Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

12.08.2016 @ 11:22

Motionscykelløbet TRÆDTIL DANMARK, bevæger sig støt og roligt frem mod kulminationen søndag den 28. august.

TRÆDTIL DANMARK er Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb for dig, din familie, dine venner og kollegaer, som ønsker at gøre en forskel i kampen mod kræft, samtidig med du gør noget godt for dig selv.

 

TRÆDTIL DANMARK afholdes i år for første gang i et tæt samarbejde mellem cykelmagasinet CyclingPlanet og Kræftens Bekæmpelse og en lang række lokale cykelklubber og foreninger, hvor Kræftens Bekæmpelse stadig er velgørenhedspartner.

 

Fakta - derfor skal du deltage

I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 37.000 danskere konstateret kræft. Kun halvdelen overlever.

 

Når du tilmelder dig TRÆDTIL DANMARK er du med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med:

 

 - Forskning i kræft


 - Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil.


 - Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.

 

Alle venter på det store gennembrud, som én gang for alle skal gøre det af med kræft. Det vil ikke ske i morgen, men der sker hver dag små fremskridt, som samlet gør en stor forskel. Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft. Og når du deltager i TRÆDTIL DANMARK, støtter du i kampen mod kræft.

 

Så kom med og træd til - både for din egen skyld, og for alle dem der rammes af kræft hver dag. Vi håber derfor at se jer alle sammen i sadlen til TRÆDTIL DANMARK søndag den 28. august 2016.

 

Træd til på landevejen

I samtlige løbsbyer tilbyder vi tre forskellige landevejsruter:

 

 - 25, 65 og 110 km

 

På Dyrehavsbakken kan du dog vælge mellem en familierute på 20 km og en motionsrute og 85 km m/tidtagning.

 

Træd til på rigtige mountainbikespor

Foruden landevejsruterne vil det i flere af løbsbyerne også være muligt at træde til på fysisk og teknisk udfordrende MTB-ruter. Så for dig der heller vil køre offroad på de bred knobdæk, så skal du en tur forbi:

 

 - Hillerød, Hjørring, Rebild, Grenaa eller Sønderborg.

Tilmeld dig TRÆDTIL DANMARK på www.trædtil.dk. Prisen for at deltage stiger med 50 kr. lørdag den 27. august.

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet