20.04.2016 @ 20:46
  • Tour de France-helten fra sommeren 2008 vender tilbage til Danmark og ALLE, som tilmelder et hold til MENY VM-Stafetten, kan cykle med ham på VM-Ruten fra 2011. Motionscykelløbet afvikles den 5. juni. 
  • MENY VM-Stafetten i Rudersdal kan præsentere Carlos Sastre som deltager, når løbet afvikles for første gang nogensinde. Løbet køres endda på den danske VM-rute fra 2011, og det er både for firmaer og private. Carlos Sastre var med til at give Bjarne Riis og co. Tour de France-sejren i 2008, hvor han vandt Tour de France efter et fantastisk soloridt på det ikoniske bjerg Alpe d’Huez.

 

”Det bliver fantastisk at komme til Danmark igen og møde alle de fans, som støttede mig helt fantastisk tilbage i CSC-tiden. Jeg følte mig altid meget velkommen i Danmark, og jeg kan slet ikke vente med at cykle sammen med jer allesammen,” forklarer Tour de France-vinderen Carlos Sastre. 

 

Der var ikke et øje tørt, da den sympatiske lille spanier sikrede Team CSC-Saxo Bank den største Tour-sejr i holdets historie, og nu får alle danske cykelmotionister altså muligheden for at cykle med og hilse på Carlos.

 

”Det er lidt af et scoop, at vi kan få en Tour de France-vinder med til den første udgave af løbet. Carlos er en helt unik person, og hans betydning for CSC-holdet var helt enorm. Hans betydning for vores løb er ikke mindre. Udover VM-ruten kan vi nu tilbyde en af de største stjerner, der nogensinde har kørt på et dansk hold. Det er fantastisk," forklarer løbsarrangør Ole Egeblad.

 

I forbindelse med MENY VM-Stafetten i Rudersdal vil der være rig lejlighed til at få en cykelsnak og måske en selfie med Tour-vinderen fra 2008. Løbet afvikles søndag den 5. juni og køres som et stafetløb med tre personer på hvert hold. Alle kan deltage, man skal blot have en cykel, kunne køre mindst én omgang på den 14 kilometer lange VM-rute og så have to gode venner eller kolleger at cykle med.

 

VM-ruten er sikret efter alle kunstens regler og løbet afvikles i tæt samarbejde med Rigspolitiets Idrætsforening, somstiller med mange uddannede trafikofficials og et højt antal MC Marshals fra MC Task Force.
 


Blandt alle tilmeldte vil der løbende bliver trukket lod om attraktive præmier for mere end 100.000 kroner.  Så ingen grund til at tøve med at tilmelde dig, hvilket du kan gøre her: www.vmstafetten.dk

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet