30.08.2022 @ 20:00

Lækkert og minimalistisk cykeltøj, som både rammer cykelmodens trends og holder en rigtig god kvalitet og pasform til godkendte priser.

Introduktion

BBUC er måske bedst kendte for deres vovede designs, når de hver sæson laver tema-baserede kollektioner, som ændrer sig fra år til år. Dog har østrigerne også en fast kollektion, som er lavet til rytteren, som vil have minimalistisk cykeltøj uden for meget branding.

 

Idéen er, at man kan mixe og matche sit kit via en række farver og derved skabe sit eget look og variere tingene hen ad vejen, som man ønsker.

 

Prispunktet ligger under de dyreste mærker for at skabe en kollektion som egner sig rigtig godt, når der skal tæskes hverdagskilometer i bogen.

 

TEST

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyday Jersey

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday-trøjen fra det iøjnefaldende østrigske brand, er en race-fit trøje, som er lavet til hverdagsbrug. Det er en no-nonsense performance-trøje, som benytter sig af en både en konstruktion og teknologier, som for længst har bevist deres værd på landevejen.

 

Første og fremmest er trøjen utrolig let i hånden og man er ikke i tvivl om, at materialevalg og sammensætning er lavet til at skabe en trøje, som er både hurtig og let i sit udtryk. Materialet er tyndt, men i god kvalitet og med masser af små perforeringer, for at øge åndbarhed og evne til at komme af med fugt.

 

Den har et udpræget aerodynamisk udtryk, som især kommer til live med en lav krave og albuelange ærmer. Sammen med pasformen, giver det løfter om en trøje, der er lavet til rytteren, som gerne vil køre stærkt og kan lide det moderne look, selvom trøjen tilhører BBUC’s ’hverdagskollektion’.

 

 

Tre gode lommer bagpå og en fjerde lynlåslomme, hvor man kan gemme kreditkortet sikkert væk.

 

Silikonestoppere i ærmerne holder dem godt på plads under kørslen.

 

I tråd med filosofien, fås trøjen i en række farver, så man let kan kombinere sit outfit med de øvrige produkter i serien og skabe et afdæmpet look, hvis man ønsker det eller kaste sig ud i mere vovede kombinationer, hvis man vil.

 

Fakta
Producent: BBUC
Produkt: Everyone Jersey

Farver: Navy (fås også i sort)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 188,-

 

 

Everyone-trøjen har et andet fit end Everyday-trøjen - den er nemlig lidt mere rummelig i sin pasform, hvilket navnet også tydeligt indikerer.

 

Dermed kan man godt sige, at den er lidt mere klassisk i sin opbygning og udtryk.
Den sidder ikke helt så kompromisløst tæt og har generelt en lidt mere løssluppen fornemmelse end Everyday-versionen.

 

Man får dog stadig en trøje som sidder til, det skal man ikke tage fejl af - den er stadig lavet til landevejscykling. Den sidder rigtig godt over hele linjen og den vil passe bedre til ryttere, som også går i fitnesscenteret eller som er lidt kraftigere bygget, end Everyday-trøjen gør. Især hen over skulderne og brystet er den lidt mere tilgivende og den er i det hele taget rigtig behagelig.

 

Ellers bemærker man allermest den lidt kraftigere materialekvalitet. For der er noget mere gods i trøjen her, som derved også egner sig til en lidt bredere del af sæsonen. Samtidig er der lavet mesh-paneler under armene og ned langs siden, så man stadig kan skille sig af med varmen.

 

 

Everyone-trøjen egner sig rigtig godt til den danske sommersæson, hvor det trods alt sjældent er ultravarmt i lang tid ad gangen og hvor vi har masser af dage med halvgodt vejr. Hvis man kombinerer trøjen her med løse ærmer, så har med en ret solid pakke.

 

Jeg har været ret imponeret over denne model. Kvaliteten er rigtig lækker og det lidt kraftigere materiale er blødt og lækker mod huden.
Samtidig har det ret meget struktur, som er med til at bidrage til pasformen, da stoffet har en rigtig god dosis fasthed via sin elasticitet. Den sidder rigtig godt hen over skulderpartiet og så er lommerne helt geniale i sin kraftige kvalitet, så trøjen stadig sidder godt selvom man fylder dem.

 

Alt i alt et gennemført produkt, som er dejligt underspillet og appellerer bredt med en pasform som er tonet et eller to gear ned i forhold til den aerodynamiske lillebror. Det vil bekomme mange ryttere vel. Kæmpe anbefaling.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Everyday Dance bibshort

Farver: Olive (fås i sort, hvid, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Everyday er et meget velvalgt navn til BBUC’s bibshorts. Det er nemlig et par no-nonsense shorts, som er både behagelige og som kan holde til rigtig mange træningsture.

 

Konstruktionen er helt klassisk og det er noget man har set før, men det fungerer. Bibshorts er typisk et område, som er dyrt at videreudvikle, så de mindre brands holder sig ofte til en kendt skabelon og således også her.

 

Det gør ikke produktet dårligere, for nogle gange er der ikke grund til at ændre på noget der dur. Man kan sagtens finde langt mere avancerede bibshorts andre steder - både når det kommer til materialer og konstruktion - men så skyder prisen som regel også i vejret.

 

Her får man en pakke, som jeg synes er helt fair, når vi taler pris kontra kvalitet.

 

Stoffet har en lækker, kraftig kvalitet, som strækker godt og derved sidder behageligt hele vejen rundt. Den kraftige fornemmelse og stor blødhed gør shortsene lækre at have på - man føler at der er godt med gods i stoffet, som både sikrer slidstyrke, men som sagt også hjælper med den lækre fornemmelse.

 

Afslutninger i benene er den helt klassiske elastikkant, som er cirka fire centimeter bred. Det er ikke en sofistikeret løsning i dagens landskab af cykeltøj, men det fungerer godt og løsningen er veludført, så man både bibeholder det tætte fit, hvor buksebenene ikke bevæger sig for meget, men heller ikke noget der strammer, som en elastikkant eller godt kan.

 

 

Selerne er lavet i mesh med elastikkanter. Også en gennemprøvet løsning, som virker, men også er videreudviklet andre steder. Man kan godt savne et par helt flade seler, når man benytter den tætsiddende Everyday-trøje over.

 

I sadlen fejler komforten til gengæld ingenting og indlægget er rigtig fint. Det sidder godt rent ergonomisk og så er der fint med komfort og polstring til al slags kørsel.

 

Konklusionen er et par bibs, som er rigtig gode til prisen og som gør det godt, når der skal tæskes kilometer i banken. Kvalitet og pasform er det bedste ved shortsene, som kunne nyde godt af en opdatering af især selerne.

 

Fakta

Producent: BBUC
Produkt: Dance Mesh Gilet

Farver: Olive (fås i sort, navy og lilla)

Størrelse: Medium (fås fra XXS-XXL)

Pris: Euro 138,-

 

 

Dance Mesh-vindvesten falder ikke udenfor resten af kollektionen og det er et solidt produkt uden de helt store armbevægelser, som bare virker.

 

Opskriften her er ret simpel. En vindtæt forside, som skærmer for vindens køling og så mesh på ryggen, så man kan komme af med varmen, når kroppen arbejder.

 

Materialet på forsiden er ret solidt og selvom det er tynd og let, så er graden af beskyttelse rigtig fin. Materialet er komplet vindtæt af den slags, hvor ingen kold luft kommer hverken ind eller ud.

 

Bagsiden er ultra åndbar, men den øverste del af ryggen og skuldrene er lavet i det samme materiale som fronten. Der er en fin detalje, da man så faktisk kan tage imod lidt dryp fra oven, uden at man straks bliver gennemblødt.

 

Kraven har en anelse højde, som bidrager til den varme fornemmelse og følelsen af at kunne lukke vinden ude.

 

 

Pasformen er tæt og den er lavet i tråd med Everyday-trøjen, så de kan bæres sammen. Jeg synes personligt, at en vindvest skal sidde helt tæt og det gør den her også. Der er ingen fare for, at der er noget, der kan fanges i vinden, så man føler sig dejligt strømlinet.

 

Lynlåsen har to åbninger, så den kan lynes op og så kan den nederste åbnes op, så man kan øge luftgennemstrømningen, hvis man får det varmt, men ikke ønsker at lyne helt op, så det hele blafrer i vinden. Det er genialt og en af mine kæpheste ved en vindvest, det er et must for fuld valuta for pengene. Dog kan lynlåsen løsne sig nedefra under bevægelse, hvilket kan være en irritation.

 

Vindvesten er en rigtig ’baglomme-vest’, forstået på den måde, at den kan pakkes sammen til ingenting og let medbringes i en baglomme. Det gør præcist det den skal og egner sig godt til dage, hvor vejret er omskifteligt eller til sommerdagene i bjergene sydpå, hvor man skal bruge noget ly fra den kolde vind på nedkørslerne.

 

Stillet til rådighed af: BBUC

 

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x