01.03.2015 @ 07:00

Feltet.dks udstyrssektion tager til Mallorca, og du kan komme med! I et unikt samarbejde med Bravo Tours har Feltet.dk lavet en tur til solskinsøen til foråret. Vil du ned og have varme og sol og/eller en masse træningskilometer i benene, så har vi tilbuddet til dig! Du vil blive forkælet med bl.a. Ryders-solbriller og få mulighed for at teste helt spritnye energiprodukter fra OTE, alt sammen inkluderet i prisen.

Skal du med til Mallorca i Påsken? Feltet.dk giver dig et par Ryders Eyewear solbriller til en værdi imellem 500-1000 kroner. Vi tager solbrillerne med til Mallorca, hvor i får dem udleveret.

Der ud over skal i også være med til at teste nye energiprodukter fra OTE som er et brand skabt til atleter og sport entusiaster. Vores sortiment af naturlige, aromatiserede energiprodukter og nyttige drikkevarer er blevet udviklet af erfarne sportsernæringseksperter og atleter - fagfolk, der ved præcis, hvad du har brug for, udtaler Bjørn B. Møller, indehaver af mærket i Danmark. 


Flere fra Feltet.dks udstyrssektion tager til Mallorca for at teste nogle af den nye sæsons mest spændende produktnyheder. Klarer du daglige træningsture på 80-120 kilometer, så tilbyder Bravo Tours og Feltet.dk en enestående chance for at se topmoderne udstyr i ”action”, samtidig med du selv opbygger formen i bjergene. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil køre alene eller køre sammen med de øvrige ryttere.
 

Vi kører guidede træningsture, hvor du kan teste dit grej efter ”samme” protokol, som Feltet.dk anvender. Vi holder info-møder, hvor vi gennemgår vores testprogram, og hvor du kommer helt tæt på de sidste nye tendenser indenfor cykler, hjul, tøj, pleje- og energiprodukter. Deltagerne bor på Pionero/Santa Ponsa Park, et 3-stjernet hotel i Santa Ponsa, som ligger tæt på bjergene og mindre end en halv times kørsel fra storbyen Palma de Mallorca.


Prisen inkluderer:

• Flybillet (t/r)

• All inclusive på hotel

• Mad på flyet

• Transfer mellem lufthavn og hotel

• Lufthavnsskatter


Afrejse lørdag den 4. april fra København og Billund (hjemrejse lørdag den 11. april).

Tilføjelse til arrangementet - Cervélo deltager!
Cervélo har valgt at deltage på træningslejren, og dermed får deltagerne en unik mulighed for at prøve de nyeste cykler fra cykelproducenten. En af dagene på Mallorca vil der nemlig være mulighed for at prøve de nye modeller fra Cervélo, som kommer og besøger os. De kommer med cyklerne, mekaniker og 1-2 guides.  

"Vores guides er alle trænede ryttere, enten tidligere professionelle ryttere eller folk, der har kørt på cykel i mange år på Mallorca. Vi vil derfor være istand til at vise jer en rute, som i med sikkerhed ikke har kørt før hernede, der vil være mulighed for at teste de nye 2015-modeller fra Cervélos program - både R modeller såvel som S modeller," forklarer Søren Holst Thomsen fra Bikecamp Mallorca.Cykeltransport
Bravo Tours samarbejder med det anerkendte transportfirma Boomerang. Transport kan bestilles fra deres hjemmeside www.boomerang-kurerservice.dk. Prisen er fra kr. 950. Oplyser du billetnummer får du kr. 50 i rabat.

Leje af cykel
Bravo Tours har en aftale med Dandanell Bike Rental om cykelleje samt levering og afhentning på hotellet fra kr. 900 pr. uge. Brug kode fra Bravo Tours, når du bestiller på www.dandanellbikerental.com.

Pris pr. person ved to personer i dobbeltværelse kr. 5.798. Tillæg for eneværelse pr. uge kr. 600.

Har du spørgsmål eller ideer til turen, så er du velkommen til at kontakte Bjarne Albrektsen på bjarne@feltet.dk eller telefon 22258966.

For yderligere information og bestilling tryk her.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x