16.11.2022 @ 16:35

Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.

Produktnyt: Tacx NEO Bike Plus

Garmin, som ejer Tacx, lancerer i dag Tacx NEO Bike Plus, der er en brugervenlig indendørs smart bike, der giver en realistisk følelse på stigninger og nedkørsler samt et forbedret virtuelt gearskifte.

Tacx NEO Bike Plus giver dig komfort hjemme i stuen - også i de mørke og kolde vintermåneder - uanset om du skal køre en stille eller hård træningstur. 

 

Cyklen giver dig præcise watt-, hastigheds- og kadencemålinger - også i spurter, understreger Tacx i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

 Smart biken er fuldt justerbar og kan hurtigt tilpasses til at matche din pasform på en udendørscykel og er designet til at blive brugt af flere personer i husstanden.

 

Når den er parret med Tacx Training-appen på en kompatibel smartenhed, kan man følge sin træning, deltage i professionelle ture og følge specikke Tacx-videoer fra nogle af de smukkeste ruter rundt om i verden.

 

"Vi er begejstrede for at bringe innovative opdateringer til Tacx NEO Bike Plus for at gøre den til en af de mest tilpasningsdygtige og efterspurgte smart bikes, der findes," lyder det fra Garmins vicepræsident Dan Bartel.

 

 

"Med nøjagtige performancemålinger, et design, der kan tilpasses og adgang til hundredvis af træningsfilm fra hele verden med Tacx Training-appen, er Tacx NEO Bike Plus kommet for at hjælpe dig med at køre episke ruter, bestige de opslidende stigninger og få dine træningskilometer året rundt - alt sammen fra dit eget hjem.”

 

En ægte cyklefølelse - indendørs

Tacx NEO Bike Plus har avancerede trænings- og præstationsmålinger og er designet til at få enhver indendørs tur til at føles så realistisk som muligt.

  •  
  • Efterlign følelsen af at skifte til et andet gear med et enkelt fingertryk takket være det nye programmerbare gearskiftere til Shimano, SRAM eller Campagnolo.

 

  •  
  • Det er muligt at føle forskellige underlag, såsom brosten og grus, når cyklen er parret med Tacx Training-appen eller kompatible tredjepartsapps.
  •  
  • Imiterer nøjagtigt en nedkørsel med cyklens nye nedstigningssimulering, når cyklen er tilsluttet strøm.

  • Smart biken giver også mulighed for at måle på, hvor effektfuld du træder med højre og venstre ben, så du kan analysere din pedalteknik og udvikle et mere effektivt tråd.
  •  

Exceptionelt design

Tacx NEO Bike Plus giver cykelryttere et klart billede af deres præstationer samt giver nøjagtig wattmåling indenfor plus/minus 1% i målinger for hastighed og kadence.

 

Med et velafbalanceret design, der sikrer maksimal stabilitet, er Tacx NEO Bike Plus en af de mest lydløse indendørscykler der findes og er klar til enhver sprint op til 2.200 watt, oplyser producenten.

Ydermere kan du træne til udendørs stigninger eller opbygge intensiteten af en indendørs træning ved at træne på realistisk simulerede stigninger - helt op til en stigningsprocent på 25%.

 

Tacx NEO Bike Plus er fuldt justerbar og er lavet til at rumme flere cykelryttere i en hustand. Med fem forskellige pedalarmslængder giver det dig mulighed for at tilpasse cyklen til meget specifikke behov.

 

 

Den slanke sadelpind og styret kan justeres op til selv den mindste millimeter, hvilket gør det nemt at tilpasse indstillingerne til din udendørscykel. Cyklen har indbygget interaktive blæsere, der styres automatisk af dine watt eller puls.

 

 

Tilslut og kør

Med en 4,5-tommer integreret skærm og to USB-opladere giver Tacx NEO Bike Plus-ryttere mulighed for at nyde Tacx Training-appen og andre populære træningsplatforme på deres smartphone, tablet eller bærbare computer og kan endda tracke dine præstationer på din Garmin Edge cykelcomputer.

 

Med et premium-abonnement på Tacx Training-appen kan du fordybe dig i din indendørs træningsoplevelse med mere end 250 højkvalitets real-life videoer fra hele verden og kan endda deltage i "Ride with the Pros"-udfordringer med eksklusive Garmin sponsorerede holdvideoer.

 

 

Du kan også følge din struktureret træning, køre mod live modstandere, uploade GPS-data, køre med 3D-kort og mere.

 

Efter en tur er alle de data, som en rytter er mest afhængig af, i Garmin Connect-appen, hvilket gør det nemt at se statistikker og kort eller analysere dine fremskridt, hvor som helst.

 

Tacx NEO Bike Plus har en vejledende pris på 30.999 kroner. Besøg Garmin.com for at lære mere om Tacx NEO Bike Plus.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x