02.09.2015 @ 16:00

Feltet.dk og Motionsfeltet.dk var til stede ved Eurobike Messen i Freidrichshafen i Sydtyskland. Her offentliggjorde det italienske hjelmmærke Kask, en ny mountainbikehjelm til både trail, enduro og XC kørsel. Kask Rex er navnet.

Kask er kendt for et stort samarbejde med engelske Team Sky, og det er nogle af de idéer, der er blevet ført over på den nye hjelm.
 

Hjelmen vejer 290 gram og er derved en af de letteste mountainbike hjelme på markedet. Hjelmen tilbyder fuld beskyttelse, og da justeringssystemet er meget fleksibelt kan den også tilpasses til alle hovedformer.

Den har 20 ventilationshuller, der sikrer maksimalt udluftning til rytteren. Hjelmen har et visir, der er let at flytte på. Bag på hjelmen er der mulighed for at fastlåse dine gogles. Der er også monteret et beslag til actionkamera eller til en lygte. Dette er Kask indtil videre de eneste der har lavet.

Hjelmen har et specielt og fleksibelt nakkespænde, der kan dreje og tilpasses, som man vil have det. Derfor kommer hjelmen også kun i to størrelser, Medium (52-58 cm) og large (59-62 cm).

Kask Rex hjelmen bliver tilgængelig på det danske marked sidst i december 2015 og bliver i farverne: Lime, lyseblå, rød og hvid. Den vejledende udsalgspris bliver 1799 kroner. 
    

 

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x