Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

08.04.2015 @ 11:15

BARAMIND har lavet et nyt stød-adsorberende styr for at opnå det fede flow i din kørsel. Vi har kigget nærmere på det nye styr. 

BARAMIND er en fleksibel styr teknologi, der er udviklet til at minimere virkningen af små stød og vibrationer, når man cykler på ujævnt terræn. BARAMIND teknologi er blevet udviklet siden 2008, og  selskab Red-Motion blev født i 2010.
 

Teknologien er patenteret og vundet flere innovative priser. BAM XC , som er beregnet til Cross Country og det første i en produktlinje af pt tre forskellige styr, blev lanceret i 2012.


Grundprincippet i teknologien er sammensætningen af to indsats-plade, (lavet af carbon og glasfiber) med et valg af tre forskellige hårdhedsgrader, blød, medium og hård.

 

 

Dette styr er specielt beregnet til MTB Marathon, (1. plads på MB RACE 2014 og TRANSMAURIENNE  2013).  BAM XC kan anvendes med eller uden suspension gaffel. Med en suspension gaffel, vil det give en ekstra dæmpning, og spare rytteren for de mange små stød og slag, og derigennem give mindre muskeltræthed. 

 

 

Sidste skud på stammen er BAM-City, et styr som er specialiseret til by kørsel, virksomheden lancerer dette nye styr for at nå et bredere marked og opskalere produktionen.  Dette nye produkt er fremstillet af materialer, som oftest anvendes i luftfartsindustrien. For at forenkle udformningen og reducerer omkostningerne, har indsats systemet her, kun en overdel som monteres på toppen af styret.  Produktet er udviklet med øje for et højt kvalitets niveau i samarbejde med en specialiseret materiale producent samt et teknisk laboratorium. Produktionen forgård i  Frankrig.

 

Se den flotte HD video, der viser i super slow motion de omtalte egenskaber hos BARAMIND teknologien: 

 

 

Produkter kan bestilles her:  http://igg.me/at/bam-city/

 

For yderlige information: http://www.baramind-bike.com/  

 

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet