07.07.2021 @ 21:30

Kraftig massagepistol fra Flowlife, der udmærker sig med et flot design, god kvalitet og ikke mindst, så ælter den musklerne godt igennem.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Fakta:

Producent: Flowlife
Produkt: Flowgun

Vejledende udsalgspris: 2890,- kroner

 

Specifikationer  

 - Op til 3200 slag i minuttet
 - Fem vibrationsniveauer
 - 10 mm slaglængde
 - 30-60 db lydniveau
 - Op til seks timers batteritid
 - Vejer 962 gram

 

Hvad er der i kassen
 - Flowgun Massagepistol

 - Seks udskiftelige massagehoveder

 - Strømforsyning

 - Brugervejledning 

 

Introduktion

Massagepistoler er virkelig blevet et hit i løbet af de sidste par år. Ved at sende hurtige vibrationer ind i dine muskler, kan man fremme restitutionen efter træningen.

 

Dette kaldes vibrationsterapi. Denne terapi har massøren brugt i flere år, men med de let tilgængelige massagepistoler, kan man nu sidde hjemme i sin stue og få samme behandling.

 

Vibrationsterapi gør det muligt at fokusere på det enkelte muskelområde, noget som foamroller og andre typer massageapparater ikke kan. Massagepistolen trænger helt ind i musklerne og arbejder og derved er det effektivt for restitutionen.

 

Vi har testet Flowlifes bud på en massagepistol, Flowgun.   

 


 

Test

Det første man lægger mærke til ved produktet er, at den kommer i en fin indpakning, hvor man finder et fint opbevaringsetui, der kan beskytte produktet under transport og når den ikke er brug.

 

Når man åbner kassen, ser man med det samme et produkt der oser af kvalitet.


Selve Flowgun-massagepistolen er udført i et hårdt plastik materiale, med en gummiagtig overflade, der gør, at den er let at betjene og holde ved.

 

Selve enheden er let at betjene i og med, at der kun er én knap.


Her tænder man Flowgun ved at holde knappen nede. Der er fem hastigheder på Flowgun, disse styres ved at trykke let på knappen. Her er der så en lille diode i toppen, der lyser og viser hvilket niveau, man er på.


Flowgun er indstillet til selv at afbryde massagen efter 10 minutter, herefter skal man tænde enheden igen, hvis man ønsker længere tid.  

 

I opbevaringsetuiet finder man foruden Flowgun også seks forskellige hoveder til massagepistolen. Her er der også en guide med til hvordan man bruger de forskellige massagehoveder. I brugsvejledningen er der også en udførlig guide til, hvordan man bruger massagepistolen og til hvilke områder og muskler de forskellige hoveder er særlig velegnet til.

 

Flowgun i brug

Produktet har været flittigt brugt i hjemmet både af mig selv efter cykeltræning, men også af min kæreste til blandt andet nakke og skuldre, og det giver en god følelse af velvære efter brug.

 

Flowgun har som sagt fem forskellige niveauer, og de høje hastigheder har været brugt, når det var de store muskelgrupper, der skulle arbejdes med, og lave hastigheder når det var mere følsomme områder, for eksempel nakke og skuldre.

 

Selvom der medfølger hele seks massagehoveder, er der klart nogen der har været brugt mere end andre, og man finder hurtigt ud af hvilke, der fungerer godt for en selv. Personligt har jeg mest brugt den med rundt hoved, da den fungerer godt til de store muskelgrupper på benene, som er der, hvor jeg har brugt enheden mest.

 

Flowgun laver en let summen når den er i brug, og derfor synes jeg absolut også at støjniveauet er acceptabelt. Enheden lades op via stikkontakten, men med seks timers batteritid, har det kun været nødvendigt at lade Flowgun op en enkelt gang.

 

 

Virker det?

Flowgun har i testperioden været brugt til restitution og massagepistolen har specielt været effektiv efter de hårde træningspas, hvor den har været i brug umiddelbart efter eller om aftenen foran fjernsynet.

 

Følelsen efterfølgende er god og det er som om benene føles mere friske næste gang man skal ud at cykle, hvilket også giver ganske god mening, da Flowgun får løsnet godt op i musklerne.

 

Mig bekendt findes der ikke noget videnskabeligt belæg for at man præsterer bedre, hvis ens muskler har fået massage, men efter min mening kan man sagtens mærke en forskel, men det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan kroppen reagerer på massagen.

 


Konklusion
Flowgun er en kraftig massagepistol, der har et godt udvalg af massagehoveder, og der er god mulighed for at få en god omgang massage med Flowguns op til 3200 slag i minuttet. Vægten er lige omkring et kilo for enheden, og den føles ikke tung når man bruger den.

 

Prisen for produktet er 2890,- kroner og det kan måske føles som voldsomt, og der er også mulighed for at få andre meget billigere alternativer. Jeg har selv prøvet billigere modeller og i det her tilfælde hænger prisen og kvaliteten rigtig godt sammen.

 

God restitution for cykelryttere er essentiel, og derfor kommer der også flere og flere produkter til at fremme restitutionen.

 

Massagepistolen fra Flowgun er et rigtig godt bud på et produkt der ikke blot kan bruges af cykelrytteren, men af hele familien og set i det lys synes jeg bestemt at Flowgun er pengene værd.  

Sådan har vi testet

Produktet er blevet testet på forskellige muskelgrupper.

Stillet til rådighed af: Flowlife
 

TESTRAPPORT

 

Hvad er produktet lavet til?

Produktet er lavet til at give massage.  
 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Produktet har fem vibrationsniveauer og seks tilhørende massagehoveder.


Bedøm konstruktion / udførelse

Flowgun er lavet i et hårdt plastikmateriale beklædt med en form for gummimateriale, der gør den nem at holde ved. 


Bedøm produktets ydeevne

Synes produktet klarer det godt. Flowgun giver en god omgang massage.


Bedøm kvalitet/holdbarhed

Kvaliteten er god og det føles som, at det er et produkt der har en lang holdbarhedstid.

 

Bedøm vægt

Produktet vejer omkring et kg, men er nem at betjene. 


Bedøm ’Value-for-money’

Selvom 2600,- er meget for et massageapparat, så synes jeg bestemt kvaliteten hænger godt sammen med prisen. 

 

Konklusion

Både mig selv og min kæreste har nydt at bruge produktet. Den gode kvalitet af produktet og de seks forskellige massagehoveder gør, at Flowgun er et rigtig fint produkt. 

 

Om testeren:

Alder: 32 år.
Højde: 173 cm.
Vægt: 73 kg.

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022
Feltet.dk's populære sæsonspil bliver nu udvidet med et aktivt sæsonspil. Du kan tilmelde dig allerede i dag.
Test: isolés vintertøj
Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.
Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj
Feltet.dk og Team Motionsfeltet.dk har sat en række produkter ned på vores webshop, så søger du et godt tilbud - så kig forbi. 
Cannondale lancerer ny Synapse med SmartSense-teknologi
Amerikanerne lancerer en re-designet version af deres endurance-cykel til landevejen med stærkt opdaterede, teknologiske features, som inkluderer lys og radar. Målet er at fusionere performance, komfort og alsidighed i endnu højere grad.
Et klenodie har jubilæum - kender du ALAN?
I sommeren 1972 grundlagde en lille italiener ved navn Falconi Lodovico, et cykelbrand, der i dag, er et klenodie indenfor cykelsporten.
Test: Velocio vintertøj
Det amerikanske brand gør sit indtog med et teknisk ’tøjsystem’ til de koldeste vinterdage, som performer på alle parametre.
Øl skal give Børnecancerfonden halvanden million kroner
Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har sat sig et ambitiøst mål. På bare fire uger vil de frivillige deltagere sælge over 35.000 gaveæsker med specialøl fra Fur Bryghus. Det skal give op imod halvanden million kroner til Børnecancerfonden.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko med snørebånd
Specialized har netop lanceret en ny sko med snørebånd, som hedder S-Works 7 Lace.
Test: Assos Superléger-tøj til hometrainer
Et komplet sæt optimeret til indendørs cykling, hvor bukserne imponerer så stort, at de er blandt de bedste denne tester har prøvet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Manager: Mens vi bare venter på en ny sæson #2
Nu er det meget snart alvor. De forskellige WorldTour-mandskaber er ved at være klar - holdopstillingerne er på plads, de nye uniformer er blevet flashet, team-cyklerne fået den sidste lakering og januars obligatoriske træningslejre så småt gået i gang...
Test: Flowfeet by Flowlife
Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 
Feltet.dk styrker sine SOME-aktiviteter og investerer i fremtiden
I de kommende måneder vil Feltet.dk lancere en række nye aktiviteter både på det redaktionelle, funktions-. og designmæssigt plan. Feltet.dk øger også satsningen på det sociale medie, Instagram.
Produktnyt: Velocio "A better way"
Det der startede som en lancering af en kvindefokuseret kollektion har udviklet sig til en forpligtelse for en grønnere fremtid, hvor amerikansk-baserede Velocio mener, at der er en bedre måde at producere cykeltøj på.
Covid-alarm: Bestil dit Tour-merchandise senest søndag
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Test: Rapha Women’s Explore Down Jacket
Vellykket og virkelig lækker dunjakke, som kan bruges på eventyr på cyklen såvel som i hverdagen.
Specialized præsenterer 2022-teamcykler
Specialized løfter sløret for de nye cykeldesigns til Quick-Step-Alpha Vinyl, Total-Energies og SD Worx. 
Test: 2022 Giant Revolt Advanced Pro 0
Den nye Revolt cementerer sin position som en af markedets bedste gravelcykler med levende styregenskaber, god komfort og muligheden for at ændre køregenskaberne med et udskifteligt dropout, som kan øge akselafstanden.
Test: Cannondale Scalpel HT Hi-MOD 1 2022
Scalpel HT Hi-MOD 1 har et rigtig godt forhold mellem effektivitet, adræthed, kontrol og stabilitet, mens cyklens geometri og lethed skaber en meget progressiv high-end mountainbike, der tilfredsstiller den konkurrenceorienterede og kræsne hardtail-rytters høje krav.
Konggaard / Xtreme sætter gang i generationsskifte
Konggaard ApS lancerer på årets første dag, at de har sat gang i et generationsskifte.
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Godt nytår fra Feltet.dk - Tilbageblik og 2022
Feltet.dk ønsker alle et godt nytår og ser tilbage på året og frem på, hvad der venter i 2022.
Podcast: Quiz og kåringer fra året der gik på WorldTouren
Hvilke øjeblikke og ryttere var de mest fantastiske på WorldTouren i 2021? 
Prøv banecykling - Spar 20%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Glædelig jul til alle
Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

UCI har opdateret deres covid protokoller forud for landevejssæsonen. Protokollerne træder i kraft fra på mandag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/uci_indfoerer_nye_covid-protokoller/Ferien er ovre, og det er tid for de professionelle ryttere at starte den seriøse træning frem mod 2021-sæsonen. Ganske vist betyder coronavirus, at løbene starter senere end vanligt, men i år er fælles træningslejre heldigvis atter mulige, og nedtællingen er for alvor gået i gang. I løbet af de kommende uger vil Feltet.dks cykelekspert Emil Axelgaard klæde dig på til den kommende sæson i en serie af analyser, hvor vi kaster et detaljeret blik på hvert af de 19 WorldTour-hold, og hvad vi kan forvente os af mandskabet i løbet af de kommende 12 måneder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/opvarmning_til_2022_hvad_kan_vi_forvente_af_bahrain-victorious_1/ areo eger vil jeg ikke anbefale at genbruge, slet ikke de helt tynde CX-ray og Areolite. Tror heller ikke at flade vs. runde eger har nogen videre betydning for aerodynamikken i et hjul med 30mm fælge. Campagnolo's Shamal Carbon er bygget med runde eger, det er stadig et rimeligelig aerodynamisk hjul. Ellers kan du evt bruge pillar egere hvis du ikke vil betale for DT eller Sapim.Baloise Trek Lions-rytterne Lucinda Brand og Shirin van Anrooij var i hopla i lørdagens X2O Trofee Hamme Flandriencross. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/trek_lions-par_til_tops_i_flandriencross/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022
Feltet.dk's populære sæsonspil bliver nu udvidet med et aktivt sæsonspil. Du kan tilmelde dig allerede i dag.
Test: isolés vintertøj
Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.
Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj
Feltet.dk og Team Motionsfeltet.dk har sat en række produkter ned på vores webshop, så søger du et godt tilbud - så kig forbi. 
Cannondale lancerer ny Synapse med SmartSense-teknologi
Amerikanerne lancerer en re-designet version af deres endurance-cykel til landevejen med stærkt opdaterede, teknologiske features, som inkluderer lys og radar. Målet er at fusionere performance, komfort og alsidighed i endnu højere grad.
Et klenodie har jubilæum - kender du ALAN?
I sommeren 1972 grundlagde en lille italiener ved navn Falconi Lodovico, et cykelbrand, der i dag, er et klenodie indenfor cykelsporten.
Test: Velocio vintertøj
Det amerikanske brand gør sit indtog med et teknisk ’tøjsystem’ til de koldeste vinterdage, som performer på alle parametre.
Øl skal give Børnecancerfonden halvanden million kroner
Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har sat sig et ambitiøst mål. På bare fire uger vil de frivillige deltagere sælge over 35.000 gaveæsker med specialøl fra Fur Bryghus. Det skal give op imod halvanden million kroner til Børnecancerfonden.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko med snørebånd
Specialized har netop lanceret en ny sko med snørebånd, som hedder S-Works 7 Lace.
Test: Assos Superléger-tøj til hometrainer
Et komplet sæt optimeret til indendørs cykling, hvor bukserne imponerer så stort, at de er blandt de bedste denne tester har prøvet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x