30.08.2022 @ 20:00

Lækkert og minimalistisk cykeltøj, som både rammer cykelmodens trends og holder en rigtig god kvalitet og pasform til godkendte priser.

Introduktion

BBUC er måske bedst kendte for deres vovede designs, når de hver sæson laver tema-baserede kollektioner, som ændrer sig fra år til år. Dog har østrigerne også en fast kollektion, som er lavet til rytteren, som vil have minimalistisk cykeltøj uden for meget branding.

 

Idéen er, at man kan mixe og matche sit kit via en række farver og derved skabe sit eget look og variere tingene hen ad vejen, som man ønsker.

 

Prispunktet ligger under de dyreste mærker for at skabe en kollektion som egner sig rigtig godt, når der skal tæskes hverdagskilometer i bogen.

 

TEST

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyday Jersey

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday-trøjen fra det iøjnefaldende østrigske brand, er en race-fit trøje, som er lavet til hverdagsbrug. Det er en no-nonsense performance-trøje, som benytter sig af en både en konstruktion og teknologier, som for længst har bevist deres værd på landevejen.

 

Første og fremmest er trøjen utrolig let i hånden og man er ikke i tvivl om, at materialevalg og sammensætning er lavet til at skabe en trøje, som er både hurtig og let i sit udtryk. Materialet er tyndt, men i god kvalitet og med masser af små perforeringer, for at øge åndbarhed og evne til at komme af med fugt.

 

Den har et udpræget aerodynamisk udtryk, som især kommer til live med en lav krave og albuelange ærmer. Sammen med pasformen, giver det løfter om en trøje, der er lavet til rytteren, som gerne vil køre stærkt og kan lide det moderne look, selvom trøjen tilhører BBUC’s ’hverdagskollektion’.

 

 

Tre gode lommer bagpå og en fjerde lynlåslomme, hvor man kan gemme kreditkortet sikkert væk.

 

Silikonestoppere i ærmerne holder dem godt på plads under kørslen.

 

I tråd med filosofien, fås trøjen i en række farver, så man let kan kombinere sit outfit med de øvrige produkter i serien og skabe et afdæmpet look, hvis man ønsker det eller kaste sig ud i mere vovede kombinationer, hvis man vil.

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyone Jersey

Farver: Navy (fås også i sort)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 188,-

 

 

Everyone-trøjen har et andet fit end Everyday-trøjen - den er nemlig lidt mere rummelig i sin pasform, hvilket navnet også tydeligt indikerer.

 

Dermed kan man godt sige, at den er lidt mere klassisk i sin opbygning og udtryk.
Den sidder ikke helt så kompromisløst tæt og har generelt en lidt mere løssluppen fornemmelse end Everyday-versionen.

 

Man får dog stadig en trøje som sidder til, det skal man ikke tage fejl af - den er stadig lavet til landevejscykling. Den sidder rigtig godt over hele linjen og den vil passe bedre til ryttere, som også går i fitnesscenteret eller som er lidt kraftigere bygget, end Everyday-trøjen gør. Især hen over skulderne og brystet er den lidt mere tilgivende og den er i det hele taget rigtig behagelig.

 

Ellers bemærker man allermest den lidt kraftigere materialekvalitet. For der er noget mere gods i trøjen her, som derved også egner sig til en lidt bredere del af sæsonen. Samtidig er der lavet mesh-paneler under armene og ned langs siden, så man stadig kan skille sig af med varmen.

 

 

Everyone-trøjen egner sig rigtig godt til den danske sommersæson, hvor det trods alt sjældent er ultravarmt i lang tid ad gangen og hvor vi har masser af dage med halvgodt vejr. Hvis man kombinerer trøjen her med løse ærmer, så har med en ret solid pakke.

 

Jeg har været ret imponeret over denne model. Kvaliteten er rigtig lækker og det lidt kraftigere materiale er blødt og lækker mod huden.
Samtidig har det ret meget struktur, som er med til at bidrage til pasformen, da stoffet har en rigtig god dosis fasthed via sin elasticitet. Den sidder rigtig godt hen over skulderpartiet og så er lommerne helt geniale i sin kraftige kvalitet, så trøjen stadig sidder godt selvom man fylder dem.

 

Alt i alt et gennemført produkt, som er dejligt underspillet og appellerer bredt med en pasform som er tonet et eller to gear ned i forhold til den aerodynamiske lillebror. Det vil bekomme mange ryttere vel. Kæmpe anbefaling.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Everyday Dance bibshort

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday er et meget velvalgt navn til BBUC’s bibshorts. Det er nemlig et par no-nonsense shorts, som er både behagelige og som kan holde til rigtig mange træningsture.

 

Konstruktionen er helt klassisk og det er noget man har set før, men det fungerer. Bibshorts er typisk et område, som er dyrt at videreudvikle, så de mindre brands holder sig ofte til en kendt skabelon og således også her.

 

Det gør ikke produktet dårligere, for nogle gange er der ikke grund til at ændre på noget der dur. Man kan sagtens finde langt mere avancerede bibshorts andre steder - både når det kommer til materialer og konstruktion - men så skyder prisen som regel også i vejret.

 

Her får man en pakke, som jeg synes er helt fair, når vi taler pris kontra kvalitet.

 

Stoffet har en lækker, kraftig kvalitet, som strækker godt og derved sidder behageligt hele vejen rundt. Den kraftige fornemmelse og stor blødhed gør shortsene lækre at have på - man føler at der er godt med gods i stoffet, som både sikrer slidstyrke, men som sagt også hjælper med den lækre fornemmelse.

 

Afslutninger i benene er den helt klassiske elastikkant, som er cirka fire centimeter bred. Det er ikke en sofistikeret løsning i dagens landskab af cykeltøj, men det fungerer godt og løsningen er veludført, så man både bibeholder det tætte fit, hvor buksebenene ikke bevæger sig for meget, men heller ikke noget der strammer, som en elastikkant eller godt kan.

 

 

Selerne er lavet i mesh med elastikkanter. Også en gennemprøvet løsning, som virker, men også er videreudviklet andre steder. Man kan godt savne et par helt flade seler, når man benytter den tætsiddende Everyday-trøje over.

 

I sadlen fejler komforten til gengæld ingenting og indlægget er rigtig fint. Det sidder godt rent ergonomisk og så er der fint med komfort og polstring til al slags kørsel.

 

Konklusionen er et par bibs, som er rigtig gode til prisen og som gør det godt, når der skal tæskes kilometer i banken. Kvalitet og pasform er det bedste ved shortsene, som kunne nyde godt af en opdatering af især selerne.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Dance Mesh Gilet

Farver: Olive (fås i sort, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Dance Mesh-vindvesten falder ikke udenfor resten af kollektionen og det er et solidt produkt uden de helt store armbevægelser, som bare virker.

 

Opskriften her er ret simpel. En vindtæt forside, som skærmer for vindens køling og så mesh på ryggen, så man kan komme af med varmen, når kroppen arbejder.

 

Materialet på forsiden er ret solidt og selvom det er tynd og let, så er graden af beskyttelse rigtig fin. Materialet er komplet vindtæt af den slags, hvor ingen kold luft kommer hverken ind eller ud.

 

Bagsiden er ultra åndbar, men den øverste del af ryggen og skuldrene er lavet i det samme materiale som fronten. Der er en fin detalje, da man så faktisk kan tage imod lidt dryp fra oven, uden at man straks bliver gennemblødt.

 

Kraven har en anelse højde, som bidrager til den varme fornemmelse og følelsen af at kunne lukke vinden ude.

 

 

Pasformen er tæt og den er lavet i tråd med Everyday-trøjen, så de kan bæres sammen. Jeg synes personligt, at en vindvest skal sidde helt tæt og det gør den her også. Der er ingen fare for, at der er noget, der kan fanges i vinden, så man føler sig dejligt strømlinet.

 

Lynlåsen har to åbninger, så den kan lynes op og så kan den nederste åbnes op, så man kan øge luftgennemstrømningen, hvis man får det varmt, men ikke ønsker at lyne helt op, så det hele blafrer i vinden. Det er genialt og en af mine kæpheste ved en vindvest, det er et must for fuld valuta for pengene. Dog kan lynlåsen løsne sig nedefra under bevægelse, hvilket kan være en irritation.

 

Vindvesten er en rigtig ’baglomme-vest’, forstået på den måde, at den kan pakkes sammen til ingenting og let medbringes i en baglomme. Det gør præcist det den skal og egner sig godt til dage, hvor vejret er omskifteligt eller til sommerdagene i bjergene sydpå, hvor man skal bruge noget ly fra den kolde vind på nedkørslerne.

 

Stillet til rådighed af: BBUC

 

Test: GripGrab Polaris 2 Waterproof Winter handsker
GripGrab har lavet et par vinterhandsker, som er perfekte til de rigtig kolde dage samtidig med, at de er lette og bevægelige.
Test: Fizik Tempo Decos Carbon
Den nye Fizik Tempo Decos Carbon landevejssko kombinerer høj komfort og ydeevne og er velegnet til hverdagens lange træningsture, Gran Fondos og bjergkørsel. En flot og minimalistisk sko, der med sin ene BOA-spænde er hurtig og nem at justere - også på farten. En stiv carbonsål, tilbagetrukne klampehuller og et godt greb om hælen er blot nogle af de features, som gør skoen effektiv.
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn med kritiske sygdomme.
Test: Garmin Varia RCT716 - Radar med kamera og lygte
Den populære cykelradar baglygte fra Garmin har fået en kraftig opdatering med længere batteritid og ikke mindst indbygget kamera.
Køb VM- og WorldTour-rytternes cykler hos ny virksomhed
Ny italiensk hjemmeside tilbyder cykelfans og motionister muligheden for at købe deres stjerners racercykler.
Forudbestil: Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer den 13. oktober i år.
Produktnyt: Nye dæk og nyt hjulsæt fra Specialized
Specialized har lanceret en ny dækserie, hvilket er en stor opdatering af de populære Turbo-dæk.
Test: Trek Madone SLR 9 Gen 7
Den helt nye Trek Madone SLR 9 Gen 7-model hører til det ypperste på markedet og med sit innovative design og sine imponerende teknologiske features skubber Trek grænserne for, hvad landevejscykler kan præstere. Den nye IsoFlow-teknologi og cyklens geometri bidrager på én og samme tid til øget fart og komfort.
Produktnyt: Van der Poel får nye sko til VM
Shimano sender en ny landevejscykelsko på markedet, som hedder S-Phyre RC903 (herremodellen) og RC903W (kvindemodellen).

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Talent om VM i Danmark: Var fandme en fed dag
21-årige Sofie Heby Pedersen missede lige akkurat en VM-medalje i Danmark, da verdensmesterskabet i marathondistancen blev kørt. 
Formand glæder sig over VM-medalje
Der var glæde i dag over et vellykket VM i mountainbike på dansk grund, som blev kronet med en dansk medalje.
Simon Andreassen vinder VM-medalje
Simon Andreassen vandt VM-medalje på hjemmebane i Haderslev og bekræftede endnu engang, at han er på vej tilbage.
Dansk stortalent misser akkurat VM-medalje på hjemmebane
Det danske stortalent, Sofie Heby Pedersen, var lige ved at hente en medalje, da mountainbikeverdensmesterskabet i marathondisciplinen blev kørt i Haderslev. 
Produktnyt + First Ride: Assos GTS efterårskollektion
Schweiziske Assos har altid været kendte for deres ypperlige bibshorts, men på vores breddegrader er der også mange, der efterhånden har stiftet bekendtskab med deres ingeniørkunst, når det kommer til tøj i ydersæsonerne, hvor vejr og vind stiller store krav til påklædningen, hvis det skal være sjovt at træne udenfor.
Test: Garmin Edge 1040 Solar
Garmin har netop sendt en ny topmodel af deres Edge cykel computer på gaden. Og med den nye Edge 1040 Solar rykker Garmin lige en klasse op i form af flere funktioner, nyt layout og længere batteri tid. Meget længere batteritid!
Dansker før VM på hjemmebane: Vil prøve at køre med om sejren
Simon Andreassen er på vej tilbage fra en drilsk skade i år og han mener, topformen er ved at være der, så hvorfor ikke gå efter at blive verdensmester på lørdag.
Dansk talent tager UCI-sejr
Sidste afdeling af Shimano Ligaen blev afviklet søndag og Sofie Heby Pedersen var helt suveræn.
Dansk stjerne tilbage øverst på podiet
24-årige Simon Andreassen har haft en svær sæson, hvor han har været ude med sygdom. Men efter sommerferien er danskeren kommet tilbage og i går kulminerede det med en UCI-sejr på hjemmebane.
Dyst imod Emil Axelgaard i cykelduellen
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
VeloDays - en ny cykelmesse ser dagens lys
Christian Ritter er idémanden bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned. Det er Skandinaviens største cykelmesse med mange internationale udstillere og besøgende.
Managers på tur 3: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 2: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 1: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Førstehåndsindtryk af Canyon Ultimate CF SLX 8 Di2 2023
Den nye Ultimate CF SLX 2023-model kommer med en række forbedringer og kan nu byde på fuldt integreret kabelføring, mulighed for dækbredde på op til 32 mm og optimeret aerodynamik. Cyklen er i dag mere end en landevejsracer til bjergkørsel og den bevæger sig mere i retning af en allround-landevejscykel. 

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Du skal blot konfigurere dit gear setup efter du har paret dit EPS (version 3 min) via Ant+ til Garmin. Du angiver antallet af klinger og tænder for klingerne - enten forvalgte 53-39, 52-36 eller 50-34, i modsat fald kan du også vælge det selv. På samme måde med kassetten: Vælg antal speed, og enten vælg mellem forvalgte kassetter, eller angiv selv tænder.Enkelte af klatrerne har afsluttet sæsonen, men heldigvis er der alligevel ganske mange, der har bevaret motivationen til at gå efter sæsonens sidste helt store mål, næste uges Il Lombardia. Lørdag får de chancen for at teste benene i Giro dell’Emilia, der heldigvis har genvundet sin prestige efter en nylig restrukturering af kalenderen, og som efter nogle sløje år atter kan fremvise en fabelagtig liste af stjerner, der er klar til at slås om sejren på den legendariske San Luca-stigning i Bologna - en ikonisk stigning, som enhver klatrer drømmer om at erobre. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_giro_dellemilia_2022/ Jeg kan for så vidt godt acceptere at man kører uden radioer til et mesterskabsløb på en aflukket og velkontrolleret rute som rytterne kan have rekognoseret på forhånd. Der burde risici alt andet være noget mindre. Selvfølgelig under forudsætning at man er i stand til at kommunikere ordentligt med skiltene. Om jeg så tror det er væsentligt mere spændende uden radio tvivler jeg nok noget på. Axel Laurance kom bedst ud af det livsfarlige mylder af sving i Crikvenica, men med 9 bonussekunder styrkede Jonathan Milan sit greb om den samlede føring. Han får imidlertid kam til sit hår, hvis han skal forsvare den lørdag, hvor det gælder løbets kongeetape, og selvom løbets eneste rigtige bjerg, Ucka, har top med næsten 100 km til mål, er der lagt op til, at en vis dansk Tour-konge skal teste bjergbenene, inden der mod slutningen venter en puncheurfinale, som er stejlere, end det var udmeldt inden løbet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_cro_race_2022/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Test: GripGrab Polaris 2 Waterproof Winter handsker
GripGrab har lavet et par vinterhandsker, som er perfekte til de rigtig kolde dage samtidig med, at de er lette og bevægelige.
Test: Fizik Tempo Decos Carbon
Den nye Fizik Tempo Decos Carbon landevejssko kombinerer høj komfort og ydeevne og er velegnet til hverdagens lange træningsture, Gran Fondos og bjergkørsel. En flot og minimalistisk sko, der med sin ene BOA-spænde er hurtig og nem at justere - også på farten. En stiv carbonsål, tilbagetrukne klampehuller og et godt greb om hælen er blot nogle af de features, som gør skoen effektiv.
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn med kritiske sygdomme.
Test: Garmin Varia RCT716 - Radar med kamera og lygte
Den populære cykelradar baglygte fra Garmin har fået en kraftig opdatering med længere batteritid og ikke mindst indbygget kamera.
Køb VM- og WorldTour-rytternes cykler hos ny virksomhed
Ny italiensk hjemmeside tilbyder cykelfans og motionister muligheden for at købe deres stjerners racercykler.
Forudbestil: Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer den 13. oktober i år.
Produktnyt: Nye dæk og nyt hjulsæt fra Specialized
Specialized har lanceret en ny dækserie, hvilket er en stor opdatering af de populære Turbo-dæk.
Test: Trek Madone SLR 9 Gen 7
Den helt nye Trek Madone SLR 9 Gen 7-model hører til det ypperste på markedet og med sit innovative design og sine imponerende teknologiske features skubber Trek grænserne for, hvad landevejscykler kan præstere. Den nye IsoFlow-teknologi og cyklens geometri bidrager på én og samme tid til øget fart og komfort.
Produktnyt: Van der Poel får nye sko til VM
Shimano sender en ny landevejscykelsko på markedet, som hedder S-Phyre RC903 (herremodellen) og RC903W (kvindemodellen).

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x