07.07.2021 @ 21:30

Kraftig massagepistol fra Flowlife, der udmærker sig med et flot design, god kvalitet og ikke mindst, så ælter den musklerne godt igennem.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Fakta:

Producent: Flowlife
Produkt: Flowgun

Vejledende udsalgspris: 2890,- kroner

 

Specifikationer  

 - Op til 3200 slag i minuttet
 - Fem vibrationsniveauer
 - 10 mm slaglængde
 - 30-60 db lydniveau
 - Op til seks timers batteritid
 - Vejer 962 gram

 

Hvad er der i kassen
 - Flowgun Massagepistol

 - Seks udskiftelige massagehoveder

 - Strømforsyning

 - Brugervejledning 

 

Introduktion

Massagepistoler er virkelig blevet et hit i løbet af de sidste par år. Ved at sende hurtige vibrationer ind i dine muskler, kan man fremme restitutionen efter træningen.

 

Dette kaldes vibrationsterapi. Denne terapi har massøren brugt i flere år, men med de let tilgængelige massagepistoler, kan man nu sidde hjemme i sin stue og få samme behandling.

 

Vibrationsterapi gør det muligt at fokusere på det enkelte muskelområde, noget som foamroller og andre typer massageapparater ikke kan. Massagepistolen trænger helt ind i musklerne og arbejder og derved er det effektivt for restitutionen.

 

Vi har testet Flowlifes bud på en massagepistol, Flowgun.   

 


 

Test

Det første man lægger mærke til ved produktet er, at den kommer i en fin indpakning, hvor man finder et fint opbevaringsetui, der kan beskytte produktet under transport og når den ikke er brug.

 

Når man åbner kassen, ser man med det samme et produkt der oser af kvalitet.


Selve Flowgun-massagepistolen er udført i et hårdt plastik materiale, med en gummiagtig overflade, der gør, at den er let at betjene og holde ved.

 

Selve enheden er let at betjene i og med, at der kun er én knap.


Her tænder man Flowgun ved at holde knappen nede. Der er fem hastigheder på Flowgun, disse styres ved at trykke let på knappen. Her er der så en lille diode i toppen, der lyser og viser hvilket niveau, man er på.


Flowgun er indstillet til selv at afbryde massagen efter 10 minutter, herefter skal man tænde enheden igen, hvis man ønsker længere tid.  

 

I opbevaringsetuiet finder man foruden Flowgun også seks forskellige hoveder til massagepistolen. Her er der også en guide med til hvordan man bruger de forskellige massagehoveder. I brugsvejledningen er der også en udførlig guide til, hvordan man bruger massagepistolen og til hvilke områder og muskler de forskellige hoveder er særlig velegnet til.

 

Flowgun i brug

Produktet har været flittigt brugt i hjemmet både af mig selv efter cykeltræning, men også af min kæreste til blandt andet nakke og skuldre, og det giver en god følelse af velvære efter brug.

 

Flowgun har som sagt fem forskellige niveauer, og de høje hastigheder har været brugt, når det var de store muskelgrupper, der skulle arbejdes med, og lave hastigheder når det var mere følsomme områder, for eksempel nakke og skuldre.

 

Selvom der medfølger hele seks massagehoveder, er der klart nogen der har været brugt mere end andre, og man finder hurtigt ud af hvilke, der fungerer godt for en selv. Personligt har jeg mest brugt den med rundt hoved, da den fungerer godt til de store muskelgrupper på benene, som er der, hvor jeg har brugt enheden mest.

 

Flowgun laver en let summen når den er i brug, og derfor synes jeg absolut også at støjniveauet er acceptabelt. Enheden lades op via stikkontakten, men med seks timers batteritid, har det kun været nødvendigt at lade Flowgun op en enkelt gang.

 

 

Virker det?

Flowgun har i testperioden været brugt til restitution og massagepistolen har specielt været effektiv efter de hårde træningspas, hvor den har været i brug umiddelbart efter eller om aftenen foran fjernsynet.

 

Følelsen efterfølgende er god og det er som om benene føles mere friske næste gang man skal ud at cykle, hvilket også giver ganske god mening, da Flowgun får løsnet godt op i musklerne.

 

Mig bekendt findes der ikke noget videnskabeligt belæg for at man præsterer bedre, hvis ens muskler har fået massage, men efter min mening kan man sagtens mærke en forskel, men det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan kroppen reagerer på massagen.

 


Konklusion
Flowgun er en kraftig massagepistol, der har et godt udvalg af massagehoveder, og der er god mulighed for at få en god omgang massage med Flowguns op til 3200 slag i minuttet. Vægten er lige omkring et kilo for enheden, og den føles ikke tung når man bruger den.

 

Prisen for produktet er 2890,- kroner og det kan måske føles som voldsomt, og der er også mulighed for at få andre meget billigere alternativer. Jeg har selv prøvet billigere modeller og i det her tilfælde hænger prisen og kvaliteten rigtig godt sammen.

 

God restitution for cykelryttere er essentiel, og derfor kommer der også flere og flere produkter til at fremme restitutionen.

 

Massagepistolen fra Flowgun er et rigtig godt bud på et produkt der ikke blot kan bruges af cykelrytteren, men af hele familien og set i det lys synes jeg bestemt at Flowgun er pengene værd.  

Sådan har vi testet

Produktet er blevet testet på forskellige muskelgrupper.

Stillet til rådighed af: Flowlife
 

TESTRAPPORT

 

Hvad er produktet lavet til?

Produktet er lavet til at give massage.  
 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Produktet har fem vibrationsniveauer og seks tilhørende massagehoveder.


Bedøm konstruktion / udførelse

Flowgun er lavet i et hårdt plastikmateriale beklædt med en form for gummimateriale, der gør den nem at holde ved. 


Bedøm produktets ydeevne

Synes produktet klarer det godt. Flowgun giver en god omgang massage.


Bedøm kvalitet/holdbarhed

Kvaliteten er god og det føles som, at det er et produkt der har en lang holdbarhedstid.

 

Bedøm vægt

Produktet vejer omkring et kg, men er nem at betjene. 


Bedøm ’Value-for-money’

Selvom 2600,- er meget for et massageapparat, så synes jeg bestemt kvaliteten hænger godt sammen med prisen. 

 

Konklusion

Både mig selv og min kæreste har nydt at bruge produktet. Den gode kvalitet af produktet og de seks forskellige massagehoveder gør, at Flowgun er et rigtig fint produkt. 

 

Om testeren:

Alder: 32 år.
Højde: 173 cm.
Vægt: 73 kg.

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser
Se masser af livesport og følg de danske OL-cykelryttere på Discovery+. Benyt Feltet.dks tilbud for bliv klar til OL.
Starter op få timer! Præmier for +15.000 kroner
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil og anderledes spil format! Du kan stille dit hold allerede nu!
I morgen starter OL: Sådan er TV-rettighederne fordelt
I morgen skydes sommerens nok mest ventede sportsbegivenhed i gang: OL Tokyo 2020. På Discovery+ får du det fulde overblik, og det bliver det eneste sted, du kan se hvert et minut, hver en atlet og hver en medalje både live og on demand. På Kanal 5, Eurosport 1 og 2 kan du følge de danske medaljehåb og de største OL-øjeblikke.
Produktnyt: Extrawheel - innovativt polsk design
Med sadeltasker eller fuldt udstyret anhænger fra Extrawheel har du styr på oppakningen til sommerens lange cykeltur. Det polske firma lancerer nu en let, holdbar og opgraderet serie.
"Thyfonen Vingefar" mødte verdenspressen i Touren
Den danske ’thyfon’, Jonas Vingegaard, er stormet ind på Tour de France podiet og interessen er blevet enorm for den unge dansker. Efter gårsdagens etape skulle Jonas Vingegaard til pressemøde - og der var mange spørgsmål til danskeren.
Dansk Tour-succes skal tiltrække børn og unge til sporten
Se danske cykelryttere vader i succes, det vil Danmarks Cykle Union udnytte til at få endnu flere talenter i gang med cykelsporten. 
Good Vibes Only - Tour de Midtjylland
Fra forfærdelig til fantastisk... Som en del af mit medlemskab af Team Motionsfeltet.dk (Premium) var jeg heldig, at blive trukket ud til en gratis start til Tour de Midtjylland, som er et løb, jeg ikke har kørt før. I det hele taget er området ved Silkeborg og omegn rimelig ukendt terræn for mig, og jeg var derfor helt på bar bund forud for denne dag, der bød på 80 km med godt 1.000 hm, hvilket kan være en smule udfordrende for en forholdsvis solidt bygget “fladbane-moster” som mig. Heldigvis har jeg trænet kontinuerligt og struktureret hen over vinteren og foråret, så jeg var klar til en udfordring, og opsat på at få testet om bakkebenene var skruet rigtigt på denne søndag i juli.
Livestream dagens Kongeetape i Tour de France
Følg det store bjergslag i Tour de France, som venter på dagens etape. Kan Jonas Vingegaard igen sætte Tadej Pogacar? Kravler den unge dansker på podiet samlet igen?
Pressure Washer fra Muc-Off: Perfekt rengøring af din cykel
Muc-Off lancerer verdens første højtryksrenser designet udelukkende til brug til rengøring af cykler og motorcykler.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: S-PHYRE solbriller og linser fra Shimano
Ridescape er navnet på den nyeste linse-kollektion fra Shimano. Kollektionen består af fem linser, som er udviklet til hvert sit cykelmiljø. Den nye S-PHYRE R solbrille kommer med to linser fra kollektionen - Ridescape RD-linsen og Ridescape CL-linsen. Linserne giver dine øjne optimale forudsætninger for et klart og skarpt udsyn, hvorved dine øjne holdes friske på selv de helt lange cykelture.
SIDSTE CHANCE: DCU præsenterer nyt OL-tøj - forudbestil kun i dag
Når de danske cykelryttere drager til OL om få uger, så bliver det i en nydesignet OL-kollektion.
Test: Flowgun Massagepistol
Kraftig massagepistol fra Flowlife, der udmærker sig med et flot design, god kvalitet og ikke mindst, så ælter den musklerne godt igennem.
Job: Shimano søger ny medarbejder
Shimano Nordic Denmark er på udkig efter en Technical Service Advisor til at blive medlem af det Danske team I København.
Bikepacking i Sverige
At sige, at jeg har glædet mig til at Sverige skulle åbne op igen, er en underdrivelse. Som helsingoraner er de svenske grusveje og klippefyldte skove kun en færgetur på 20 minutter væk og med kun to måneder til Unsupported Grinder, er det svenske terræn helt perfekt til lange træningsture.  
Job: Service Course søger Cykelmekanikere
Job som Cykelmekaniker hos Service Course
Ét år til den danske Tour-start: Det bliver så stort
I anledningen af præcis ét år til den danske Tour de France-start i 2022 har vi taget en snak med direktøren i Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S, Alex Pedersen, som i den seneste uge har fulgt årets Tour-afvikling fra nærmeste hold.
Test: XLC Malediven solbriller
Cool brille, der kan det nødvendige, og som har en fornuftig pris.
Boost din indre Tour-rytter med Look pedaler og Fizik sko
LOOK pedaler og Fizik sko - det perfekte match, hvis du vil cykle som en ægte Tour-vinder.
Verdens største støtterklæring til Wout van Aert - 1689 m2!
Swapfiets og hollandsk YouTube-kanal står - bogstaveligt talt - bag verdens største støtteerklæring til Jonas Vingegaards holdkammerat hos Jumbo-Visma, Wout van Aert.
Team Jumbo-Visma stiller op i Tour de France med blå forhjul
Hører du til dem, der lagde mærke til - eller måske undrede dig over - at Team Jumbo Vismas cykler alle kørte med blå forhjul under Critérium du Dauphiné? I de kommende tre uger, hvor Touren skal køres, vil de blå forhjul komme endnu mere i fokus … men hvad er forklaringen?
3 timer til Tour-start! Er dit hold klar?
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 26. juni og slutter søndag den 18. juli. Spillet er åbnet for tilmelding nu!
Test: Flowpillow Heat fra Flowlife
Flowpillow Heat leverer gedigen massage, lækker varme, scorer helt i top på velværekontoen, og i vores familie er den kommet for at blive.
Produktnyt: Pro Stealth Curved
Ny Curved model, designet til dem der rokker fra højre til venstre side i sadlen, nedsat vægt og nyt look.
Verdens vildeste MTB-freestylere kommer til København
I dag åbner billetsalget til Red Bull Copenride - et af verdens mest spektakulære events, der afvikles i København den 17. juli 2021.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser
Se masser af livesport og følg de danske OL-cykelryttere på Discovery+. Benyt Feltet.dks tilbud for bliv klar til OL.
Starter op få timer! Præmier for +15.000 kroner
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil og anderledes spil format! Du kan stille dit hold allerede nu!
I morgen starter OL: Sådan er TV-rettighederne fordelt
I morgen skydes sommerens nok mest ventede sportsbegivenhed i gang: OL Tokyo 2020. På Discovery+ får du det fulde overblik, og det bliver det eneste sted, du kan se hvert et minut, hver en atlet og hver en medalje både live og on demand. På Kanal 5, Eurosport 1 og 2 kan du følge de danske medaljehåb og de største OL-øjeblikke.
Produktnyt: Extrawheel - innovativt polsk design
Med sadeltasker eller fuldt udstyret anhænger fra Extrawheel har du styr på oppakningen til sommerens lange cykeltur. Det polske firma lancerer nu en let, holdbar og opgraderet serie.
"Thyfonen Vingefar" mødte verdenspressen i Touren
Den danske ’thyfon’, Jonas Vingegaard, er stormet ind på Tour de France podiet og interessen er blevet enorm for den unge dansker. Efter gårsdagens etape skulle Jonas Vingegaard til pressemøde - og der var mange spørgsmål til danskeren.
Dansk Tour-succes skal tiltrække børn og unge til sporten
Se danske cykelryttere vader i succes, det vil Danmarks Cykle Union udnytte til at få endnu flere talenter i gang med cykelsporten. 
Good Vibes Only - Tour de Midtjylland
Fra forfærdelig til fantastisk... Som en del af mit medlemskab af Team Motionsfeltet.dk (Premium) var jeg heldig, at blive trukket ud til en gratis start til Tour de Midtjylland, som er et løb, jeg ikke har kørt før. I det hele taget er området ved Silkeborg og omegn rimelig ukendt terræn for mig, og jeg var derfor helt på bar bund forud for denne dag, der bød på 80 km med godt 1.000 hm, hvilket kan være en smule udfordrende for en forholdsvis solidt bygget “fladbane-moster” som mig. Heldigvis har jeg trænet kontinuerligt og struktureret hen over vinteren og foråret, så jeg var klar til en udfordring, og opsat på at få testet om bakkebenene var skruet rigtigt på denne søndag i juli.
Livestream dagens Kongeetape i Tour de France
Følg det store bjergslag i Tour de France, som venter på dagens etape. Kan Jonas Vingegaard igen sætte Tadej Pogacar? Kravler den unge dansker på podiet samlet igen?
Pressure Washer fra Muc-Off: Perfekt rengøring af din cykel
Muc-Off lancerer verdens første højtryksrenser designet udelukkende til brug til rengøring af cykler og motorcykler.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x