30.08.2022 @ 20:00

Lækkert og minimalistisk cykeltøj, som både rammer cykelmodens trends og holder en rigtig god kvalitet og pasform til godkendte priser.

Introduktion

BBUC er måske bedst kendte for deres vovede designs, når de hver sæson laver tema-baserede kollektioner, som ændrer sig fra år til år. Dog har østrigerne også en fast kollektion, som er lavet til rytteren, som vil have minimalistisk cykeltøj uden for meget branding.

 

Idéen er, at man kan mixe og matche sit kit via en række farver og derved skabe sit eget look og variere tingene hen ad vejen, som man ønsker.

 

Prispunktet ligger under de dyreste mærker for at skabe en kollektion som egner sig rigtig godt, når der skal tæskes hverdagskilometer i bogen.

 

TEST

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyday Jersey

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday-trøjen fra det iøjnefaldende østrigske brand, er en race-fit trøje, som er lavet til hverdagsbrug. Det er en no-nonsense performance-trøje, som benytter sig af en både en konstruktion og teknologier, som for længst har bevist deres værd på landevejen.

 

Første og fremmest er trøjen utrolig let i hånden og man er ikke i tvivl om, at materialevalg og sammensætning er lavet til at skabe en trøje, som er både hurtig og let i sit udtryk. Materialet er tyndt, men i god kvalitet og med masser af små perforeringer, for at øge åndbarhed og evne til at komme af med fugt.

 

Den har et udpræget aerodynamisk udtryk, som især kommer til live med en lav krave og albuelange ærmer. Sammen med pasformen, giver det løfter om en trøje, der er lavet til rytteren, som gerne vil køre stærkt og kan lide det moderne look, selvom trøjen tilhører BBUC’s ’hverdagskollektion’.

 

 

Tre gode lommer bagpå og en fjerde lynlåslomme, hvor man kan gemme kreditkortet sikkert væk.

 

Silikonestoppere i ærmerne holder dem godt på plads under kørslen.

 

I tråd med filosofien, fås trøjen i en række farver, så man let kan kombinere sit outfit med de øvrige produkter i serien og skabe et afdæmpet look, hvis man ønsker det eller kaste sig ud i mere vovede kombinationer, hvis man vil.

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyone Jersey

Farver: Navy (fås også i sort)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 188,-

 

 

Everyone-trøjen har et andet fit end Everyday-trøjen - den er nemlig lidt mere rummelig i sin pasform, hvilket navnet også tydeligt indikerer.

 

Dermed kan man godt sige, at den er lidt mere klassisk i sin opbygning og udtryk.
Den sidder ikke helt så kompromisløst tæt og har generelt en lidt mere løssluppen fornemmelse end Everyday-versionen.

 

Man får dog stadig en trøje som sidder til, det skal man ikke tage fejl af - den er stadig lavet til landevejscykling. Den sidder rigtig godt over hele linjen og den vil passe bedre til ryttere, som også går i fitnesscenteret eller som er lidt kraftigere bygget, end Everyday-trøjen gør. Især hen over skulderne og brystet er den lidt mere tilgivende og den er i det hele taget rigtig behagelig.

 

Ellers bemærker man allermest den lidt kraftigere materialekvalitet. For der er noget mere gods i trøjen her, som derved også egner sig til en lidt bredere del af sæsonen. Samtidig er der lavet mesh-paneler under armene og ned langs siden, så man stadig kan skille sig af med varmen.

 

 

Everyone-trøjen egner sig rigtig godt til den danske sommersæson, hvor det trods alt sjældent er ultravarmt i lang tid ad gangen og hvor vi har masser af dage med halvgodt vejr. Hvis man kombinerer trøjen her med løse ærmer, så har med en ret solid pakke.

 

Jeg har været ret imponeret over denne model. Kvaliteten er rigtig lækker og det lidt kraftigere materiale er blødt og lækker mod huden.
Samtidig har det ret meget struktur, som er med til at bidrage til pasformen, da stoffet har en rigtig god dosis fasthed via sin elasticitet. Den sidder rigtig godt hen over skulderpartiet og så er lommerne helt geniale i sin kraftige kvalitet, så trøjen stadig sidder godt selvom man fylder dem.

 

Alt i alt et gennemført produkt, som er dejligt underspillet og appellerer bredt med en pasform som er tonet et eller to gear ned i forhold til den aerodynamiske lillebror. Det vil bekomme mange ryttere vel. Kæmpe anbefaling.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Everyday Dance bibshort

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday er et meget velvalgt navn til BBUC’s bibshorts. Det er nemlig et par no-nonsense shorts, som er både behagelige og som kan holde til rigtig mange træningsture.

 

Konstruktionen er helt klassisk og det er noget man har set før, men det fungerer. Bibshorts er typisk et område, som er dyrt at videreudvikle, så de mindre brands holder sig ofte til en kendt skabelon og således også her.

 

Det gør ikke produktet dårligere, for nogle gange er der ikke grund til at ændre på noget der dur. Man kan sagtens finde langt mere avancerede bibshorts andre steder - både når det kommer til materialer og konstruktion - men så skyder prisen som regel også i vejret.

 

Her får man en pakke, som jeg synes er helt fair, når vi taler pris kontra kvalitet.

 

Stoffet har en lækker, kraftig kvalitet, som strækker godt og derved sidder behageligt hele vejen rundt. Den kraftige fornemmelse og stor blødhed gør shortsene lækre at have på - man føler at der er godt med gods i stoffet, som både sikrer slidstyrke, men som sagt også hjælper med den lækre fornemmelse.

 

Afslutninger i benene er den helt klassiske elastikkant, som er cirka fire centimeter bred. Det er ikke en sofistikeret løsning i dagens landskab af cykeltøj, men det fungerer godt og løsningen er veludført, så man både bibeholder det tætte fit, hvor buksebenene ikke bevæger sig for meget, men heller ikke noget der strammer, som en elastikkant eller godt kan.

 

 

Selerne er lavet i mesh med elastikkanter. Også en gennemprøvet løsning, som virker, men også er videreudviklet andre steder. Man kan godt savne et par helt flade seler, når man benytter den tætsiddende Everyday-trøje over.

 

I sadlen fejler komforten til gengæld ingenting og indlægget er rigtig fint. Det sidder godt rent ergonomisk og så er der fint med komfort og polstring til al slags kørsel.

 

Konklusionen er et par bibs, som er rigtig gode til prisen og som gør det godt, når der skal tæskes kilometer i banken. Kvalitet og pasform er det bedste ved shortsene, som kunne nyde godt af en opdatering af især selerne.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Dance Mesh Gilet

Farver: Olive (fås i sort, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Dance Mesh-vindvesten falder ikke udenfor resten af kollektionen og det er et solidt produkt uden de helt store armbevægelser, som bare virker.

 

Opskriften her er ret simpel. En vindtæt forside, som skærmer for vindens køling og så mesh på ryggen, så man kan komme af med varmen, når kroppen arbejder.

 

Materialet på forsiden er ret solidt og selvom det er tynd og let, så er graden af beskyttelse rigtig fin. Materialet er komplet vindtæt af den slags, hvor ingen kold luft kommer hverken ind eller ud.

 

Bagsiden er ultra åndbar, men den øverste del af ryggen og skuldrene er lavet i det samme materiale som fronten. Der er en fin detalje, da man så faktisk kan tage imod lidt dryp fra oven, uden at man straks bliver gennemblødt.

 

Kraven har en anelse højde, som bidrager til den varme fornemmelse og følelsen af at kunne lukke vinden ude.

 

 

Pasformen er tæt og den er lavet i tråd med Everyday-trøjen, så de kan bæres sammen. Jeg synes personligt, at en vindvest skal sidde helt tæt og det gør den her også. Der er ingen fare for, at der er noget, der kan fanges i vinden, så man føler sig dejligt strømlinet.

 

Lynlåsen har to åbninger, så den kan lynes op og så kan den nederste åbnes op, så man kan øge luftgennemstrømningen, hvis man får det varmt, men ikke ønsker at lyne helt op, så det hele blafrer i vinden. Det er genialt og en af mine kæpheste ved en vindvest, det er et must for fuld valuta for pengene. Dog kan lynlåsen løsne sig nedefra under bevægelse, hvilket kan være en irritation.

 

Vindvesten er en rigtig ’baglomme-vest’, forstået på den måde, at den kan pakkes sammen til ingenting og let medbringes i en baglomme. Det gør præcist det den skal og egner sig godt til dage, hvor vejret er omskifteligt eller til sommerdagene i bjergene sydpå, hvor man skal bruge noget ly fra den kolde vind på nedkørslerne.

 

Stillet til rådighed af: BBUC

 

Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 40.000 kroner samlet i startpuljerne, så hvis du sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!
Test: Mavic Crossmax SL Ultimate 25 / Conway RLC FS 7.9
Hvor stor forskel gør det for en god cykel at få skiftet standardhjulene ud med et sæt i topklasse? Det prøver vi at give et bud på med denne test, hvor vi tester Conways full suspension MTB med en seriøs opgradering på hjulfronten.
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics i Hamborg søndag den 20. august 2023. Cykl selv med og se WorldTour-løbet.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg 2022
Tine Mathiesen fortæller her om sin oplevelse ved motionsløbet Bemer Cyclassics i Hamborg.
Test: Canyon Lux WC CFR team
Den konstante udvikling af materialer og teknologi, giver os motionister bedre og hurtige cykler. Og Canyon har med deres topmodel af deres lagt endnu et lag på når det gælder om at komme først til stregen.
Produktfokus: DT Swiss leverer populære hjulsæt
DT Swiss har produkter til stort set alle kategorier blandt andet MTB, landevej, Gravel, Cross Country, E-MTB og flere. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Glædelig jul til alle
Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!
Test: Assos Löwenkralle jakke
En spændende opfindelse fra Assos, som giver mulighed for at lave en fleksibel og lækker jakke om til en styrtaske, så man kan have den med overalt. Som altid leverer Assos sublim kvalitet og løsninger.
Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Test: Trek Commuter Pro RT og Flare RT lygtesæt
Lygtesættet fra Trek bestående af Commuter Pro RT-forlygte og Flare RT-baglygte dækker rigeligt de behov, du har som cykelrytter eller cykel-pendler i vinterhalvåret. Lygtesættet gør dig synlig på god afstand, blænder ikke modkørende og kan forbindes med hinanden, så du kan styre begge lygter på én og samme tid.
En aften med Jens Voigt - The Shut Up Legs Tour
Unik aften med en af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, tyske Jens Voigt. 
EL-pendlercykel EL-ler ej?
Kan der blive en vaskeægte EL-cykelpendler ud af en racerrøv? Cykelmosteren Tine Mathiesen har de seneste måneder testet en EL-pendlercykel. Læs om hendes erfaringer og konklusioner med en EL-cykel i denne artikel.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Min vanlige cykelpusher er heldigvis en af de store, så jeg tror ikke den er i fare. Personligt betaler jeg gerne en overpris for at støtte min butik. Forrige uge købte jeg en ny Garmin Varia til 1500 bobs og kunne nok have sparet 400 ved at handle på nettet. Men hvis de igen i år ikke gider/kan få de rigtige slanger hjem, så køber jeg dem på nettet, i stedet for at køre med nogle andre. De sælger heller ikke det tøj jeg gerne vil køre i, så det kommer Postmand Per også med. Mere hellig er jeg altså heller ikke. Men sliddele og den slags…. Jeg sender også cyklen til forårscheck på værkstedet hvert år, selvom der ikke er noget jeg ikke selv kunne lave. Til gengæld står de på hænder for mig, hvis jeg kommer og lokummet brænder, så “hjælpen” går begge veje.Sprinterne har ofte haft det første ord i Valencia-regionens etapeløb, og det drømmer de også om at få i år. Som det er stilen i årets udgave, der slet ikke byder på én eneste klassisk sprinteretape, skal der imidlertid graves dybt, hvis man vil have en chance for at spurte sig til den første førertrøje, når en lang og flad tur langs kysten afsluttes med en tur ind i bakkerne omkring målbyen Altea, hvor der formentlig vil være en del udskilning inden en forventet reduceret massespurt ved den østspanske feriekyst. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_volta_a_la_comunitat_valenciana_2023/Når verdensmesterskaberne afvikles i weekenden i Hoogerheide bliver det på en rute, som rytterne har besøgt de sidste mange år. Dog er der blev lavet flere finjusteringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_der_poels_far_aendrer_paa_vm-ruten/Efter halvandet år øjner Lizzie Deignan et comeback ude i horisonten. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/trek-stjerne_forklarer_roubaix-fravalg_og_udpeger_comeback/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 40.000 kroner samlet i startpuljerne, så hvis du sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!
Test: Mavic Crossmax SL Ultimate 25 / Conway RLC FS 7.9
Hvor stor forskel gør det for en god cykel at få skiftet standardhjulene ud med et sæt i topklasse? Det prøver vi at give et bud på med denne test, hvor vi tester Conways full suspension MTB med en seriøs opgradering på hjulfronten.
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics i Hamborg søndag den 20. august 2023. Cykl selv med og se WorldTour-løbet.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg 2022
Tine Mathiesen fortæller her om sin oplevelse ved motionsløbet Bemer Cyclassics i Hamborg.
Test: Canyon Lux WC CFR team
Den konstante udvikling af materialer og teknologi, giver os motionister bedre og hurtige cykler. Og Canyon har med deres topmodel af deres lagt endnu et lag på når det gælder om at komme først til stregen.
Produktfokus: DT Swiss leverer populære hjulsæt
DT Swiss har produkter til stort set alle kategorier blandt andet MTB, landevej, Gravel, Cross Country, E-MTB og flere. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x