10.03.2015 @ 08:00

Skiveren Camping forener cykling med camping- eller hytteferie. Tag familien eller vennerne med - der er noget for enhver smag!

Fantastiske omgivelser og allerede planlagte ruter hos Skiveren Camping tæt ved Skagen i Nordjylland. Cykler du i fritiden eller i ferien med svigerfar, vennerne eller måske kæresten, så find cyklen frem og tag til Skiveren Camping. Ruterne er klar i naturskønne omgivelser, og campingpladsen er klar med udlejning af cykel og udstyr i alle størrelser, hvis I skulle mangle!

 

Skiveren Camping har hytter fra 400,- pr. dag inkl. 2 personer og tilbyder ligeledes færdige tilbudspakker over hele sæsonen. Se bl.a. tilbudspakkerne for Påsken, St. Bededags-, Kr. Himmelfarts- og Pinseferien

 

Området hos Skiveren er fantastisk og indbyder til udfordringer for alle typer - er du begynder, øvet eller bare en natur-glad motionist, så er Skiveren Camping bestemt et besøg værd. Læs mere om mulighederne

 

Forarbejdet er 100% i orden…

Ruterne er planlagt og udstyret er i orden. Hent en oversigt med planlagte ruter i receptionen eller udforsk selv området og naturen. Netop naturen i Nordjylland er fantastisk - med skove, klitplantager og strand er omgivelserne hos Skiveren Camping nær Skagen varierende i sværhedsgrad og optimale for oplevelser på cyklen.
 

Skiveren Camping er et oplagt valg, når cyklen skal med på ferie i Danmark.

 

AKTIV Camp - ny ferieform

Skiveren Camping skaber med sit nye tema AKTIV Camp fornyelse. Campingpladsen er familieejet og drives af Bruno Rytter Skiveren, hvis fokus er at gøre din ferie til noget ganske særligt.

 

Skiveren Camping ligger ved Aalbæk i Nordjylland - tæt ved Skagen og i Danmarks skønneste natur. Pladsens fokus er bevægelse, sundhed og velvære.

 

AKTIV ferie har ingen aldersbegrænsning. Alle kan deltage, både børn og voksne. Der er noget for enhver smag, temperament og vovemod. Men vigtigst af alt er, at den aktive ferieform kan kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

 

Prøv et væld af aktiviteter og få mulighed for at være ét med naturen på den gode og sunde måde - både udenfor og indenfor på campingpladsen. Læs mere om cykling, mountainbike, gå og løb, minigolf & golf og meget mere.


Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x