16.11.2022 @ 16:35

Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.

Produktnyt: Tacx NEO Bike Plus

Garmin, som ejer Tacx, lancerer i dag Tacx NEO Bike Plus, der er en brugervenlig indendørs smart bike, der giver en realistisk følelse på stigninger og nedkørsler samt et forbedret virtuelt gearskifte.

Tacx NEO Bike Plus giver dig komfort hjemme i stuen - også i de mørke og kolde vintermåneder - uanset om du skal køre en stille eller hård træningstur. 

 

Cyklen giver dig præcise watt-, hastigheds- og kadencemålinger - også i spurter, understreger Tacx i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

 Smart biken er fuldt justerbar og kan hurtigt tilpasses til at matche din pasform på en udendørscykel og er designet til at blive brugt af flere personer i husstanden.

 

Når den er parret med Tacx Training-appen på en kompatibel smartenhed, kan man følge sin træning, deltage i professionelle ture og følge specikke Tacx-videoer fra nogle af de smukkeste ruter rundt om i verden.

 

"Vi er begejstrede for at bringe innovative opdateringer til Tacx NEO Bike Plus for at gøre den til en af de mest tilpasningsdygtige og efterspurgte smart bikes, der findes," lyder det fra Garmins vicepræsident Dan Bartel.

 

 

"Med nøjagtige performancemålinger, et design, der kan tilpasses og adgang til hundredvis af træningsfilm fra hele verden med Tacx Training-appen, er Tacx NEO Bike Plus kommet for at hjælpe dig med at køre episke ruter, bestige de opslidende stigninger og få dine træningskilometer året rundt - alt sammen fra dit eget hjem.”

 

En ægte cyklefølelse - indendørs

Tacx NEO Bike Plus har avancerede trænings- og præstationsmålinger og er designet til at få enhver indendørs tur til at føles så realistisk som muligt.

  •  
  • Efterlign følelsen af at skifte til et andet gear med et enkelt fingertryk takket være det nye programmerbare gearskiftere til Shimano, SRAM eller Campagnolo.

 

  •  
  • Det er muligt at føle forskellige underlag, såsom brosten og grus, når cyklen er parret med Tacx Training-appen eller kompatible tredjepartsapps.
  •  
  • Imiterer nøjagtigt en nedkørsel med cyklens nye nedstigningssimulering, når cyklen er tilsluttet strøm.

  • Smart biken giver også mulighed for at måle på, hvor effektfuld du træder med højre og venstre ben, så du kan analysere din pedalteknik og udvikle et mere effektivt tråd.
  •  

Exceptionelt design

Tacx NEO Bike Plus giver cykelryttere et klart billede af deres præstationer samt giver nøjagtig wattmåling indenfor plus/minus 1% i målinger for hastighed og kadence.

 

Med et velafbalanceret design, der sikrer maksimal stabilitet, er Tacx NEO Bike Plus en af de mest lydløse indendørscykler der findes og er klar til enhver sprint op til 2.200 watt, oplyser producenten.

Ydermere kan du træne til udendørs stigninger eller opbygge intensiteten af en indendørs træning ved at træne på realistisk simulerede stigninger - helt op til en stigningsprocent på 25%.

 

Tacx NEO Bike Plus er fuldt justerbar og er lavet til at rumme flere cykelryttere i en hustand. Med fem forskellige pedalarmslængder giver det dig mulighed for at tilpasse cyklen til meget specifikke behov.

 

 

Den slanke sadelpind og styret kan justeres op til selv den mindste millimeter, hvilket gør det nemt at tilpasse indstillingerne til din udendørscykel. Cyklen har indbygget interaktive blæsere, der styres automatisk af dine watt eller puls.

 

 

Tilslut og kør

Med en 4,5-tommer integreret skærm og to USB-opladere giver Tacx NEO Bike Plus-ryttere mulighed for at nyde Tacx Training-appen og andre populære træningsplatforme på deres smartphone, tablet eller bærbare computer og kan endda tracke dine præstationer på din Garmin Edge cykelcomputer.

 

Med et premium-abonnement på Tacx Training-appen kan du fordybe dig i din indendørs træningsoplevelse med mere end 250 højkvalitets real-life videoer fra hele verden og kan endda deltage i "Ride with the Pros"-udfordringer med eksklusive Garmin sponsorerede holdvideoer.

 

 

Du kan også følge din struktureret træning, køre mod live modstandere, uploade GPS-data, køre med 3D-kort og mere.

 

Efter en tur er alle de data, som en rytter er mest afhængig af, i Garmin Connect-appen, hvilket gør det nemt at se statistikker og kort eller analysere dine fremskridt, hvor som helst.

 

Tacx NEO Bike Plus har en vejledende pris på 30.999 kroner. Besøg Garmin.com for at lære mere om Tacx NEO Bike Plus.

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x