21.01.2016 @ 13:40

Copenhagen Bike Show blev afholdt første gang i marts 2015, og blev en bragende succes med mere end 10.000 besøgende fra ind- og udland.

Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet, og er i år kendetegnet ved et stort antal udenlandske udstillere.
 

"Københavns status som den førende cykelby i verden er en vigtig årsag til denne udvikling, og vi fornemmer betydelig interesse fra lande som Frankrig, Tyskland, Polen, USA og Kina. Antallet af udenlandske udstillere er væsentligt højere i år", udtaler Christian Ritter - direktør for Copenhagen Bike Show.


Med mere end 10.000 m2 messeareal er Copenhagen Bike Show Skandinaviens største cykeludstilling for alle cykelinteresserede, lige fra den aktive cykelfamilie til eliten. Udstillingen vil vise et bredt og udsøgt sortiment af det allernyeste inden for ikke bare cykler og udstyr, men også oplevelser, rejser og initiativer relateret til cykelsporten.
 

Der er mulighed for at prøve de mange citybikes, ladcykler, el-cykler mv. på den store indendørs testbane, samt "give den gas" på Pump Track’en. Børnene kan lade sig underhole i Kids Zone med konkurrencer, lege og indslag med Cykelmyggen fra Østre Gasværks teateropsætning af samme navn.
 

Konferencier på messen bliver Rikke Laursen, der netop har vundet kvinderækken i Mellemøstens største cykelløb i Dubai. Copenhagen Bike Show afholdes igen i år i det storslåede og rustikke Lokomotivværksted på Otto Buses Vej tæt på Dybbølsbro Station og Fisketorvet, og har åbent.

Entre koster kr. 75,- for en dagsbillet eller kr. 95,- for en partout billet, der er gyldig alle dage. Børn under 12 år er gratis.

Der er en lækker goodiebag til de første 2.000, som køber en billet online.


Åbningstidspunkter

Fredag den 11. marts 2016 kl. 10 - 20

Lørdag den 12. marts 2016 kl. 10 - 18

Søndag den 13. marts 2016 kl. 10 - 16

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet