18.06.2018 @ 13:45

Veludført og veldesignet kit med udtalte aerodynamiske reference fra spændende italiensk brand, som er nyt på danske breddegrader.

Introduktion: 

Tiden hvor cykeltøj var dødkedeligt eller plastret til med reklamelogoer er for længst forbi. Markedet for veldesignet cykeltøj med holdning til stil og look vokser hele tiden. 

 

Et af de seneste skud på stammen i den danske andedam er Push Hard, som stammer fra Italien, men har fundet vej til de danske landeveje via en gruppe cykelglade københavnere, som har taget deres ambassadørstatus for brandet et skridt videre og nu tilbyder danske ryttere adgang til tøjet. 

 

Navnet er Primo Gruppo og gruppen holder som skrevet til i København, hvor de viser tøjet frem til diverse arrangementer, hvor tøjet kan ses, prøves og købes. 

 

Test:

Aero Rainbow Jersey

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Farve: Blue / Rainbow
Størrelse: XS – XXL
Pris: Kr. 975,-

 

 

Som navnet antyder, så er trøjen her fra Push Hard’s aero-kollektion.


Ud over farvekombinationen her, hvor den klassiske navyblå brydes af fem farverige striber hen over toppen af baglommerne, så fås trøjen desuden i en klassisk grå og en mere vovet pastelfarve kaldet ’Flamingo’.

 

Ordet ’aero’ bruges i disse år flittigt i cykelbranchen, med reference til alskens tiltag, som skal snyde rytterens største fjende – vindmodstanden. Således også hos Push Hard, som har ønsket at skabe en trøje, som følger kroppen konturer tæt og derved skaber en silhuet, som fylder minimalt i vinden og fjerner muligheden for stof, der blafrer i vinden.

 

Det synes vi, at de er sluppet meget fornemt fra – ikke mindst via klog brug af diverse materialer og konstruktionsmuligheder. Fronten har en fin elasticitet, som sætter sig tæt om kroppen og giver et behageligt fit, uden at stramme eller lukke til.

 

Den fine stretch gør, at trøjen sidder tæt hen over brystet, men samtidig formår at slutte tæt til hele vejen ned over maven uden folder.

 

Sidepanelerne – et cirka fem centimeter bredt stykke som forener forside og bagside - er til gengæld det store mesterstykke i den flotte og tætte pasform, som vi ser det.


Stykket er nemlig ultraelastisk og trækker diskret forsiden og ryggen sammen, således at man ikke strækker stoffet tyndt, hvilket man ellers indimellem oplever med de helt tætte trøjer.

 

Ærmerne fortsætter den aerodynamiske stil og er udført i et tætsiddende mesh-materiale afsluttet med et tre centimeter bredt elastikbånd med indvendig silikonebånd. De er lange, uden at gå helt til albuen og således helt i tråd med den stil, som der er lagt for dagen.

 

Ærmerne sidder godt og mesh-materialet har rigeligt med eftergivenhed til at der er plads til arme, som ikke er licensrytter-tynde. Dog har vi fundet, at elastikken kan være lidt stram og lige skal køres til og derved strækkes lidt.

 

 

Pasformsmæssigt får man således en ret rendyrket aero-jersey, som sidder til og som nok vil bekomme de ryttere bedst, som har kropsbygningen til at bære den slags. Man behøver ikke være A-klasse trimmet, men trøjen vil formentlig sidde bedst på ryttere til den slanke side.

 

Det er også værd at bemærke den helt lave krave, som fuldender looket og som vi synes sætter prikken over i’et i et gennemført design.

 

Performance-mæssigt får man en trøje, som komplimenterer overstående observationer: Den er lavet til at præstere snarere end til dovne weekendture.

 

Igen viser Push Hard stor know-how, denne gang i materialesammensætningen. Fronten synes ved første øjekast traditionel ’lycra-agtig’, men ved nærmere eftersyn er materialet forsynet med en masse mikro-perforeringer, som gør trøjen dejlig åndbar.

 

Ryggen, der ikke udsættes for potentiel vindkøling, er lavet i en mere klassisk mesh-sammensætning, som er tynd, så både fugt og varme ledes væk. Ærmerne er endnu mere udtalte, når det kommer til ventilation, da netmaterialet er mere grovmasket, så luften kan køle og varme og sved ledes væk.

 

Derfor er trøjen er rigtig sommertrøje i vores optik og den er perfekt til rigtig varme dage, med sin fine ventilation. Bruger man den eksempelvis sydpå, så er de tre lommer bagpå store nok til at huse alt det nødvendige.

 

Til sidst er der detaljerne, såsom lynlåslomme til værdigenstande, flot udførte silikonedetaljer i livet og på indersiden af ærmerne, som fuldender et flot, samlet produkt.

 

Alt i alt er Aero Rainbow-trøjen fra Push Hard et lækkert stykke håndværk, med et vellykket aerodynamisk snit, som man dog skal have figuren til at få det optimale ud af.


Funktionsmæssigt udmærker den sig i varmt vejr, hvor materialevalg og -kvalitet for alvor kommer til sin ret.

Blue Evo Bibshorts

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Farve: Navy (Fås også i sort)
Størrelse: XS – XXL
Pris: Kr. 975,-

 

 

Push Hard komplimenterer deres udvalg af jerseys med Evo bibshorts’ene, som er lidt mere klassiske i deres udtryk end den strømlinede Aero Jersey.

 

Således er deres panelopbygning ret klassisk og det samme materiale går igen over det hele.

 

Netop stoffet er en af shortsenes stærkeste sider. For det første er det imponerende lækkert i hånden og oser af kvalitet. Vævningen er tyk og kraftig, hvilket både afstedkommer en enorm blødhed, som er ret bemærkelsesværdig.

 

Det giver på samme tid en vis robusthed, så stoffet ikke kan strækkes tyndt og derved gøres sårbart.


Det er blødt mod huden og behageligt mod både ben og rundt omkring hofter og lænd.

 

Fittet er tæt, men mest på grund af en fin elasticitet, snarere end en overdrevet tæt konstruktion. Det gør samtidig, at trykket fordeler jævnt over hele stoffets overflade, så man virkelig får et behageligt fit.

 


Således sidder bukserne tæt om benene uden at stramme og på en måde hvor de fleste kropsstørrelser kan være med.

 

Benene afsluttes af et elastikbånd belagt med silikone på indersiden. Det er med til at holde det hele fint på plads og selv efter flere timer i sadlen sidder bukserne som de skal.

 

Endeligt er der indlægget som er ret minimalistisk, men med stor densitet, så det giver god støtte. Det sidder fantastisk godt, hvilket ofte er pejlemærket for et godt konstrueret par shorts.

Stripes Vindvest

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Farve: Navy / Rainbow
Størrelse: XS – XXL
Pris: Kr. 825,-

 

 

Den tilhørende vest er en ret klassisk af slagsen. Den er tynd og let i sin opbygning, så den let kan foldes og gå i en lomme.

 

Således er det en vest, som i højere grad er et værn mod vejrskift og kølige morgener, snarere end det er et produkt, som er beregnet til at køre med fra start til slut.

 

Det første man bemærker, er letheden i materialerne, hvilket giver en lav vægt. Det betyder meget, når vesten skal pakkes og smides i en baglomme, så man ikke føler sig tynget eller at lommen strækkes så meget af trøjens fit ødelægges.

 

Forsiden er udført i et tæt materiale som holder vinden udenfor og som i test viser sig at kunne holde til det meste her i sommerhalvåret. Man kan sagtens holde varmen på en kold morgen, eller hvis vinden er kraftig og halvkølig op ad dagen.

 

Ryggen er lavet i mesh, så kroppen kan ånde – også et klassisk trick, som er set masser af gange og som virker. På intelligent vis er den nederste del til gengæld lavet i et kraftigt materiale, som kan modstå vand og skidt fra baghjulet. Simpelt, men godt set, da en våd vest kan gøre baglommerne i ens jersey våde også og potentielt gøre livet surt på en halvvåd cykeltur.

 

At vesten er, hvis ikke skabt, så i hvert fald særdeles velegnet som en ’op-og-ned-af-lommerne’-gardering, understreges af at der ingen lommer er i den. Til gengæld er stykket hen over lænden åbent, så man kan tilgå sine lommer i trøjen.

 


Selvom det fungerer, så er det lidt mere besværligt og egner sig bedst til veste, som ikke er på hele dagen i vores optik.

 

Alt I alt et minimalistisk produkt, som gør sig arbejde, men ikke leverer samme wow-faktor som trøje og bukser.

Konklusion:

Et fedt sommersæt som udmærker sig ved at være særdeles velegnet til det varme vejr, vi har i år.

 

Trøjen har et fedt udtryk med den udprægede, aerodynamiske stil, hvor den lave krave skiller sig ud stilmæssigt og giver et distinkt look, som man ikke ser ofte. Egenskaberne i form af tætsiddende pasform samt rigtig god varmeafledning er også på et flot niveau.

 

Materialerne er gode hele vejen rundt og holder et højt niveau – både i forhold til funktion og pasform. Især buksernes kraftige og ultrabløde kvalitet har imponeret os.

 

Push Hard er et spændende bekendtskab, som har masser at byde på og leverer solidt håndværk pakket ind i markante og veludførte designs.

 

Stillet til rådighed af: Push Hard / Primo Gruppo

 

Læs vores optakt og få oversigten over indholdet i denne stortest.

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Franske Cofidis forlænger sit navnesponsorat helt frem til 2028. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ikonisk_navnesponsor_skriver_langtidskontrakt/Intermarché - Wanty forfremmer en af rytterne fra holdets kontinentalhold til WorldTour-holdet, og kaster ham for løverne i søndagens Liege-Bastogne-Liege. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/worldtour-hold_henter_cross-profil_og_giver_ham_debut_i_monument/Tadej Pogacar stiller på søndag til start i Liege-Bastogne-Liege. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_foer_monument_det_er_et_af_mine_yndlingsloeb/While [Modalert 200Mg](https://www.alldayawake.com/au/modalert-200/) is famous for its capacity to improve attentiveness and mental capability, it is fundamental to recognize that people might in any case encounter sensations of tiredness, especially while working extended periods of time in front of a screen. While Modalert 200 mg can assist with relieving the impacts of weakness and further develop sharpness, it's anything but a substitute for sufficient rest and legitimate rest cleanliness. Factors like delayed screen openness, absence of actual work, and natural circumstances can add to sensations of tiredness notwithstanding the utilization of Modalert. In this way, it's critical for people to pursue great rest routines, enjoy standard reprieve from screen time, and keep a decent way of life to improve their efficiency and prosperity, in any event, while utilizing Modalert. Talking with a medical care proficient can likewise give customized direction on the best way to really oversee sluggishness while working with screens.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet