Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 07.03.2019 @ 12:00

Nu kan flere af Raphas populære kollektioner fås som teamtøj, som let kan designes af alle med Raphas revolutionerende designmodul.

 

Alt godt kommer til dem, som venter! Efter et langt lead-out er Rapha nu klar med deres Custom-program, hvor alt fra klubber til cyklende vennegrupper kan designe deres helt eget tøj i den velkendte Rapha-kvalitet.

 

Få har manifesteret sig på markedet for cykeltøj og -livsstil som Rapha. Med kollektioner til enhver ryttertype og til ethvert formål, er englænderne blandt de mest populære.


Over et årti har produkterne udviklet sig - blandt andet i samarbejde med flere professionelle hold.

 

Nu åbner Rapha så for første gang op for Custom. Her vil det nu være muligt for enhver at vælge et fuldt ud personligt design for et bredt udvalg af Raphas produkter.

 

Unikt designmodul

Rapha Custom er centreret omkring en nyudviklet og unik designplatform, hvor man selv kan designe sit tøj. Her kan man let vælge imellem en overflod af muligheder, der gør en i stand til helt selv at lege med sine designs. Det gælder både layout, farver, mønstre, fading-effekter, logoer og tekst.

 

 

Designværktøjet rummer ubegrænsede muligheder og hundredvis af farver og layouts til inspiration.

 

Enkle skabeloner fungerer som udgangspunkt for designet, mens designværktøjet også giver kunder mulighed for at skabe noget virkeligt unikt ved upload af deres egen grafik.

 

Vi har allerede haft fingrene i designværktøjet og det er imponerende godt. Det er let at bruge og lynhurtigt er man i gang med at designe sit eget tøj. Der er tusindvis af muligheder for at tilføje øg ændre på alle parametre, så man kan designe alt fra klassiske, afdæmpede designs til dragter som skiller sig ud i mængden.

 

Det betyder også, at man som klub eller gruppe kan ændre måden man designer tøj på. Hvor man hidtil har skulle sende et designbrief afsted til en ekstern designer, så kan alle let få fingrene i det nu og let og elegant give deres bud på, hvordan tøjet skal se ud.

 

Platformen appellerer til rytternes fantasi ved at vise en forhåndsvisning af deres design på en model, så dette designværktøj er ret unikt i sammenligning med andre tilsvarende værktøjer.

 

 

Man ser ens idéer afspejlet øjeblikkeligt, så det er let og sjovt at lege med designs og let undersøge alle muligheder, inden man bestemmer sig og bestiller.

 

At man selv designer sit tøj, betyder også, at der ikke er opstartsomkostninger til en designer.

 

Der er adgang for alle, der er interesserede i at prøve at designe eget tøj hos Rapha

 

Flere kollektioner i spil

Rapha Custom åbner med produkter fra de to populære kollektioner: Pro Team og Classic.

 

Classic er Raphas originale snit og pasform, som siden firmaets fødsel har været populær med sit klassiske udtryk og pasform, mens Pro Team-produkterne er mere race-orienterede og forfinede sammen med de professionelle hold, som Rapha har sponsoreret igennem tiden.

 

Det er altså muligt at designe sit eget tøj uanset om formålet er cykelløb eller mere orienteret mod livsstilscykling.

 

 

Begge Custom-kollektioner fås til både herrer og kvinder og trøje og bibshorts kan fuldendes med både vindvest, svedtrøje og løse ærmer i eget design.

 

Senere i år tilgår Core-kollektionen også, som er serie af produkter, til den mere prisbevidste rytter.

 

Klar til små og store order

Rapha Custom tilbyder en lille minimumsordre på fem styk per produkt, så selv små grupper kan køre i teamtøj. Rapha Custom er også for store klubber, som skal bruge rigtig mange dele i løbet af en sæson.

 

Tøjet har en gradueret prisstruktur og der kan opnås store rabatter, hvis man som klub skal bruge meget tøj. Her kan opnås op til 40 % rabat i forhold til vejledende udsalgspriser.

 

 

Når ordren er lagt, leveres tøjet indenfor 8 uger.

 

Det hele kan ordnes online, men der er også mulighed for at få både råd og vejledning i Rapha Clubhouse i København. Her kan man også få fingrene i tøjet, prøve det på og se eksempler på spændende designs.

 

Testet og godkendt

Alle Raphas tøjdele er allerede testet over millionvis af kilometer over hele verden. Men også selve Custom-delen er gennemtestet igennem hele 2018, hvor flere udvalgte teams har haft muligheden for at designe og testkøre Custom-tøjet.

 

Således har flere små og store hold både på landevejen og i terrænet testet deres tøj både i konkurrence og træning. Det tæller også københavnerklubben FBL, som sidste år benyttede sig af Rapha Custom.

 

 

Rapha Custom facts:

 - Lille minimumsordre: Fra 5 styk
 - Mulighed for betydelige rabatter ved køb af større ordrer - op til 40 %
 - Levering indenfor 8 uger
 - Design dit sæt på få minutter med Raphas designværktøj
 - Let at bruge for alle - masser af basis-layouts til at komme i gang
 - Uendelige designmuligheder: Mønstre, fading-effekter, farver og logoer
 - Vælg imellem Pro Team og Classic-kollektionen - Cores tilgår senere i år
 - Få hjælp og gode råd hos Rapha Clubhouse i København

Brian Holm: Cyklister er også nogle idioter
For Brian Holm har en lang karriere og mange timer på landevejene budt på uheld og konflikter - og i mange situationer er cykelrytteren blevet torpederet af aggressive bilister. Men derfor skal ansvaret stadig deles mellem cyklister og bilister.
Prøv banecykling til Bike Blowout messen
Kom til cykelmesse og prøv banecykling i Ballerup Super Arena. Sæt en god omgangstid og få lov til at køre finalen.
På tur til Vejlsøhus og MTB i Silkeborg
Vejlsøhus ligger i smørhullet midt i det fantastiske mountainbikeområde, som Silkeborg byder på. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for et aktivt ophold for venner, familie eller kollegaer, som elsker at hoppe på den tohjulede med god affjedring.
Test: AGU sommerkit til kvinder
Hollandske AGU præsenterer med deres kollektion, TREND, smart og feminint cykeltøj til den kræsne cykelkvinde, hvor pasform, funktionalitet samt lækkert design går op i en højere enhed og til en pris, som samtidig er fornuftig.
På tur til Tysklands førende cykelby
For mange er Bremen og Bremerhaven blot to byer, man passerer på sin vej mod Nordfrankrig, de belgiske brosten eller det flade Holland. Men området, der blot ligger 280 kilometer fra den dansk-tyske grænse, er et besøg værd, for her har cykler førsteprioritet.
Test: Tøj fra MAAP på tur i bjergene
MAAP er et mærke, som vender masser af hoveder på landevejen med markant og afdæmpet design. Vi har testet tøjet i de sværest mulige omgivelser - de høje bjerge.
Produktnyt: Epic HT - Den letteste hardtail til dato
Specialized har lanceret en ny udgave af deres Epic MTB cykel, som er let - meget let!
Prøv banecykling - og få billet til 6-dagesløbet
Du har nu muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup!
Produktnyt: Canyon lancerer ny fitness-cykel - Roadlite:ON
Canyon har i dag lanceret en ny fitness cykel: Roadlite:ON, som er en en elcykel bygget på Canyons populære landevejsramme og egenskaber.

Instagram #motionsfeltet

Hotel Hafen Flensburg - Cykelferie og forkælelse
De fleste forbinder Flensborg med grænsehandel og med byen, man kører forbi, inden turen fortsætter sydpå. Med under et ophold på Hotel Hafen Flensburg vil man dog hurtigt opleve, at byen summer af liv, byder på små hyggelige brostensbelagte gader samt smukke sejlture på fjorden, og så er byen udgangspunkt for nogle gode og anderledes cykelture.
På cykel i franske alpine omgivelser
Franske Annecy hitter på alle parametre - uanset om man kommer for at cykle, bade eller nyde de smukke alpine omgivelser - og samtidig er priserne på et niveau, hvor de fleste kan være med.
Smukke og mondæne schweiziske fristelser
Om det er det varierede cykelterræn omkring Geneve, der har skabt grundlaget for Jacob Fuglsangs karriere, er uvist. Men sikkert er det, at bjergene, vandet og de flotte omgivelser i Fuglsangs fødeby indbyder til både cykling og storbyferie.
Gmunden – cykling, sejltur og konditori
I den nordligste del af de østrigske alper, finder man den smukke sø Traunsee, og her er Gmunden den første by, man støder ind i.
Via Panoramica, sejltur og hyggelig middelalderby
Den gamle middelalderby Malcesine, der ligger i den nordøstlige del af Gardasøen, er et perfekt udgangspunkt for cykelture nede langs søens klare vand, og samtidig har du muligheden for komme lidt op i terrænet, hvor de smukkeste panoramaudsigter udfolder sig. Malcesine byder på ægte italiensk stemning, vasketøj hængende i gaderne og gode muligheder for afslapning. Byen er bestemt et besøg værd for cykelinteresserede. 
Disse 10 bøger bør du under Touren - SPAR 50%
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
S-Works – Asgreen og Mørkøvs hemmelige våben
Når rytterne på de Specialized-sponsorerede hold ruller ud på Tour-etaperne, så er et af deres hemmelige våben produkter fra amerikanernes S-Works-kollektion.
Hjælp os - Vind en Garmin Egde 830
​Vil du vinde en Garmin Edge cykelcomputer 830 til en værdi af 3.199 kroner?
Produktnyt: Cannondale opgraderer på E-MTB fronten
Cannondale har netop lanceret to nye E-MTB’ere; Moterra’en har været i Cannondales progran i flere år, og nu har Cannondale sendt en komplet re-designet udgave på gaden sammen med en elektrificeret udgave af deres trail MTB Habit.
Test: isolés Charles High Summer vindvest
En sand letvægter af en vindvest, som er perfekt til sommeren og som æstetisk viderefører det stramme, nordiske look fra isolés.
Tour Tech: Specialized lancerer nyt våben til Asgreen - ny enkeltstartscykel
Specialized bruger hvert år betragtelige ressourcer på at udvikle nogle af verdens hurtigste cykler. Nu har amerikanerne opdateret deres Shiv TT-model - den cykel som rytterne bruger i kampen mod uret.
Produktnyt: Rolf Sørensen sportsernæring fra LIDL
Rolf Sørensen har i samarbejde med Lidl lanceret en række produkter til at holde cykelbenene kørende.
GOOD VIBES ONLY – Fra cykelmoster til Queen of Mountain?!? (Part 3): Status og evaluering på 4 måneders struktureret træning
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Danmarks første cykelhandler app: Heino Cykler sætter standarden
Med en ny app til både Android og iOS flytter Heino Cykler tilgængeligheden helt ud i kundernes fingre.
Ny bog fra Thomas Dekker: Druk, damer og doping
Thomas Dekker var et af cykelsportens største talenter. Rabobank-rytteren fortæller i en ny bog, hvordan han ødslede sit talent væk.

Seneste indlæg i debatten

Jeg har kig på en Trek Madone 5.9 fra 2014 med nedenstående udstyr, men er i tvivl om det er et godt køb som en brugt cykel, der har kørt ca. 4.500 km. og til en pris på ca. 13-14.000 kr. Er der nogle der har erfaring med modellen og evt. har en holdning til hvad den skal koste? På forhånd tak :) - Shimano Ultegra 6800 gruppesæt med direct mounted bremser for og bag - 11 speed 11-28 Shimano Ultegra kassette - Campagnolo Bullet 50 Carbon Clincher hjulsæt med opgraderet keramisk lejre - 3T ARX-PRO frempind - 3T ERGOSUM PRO styr - Selle Italia Flite K Carbonio saddel med Carbon Rails - 2 x NewUltimate carbon flaskeholdere - Treks DuoTrap integreret kadence sensor (ANT+ Bluetooth inkluderet) -Garmin outfront mount> Lidt på samme måde har jeg det med Danmark rundt. Vinderen skal jo findes blandt dem der kører en god enkeltstart og kan placere sig nogenlunde i en spurt. Af dem der reelt har en chance for at vinde, er det lidt som at kaste en terning, jeg synes ofte det er tilfældigheder der afgør Danmark rundt. I betragtning af hvor fladt Danmark er, så synes jeg egentlig at det er nogle rigtig godt all-round ryttere der har vundet PNDR. Ja, man skal kunne køre en god enkeltstart, men også kunne køre godt på f.eks. Vejle-etapen, og i nogle år også kunne køre en solid omgang sidevindskørsel. Så tit er der noget klassikerpotentiale over dem der vinder PNDR. Generelt, så synes jeg løbet har været rigtigt godt i forhold til at præsentere danske eller udenlandske ryttere lige før de får deres international gennembrud. Mængden af cykelløb der kan ses i fjernsynes eller på nettet stiger jo ret voldsomt i disse år. Jeg kan godt forstå hvis man synes at der er en nedre grænse selvom det er et nationalt løb. Gad f.eks. ikke se Fyn rundt, men ser gerne GP Herning og PNDR. PNDR primært dog aftenprogrammet på DR og så måske lidt mere fra de afgørende etaper. Hvis man kan lide en lur til cykling i fjernsynet, så er Vueltaen altid garanti for nogle ekstremt kedelige første timer af en etape ;-) Det er jo ikke nødvendigvis en dårlig ting for fuglsangs ambitioner, hvis ambitionen fortsat er top-3/5 i Touren. Men der er et par andre stærke der har forladt holdet, så spændende st se hvad de henter indAustralske Zak Dempster tog i dag karrierens femte sejr i det hollandske éndagsløb, Veenendaal-Veenendaal Classic efter et langt udbrud. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dempster_vinder_hollandsk_ndagsloeb/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Brian Holm: Cyklister er også nogle idioter
For Brian Holm har en lang karriere og mange timer på landevejene budt på uheld og konflikter - og i mange situationer er cykelrytteren blevet torpederet af aggressive bilister. Men derfor skal ansvaret stadig deles mellem cyklister og bilister.
Prøv banecykling til Bike Blowout messen
Kom til cykelmesse og prøv banecykling i Ballerup Super Arena. Sæt en god omgangstid og få lov til at køre finalen.
På tur til Vejlsøhus og MTB i Silkeborg
Vejlsøhus ligger i smørhullet midt i det fantastiske mountainbikeområde, som Silkeborg byder på. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for et aktivt ophold for venner, familie eller kollegaer, som elsker at hoppe på den tohjulede med god affjedring.
Test: AGU sommerkit til kvinder
Hollandske AGU præsenterer med deres kollektion, TREND, smart og feminint cykeltøj til den kræsne cykelkvinde, hvor pasform, funktionalitet samt lækkert design går op i en højere enhed og til en pris, som samtidig er fornuftig.
På tur til Tysklands førende cykelby
For mange er Bremen og Bremerhaven blot to byer, man passerer på sin vej mod Nordfrankrig, de belgiske brosten eller det flade Holland. Men området, der blot ligger 280 kilometer fra den dansk-tyske grænse, er et besøg værd, for her har cykler førsteprioritet.
Test: Tøj fra MAAP på tur i bjergene
MAAP er et mærke, som vender masser af hoveder på landevejen med markant og afdæmpet design. Vi har testet tøjet i de sværest mulige omgivelser - de høje bjerge.
Produktnyt: Epic HT - Den letteste hardtail til dato
Specialized har lanceret en ny udgave af deres Epic MTB cykel, som er let - meget let!
Prøv banecykling - og få billet til 6-dagesløbet
Du har nu muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup!
Produktnyt: Canyon lancerer ny fitness-cykel - Roadlite:ON
Canyon har i dag lanceret en ny fitness cykel: Roadlite:ON, som er en en elcykel bygget på Canyons populære landevejsramme og egenskaber.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat