07.07.2021 @ 21:30

Kraftig massagepistol fra Flowlife, der udmærker sig med et flot design, god kvalitet og ikke mindst, så ælter den musklerne godt igennem.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Fakta:

Producent: Flowlife
Produkt: Flowgun

Vejledende udsalgspris: 2890,- kroner

 

Specifikationer  

 - Op til 3200 slag i minuttet
 - Fem vibrationsniveauer
 - 10 mm slaglængde
 - 30-60 db lydniveau
 - Op til seks timers batteritid
 - Vejer 962 gram

 

Hvad er der i kassen
 - Flowgun Massagepistol

 - Seks udskiftelige massagehoveder

 - Strømforsyning

 - Brugervejledning 

 

Introduktion

Massagepistoler er virkelig blevet et hit i løbet af de sidste par år. Ved at sende hurtige vibrationer ind i dine muskler, kan man fremme restitutionen efter træningen.

 

Dette kaldes vibrationsterapi. Denne terapi har massøren brugt i flere år, men med de let tilgængelige massagepistoler, kan man nu sidde hjemme i sin stue og få samme behandling.

 

Vibrationsterapi gør det muligt at fokusere på det enkelte muskelområde, noget som foamroller og andre typer massageapparater ikke kan. Massagepistolen trænger helt ind i musklerne og arbejder og derved er det effektivt for restitutionen.

 

Vi har testet Flowlifes bud på en massagepistol, Flowgun.   

 


 

Test

Det første man lægger mærke til ved produktet er, at den kommer i en fin indpakning, hvor man finder et fint opbevaringsetui, der kan beskytte produktet under transport og når den ikke er brug.

 

Når man åbner kassen, ser man med det samme et produkt der oser af kvalitet.


Selve Flowgun-massagepistolen er udført i et hårdt plastik materiale, med en gummiagtig overflade, der gør, at den er let at betjene og holde ved.

 

Selve enheden er let at betjene i og med, at der kun er én knap.


Her tænder man Flowgun ved at holde knappen nede. Der er fem hastigheder på Flowgun, disse styres ved at trykke let på knappen. Her er der så en lille diode i toppen, der lyser og viser hvilket niveau, man er på.


Flowgun er indstillet til selv at afbryde massagen efter 10 minutter, herefter skal man tænde enheden igen, hvis man ønsker længere tid.  

 

I opbevaringsetuiet finder man foruden Flowgun også seks forskellige hoveder til massagepistolen. Her er der også en guide med til hvordan man bruger de forskellige massagehoveder. I brugsvejledningen er der også en udførlig guide til, hvordan man bruger massagepistolen og til hvilke områder og muskler de forskellige hoveder er særlig velegnet til.

 

Flowgun i brug

Produktet har været flittigt brugt i hjemmet både af mig selv efter cykeltræning, men også af min kæreste til blandt andet nakke og skuldre, og det giver en god følelse af velvære efter brug.

 

Flowgun har som sagt fem forskellige niveauer, og de høje hastigheder har været brugt, når det var de store muskelgrupper, der skulle arbejdes med, og lave hastigheder når det var mere følsomme områder, for eksempel nakke og skuldre.

 

Selvom der medfølger hele seks massagehoveder, er der klart nogen der har været brugt mere end andre, og man finder hurtigt ud af hvilke, der fungerer godt for en selv. Personligt har jeg mest brugt den med rundt hoved, da den fungerer godt til de store muskelgrupper på benene, som er der, hvor jeg har brugt enheden mest.

 

Flowgun laver en let summen når den er i brug, og derfor synes jeg absolut også at støjniveauet er acceptabelt. Enheden lades op via stikkontakten, men med seks timers batteritid, har det kun været nødvendigt at lade Flowgun op en enkelt gang.

 

 

Virker det?

Flowgun har i testperioden været brugt til restitution og massagepistolen har specielt været effektiv efter de hårde træningspas, hvor den har været i brug umiddelbart efter eller om aftenen foran fjernsynet.

 

Følelsen efterfølgende er god og det er som om benene føles mere friske næste gang man skal ud at cykle, hvilket også giver ganske god mening, da Flowgun får løsnet godt op i musklerne.

 

Mig bekendt findes der ikke noget videnskabeligt belæg for at man præsterer bedre, hvis ens muskler har fået massage, men efter min mening kan man sagtens mærke en forskel, men det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan kroppen reagerer på massagen.

 


Konklusion
Flowgun er en kraftig massagepistol, der har et godt udvalg af massagehoveder, og der er god mulighed for at få en god omgang massage med Flowguns op til 3200 slag i minuttet. Vægten er lige omkring et kilo for enheden, og den føles ikke tung når man bruger den.

 

Prisen for produktet er 2890,- kroner og det kan måske føles som voldsomt, og der er også mulighed for at få andre meget billigere alternativer. Jeg har selv prøvet billigere modeller og i det her tilfælde hænger prisen og kvaliteten rigtig godt sammen.

 

God restitution for cykelryttere er essentiel, og derfor kommer der også flere og flere produkter til at fremme restitutionen.

 

Massagepistolen fra Flowgun er et rigtig godt bud på et produkt der ikke blot kan bruges af cykelrytteren, men af hele familien og set i det lys synes jeg bestemt at Flowgun er pengene værd.  

Sådan har vi testet

Produktet er blevet testet på forskellige muskelgrupper.

Stillet til rådighed af: Flowlife
 

TESTRAPPORT

 

Hvad er produktet lavet til?

Produktet er lavet til at give massage.  
 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Produktet har fem vibrationsniveauer og seks tilhørende massagehoveder.


Bedøm konstruktion / udførelse

Flowgun er lavet i et hårdt plastikmateriale beklædt med en form for gummimateriale, der gør den nem at holde ved. 


Bedøm produktets ydeevne

Synes produktet klarer det godt. Flowgun giver en god omgang massage.


Bedøm kvalitet/holdbarhed

Kvaliteten er god og det føles som, at det er et produkt der har en lang holdbarhedstid.

 

Bedøm vægt

Produktet vejer omkring et kg, men er nem at betjene. 


Bedøm ’Value-for-money’

Selvom 2600,- er meget for et massageapparat, så synes jeg bestemt kvaliteten hænger godt sammen med prisen. 

 

Konklusion

Både mig selv og min kæreste har nydt at bruge produktet. Den gode kvalitet af produktet og de seks forskellige massagehoveder gør, at Flowgun er et rigtig fint produkt. 

 

Om testeren:

Alder: 32 år.
Højde: 173 cm.
Vægt: 73 kg.

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Simon Andreassen blev dansk mester i VM-testen
I dag blev DM i maraton afviklet i Haderslev, som også var en generalprøve på VM, når det afvikles i Danmark i 2022.
Job: CeramicSpeed søger Teknisk Salgsassistent
Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.
Test: Garmin Rally XC200 wattpedaler
Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.
Afdød rytters mindefond støtter danske talenter
For første gang nogensinde udtager Andreas Sarbos mindefond "Rideforandreas" to legater til to danske talenter. 
Test: Mseven cykeltøj fra Kalas Sportswear
Tjekkisk tøjmærke, der har lavet et rigtig godt sæt cykeltøj i samarbejde med OL-Guldvinder Michael Mørkøv og hans lillebror den tidligere seksdags-rytter Jesper Mørkøv.
Se alle 33 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Oakley-drømmeland i Hellerup
Test: Fizik Tempo R5
En flot og funktionel sko i dyrt look, men til en overkommelig pris.
Feltet.dk til Scott Spark demo days
Verden over har den nye Scott Spark (2022 model) med integreret affjedring i stellet og justerbar kronrørsvinkel gjort stort indtryk. Det var derfor med en vis portion nysgerrighed at Feltet.dk blev inviteret til Scott-event ved Langesø på Fyn.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Fini og Andreassen til start til VM-generalprøve på dansk grund
I 2022 er der VM i MTB maraton på dansk grund, og de danske topryttere Simon Andreassen og Sebastian Fini er klar, når der i år afholdes DM i MTB maraton på ruten.
Bliv en bedre cykelrytter og undgå skader
Nu kan du få adgang til din krops interne performance data både før, under og efter din træning. Graspor er en nyudviklet moniteringsenhed, indbygget i et tyndt lår-sleeve, som placeres under cykelbukserne.
MTB Maraton: Prøv den virtuelle rute inden DM 2021 og VM 2022
Den virtuelle verden vokser og vokser. Nu kan du prøve kræfter med ruterne til mountainbike DM i 2021 og VM 2022. Mesterskaberne afvikles i Haderslev. Du kan nu kører marathon ruten, som er tilgængelig på den virtuelle platform Bkool.
Cykelløb, Tour de France-nørderi og festival i samme weekend
Der bliver ikke sparet på cykelfesten i Vejle. Oven på en dramatisk kongeetape til PostNord Danmark Rundt kan cykelinteresserede nu se frem til to cykelevents i samme weekend - endda med besøg af nogle af cykelsportens stjerner.
Produktnyt: Cadex udvider samlingen af cykelkomponenter med racerstyr
Cadex har lanceret et racerstyr, som er et superlet styr støbt i ét carbonstykke, der leverer en ydeevne med fokus på stivhed, komfort og håndtering.
Livestream Vueltaen for 99 kroner - uden afbrydelser
Vil du gerne se alle etaper af Vuelta a España, så har Feltet.dk i samarbejde med Discovery+ et godt tilbud.
Produktnyt: Shimano lancerer nye 12-speed geargrupper
Shimano har netop lanceret to nye geargrupper. En 12-speed Shimano Dura-ace gruppe (R9200) og en 12-speed Ultegra gruppe (R8100).
Cross-DM til Aarhus: Arrangør lover stor DM-fest
Det bliver til en gentagelse og mere til af sidste DM-fest, når også 2022-udgaven skal arrangeres af Grote Prijs CK Aarhus. Denne gang håber arrangørerne at kunne afholde eventet i den form, de havde planlagt sidste år, hvor coronasituationen udgjorde et benspænd.
Livestream nu: Rent Liv løbet i Skive
I dag bliver det danske UCI-løb, Rent Liv-løbet i Skive, afviklet. Hele løbet kan ses GRATIS på Feltet.dk.
Weekendens to danske UCI-løb streames på Feltet.dk
Lørdag og søndag køres der i denne uge UCI-løb i Danmark, og startlisterne tager form til weekendens to brag på de danske landeveje. 
Produktnyt: Cannondale lancerer SuperSix EVO CX og SE
Cannondale lancerer i dag to nye gravelcykler, som er bygget på deres succesfulde EVO-landevejsramme.
Se billeder og video af Corts sejr
Magnus Cort vandt en helt fantastisk etapesejr i Vuelta a España, da hans vandt torsdagens etape.
Stor Vuelta a España-guide
Feltet.dk giver dig i denne artikel en guide til årets Vuelta a España. Find alle de væsentlige oplysninger om løbet.
Produktnyt: Canyon Lux Trail
Den nye Lux Trail indeholder alt det, der gør Lux’en fremragende.
Test: Wilier Jena Hybrid E-gravel
Elcykel fra Wilier til terrænet, der overrasker med sin lave vægt og sin gode komfort.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Simon Andreassen blev dansk mester i VM-testen
I dag blev DM i maraton afviklet i Haderslev, som også var en generalprøve på VM, når det afvikles i Danmark i 2022.
Job: CeramicSpeed søger Teknisk Salgsassistent
Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.
Test: Garmin Rally XC200 wattpedaler
Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.
Afdød rytters mindefond støtter danske talenter
For første gang nogensinde udtager Andreas Sarbos mindefond "Rideforandreas" to legater til to danske talenter. 
Test: Mseven cykeltøj fra Kalas Sportswear
Tjekkisk tøjmærke, der har lavet et rigtig godt sæt cykeltøj i samarbejde med OL-Guldvinder Michael Mørkøv og hans lillebror den tidligere seksdags-rytter Jesper Mørkøv.
Se alle 33 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Oakley-drømmeland i Hellerup
Test: Fizik Tempo R5
En flot og funktionel sko i dyrt look, men til en overkommelig pris.
Feltet.dk til Scott Spark demo days
Verden over har den nye Scott Spark (2022 model) med integreret affjedring i stellet og justerbar kronrørsvinkel gjort stort indtryk. Det var derfor med en vis portion nysgerrighed at Feltet.dk blev inviteret til Scott-event ved Langesø på Fyn.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x