17.01.2020 @ 06:30

Det hollandske mærke AGU leverer cykeltøj til hele året. Deres vinter- og overgangskollektion byder på lækre merinouldstrøjer, bukser i vind- og vandtæt materiale og jakker med indbyggede varmepaneler, som kan give ekstra varme på de helt kolde vinterdage.

AGU

I 1966 fusionerede tre hollandske cykelgrossister og grundlagde AGU i byen Alkmaar.

 

I flere år havde man fokus på reservedele og tilbehør til cykler og scootere, men virksomheden ændrede strategi i 1976 efter at have vundet en designpris for smarteste regntøj.

 

Herefter gik man all-in på cykel- og regntøj, og sidenhen er udviklingen gået stærkt, så AGU nu opererer på verdensplan.

 

I dag er AGU tøjsponsor for - og i tæt samarbejde med - det hollandske ProTour hold Team Jumbo-Visma. I fællesskab udvikler de cykeltøj med komfort og ydeevne for øje, hvilket går igen i resten af mærkets kollektioner.

 

Test

Feltet.dk har testet AGU’s vinterjakke Deep Winter Thermo Jacket Essential Heated til både mænd og kvinder. Der er også testet et kvindespecifikt sæt bestående af Prime Gradient Bibtight Trend og Art Deco Jersey LS Trend.

 

Vores kvindelige tester er 165 cm høj, slank af bygning og har testet en XS i bib-tights og i jersey og en jakke i small.

 

Sættene er testet med henblik på at skulle bruges i vintertiden. Derfor er tøjet testet på flere parametre - herunder vind- og vandtæthed, varme, bevægelighed og kvalitet.

Deep Winter Thermo Jacket Essential Heated

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Kollektion: Essential

Farve: kommer i farven Black
Størrelser: XS-XXL for kvinden og i S-XXXL for mænd
Vejledende udsalgspris: 1269,- kroner

                                               

 

Deep Winter Thermo Jacket Essential Heated er jakken, der skal hjælpe dig igennem de koldeste dage på året.

 

Den helt store feature ved jakken er de integrerede varmepaneler, der ligger på hver side af lynlåsen, og som holder bryst og mave varm, mens et varmepanel i nakken giver god varme til den øverste del af ryggen.

 

Ved første øjekast skiller denne jakke sig ikke ud fra andre vinterjakker på markedet, men undersøges jakken nærmere, opdager man et batteri i en lille lomme på indersiden samt en ledning, der fører ind i jakken – og trykker man på AGU-logoet på brystet opdager man, at dette samtidig er en knap.

 

 

Varmefunktionen er meget nem at aktivere – selv med store vinterhandsker på.

 

Ved et cirka tre sekunder langt tryk aktiveres varmefunktionen, mens et hurtigt tryk skifter mellem jakkens tre varmeniveauer.

 

Intensiteterne indikeres af forskellige lys i logoet. Det varmeste niveau indikeres af et rødt lys, mens mellemtemperaturen lyser blåt, og laveste intensitet giver et grønt logo. Det er derfor nemt selv på mørke aftenture at se intensiteten og om funktionen er aktiveret.

 

Varmepanelerne giver hurtigt varme, og de gør virkelig en forskel. Det er klart en feature til de lange eller rolige træningsture, hvor intensiteten ikke er alt for høj.

 

På en enkelt batteriopladning er der op til seks timers varme, og når batteriet skal oplades, tages det blot ud af jakken og tilsluttes en strømkilde.

 

 

Jakken sidder generelt tæt til kroppen, men uden at den bliver for stram, og den har en god bevægelighed. Det geniale er, at varmepanelerne overflødiggør flere lag tøj indenunder – en langærmet uld-undertrøje har for denne tester været passende.

 

Jakken er let og fylder ikke for meget, og den giver samtidig tilstrækkelig med varme. Jakkerne fås i en størrelse større end både bukser og jersey, så fylder man sin ”normale” tøjstørrelse godt ud, kan det klart anbefales at gå et nummer op.

 

Over bagdelen går jakken lidt længere ned, dog uden at det bliver for meget. Flere steder er jakken forsynet med reflekser, som fx på venstre ærme, på siden af lommerne og på den vandtætte lynlås.

 

Reflekserne er udført som en pæn og integreret del af designet. Måske kunne jakken godt have været forsynet med lidt flere reflekser.

 

 

Jakken er eminent til de ture, hvor intensiteten ikke skal være høj – det kan for eksempel være en restitutionstur eller en lang rolig tur med det formål at få lidt kilometer i benene. Batteriet giver også lidt ekstra vægt, så det er ikke jakke, man skal have på til konkurrence.

 

Jakken er forsynet fire lommer på ryggen, hvoraf den ene er med vandtæt lynlås, og den er derfor optimal til opbevaring af værdigenstande. På trods af jakkens lethed er den både varm, isolerende samt vind- og vandtæt og kan derfor fint klare det barske vejr, som vinterperioden ofte overrasker med.

Prime Gradient Bibtight Trend

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Kollektion: Trend

Farve: kommer i farvekombinationerne Black/Coral og Black/Grey
Størrelser: XS-XXL
Vejledende udsalgspris: 999,- kroner

                                   

Prime Gradient Bibtight Trend er en vintercykelbuks fra kollektionen Trend, og den passer designmæssigt med de andre produkter fra samme kollektion.

 

Buksen er sort ned til læggen, hvor den går over i en mere pink nuance, der passer til den jakke, som anmeldes længere nede i artiklen.

 

Om det er for meget en ”pang-farve” er op til den enkelte, men buksen kan også fås i en mere diskret udgave, hvor stoffet på underbenet kommer i et hvidt og sort mønster.

 

Buksen sidder godt og tæt og har et feminint snit. Der er et lækket og varmt for indvendigt og et ekstra tykt lag stof over knæ og overlår, som sikrer øget varme, bedre isolering og vandafvisning.

 

Ved den nedre maveregion og omkring skridtet er der ligeledes anvendt et mere vindafvisende stof, som holder området her mere varmt.

 

 

Det tykkere og mere isolerende stof er en anelse mindre strækbart end på traditionelle sommer-cykelbukser, hvilket gør at der skal kæmpes lidt mere for at komme i buksen.

 

Dog er det ikke noget, som bemærkes på cyklen, hvor der er god bevægelsesfrihed. Især omkring anklen er buksen lidt svær at få på, og en lynlås kunne have været en fordelagtigt.

 

Men når først buksen er kommet på, så sidder den godt. De valgte steder med ekstra isolering virker godt og gør buksen dejlig varm og samtidig åndbar, så sved fint transporteres væk for en mere velreguleret temperatur.

 

Stoffet afviser let regn, men fungerer dog optimalt på tørre dage.

 

 

Overdelen er lavet, så det fungerer som et base-layer. De klassiske seler er skiftet ud med noget, der mest af alt minder om en tætsiddende tanktop med en lynlås i midten.

 

Det er en detalje, som fungerer rigtig godt, da det giver ekstra varme til torsoen, men det er stadig muligt at have enten en sports-BH eller en svedundertrøje under.

 

Overdelen kan føles en anelse stram i oprejst position, men sidder, som den skal, når man kommer på cyklen i en foroverbøjet position.

 

Dette gælder primært for kvinder med en mindre barm, men om det også fungerer lige så godt for en kvinde med lidt større barm, er svært at vurdere – måske vil et par almindelige bib-shorts og en sports-BH her være at foretrække.

 

 

Puden, som er anvendt, er AGU’s Red 120, og AGU beskriver den som en ekstra komfortabel pude til længere ture. Red 120 kommer i en kvindespecifik udformning passende til den kvindelige anatomi og er derfor velsiddende og behagelig at køre med. 

Art Deco Jersey LS Trend

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Kollektion: Trend

Farve: kommer i farvekombinationerne Candy Red og Black/White
Størrelser: XS-XXL
Vejledende udsalgspris: 669,- kroner

 

Art Deco Jersey LS Trend er en smart og feminin overgangsjakke, som nemt kan kombineres med andet tøj fra samme kollektion.

 

Det er en tætsiddende jakke, hvor der selvfølgelig er plads til at have noget ekstra tøj på indenunder. Den øgede fleksibilitet i bredden og vidden gør det muligt at have mere eller mindre tøj på, alt efter vejrforholdene.

 

En lille krave går op og dækker lidt af halsen af, mens et lidt længere panel går ned og dækker lidt over bagdelen, uden at der kommer for meget løst stof.

 

Jakken er forsynet med fire lommer, hvoraf éne er med lynlås, og på indersiden af den ene lomme er der lavet ud/indgang til en ledning, så den ikke skal trækkes på ydersiden af jakken. Lommerne er tilpas stramme, så de både er nemme at få ting ud af og samtidig holder de godt på de ting, som er i lommerne.

 

 

Denne overgangsjakke er optimal til ture, hvor temperaturen har rundet de tocifrede varmegrader, og til når det hverken blæser eller regner.

 

Skal man ud på en tempotur er jakken perfekt, som den er, og den bør ikke være mere varm, mens jakken i kombination med en undertrøje og/eller en vindvest gør den anvendelig til rolige ture uden så megen afgivelse af kropsvarme. 

 

 

Jakken er hverken vind- eller vandtæt, men har til gengæld en rigtig god åndbarhed. Det er nemt at komme af med varme og sved, hvorved det også er lettere at holde en velreguleret temperatur.

TESTRAPPORT

Brand:

AGU

 

Model:

Deep Winter Thermo Jacket Essential Heated

 

Hvad er produktet lavet til?

En jakke til træningsturene på landevejen og til de kolde vinterdage

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Jakken er forsynet med varmepaneler på fronten og i nakken

 

Jakkens konstruktion

Jakken er lavet og udført med kvalitet

 

Ydeevne

Jakken lever bestemt op til dens funktion, og de indbyggede varmepaneler har en hurtig effekt og kan indstilles til tre varmestyrker. Er både isolerende samt vind- og vandtæt.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Jakken er lavet i et lækkert materiale, som er slidstærkt og velegnet til vinterens varierende vejr. Det er derfor en jakke, du kan have i mange år.

 

Pasform af jakken

Jakken sidder tæt, men har stadig en god bevægelighed. Batteriet som ligger i en inderlomme ligger godt i en inderlomme, hvor den ikke bemærkes. Kvinde-modellen er figursyet.

 

Bedøm størrelse

Det anbefales, at jakken bestilles i en størrelse større end normalt – det gælder både for mænd og kvinder. Jakken sidder stadig tæt.

 

Bedøm vægt

Jakken i sig selv er let til trods for at det er en vinterjakke. Batteriet giver ekstravægt, men er bestemt ikke generende.

 

Bedøm komfort

Det er en komfortabel jakke, som er dejlig at have på.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Det er en meget rimelig pris for en jakke af god kvalitet og med de varme-features, som den har.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Jakkens tætte og behagelige pasform samt varmepanelernes effektivitet. Yderligere er det meget nemt at aktivere varmepanelerne ved at trykke på AGU-logoet på brystet – det kan gøres med vinterhandsker på.

 

Var der noget, som du ikke kunne lide?

Nej, men måske kan et lettere og mindre batteri være et udviklingspunkt.

 

Hvordan er prisen sammenlignet med andre, tilsvarende produkter?

Jakken er unik med dens varmepaneler og derfor svær at sammenligne med andre produkter.

 

KONKLUSION

 

Nød du at køre med tøjet?

Det har været en fornøjelse at køre med AGU’s vinterjakke, grundet dens lethed, pasform, funktionalitet og varme-features.

TESTRAPPORT

Brand:

AGU

 

Model:

Prime Gradient Bibtight Trend

 

Hvad er produktet lavet til?

Cykelbuks til vinterhalvåret

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

En cykelbuks med integreret base-layer til at holde torsoen mere varm. Buksen er ekstra varm omkring knæ og lår, hvor der også er anvendt et mere vandafvisende stof.

 

Bedøm produktets konstruktion

Buksen er lavet og udført godt

 

Ydeevnen

Buksen er afviser let regn og isolerer godt til de kolde vinterdage. 

 

Kvalitet/holdbarhed

Stoffet er mere robust og derfor mere resistent over for vind og vejr, som er med til at øge buksens levetid

 

Pasform

Buksens pasform er god og er figursyet til kvinder, hvilket gør den behagelig at cykle med. Det integrerede base-layer sidder relativt tæt og fungerer godt til en lidt mindre barm.

 

Bedøm størrelse

Størrelsen svarer godt til din normale cykelbuksstørrelse

 

Bedøm vægt

Produktet er dejlig let

 

Bedøm komfort

Komforten er god og der er en god bevægelighed til trods for det lidt mere robuste materiale, som buksen er lavet i. Puden er ligeledes god og komfortabel.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Her får du en god bib-tight for relativt få penge

 

Hvad kunne du især lide ved buksen?

Det integrerede base-layer fungerer godt og det lækre for, som buksen er forsynet med er behageligt og giver en god varme.

 

Var der noget, som du ikke kunne lide?

Buksen kan være lidt svær at på ned omkring anklerne – en lynlås kunne måske være en fremtidig ændring.

 

Hvordan er prisen sammenlignet med andre, tilsvarende produkter?

Prisen er god for en vinter-cykelbuks af denne kvalitet

 

KONKLUSION

 

Nød du at køre med tøjet?

 

Det har være godt at køre med AGU’s vinter bib-tight, fordi buksen giver en nødvendig varme, er våndbar og sidder rigtig godt. 

TESTRAPPORT

Brand:

AGU

 

Model:

Art Deco Jersey LS Trend

 

Hvad er produktet lavet til?

Overgangsjakke eller som inderjakke

 

Bedøm jakkens konstruktion

Denne langærmede jersey er lavet og udført godt

 

Bedøm ydeevnen

En god overgangsjakke, som er optimal til ture, hvor temperaturen har rundet de tocifrede varmegrader, og til når det hverken blæser eller regner.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Jakken er lavet i et lækkert og let stof.

 

Bedøm pasform

Pasformen er figursyet til kvinder og er tætsiddende, men med plads til at have noget ekstra tøj på indenunder.

 

Bedøm størrelse

Normal i størrelsen

 

Bedøm vægt

En let jersey

 

Bedøm komfort

Jakken sidder godt og er komfortabel at have på.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Du får en god langærmet jersey til en god pris

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Pasform, design og det lækre inderfor

 

Var der noget, som du ikke kunne lide?

Nej

 

Hvordan er prisen sammenlignet med andre, tilsvarende produkter?

En god pris for produktet sammenlignet med tilsvarende produkter

 

KONKLUSION

 

Nød du at køre med tøjet?

 

Jeg har nydt at køre med jakken – både som inderjakke og som overgangsjakke. Jakken er perfekt til et mere mildt vejr eller til mere intensive træningsture, hvor du arbejder dig til varmen og har brug øget åndbarhed.

 

Om testeren:

Alder: 24 år
Højde: 165
Vægt: 58 kg

Har cyklet i:  3 år
Cykler 1-3 gange om ugen

Kører disse discipliner: landevejscykling

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Jeg så kun de sidste 16 km. af Fleche-Wallonne. Det plejer jo at være nok. Jeg var overrasket over, at der allerede havde været så meget action, da jeg kom på LIVE. Men det må have vejrets skyld, at løbet blev noget mindre forudsigeligt end normalt. Det virker for mig underligt, at fire-fem ryttere fra samme hold kan udgå med hypotermi. Det tyder på, at der ikke har været styr på påklædningen, som andre også er inde på. Jeg kunne da heller ikke finde på at cykle rundt i bare knæ, shorts o.s.v. i 3 graders "varme". Og slet ikke hvis man skal cykle i timevis, som prof-fytterne gør (modsat mig, der typisk cykler maks halvanden til to timer). Nu er jeg også lidt for godt "polstret", så der skal mere til for at jeg fryser. Men det er ikke så underligt at en tynd pind som Skjelmose fryser ad h. til, hvis der kun er 3-4 graders varme og sner, hagler og regner. Han ligner ikke én, der vejer meget over de 60 kg. ;)Det var en storsmilende Katarzyna Niewiadoma, der blev interviewet umiddelbart efter at have sikret sig stor og vigtig sejr i Fleche Wallonne.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/virkelig_veltraengt_sejr_jeg_er_superglad/ Jeg kan anbefale Darryl der har https://bikefitpro.dk/ i Nordhavn. Han er en super fin fyr, og man får fin opmåling. Jeg fik bekræftet min mistanke om at jeg er lettere deform😅, og at jeg skulle gå ned i stelstørrelse, og hvis du siger hvilken cykel du har kik på kan i se på hvilken størrelse der vil passe dig bedst. P.s har selv cyklet i 30 år, og kørt Licens, men alligevel var det penge godt givet ud. Du kan starte med den billigste løsning, og opgradere, og få din nye cykel indstillet når du har fået den. Jeg tog den billigste løsning og justerede selv alt ind. Lige et tip. Køb 165 mm pedalarme. Du bliver glad for det 😁 VenligstTillykke med den🥳

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet