Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 07.03.2019 @ 12:00

Nu kan flere af Raphas populære kollektioner fås som teamtøj, som let kan designes af alle med Raphas revolutionerende designmodul.

 

Alt godt kommer til dem, som venter! Efter et langt lead-out er Rapha nu klar med deres Custom-program, hvor alt fra klubber til cyklende vennegrupper kan designe deres helt eget tøj i den velkendte Rapha-kvalitet.

 

Få har manifesteret sig på markedet for cykeltøj og -livsstil som Rapha. Med kollektioner til enhver ryttertype og til ethvert formål, er englænderne blandt de mest populære.


Over et årti har produkterne udviklet sig - blandt andet i samarbejde med flere professionelle hold.

 

Nu åbner Rapha så for første gang op for Custom. Her vil det nu være muligt for enhver at vælge et fuldt ud personligt design for et bredt udvalg af Raphas produkter.

 

Unikt designmodul

Rapha Custom er centreret omkring en nyudviklet og unik designplatform, hvor man selv kan designe sit tøj. Her kan man let vælge imellem en overflod af muligheder, der gør en i stand til helt selv at lege med sine designs. Det gælder både layout, farver, mønstre, fading-effekter, logoer og tekst.

 

 

Designværktøjet rummer ubegrænsede muligheder og hundredvis af farver og layouts til inspiration.

 

Enkle skabeloner fungerer som udgangspunkt for designet, mens designværktøjet også giver kunder mulighed for at skabe noget virkeligt unikt ved upload af deres egen grafik.

 

Vi har allerede haft fingrene i designværktøjet og det er imponerende godt. Det er let at bruge og lynhurtigt er man i gang med at designe sit eget tøj. Der er tusindvis af muligheder for at tilføje øg ændre på alle parametre, så man kan designe alt fra klassiske, afdæmpede designs til dragter som skiller sig ud i mængden.

 

Det betyder også, at man som klub eller gruppe kan ændre måden man designer tøj på. Hvor man hidtil har skulle sende et designbrief afsted til en ekstern designer, så kan alle let få fingrene i det nu og let og elegant give deres bud på, hvordan tøjet skal se ud.

 

Platformen appellerer til rytternes fantasi ved at vise en forhåndsvisning af deres design på en model, så dette designværktøj er ret unikt i sammenligning med andre tilsvarende værktøjer.

 

 

Man ser ens idéer afspejlet øjeblikkeligt, så det er let og sjovt at lege med designs og let undersøge alle muligheder, inden man bestemmer sig og bestiller.

 

At man selv designer sit tøj, betyder også, at der ikke er opstartsomkostninger til en designer.

 

Der er adgang for alle, der er interesserede i at prøve at designe eget tøj hos Rapha

 

Flere kollektioner i spil

Rapha Custom åbner med produkter fra de to populære kollektioner: Pro Team og Classic.

 

Classic er Raphas originale snit og pasform, som siden firmaets fødsel har været populær med sit klassiske udtryk og pasform, mens Pro Team-produkterne er mere race-orienterede og forfinede sammen med de professionelle hold, som Rapha har sponsoreret igennem tiden.

 

Det er altså muligt at designe sit eget tøj uanset om formålet er cykelløb eller mere orienteret mod livsstilscykling.

 

 

Begge Custom-kollektioner fås til både herrer og kvinder og trøje og bibshorts kan fuldendes med både vindvest, svedtrøje og løse ærmer i eget design.

 

Senere i år tilgår Core-kollektionen også, som er serie af produkter, til den mere prisbevidste rytter.

 

Klar til små og store order

Rapha Custom tilbyder en lille minimumsordre på fem styk per produkt, så selv små grupper kan køre i teamtøj. Rapha Custom er også for store klubber, som skal bruge rigtig mange dele i løbet af en sæson.

 

Tøjet har en gradueret prisstruktur og der kan opnås store rabatter, hvis man som klub skal bruge meget tøj. Her kan opnås op til 40 % rabat i forhold til vejledende udsalgspriser.

 

 

Når ordren er lagt, leveres tøjet indenfor 8 uger.

 

Det hele kan ordnes online, men der er også mulighed for at få både råd og vejledning i Rapha Clubhouse i København. Her kan man også få fingrene i tøjet, prøve det på og se eksempler på spændende designs.

 

Testet og godkendt

Alle Raphas tøjdele er allerede testet over millionvis af kilometer over hele verden. Men også selve Custom-delen er gennemtestet igennem hele 2018, hvor flere udvalgte teams har haft muligheden for at designe og testkøre Custom-tøjet.

 

Således har flere små og store hold både på landevejen og i terrænet testet deres tøj både i konkurrence og træning. Det tæller også københavnerklubben FBL, som sidste år benyttede sig af Rapha Custom.

 

 

Rapha Custom facts:

 - Lille minimumsordre: Fra 5 styk
 - Mulighed for betydelige rabatter ved køb af større ordrer - op til 40 %
 - Levering indenfor 8 uger
 - Design dit sæt på få minutter med Raphas designværktøj
 - Let at bruge for alle - masser af basis-layouts til at komme i gang
 - Uendelige designmuligheder: Mønstre, fading-effekter, farver og logoer
 - Vælg imellem Pro Team og Classic-kollektionen - Cores tilgår senere i år
 - Få hjælp og gode råd hos Rapha Clubhouse i København

En forårsdag i Hell-singør - godkendt af Cancellara
I år er det 10. gang, CK Kronborg, afvikler "En Forårsdag i Hell-singør". Det sker søndag den 14. april og med sådan et arrangement lige om hjørnet er det naturligvis rart at få et klap på skulderen af en af forårsklassikernes konger, Fabian Cancellara, der i weekenden gæstede Copenhagen Bike Show i Øksnehallen.
Produktnyt: Ny hjelmteknologi fra Trek og Bontrager
Amerikanerne lancerer ny hjelmteknologi, der revolutionerer standarderne for sikkerhed og beskytter mod de farlige skråvinklede slag. Navnet er WaveCel og materialet er op mod 48 gange mere effektiv end almindelige hjelme til at forhindre hjernerystelser.
Øksnehallen skabte den perfekte kulisse for cykelfest
Der var mødt rekord mange udstillere fra ind- og udland op til Copenhagen Bike Show i weekenden, og det samme var Fabian Cancellara. Det var et godt mix, som trak mange besøgende til messen.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardsøen uge 6
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.  
GOOD VIBES ONLY – Fra cykelmoster til Queen of Mountain?! (Part 1)
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Team Motionsfeltet åbner sæsonen i Jennum
Søndag den 31. marts åbner den danske landevejssæson for alvo, med motionsløbet Gran Fondo Jennum ved Vejle. Det største deltagende hold hedder Team Motionsfeltet.dk.
Jakob Fuglsang medejer af tøjmærke
Cykeltøj-iværksættere får den danske cykelrytter Jakob Fuglsang med på holdet. 
Cancellara kommer til dansk cykelmesse
Nordic Bike Shows A/S er firmaet bag Copenhagen Bike Show, der siden 2015 har arrangeret Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland og over 15.000 besøgende.
Test: Bkool Smart Air
Tiden hvor hjemmetrænere var forbeholdt vinteren er forbi. Nye og smart teknologi gør, at man kan få underholdende træning hele året, men måske vigtigst af alt, så er hjemmetræneren blevet et vigtigt våben for dem som træner seriøst og struktureret. Her kan man nemlig træne særdeles effektivt og målrettet og derved få maksimalt udbytte af sin tid.

Instagram #motionsfeltet

Produktnyt: Rapha Custom – teamtøj designet af dig
Nu kan flere af Raphas populære kollektioner fås som teamtøj, som let kan designes af alle med Raphas revolutionerende designmodul.
Aalborg MTB Marathon 2019 giver garanti for gåsehud
27. april 2019 er datoen, hvor det traditionsrige Aalborg MTB Marathon holder sit indtog i Aalborg - og byen fyldes med 3000 MTB-ryttere til en oplevelse, der sætter sig på nethinden.  
Test: Vittoria Barzo 29x2.35
Mange cykelmotionister kender Vittoria for deres landevejsdæk, men faktisk har Vittoria en bred palette af dæk til mountainbike, lige fra de lette XC-dæk til de tunge downhill-dæk. Vi har testet et godt bud på et allround dæk til XC-brug.
Årets største cykeldyst starter klokken 15 i dag
Feltet.dks helårlige spil, Feltet.dk Tour, starter på lørdag, når forårsklassikerne starter med Omloop Het Nieuwsblad. 
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen uge 4
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.  
Cykeloplevelse i Verdensklasse i Odense
Frank Institute of Sports tilbyder nytænkende cykeloplevelse, hvor alt fra bikefit til kaffe gennemsyres af kompromisløs kvalitet.
MTB soloryttere i 2019-udgaven af Bike Transalp
Ruten for 2019-udgaven af mountainbikeløbet Bike Transalp er blevet offentliggjort, og ud over en ny målby kunne arrangørerne også afsløre, at det i år bliver muligt at stille op alene. Der er 1000 startpladser, så vent ikke for længe, hvis du vil prøve kræfter med løbet.
Produktnyt: S-Works EXOS
Specialized har lanceret en ny highend cykelsko, som er den letteste og mest revolutionerende, som den amerikanske gigant nogensinde har skabet. Navnet på skoen er S-Works EXOS. 
Jyllands største cykelmesse har vokseværk
De trange rammer i Ridehuset er skiftet ud med mere end 1.700 m2 i Centralværkstedet og Smedien, når Aarhus Bike Show afholdes den 9.-10. marts 2019. Dermed er Jyllands største cykelmesse blevet endnu større.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Tre cykler på højkant i Feltet.dks Tour
Feltet.dk har startet vores store sæsonmanagerspil kaldet Feltet.dk Tour. Managerspillet starter den 2. marts og kan du køre dig til en podieplacering i spillet, så er du sikker på at vinde en cykel!
Produktfokus: ”Der er en grund til, at aerocyklerne ligner hinanden”
Cannondale SystemSix, det amerikanske mærkes aero-topracer, blev sendt på markedet i 2018, og modellen opnåede hen over efterår og vinter et utal af positive, internationaler anmeldelser samt topresultat i en uafhængig vindtunneltest af aerocykler: som den hurtigste på markedet. Feltet.dk har talt med Cannondale om modellen - og om aerocykler som ny, etableret modeltype.
Cykelbageren i Nørre Aaby har solgt over en halv million romkugler på under et år
Nørre Aaby Bageri har siden marts 2018, hvor de vandt prisen for Danmarks bedste romkugler ved FoodExpo i Herning, solgt over 500.000 romkugler. En stor del af dem er solgt til cykelturister, for det vestfynske bageri har en ganske særlig placering, der gør det nemt at nå på cykel fra flere af områdets større byer.
Python Pro udvider med nyt banebrydende koncept
Den danske cykelproducent, Python Pro, har udvidet deres koncept med et nyt og meget spændende tiltag til forbrugeren, hvor de kan spare 3.000 kroner.
Test: Giant Trance 29 2019
Er du på jagt efter en mountainbike, der kan bruges til at til det meste, er Giant Trance 29 et rigtigt godt bud.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

En forårsdag i Hell-singør - godkendt af Cancellara
I år er det 10. gang, CK Kronborg, afvikler "En Forårsdag i Hell-singør". Det sker søndag den 14. april og med sådan et arrangement lige om hjørnet er det naturligvis rart at få et klap på skulderen af en af forårsklassikernes konger, Fabian Cancellara, der i weekenden gæstede Copenhagen Bike Show i Øksnehallen.
Produktnyt: Ny hjelmteknologi fra Trek og Bontrager
Amerikanerne lancerer ny hjelmteknologi, der revolutionerer standarderne for sikkerhed og beskytter mod de farlige skråvinklede slag. Navnet er WaveCel og materialet er op mod 48 gange mere effektiv end almindelige hjelme til at forhindre hjernerystelser.
Øksnehallen skabte den perfekte kulisse for cykelfest
Der var mødt rekord mange udstillere fra ind- og udland op til Copenhagen Bike Show i weekenden, og det samme var Fabian Cancellara. Det var et godt mix, som trak mange besøgende til messen.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardsøen uge 6
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.  
GOOD VIBES ONLY – Fra cykelmoster til Queen of Mountain?! (Part 1)
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Team Motionsfeltet åbner sæsonen i Jennum
Søndag den 31. marts åbner den danske landevejssæson for alvo, med motionsløbet Gran Fondo Jennum ved Vejle. Det største deltagende hold hedder Team Motionsfeltet.dk.
Jakob Fuglsang medejer af tøjmærke
Cykeltøj-iværksættere får den danske cykelrytter Jakob Fuglsang med på holdet. 
Cancellara kommer til dansk cykelmesse
Nordic Bike Shows A/S er firmaet bag Copenhagen Bike Show, der siden 2015 har arrangeret Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland og over 15.000 besøgende.
Test: Bkool Smart Air
Tiden hvor hjemmetrænere var forbeholdt vinteren er forbi. Nye og smart teknologi gør, at man kan få underholdende træning hele året, men måske vigtigst af alt, så er hjemmetræneren blevet et vigtigt våben for dem som træner seriøst og struktureret. Her kan man nemlig træne særdeles effektivt og målrettet og derved få maksimalt udbytte af sin tid.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat