04.04.2017 @ 07:20

Det smukke og varierede landskab omkring Rebild er et sandt mekka for alle typer af udendørsaktiviteter. Når det drejer sig om fysisk udfordring, hvor pulsen virkelig kommer op, er MTB en oplagt og populær aktivitet. Motionsfeltet.dk har kigget nærmere på området.

I Rold Skov finder du store udfordringer med to overordnede MTB-ruter - med mulighed for mange variationer - en ekstremt svær downhillbane, en teknikbane, muligheder for cykelorientering samt Danmarks første børne-MTB rute.
 

Ruterne er afmærkede og går gennem et flot og varieret terræn, der veksler mellem kørsel på grusvej og små skovstier, til fladt og stærkt kuperet terræn. Rold Skov-sporet er blandt Danmarks bedste MTB-spor og er en del af De 10 Spir, som er de 10 bedste mountainbikeruter i statens skove.


Årets største MTB-events

Hvis du gerne vil deltage i et arrangeret løb, byder 2017 på tre store events. Den 20. og 21. maj køres Rold24race for 11. år i træk. Som navnet siger, er det et 24 timers løb, og deltagerantallet er begrænset til 800. Et andet løb med professionel tidstagning er 10 timer i Rebild.
Det foregår den 17. juni.

Derudover vender Red Bull Rævejagt den 7. oktober for tredje år i træk tilbage til Rebild. Her vil et felt på 450 ryttere kæmpe indædt for at undgå et blive indhentet af verdensmester Simon Andreassen.


Triatland Rebild

Rebild Kommune har Danmarks største sammenhængende skov på 80 kvadratkilometer og er et af de steder i landet , hvor der er flest højdemeter pr. tilbagelagt kilometer. Det gør Triatland Rebild attraktivt for udendørs sportsturister og tiltrækker årligt mere end 30 sports-events med deltagere fra ind- og udland.


I nogle af de 30 sports-events indgår MTB som en del, for eksempel Rold Skov Cross Triatlon og Rebild 2 dages, hvor der bl.a. skal køres o-løb på MTB.


Mød RebildPorten

RebildPorten har en stand på Aalborg MTB Marathon den 28.-29. april sammen med blandt andet lokale cykelhandlere og førnævnte events. Kom forbi og få gode råd til din MTB, smag på energibarer og vind startnumre til de lokale MTB events.

Relevante links om Rebild og dets muligheder

http://www.rebildporten.dk/RebildPorten

http://www.rold24race.dk/

http://10timerirebild.dk/

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet