Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 07.03.2019 @ 12:00

Nu kan flere af Raphas populære kollektioner fås som teamtøj, som let kan designes af alle med Raphas revolutionerende designmodul.

 

Alt godt kommer til dem, som venter! Efter et langt lead-out er Rapha nu klar med deres Custom-program, hvor alt fra klubber til cyklende vennegrupper kan designe deres helt eget tøj i den velkendte Rapha-kvalitet.

 

Få har manifesteret sig på markedet for cykeltøj og -livsstil som Rapha. Med kollektioner til enhver ryttertype og til ethvert formål, er englænderne blandt de mest populære.


Over et årti har produkterne udviklet sig - blandt andet i samarbejde med flere professionelle hold.

 

Nu åbner Rapha så for første gang op for Custom. Her vil det nu være muligt for enhver at vælge et fuldt ud personligt design for et bredt udvalg af Raphas produkter.

 

Unikt designmodul

Rapha Custom er centreret omkring en nyudviklet og unik designplatform, hvor man selv kan designe sit tøj. Her kan man let vælge imellem en overflod af muligheder, der gør en i stand til helt selv at lege med sine designs. Det gælder både layout, farver, mønstre, fading-effekter, logoer og tekst.

 

 

Designværktøjet rummer ubegrænsede muligheder og hundredvis af farver og layouts til inspiration.

 

Enkle skabeloner fungerer som udgangspunkt for designet, mens designværktøjet også giver kunder mulighed for at skabe noget virkeligt unikt ved upload af deres egen grafik.

 

Vi har allerede haft fingrene i designværktøjet og det er imponerende godt. Det er let at bruge og lynhurtigt er man i gang med at designe sit eget tøj. Der er tusindvis af muligheder for at tilføje øg ændre på alle parametre, så man kan designe alt fra klassiske, afdæmpede designs til dragter som skiller sig ud i mængden.

 

Det betyder også, at man som klub eller gruppe kan ændre måden man designer tøj på. Hvor man hidtil har skulle sende et designbrief afsted til en ekstern designer, så kan alle let få fingrene i det nu og let og elegant give deres bud på, hvordan tøjet skal se ud.

 

Platformen appellerer til rytternes fantasi ved at vise en forhåndsvisning af deres design på en model, så dette designværktøj er ret unikt i sammenligning med andre tilsvarende værktøjer.

 

 

Man ser ens idéer afspejlet øjeblikkeligt, så det er let og sjovt at lege med designs og let undersøge alle muligheder, inden man bestemmer sig og bestiller.

 

At man selv designer sit tøj, betyder også, at der ikke er opstartsomkostninger til en designer.

 

Der er adgang for alle, der er interesserede i at prøve at designe eget tøj hos Rapha

 

Flere kollektioner i spil

Rapha Custom åbner med produkter fra de to populære kollektioner: Pro Team og Classic.

 

Classic er Raphas originale snit og pasform, som siden firmaets fødsel har været populær med sit klassiske udtryk og pasform, mens Pro Team-produkterne er mere race-orienterede og forfinede sammen med de professionelle hold, som Rapha har sponsoreret igennem tiden.

 

Det er altså muligt at designe sit eget tøj uanset om formålet er cykelløb eller mere orienteret mod livsstilscykling.

 

 

Begge Custom-kollektioner fås til både herrer og kvinder og trøje og bibshorts kan fuldendes med både vindvest, svedtrøje og løse ærmer i eget design.

 

Senere i år tilgår Core-kollektionen også, som er serie af produkter, til den mere prisbevidste rytter.

 

Klar til små og store order

Rapha Custom tilbyder en lille minimumsordre på fem styk per produkt, så selv små grupper kan køre i teamtøj. Rapha Custom er også for store klubber, som skal bruge rigtig mange dele i løbet af en sæson.

 

Tøjet har en gradueret prisstruktur og der kan opnås store rabatter, hvis man som klub skal bruge meget tøj. Her kan opnås op til 40 % rabat i forhold til vejledende udsalgspriser.

 

 

Når ordren er lagt, leveres tøjet indenfor 8 uger.

 

Det hele kan ordnes online, men der er også mulighed for at få både råd og vejledning i Rapha Clubhouse i København. Her kan man også få fingrene i tøjet, prøve det på og se eksempler på spændende designs.

 

Testet og godkendt

Alle Raphas tøjdele er allerede testet over millionvis af kilometer over hele verden. Men også selve Custom-delen er gennemtestet igennem hele 2018, hvor flere udvalgte teams har haft muligheden for at designe og testkøre Custom-tøjet.

 

Således har flere små og store hold både på landevejen og i terrænet testet deres tøj både i konkurrence og træning. Det tæller også københavnerklubben FBL, som sidste år benyttede sig af Rapha Custom.

 

 

Rapha Custom facts:

 - Lille minimumsordre: Fra 5 styk
 - Mulighed for betydelige rabatter ved køb af større ordrer - op til 40 %
 - Levering indenfor 8 uger
 - Design dit sæt på få minutter med Raphas designværktøj
 - Let at bruge for alle - masser af basis-layouts til at komme i gang
 - Uendelige designmuligheder: Mønstre, fading-effekter, farver og logoer
 - Vælg imellem Pro Team og Classic-kollektionen - Cores tilgår senere i år
 - Få hjælp og gode råd hos Rapha Clubhouse i København

Test: Canyon Ultimate CF SLX Disc 9.0 SL
En imponerende let og accelerationsvillig racer med en udstyrspakke som er så lækker, at det er imponerende at Canyon kan sælge den til prisen.
Babysitteren fra helvedet: Danny MacAskill er Danny Daycare
Det er sikkert ikke alle forældre, der ville lade overlade deres børn til Danny MacAskill, men Stu Thomson og hans kone har gjort netop det, og turen med datteren Daisy i cykeltrailer må siges at være… Anderledes.
Schwarzwald Super - udfordring og nydelse
Schwarzwald Super Cykelmaraton den 25. august 2019 i Münstertal / Schwarzwald, er måske det smukkeste og absolut mest krævende cykelterræn i Tyskland.
Touren til Gardasøen – 5 uger tilbage
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.
Det skal du være opmærksom på, hvis du skal have ny mountainbike
Trænger du til en ny mountainbike, der kan følge med dig, når du skal ud og opleve skovenes bakkede terræn og Danmarks fede mountainbikebaner? Eller er den gamle mountainbike ved at være lidt slidt i bremserne og kassetten? Uanset hvad der er tilfældet, så er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i dine præferencer og ønsker, før du går ud og investerer i en ny mountainbike.
Produktnyt: Shimano GRX
Med udgangspunkt i den fremherskende gravel trend, har Shimano sendt en komplet drivetrain serie på markedet. Serien opfylder behovene for alle type ryttere, lige fra den seriøse gravelracer til motionisten, der foretrækker at nyde turen væk fra alfarvej.
Castelli og den danske forbindelse
Feltet.dk har været på Mallorca for at blive præsenteret for Castellis nyeste aerodynamiske landvindinger og for at mærke italienernes stærke passion for kompromisløst cykeltøj.
Test: Assos S9 bibshorts
Nyt selesystem giver bedre stabilitet og mærkbar komfort i Assos’ nyskabende S9-platform, som holder den høje kvalitet, som schweizerne er kendte for.  
SIDSTE CHANCE: Præmier for 73.055 kroner i Giro-spillet
Vind cykler, rabatkoder, managerhold og årsabonnementer på Eurosport Player m.m. Sæt dine Giro d'Italia managerhold nu!

Instagram #motionsfeltet

Bynært, sjovt og sikkert MTB-spor i Vejle - perfekt til motionsrytteren
Feltet.dk har været til indvielse og gennemkørt et nyt otte kilometer langt mountainbike-spor i Søndermarksskoven, Vejle.
Hjulene ruller på Rydhave: Tidligere ligaprofil og cykelrytter bliver lærer
43-årige Kim Laursen er ansat som ny lærer for cykelrytterne på Rydhave Slots Efterskole, der også bruger verdensmester Dina Thorslund i træningen.
Produktnyt: Rapha lancerer shorts med lommer
Rapha udvider deres serie af Cargo-shorts med lommer til at inkludere den prisbevidste Core-kollektion.
Nyt MTB-spor indvies i Vejle
VisitVejle har offentliggjort, at et nyt otte kilometer langt MTB-spor bliver indviet i Vejle i begyndelsen af maj.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen uge 12
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.
Se masser af video i Feltet.dks videosektion
Du kan fremover finde masser af videoreaktioner og sammendrag fra verdens største cykelløb. 
Ny cykelmesse i Ballerup Super Arena til november
Den første weekend i november omdannes Ballerup Super Arena til en kæmpe cykelmesse, når Bike Blowout slår dørene op for første gang.
Test: Bergamont Grandurance Elite cykel
Over 3 uger har jeg fået testet Bergamont’s Grandurance Elite. Jeg var heldig at have cyklen i en periode som mest bød på rigtig dårlig dansk forårsvejr. Masser af vand fra oven og meget få solstrejf.
Produktnyt: Garmin lancerer Edge 530 og Edge 830
Garmin har lanceret to nye produkter, som snart kommer i butikkerne. Det er Edge 530 og Edge 830 - GPS-cykelcomputere med avanceret navigation, sikkerhedsfunktioner og præstationsdata.
Aalborg MTB Marathon 2019 giver garanti for gåsehud
27. april 2019 er datoen, hvor det traditionsrige Aalborg MTB Marathon holder sit indtog i Aalborg - og byen fyldes med 3000 MTB-ryttere til en oplevelse, der sætter sig på nethinden.  
Tema om elcykler: Trek Powerfly
På en e-mountainbike kan man følge med uden at kunne køre med. En E-mountainbike kan gøre, at man som cykel-novice kan køre med sine mere rutinerede venner uden først at køre sig i form.
Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Test: Canyon Ultimate CF SLX Disc 9.0 SL
En imponerende let og accelerationsvillig racer med en udstyrspakke som er så lækker, at det er imponerende at Canyon kan sælge den til prisen.
Babysitteren fra helvedet: Danny MacAskill er Danny Daycare
Det er sikkert ikke alle forældre, der ville lade overlade deres børn til Danny MacAskill, men Stu Thomson og hans kone har gjort netop det, og turen med datteren Daisy i cykeltrailer må siges at være… Anderledes.
Schwarzwald Super - udfordring og nydelse
Schwarzwald Super Cykelmaraton den 25. august 2019 i Münstertal / Schwarzwald, er måske det smukkeste og absolut mest krævende cykelterræn i Tyskland.
Touren til Gardasøen – 5 uger tilbage
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.
Det skal du være opmærksom på, hvis du skal have ny mountainbike
Trænger du til en ny mountainbike, der kan følge med dig, når du skal ud og opleve skovenes bakkede terræn og Danmarks fede mountainbikebaner? Eller er den gamle mountainbike ved at være lidt slidt i bremserne og kassetten? Uanset hvad der er tilfældet, så er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i dine præferencer og ønsker, før du går ud og investerer i en ny mountainbike.
Produktnyt: Shimano GRX
Med udgangspunkt i den fremherskende gravel trend, har Shimano sendt en komplet drivetrain serie på markedet. Serien opfylder behovene for alle type ryttere, lige fra den seriøse gravelracer til motionisten, der foretrækker at nyde turen væk fra alfarvej.
Castelli og den danske forbindelse
Feltet.dk har været på Mallorca for at blive præsenteret for Castellis nyeste aerodynamiske landvindinger og for at mærke italienernes stærke passion for kompromisløst cykeltøj.
Test: Assos S9 bibshorts
Nyt selesystem giver bedre stabilitet og mærkbar komfort i Assos’ nyskabende S9-platform, som holder den høje kvalitet, som schweizerne er kendte for.  
SIDSTE CHANCE: Præmier for 73.055 kroner i Giro-spillet
Vind cykler, rabatkoder, managerhold og årsabonnementer på Eurosport Player m.m. Sæt dine Giro d'Italia managerhold nu!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat