Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

24.07.2015 @ 09:55

Feltet.dk og Motionsfeltet.dk bringer her en kortfattet oversigt over Garmins cykelproduktnyheder, så alle jer motionister kan blive opdateret på, hvad der er kommet inden for de sidste måneder. 

Garmin har udvidet deres cykelsortiment. Feltet.dk og Motionsfeltet.dk har udvalgt nogle af produkterne, som vi mener, der er mest spændende. Hvis du ønsker mere dybdegående information, så kan du klikke på linksene eller videoerne. 


Varia™ Rearview cykelradar

Varia Rearview advarer dig om andre trafikanter, der nærmer sig bagfra.
  

Pris: Fra DKK 1.599,-

Leveringstid: Medio august

Læs mere her

 

 

Varia™ Smart cykellygter

Dine cykellygter skal være smartere, ikke kraftigere. 

Pris: Fra DKK 599,-

Leveringstid: Ultimo august

Læs mere her

 

 

Edge® 20 & 25

Kompakte og brugervenlige GPS-cykelcomputere.
Pris: Fra DKK 999,-

Leveringstid: Nu

Læs mere her


 

Edge® 520

GPS-cykelcomputer, der hjælper dig med at konkurrere og sammenligne med andre via Strava Live-segmenter.
Pris: Fra DKK 2.399,-

Leveringstid: Primo august

Læs mere her.

 

 

Vector™ 2 & 2S

Pedalbaseret cykeleffektmåler med dual eller single sensor.

 


Pris: Fra DKK 6.899,-
Leveringstid: Nu begrænset

Læs mere her. 


 

VIRB® X & XE

Kompakt HD-actionkamera med G-Metrix™
 

 

 


Pris: Fra DKK 2.399,-
Leveringstid: 2-3 uger

Læs mere her.

 

 

eTrex® Touch 35

Klar, parat og afsted. Håndholdt outdoor-GPS.


 

Med det medfølgende cykelholder er eTrex Touch 35 særligt velegnet til fritidscyklister, som nemt vil kunne sætte enheden fast på cykelstyret.

 

Pris: DKK 2.399,-

Leveringstid: Nu

Læs mere her. 

 

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

https://www.dba.dk/unisex-boernecykel-racercykel/id-1063917763/ Nisiki laver nogle fornuftige børneracere. de er ikke superlette, men geometrien er i orden. De kan jævnligt findes på DBA til priser mellem kr 1000 og kr. 2000 kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet