29.03.2017 @ 16:35

“Café Racer” lakeringen er en hyldest til ”Dege” og gør det for første gang muligt at bestille Domane Disc med Pro Endurance geometri gennem Project One.

Trek har præsenteret en ny customlakering, som sætter fokus på deres nye klassikerspecialist John Degenkolb og hans unikke personlighed. Degenkolb er en erfaren professionel rytter, som har vundet Milano-San Remo såvel som Paris-Roubaix, to monumentale bedrifter inden for cykelsporten. Den 28-årige tysker kommer til at køre på sin customlakerede Domane sammen med resten af Trek-Segafredo holdet i dette års forårsklassikere. 


Interesserede ryttere verden over kan nu få en Domane med John Degenkolb Café Racer-lakering gennem Treks Project One. Den unikke lakering findes til Domane SLR og SLR Disc foruden Domane SLR Race Shop Limited og Domane SLR Race Shop Limited Disc, som er en nyhed i Project One. 

Race Shop Limited modellerne har Treks Pro Endurance geometri, som giver en lavere, længere og mere aerodynamisk siddestilling i forhold til Endurance geometrien på Domane SLR. Domane SLR Race Shop Limited Disc er en spændende nyhed for de ryttere, som har ønsket sig en mere løbsklar skivebremsecykel, der stadig er komfortabel på lange og hårde ruter. 

Selve lakeringen er inspireret af John Degenkolbs personlige stil og interesser. Han er kendt for sine bedrifter på Europas pavé, men der er ikke mange, som kender til hans anden lidenskab: motorcykler. Dette design af Treks grafiker Micah Moran er inspireret af Degenkolbs egen klassiske ”caféracer” motorcykel. 

Grundlakken er håndbørstet ”Liquid Metal” med en mørk røgfarvet tone og rene racerstriber. Røgskyer i rød højglanslak skaber flotte kontrastdetaljer, og Johns lykkesymboler og aftagelige team-logoer giver designet det sidste touch. 

Hver eneste Domane med John Degenkolb Café Racer-lakering bliver malet i hånden på Treks hovedkvarter i Wisconsin (USA) og kan allerede nu bestilles eksklusivt gennem Project One.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x