere og flere produkter til at fremme restitutionen.

 

Massagepistolen fra Flowgun er et rigtig godt bud på et produkt der ikke blot kan bruges af cykelrytteren, men af hele familien og set i det lys synes jeg bestemt at Flowgun er pengene værd.  

Sådan har vi testet

Produktet er blevet testet på forskellige muskelgrupper.

Stillet til rådighed af: Flowlife
 

TESTRAPPORT

 

Hvad er produktet lavet til?

Produktet er lavet til at give massage.  
 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Produktet har fem vibrationsniveauer og seks tilhørende massagehoveder.


Bedøm konstruktion / udførelse

Flowgun er lavet i et hårdt plastikmateriale beklædt med en form for gummimateriale, der gør den nem at holde ved. 


Bedøm produktets ydeevne

Synes produktet klarer det godt. Flowgun giver en god omgang massage.


Bedøm kvalitet/holdbarhed

Kvaliteten er god og det føles som, at det er et produkt der har en lang holdbarhedstid.

 

Bedøm vægt

Produktet vejer omkring et kg, men er nem at betjene. 


Bedøm ’Value-for-money’

Selvom 2600,- er meget for et massageapparat, så synes jeg bestemt kvaliteten hænger godt sammen med prisen. 

 

Konklusion

Både mig selv og min kæreste har nydt at bruge produktet. Den gode kvalitet af produktet og de seks forskellige massagehoveder gør, at Flowgun er et rigtig fint produkt. 

 

Om testeren:

Alder: 32 år.
Højde: 173 cm.
Vægt: 73 kg.

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet