16.11.2022 @ 16:35

Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.

Produktnyt: Tacx NEO Bike Plus

Garmin, som ejer Tacx, lancerer i dag Tacx NEO Bike Plus, der er en brugervenlig indendørs smart bike, der giver en realistisk følelse på stigninger og nedkørsler samt et forbedret virtuelt gearskifte.

Tacx NEO Bike Plus giver dig komfort hjemme i stuen - også i de mørke og kolde vintermåneder - uanset om du skal køre en stille eller hård træningstur. 

 

Cyklen giver dig præcise watt-, hastigheds- og kadencemålinger - også i spurter, understreger Tacx i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

 Smart biken er fuldt justerbar og kan hurtigt tilpasses til at matche din pasform på en udendørscykel og er designet til at blive brugt af flere personer i husstanden.

 

Når den er parret med Tacx Training-appen på en kompatibel smartenhed, kan man følge sin træning, deltage i professionelle ture og følge specikke Tacx-videoer fra nogle af de smukkeste ruter rundt om i verden.

 

"Vi er begejstrede for at bringe innovative opdateringer til Tacx NEO Bike Plus for at gøre den til en af de mest tilpasningsdygtige og efterspurgte smart bikes, der findes," lyder det fra Garmins vicepræsident Dan Bartel.

 

 

"Med nøjagtige performancemålinger, et design, der kan tilpasses og adgang til hundredvis af træningsfilm fra hele verden med Tacx Training-appen, er Tacx NEO Bike Plus kommet for at hjælpe dig med at køre episke ruter, bestige de opslidende stigninger og få dine træningskilometer året rundt - alt sammen fra dit eget hjem.”

 

En ægte cyklefølelse - indendørs

Tacx NEO Bike Plus har avancerede trænings- og præstationsmålinger og er designet til at få enhver indendørs tur til at føles så realistisk som muligt.

  •  
  • Efterlign følelsen af at skifte til et andet gear med et enkelt fingertryk takket være det nye programmerbare gearskiftere til Shimano, SRAM eller Campagnolo.

 

  •  
  • Det er muligt at føle forskellige underlag, såsom brosten og grus, når cyklen er parret med Tacx Training-appen eller kompatible tredjepartsapps.
  •  
  • Imiterer nøjagtigt en nedkørsel med cyklens nye nedstigningssimulering, når cyklen er tilsluttet strøm.

  • Smart biken giver også mulighed for at måle på, hvor effektfuld du træder med højre og venstre ben, så du kan analysere din pedalteknik og udvikle et mere effektivt tråd.
  •  

Exceptionelt design

Tacx NEO Bike Plus giver cykelryttere et klart billede af deres præstationer samt giver nøjagtig wattmåling indenfor plus/minus 1% i målinger for hastighed og kadence.

 

Med et velafbalanceret design, der sikrer maksimal stabilitet, er Tacx NEO Bike Plus en af de mest lydløse indendørscykler der findes og er klar til enhver sprint op til 2.200 watt, oplyser producenten.

Ydermere kan du træne til udendørs stigninger eller opbygge intensiteten af en indendørs træning ved at træne på realistisk simulerede stigninger - helt op til en stigningsprocent på 25%.

 

Tacx NEO Bike Plus er fuldt justerbar og er lavet til at rumme flere cykelryttere i en hustand. Med fem forskellige pedalarmslængder giver det dig mulighed for at tilpasse cyklen til meget specifikke behov.

 

 

Den slanke sadelpind og styret kan justeres op til selv den mindste millimeter, hvilket gør det nemt at tilpasse indstillingerne til din udendørscykel. Cyklen har indbygget interaktive blæsere, der styres automatisk af dine watt eller puls.

 

 

Tilslut og kør

Med en 4,5-tommer integreret skærm og to USB-opladere giver Tacx NEO Bike Plus-ryttere mulighed for at nyde Tacx Training-appen og andre populære træningsplatforme på deres smartphone, tablet eller bærbare computer og kan endda tracke dine præstationer på din Garmin Edge cykelcomputer.

 

Med et premium-abonnement på Tacx Training-appen kan du fordybe dig i din indendørs træningsoplevelse med mere end 250 højkvalitets real-life videoer fra hele verden og kan endda deltage i "Ride with the Pros"-udfordringer med eksklusive Garmin sponsorerede holdvideoer.

 

 

Du kan også følge din struktureret træning, køre mod live modstandere, uploade GPS-data, køre med 3D-kort og mere.

 

Efter en tur er alle de data, som en rytter er mest afhængig af, i Garmin Connect-appen, hvilket gør det nemt at se statistikker og kort eller analysere dine fremskridt, hvor som helst.

 

Tacx NEO Bike Plus har en vejledende pris på 30.999 kroner. Besøg Garmin.com for at lære mere om Tacx NEO Bike Plus.

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Produktfokus: Magnus Cort kører kun på SystemSix
Vi har set nærmere på Magnus Corts vindermaskine - Cannondales SystemSix.
Test: Stages SB20 indoor bike
Vintersæsonen er i gang og rigtig mange ryttere rykker lige nu deres træning - eller i hvert fald noget af den - indenfor. Vi er også rykket delvist indenfor og har i den forbindelse kørt lidt på den stationære, indendørscykel fra Stages kaldet SB20. Har du endnu ikke læst vores optakt til testen og cyklens baggrund, så kan du læse den her.
Test: Northwave Rebel 3
Rebel 3 er en flot sko til gravel og MTB  med et suverænt spædensystem. Pasform, komfort og god kraftoverførsel kendetegner Northwaves nye Rebel 3-model og med detaljer som Northwaves helt eget spændesystem, X-Dial, holder skoen et højt niveau.  
Test: Bontrager Circuit Road Shoe
Med Bontrager Circuit Road Shoe får man en god landevejssko til en rimelig pris, velegnet til længere træningsture samt visuel rigtig flot. Og så kan den bruges af både damer og herrer.  
Test: Giordana G-Shield cykeltøj
G-Shield-serien er en kraftfuld, men yderst komfortabel kollektion af funktionelt cykeltøj, som er suverænt til danske forhold - til en pris, som er mere end konkurrencedygtig. 
Ny bog: Uden for kategori - Dagbog fra Tour de France 2022
Cykelsportsekspert Brian Nygaard fulgte Tour de France gennem en brandvarm sommer og i sin meget personlige dagbog endte han med at skrive sig helt ind på løbets sjæl og på de skæbner, der inkarnerer de vigtigste øjeblikke, fulde af lidelse og forløsning. Det blev en sommer, vi aldrig glemmer.
Ny bog fra Bastian Emil - Forudbestil nu og få rabat!
Før tv og radio transmitterede direkte fra helikoptere og motorcykler, blev de store løb præsenteret gennem reportager i de europæiske dagblade. Denne tradition vækker Bastian Emil Goldschmidt til live i 32 reportager fra et mindeværdigt år på landevejene.
Nye bøger i webshoppen - få rabat
Der udkommer mange bøger i øjeblikket. Vi har netop fyldt webshoppen med bøger og giver dig her et overblik over de nyeste.  
Produktnyt: Mavic sender nyt MTB-hjul på markedet
Mavic har lanceret et nyt MTB-hjul, Crossmax SL Ultimate, som blandt andet Sebastian Fini kører med.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Optakt: Test af Stages SB20 indoor bike
Indendørs-sæsonen står for døren og vi er i gang med at teste en komplet indendørs cykel fra Stages.
Produktnyt: Flowgun One - Nyeste massageteknologi fra Flowlife
Flowlifes næste innovation til massage og restitution er Flowgun One - avanceret teknologi med et gummi belagt aluminiumshus for perfekt massage og kontrol. Dette giver en dybdegående behandling og en helt ny massagefornemmelse.
VeloDays - en ny cykelmesse ser dagens lys
Christian Ritter er idémanden bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned. Det er Skandinaviens største cykelmesse med mange internationale udstillere og besøgende.
Nu udkommer Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer i næste uge og Feltet.dk har udsender fra starten af næste uge.
Bankede hele manager-feltet: Hvem er den anonyme Vuelta-vinder?
Den beskedne nu-ikke-længere-helt-så-anonyme etter fortæller: "Der skal lidt rygvind til."

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x