18.09.2020 @ 13:00

Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.

Fakta:

Producent: Futurum                          

Adresse: Vestergade 38 C, 7100 Vejle

Åbningstider: Hverdage 10 - 17, lørdage 10 - 14, eller efter aftale

Kontakt: 60 18 56 14

Services: Værksted, bikefit og kropsterapi, cafe, butik med salg af cykler og beklædning

 

Futurums kollektion kan ses, prøves og købes i vejlensiske Coffee Stop. Personalet er selv forankret i cykelsporten og kan give relevant rådgivning.

 

Rammerne fejler ikke noget. Den vejlensiske cykelcafe Coffee Stop byder med sin kombination af afslappet atmosfære, tjekket interiør samt cykel- og tøjkollektioner fra øverste hylde på de helt rigtige rammer for en tøjpræsentation.

 

Futurum sælges i Danmark primært via nettet, men det hollandske tøjmærke har valgt Coffe Stop som det eneste sted i Danmark, hvor tøjet fysisk kan ses og prøves. I Coffee Stops butik hænger så stor en del af Futurums kollektion, at man kan blive klædt på fra top til tå.

 

Vejlensiske Coffee Stop er Danmarks eneste fysiske butik, hvor Futurum forhandles. Foto Frederik Laursen

 

Value for money

Efter relativ kort tid er Futurums cykeltøj ved at få fodfæste på det danske marked. Der er allerede skrevet en del om Futurum, også på Feltet.dk, så her blot et kort resumé.

 

Med base i Holland kender man alt til det nordeuropæiske klima med regn, kulde og strid blæst, og Futurum er derfor stærke på beklædning til hele sæsonen - også den barske vinterperiode.

 

Man har blandt andre den dobbelte Flandern Rundt-vinder Stein Devolder som medudvikler af tøjet, så Futurum har både opbygget en performance-kollektion samt en Four Seasons-kollektion. Sidstnævnte er anvendelig og praktisk, og den fremstår samtidig æstetisk, enkel og flot.

 

Både forarbejdning og materialevalg - eksempelvis anvender Futurum merinould i de inderste lag - ligger i den høje ende, og da man samtidig har lagt sig på et konkurrencedygtigt prisniveau, er der tale om ”value for money”.

 

Foto: Frederik Laursen

 

Opgraderet jakke og buks

Futurums opgraderede kollektion byder på flere positive overraskelser. Firmaets designere arbejder konstant på at finde den rette balance mellem vind- og vandtæthed på den ene side samt åndbarhed på den anden, og på den nye kollektion har man foretaget ikke færre end 95 små og store ændringer.

 

Et af de produkter, man især har udviklet på, er Futurums vinterjakke. Alle søm er tapede, så vand ikke trækker ind, og bagpå har jakken en ekstra smæk, som kan tage det regnvand, der sprøjter op fra baghjulet.

 

Men lige så praktisk flappen kan være i regnvejr, lige så generende kan den føles i tørvejr. På Futurums opgraderede jakke har man løst problemet ved at hæfte små magneter på kanten af flappen, så den kan hæftes op på indersiden af jakken i tørvejr.

 

Enkelt og praktisk. Herudover er jakken konstrueret, så den kan bruges i temperaturspændet fra minus 5 til plus 15 grader, og ud over jakken behøver man blot tænke på sit baselayer - en langærmet merinouldstrøje til de kolde dage og en kortærmet til de relativt varme - mere behøver man ikke.

Futurums vinterjakke er både elegant i designet samt praktisk på samme tid

 

Også Futurums vinterbuks er der udviklet på, og man har fokuseret på at eliminere det vand, der ofte trænger ind via pudens syninger.

 

Futurums designere har løst problemet ved at tilføje et ekstra lag, så mens puden er monteret på det inderste lag, sørger et supplerende lag udenpå for, at buksen holdes vandtæt. Samtidig går buksen ekstra højt op over taljen, så kulde og regn holdes væk fra underlivet.

Futurums Bib Shorts har opgraderet vind-og vandtæthed på forsiden

 

Ud over nyudviklede bukser og jakke holder Futurum et højt niveau med firmaets baselayer, som er fremstillet af merinould.

 

Materialet kan klare sig i et stort temperaturspænd, da ulden holder på varmen, når det er koldt, men videretransporterer overskudsvarmen, når temperaturen stiger.

Et par benvarmere suppleret med shorts kan gøre det ud for lange bukser under de fleste forhold.

 

Priser

Den nye kollektion ligger prismæssigt på et niveau, hvor man får kvalitetstøj, der er til at betale, og mikset mellem pris og kvalitet er i køberens favør. Her et par priseksempler:

 

 - 4 Seasons Pro Jakke med forbedret vind- og vandtæthed samt god åndbarhed koster 1.698 kroner
 - 4 Seasons Jakke II koster 1.389 kroner
 - 4 Seasons Bib Shorts II med high tech-membran til vind- og vandtæthed koster 999 kroner
 - 4 Seasons Pro Bib Shorts med ovenstående kvaliteter samt evne til at klare fra minus 5 til plus 15 grader koster 1.389 kroner
 - 4 Seasons Leg Warmes, der, som supplement til et par Bib Shorts kan klare langt det meste overgangs- og vintervejr, koster 469 kroner

 

Futurums tøj er ikke blot til blæsende og regnfyldt vejr, men også til dansk sommer. Foto: Frederik Laursen

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.
Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Anden gang var lykkens gang for tyske Georg Zimmermann. I dag trak han det længste strå i kampen mod Mathieu Burgaudeau og sikrede sig karrierens anden professionelle sejr.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/etapevinder_en_andenplads_havde_ogsaa_vaeret_et_godt_resultat/Mens et par af Tour-favoritterne og flere af deres rivaler afslutter deres sidste forberedelsesløb i Dauphiné, gør de fleste af de øvrige store navne til dette års udgave af La Grande Boucle sig klar til deres sidste udfordring inden deres store mål. Trods dets tidligere status som verdens mest prestigefulde ugelange etapeløb har Tour de Suisse tabt meget af dets appel til de største stjerner, der med 2018 som en markant undtagelse klart har tabt kampen om de største navne til Criterium du Dauphiné. Det gælder også i år, hvo antallet af Tour-kaptajner på klassementssiden er ganske lavt, men det ændrer ikke på, at det er en stjerneparade af navne, der vil kaste sig ud i otte dages alsidigt cykelløb på en rute, der byder på lidt for enhver smag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_tour_de_suisse_2023/Måske er det sommer, men lørdag eftermiddag vil det kortvarigt igen føles som forår, når det herlige grusvejsløb Dwars door Het Hageland løber af stablen. For fjerde gang er det endda en del af den nye ProSeries, og det har ført til en ganske stærk startliste, hvor særligt de belgiske hold møder op med en stor del af deres A-hold til klassikerne og vil se frem til et løb, der på alle måder appellerer til dem, som elsker forårets store endagsløb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_dwars_door_het_hageland_2023/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_zlm_tour_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x