25.11.2021 @ 13:00

Drømmer du om at optimere din cykeltræning? Har du svært ved at finde motivationen til at komme i bedre form eller at blive bedre til at cykle? Uanset hvad dit træningsmål er, så kan Allan "Smeden" Johansen og Belgian Cycling Club Træningsforum hjælpe dig.

Feltet.dk har snakket med Allan Johansen om Belgian Cycling Club og 2022-programmet.

 

Belgian Cycling Club har nemlig mange aktiviteter på programmet og lancerer et træningsforum, hvor alle kan være med uanset niveau.

 

"Coronapandemien har udfordret hele verden, og Belgian Cycling Club blev også ramt hårdt. Men nu er der lys forude, og vi ser frem til en sæson i 2022 med utallige cykelløb og -rejser. Men er formen til det?", lyder det fra ejeren af ​Belgian Cycling Club Allan Johansen over en kop kaffe. 


Forummet inkluderer gode træningsråd, online rådgivning og et månedligt træningsprogram, som giver dig et unikt overblik og dybdegående indsigt i, hvordan du kan tilpasse, optimere og forstå din træningsindsats - og på den måde realisere dine personlige mål.

 

Belgian Cycling Clubs træningsforum er et fællesskab, som er inkluderende for alle træningsniveauer og således med plads til alle.


Artiklen fortsætter under billedet

 

 

Arrangerer også motionsløb til forskellige niveauer

Allan Johansen fremhæver også to af sine mest populære motionsløb, Tour de Midtjylland og Coast2Coast, for at illustrere alsidigheden.

I løbene er der forskellige ruter - med både forskelle i antallet af kilometer og højdemeter. Der er forskellige grupper, som kører med forskellige gennemsnitshastigheder. Løbene er ideelle som målsætning for din træning, og man kan tilpasse sin tilmelding efter eget behov og på den måde sætte realistiske mål for sin individuelle træning.

"Der er ingen tvivl om, at der er udfordringer nok til alle, og man behøver ikke være elitemotionist for at deltage - og gennemføre," smiler Allan Johansen.

Coast2Coast

Løbet starter på den jyske vestkyst i Søndervig og målet er i øst på Aarhus’ legendariske cykelbane. Ruten tværs over Jylland byder på fantastisk natur med flade landskaber i vest og fortsætter over de midt- og østjyske bakker.

 

Artiklen fortsætter under billedet

 

 

Du kan vælge ruter på henholdsvis 185 eller 215 kilometers længde, så der er rig mulighed for at udfordre dig selv og samtidig få en unik naturoplevelse. Coast2Coast løber af stablen den 27. august 2022.

Læs mere om Coast2coast Jylland.

 

Tour de Midtjylland

Men du skal ikke vente så længe, du har nu også muligheden for at prøve kræfterne af i Tour de Midtjylland den 19. juni 2022. I Tour de Midtjylland kan du vælge mellem tre ruter: 'short', 'medio' eller 'tough' og på alle ruter er der garanti for udfordring og oplevelse i form af det smukke, midtjyske landskab med både bakker, søer og skove.

 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Læs mere om Tour de Midtjylland.

 

Sådan bliver du medlem af Belgian Cycling Club Træningsforum

Når du tilmelder dig et af arrangementerne, bliver du automatisk medlem af Belgian Cycling Club Træningsforum. Her får du blandt andet adgang til en lukket Facebook-gruppe, som indeholder gode råd og inspiration til din træning. Du får et månedligt træningsoplæg, online vejledning, motivation i et personligt fællesskab og et netværk af ligesindede, der alle arbejder for at forbedre deres cykeltræning.

 

Skemaet for 2022 er lagt og tilmeldinger til sæsonens løb og rejser er åbne. Du kan finde alle Belgian Cycling Clubs arrangementer på www.belgiancyclingclub.dk.

 

"Smeden" er din guide

Allan ”Smeden” Johansen vil igennem forløbet være din guide, med baggrund i sin personlige erfaring og vidtrækkende kompetencer. Hans styrker indenfor feltet baserer sig på mange års personlig træning, de nyeste videnskabelige træningsprincipper og mange års erfaring med vejledning og træning af flere af Danmarks førende cykelryttere.

 

Artiklen fortsætter under billedet

 

 

Selvom ”Smeden” er en erfaren cykelrytter, har forskellige omstændigheder skabt udfordringer for hans personlige træning. Han har i coronatiden måtte aflyse alle sine cykelevents og har selv taget et par ekstra kilo på, som han gerne vil af med igen.

 

"Smeden" glæder sig til at komme i gang og er dermed selv med på rejsen om at nå sine personlige mål, hvilket gør ham til en træner, man i høj grad kan spejle sig i og relatere til. Han deler gladeligt ud af sin viden og motivation, og sammen kan vi alle nå over målstregen på rekordtid.

 

Du kan tilmelde dig eller læse mere om alle Belgian Cycling Club cykelløb og -rejser på deres hjemmeside. Allan Johansen tilføjer også, at du er mere end velkommen til at kontakte Belgian Cycling Club med eventuelle spørgsmål.

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Aeroe Bike Rack og tasker
Flere og flere har fundet glæden ved at køre afsted ud i det blå på cykel og medbringe nok til at kunne klare sig selv et par dage. Det kræver dog, at man kan laste cyklen godt og sikkert.  Vi har testet bikerack/bagagebærer og tasker fra Aeroe. En løsning som gør det nemmere at pakke din cykel, når du skal afsted med mere end bare lappegrej og energibarer.
Sønderjylland i gult
I Sønderjylland er nedtællingen til årets cykelfest - afslutningen på Tourens tredje etape den 3. juli 2022 - allerede begyndt. Christian X’s bro i Sønderborg er svøbt i gult, og overalt langs ruten er lokale kræfter i gang med at forberede sig. Et af de mange initiativer er udgivelsen af guidebogen som udkommer medio juni.
Flowlife tilbyder nu tre forskellige massagepistoler
Massagepistoler er blevet et stadigt mere populært redskab at bruge i forbindelse med kroppens restitution. Det svenske Flowlife udvider nu sortimentet til at bestå af tre modeller: Flowgun Pocket, Flowgun Go og Flowgun Pro.
Anmeldelse: Cyrille Guimard - Tour de France bag kulisserne
Af naturlige grunde er der ekstra hype omkring årets Tour de France, hvor løbets første tre etaper som bekendt afvikles i Danmark. Adskillige forlag rider med på bølgen, og en af de seneste udgivelser er en selvbiografi af den franske rytter og sportsdirektør Cyrille Guimard.
Bliv påklædt til den danske Tour-start
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Produktnyt: Baglygteradar med indbygget kamera
Garmin introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera, som løbende optager dine omgivelser under en tur og gemmer automatisk optagelser, hvis en hændelse registreres.
Østrig - et gravel paradis
Det er ikke kun i Danmark, at gravel er super populært. Det er det også i Østrig, hvor der er muligheder for rigtige gode ruter. 
U23-dansker med ny topplacering
I weekenden blev der kørt mountainbike World Cup for U23-kvinder i Nové Mesto i Tjekkiet, hvor danske Sofie Heby Pedersen nok en gang leverede en topplacering.
Verdensetteren henter ny triumf
Verdensetteren, Gustav Heby, sejrede også i weekend, da han triumferede foran verdens bedste juniorer.
"Fuldstændig sindssyg dag"
Danske Caroline Bohé bliver bare ved og ved med at imponere. I hendes blot tredje World Cup-løb for eliten lykkedes det at slutte på podiet.
Ustoppelige Pidcock sejrer igen
Tom Pidcock sikrede sig i weekenden sejren i World Cup-løbet i Nové Mesto i Tjekkiet. Sidste uge kunne han række armene i vejret, efter han vandt i Albstadt.   
Vind Jacques Anquetils cykel!
Jysk Fynske Medier udlodder i samarbejde med Feltet.dk en af Jacques Anquetils cykler. Ja, du læste rigtigt!
DM-ruterne for 2022 præsenteret med hårde finaler
Aalborg danner rammen for DM i landevejscykling i 2022 og 2023. Tirsdag blev ruterne i landevejscykling præsenteret.
Se Rolf fortælle om sin nye bog
Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022. Bogen udkommer den 2. maj 2022. Du kan nu forudbestille bogen med 15% rabat i webshoppen. 
Dansker sejrede: Nummer ét på verdensranglisten
Nordjyderne Gustav og Sofie Heby Pedersen dominerer den internationale scene for mountainbikeryttere, og nu kan en af dem kalde sig verdens pt. bedste.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x