13.06.2022 @ 10:45

Garmin har netop introduceret Edge 1040 Solar, som er den ultimative GPS-cykelcomputer med banebrydende solopladning og multibånd-GNSS-teknologi. 

Produktnyt: Garmin Edge 1040 Solar

Garmin har netop annonceret Edge 1040 Solar, som udnytter solens kraft og har "Power Glass" med solopladning, der giver cyklister endnu mere køretid mellem opladninger - helt op til 100 timer i batterisparetilstand - mens multibånd-GNSS-teknologi giver mere nøjagtig GPS-positionering i udfordrende miljøer, såsom tætte byområder eller under tæt trædække.

 

Edge 1040 Solar er spækket med avancerede navigations-, performance-, sikkerheds- og tilslutningsfunktioner og kan prale af en fuldstændig forfrisket, moderniseret brugeroplevelse, der giver cyklister lettere adgang til nøgleoplysninger, muligheden for at tilpasse "hjem"-siden og en forbedret oversigtsvisning af tur m.m. - alt sammen på en 3,5-tommer touchscreen.

 

"Cyklister forventer lige så meget af deres GPS-cykelcomputer, som vi selv gør, og det er derfor, at vi er begejstrede for at introducere Edge 1040 Solar," forklarer Garmins vicepræsident Dan Bartel.

"Holdbar, præcis og klar til at stå distancen er Edge 1040 Solar toppen af GPS-cykelcomputere. Uanset hvor du kører, eller hvilken cykel du vælger at bruge, er Edge 1040 Solar klar til ethvert eventyr - fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger," tilføjer vicepræsidenten.

 

 

Hvad er nyt?

Edge 1040 Solar er designet til cyklister af cyklister og har innovative fremskridt inden for teknologi og performancemålinger, herunder:


Solopladning
Power Glass solopladningslinse forlænger batterilevetiden til op til 100 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister yderligere 42 minutter i timen under kørsel i dagtimerne. Garmin påpeger dog, at det er forudsat kontinuerlige 75.000 lux-forhold under kørsel i dagtimerne.

Multibånd-GNSS-teknologi
Modtag bedre positionsnøjagtighed og dækning, selv i de mest udfordrende miljøer.


Vælg dine styrker og svagheder

Klassificer styrker og svagheder som cyklist, fokuser på forbedring og forbered dig på kravene i en specifik bane.


Powerguide

Anbefalede effektmål gør det nemmere at styre indsatsen gennem et forløb.

 

Udholdenhedsindsigt i realtid

Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en tur.

 

Enkelt opsætning

Brugerdefinerede køreprofiler udfyldes på forhånd baseret på tidligere Edge-data, køretyper og sensorer. Derfra kan cykelaktivitetsprofiler administreres direkte på din kompatible smartphone via Garmin Connect-appen.

 

Træning og performance

For at hjælpe cyklister med at booste deres præstationer giver Edge 1040 Solar indsigt fra "Firstbeat Analytics", såsom VO2-max, restitutionstid, træningsbelastning, træningsfokus og mere for at se, hvordan kroppen reagerer på træningsindsats.

 

Du vil endda få daglige træningsforslag baseret på din aktuelle træningsbelastning og VO2-max. Under en tur giver Edge 1040 Solar cykelryttere mulighed for at se, hvordan deres krop forholder sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering samt modtage underretninger under turen, når det er tid til at spise eller drikke.

 

Hvad mere er, lader "ClimbPro" ryttere se den resterende stigning og karakter for hver stigning, når de følger en rute, og efterfølgende gennemgå deres præstationer på stigningerne på Edge 1040 Solar eller i Garmin Connect.

 

 

Cykelcomputeren tracker også mountainbike-målinger, inklusive hoptælling, springdistance, hængetid, grit, flow og de episke detaljer af hver tur.

 

Uanset om de cykler indendørs eller udendørs, kan cyklister synkronisere deres træninger automatisk med Garmin Connect eller andre træningsapps, inklusive TrainingPeaks og Strava. 

 

Kort og ruter

Uanset om du kører gennem travle byer eller udforsker fjerntliggende områder, inkluderer Edge 1040 Solar navigationsværktøjer til at hjælpe cyklister med at holde sig på sporet.

 

Turn-by-turn
Navigation og advarsler giver ryttere besked om skarpe kurver forude.


Sæt rutevejledning og off-course-notifikationer på pause

Rutevejledning kan til enhver tid aktiveres igen for at komme tilbage til den oprindelige rute eller startpunkt.


Download den anbefalede Trailforks-app

Brug Trailfork-appen for at se ruter og spordetaljer fra mere end 80 lande. Når du bruger Trailforks-appen, viser Forksight-tilstand automatisk kommende vejkryds på ruten, og hvor en rytter befinder sig inden for et stisystem.

 

Sikkerhed og tilslutning

Mens du er ude at køre, hjælper Garmins sikkerheds- og smartfunktioner cyklister med at holde forbindelsen.

 

Cykelcomputeren har indbygget sikkerheds- og sporingsfunktioner, som omfatter hændelsesdetektion, assistance og LiveTrack, så pårørende kan følge din placering i realtid og se hele din forudplanlagte rute, og hvor du er på vej hen, mens gruppebeskeder og sporing lader cyklister holde kontakten, når de bliver adskilt fra hinanden.

 

For at få øget sikkerhed, mens du cykler, er Edge 1040 Solar kompatibel med Varia-serien af cykelradarer, inklusive den ny Varia RCT716-baglygteradar med kamera, så cyklister kan se, blive set og kontinuerligt fange videooptagelser under deres tur.

 

Edge 1040 Solar fungerer også med inReach-enheder, så cyklister kan se og svare på beskeder, dele turdata og udløse interaktive SOS-alarmer med et aktivt inReach-abonnement. Det er dog noget, som koster ekstra. 

Udover at modtage smartnotifikationer og automatisk uploade ture til Garmin Connect kan Edge 1040 Solar nemt parres med en Tacx indendørs-hometrainer, så cyklister kan køre, når de vil.

 

Når cyklister har tilsluttet sensorer, kan de holde styr på batteristatus for deres sensorer med rapportering direkte på Edge 1040 Solar og batteriadvarselsmeddelelser mellem ture gennem Garmin Connect-appen.

 

Efter at have tændt for Edge 1040 Solar for første gang kan cyklister køre på et øjeblik i stedet for at spilde tid på at konfigurere indstillinger.

 

Ryttere vil modtage præudfyldte brugerdefinerede køreprofiler baseret på deres tidligere Edge-indstillinger, mens nye brugere automatisk vil modtage de mest populære opsætninger fra andre brugere baseret på deres sensorer og køreindstillinger.

 

Når de er konfigureret, kan cyklister definere alle aktivitetsprofilindstillinger gennem Garmin Connect-appen og synkronisere dem direkte til Edge 1040 Solar.

 

Garmin Edge 1040 Solar har en vejledende udsalgspris på 4.849 kroner. En version uden solopladning, Garmin Edge 1040, har en vejledende udsalgspris på 4.649 kroner.

Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Der er ingen etapeløb på 3. niveau, hvor superstjerner er et problem. Men det er et problem, når det er så svært at tiltrække hold, at enkelte hold bliver meget dominerende. Sådan var det også i Team Saxo Banks tid. Det er helt fint med angreb, således at den større forfølgergruppe tvinges til at enes om at optage forfølgelsen, hvis angrebet skal indhentes. Det er en del af dynamikken og psykologien i cykling. Men det må kunne forlanges, at rytterne i forfølgergruppen de fleste gange bliver desperate og slår pjalterne sammen for at ændre udviklingen i løbet. Der synes jeg, at kvindecykling ofte har de forkerte mekanismer, hvilket nok er udløst af, at især Benelux-rytterne længe har været et niveau bedre end de andre - det medførte en udbredt opgivenhed blandt forfølgerne i mange løb og ikke mindst en overdreven fokus på sekundære placeringer. Nu ser vi også dette hos herrerne, og jeg bemærkede det også i Mads Pedersens kommentar efter søndagens løb. Han lagde vægt på, at han ikke kunne følge med på Kemmelberg, hvilket hos mig efterlader det indtryk, at Pedersen har tænkt: "Nå, men når jeg ikke kan følge med på denne stigning, så er der ikke noget at gøre." Men der var faktisk 40 flade km at gøre godt med efter bakken, og der var kun to mand ude foran. Det vil normalt kunne hentes, når forfølgergruppen er så stor. Alligevel kørte de så langsomt, at enkeltryttere forsøgte sig med udbrud fra forfølgergruppen. Fuldstændig uhørt, når situationen var, som den var. Vildt at give op og gå efter sekundære placeringer med mere end en halv time tilbage af løbet. Man fristes til at sige: Hvorfor køre holdtidskørsler, hvis visse ryttere kan køre lige så stærkt som 5-6 mand? Der er noget naturstridigt i alt det her, og det giver en skæv psykologi i løbene. Som da Armstrong dominerede Tour de France i 00'erne. Tadej Pogacar ser frem til endnu et hårdt løb mellem ham og cross-duellanterne Wout van Aert og Mathieu van der Poel, når de søndag kører Flanderen Rundt.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_er_klar_til_vildt_loeb_igen/Onsdag skulle Julius Johansen have kørt Dwars door Vlaanderen, men på grund af sygdom tidligere i marts til andre ryttere er han blevet skiftet ud. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/julius_johansen_haaber_paa_roubaix_jeg_staar_et_godt_sted/Den flamske cykelsæson når sit klimaks i denne uge, når det på søndag går løs med Flandern Rundt, der som årets andet monument er et af årets allervigtigste løb. Det er dog kun højdepunktet i en uge, der også tæller onsdagens opvarmningsløb Dwars door Vlaanderen, lørdagens GP Miguel Indurain, der er en helt anden affære med et helt andet felt og er den sidste formtest inden næste uges Baskerlandet Rundt, samt Volta Limburg Classic, der er opvarmningsløbet til Amstel Gold Race. Du kan følge alle fire løb på Feltet.dk, hvor du også undervejs kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foelg_mads_ps_jagt_paa_sejr_i_den_sidste_flandern-test/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x