13.06.2022 @ 10:45

Garmin har netop introduceret Edge 1040 Solar, som er den ultimative GPS-cykelcomputer med banebrydende solopladning og multibånd-GNSS-teknologi. 

Produktnyt: Garmin Edge 1040 Solar

Garmin har netop annonceret Edge 1040 Solar, som udnytter solens kraft og har "Power Glass" med solopladning, der giver cyklister endnu mere køretid mellem opladninger - helt op til 100 timer i batterisparetilstand - mens multibånd-GNSS-teknologi giver mere nøjagtig GPS-positionering i udfordrende miljøer, såsom tætte byområder eller under tæt trædække.

 

Edge 1040 Solar er spækket med avancerede navigations-, performance-, sikkerheds- og tilslutningsfunktioner og kan prale af en fuldstændig forfrisket, moderniseret brugeroplevelse, der giver cyklister lettere adgang til nøgleoplysninger, muligheden for at tilpasse "hjem"-siden og en forbedret oversigtsvisning af tur m.m. - alt sammen på en 3,5-tommer touchscreen.

 

"Cyklister forventer lige så meget af deres GPS-cykelcomputer, som vi selv gør, og det er derfor, at vi er begejstrede for at introducere Edge 1040 Solar," forklarer Garmins vicepræsident Dan Bartel.

"Holdbar, præcis og klar til at stå distancen er Edge 1040 Solar toppen af GPS-cykelcomputere. Uanset hvor du kører, eller hvilken cykel du vælger at bruge, er Edge 1040 Solar klar til ethvert eventyr - fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger," tilføjer vicepræsidenten.

 

 

Hvad er nyt?

Edge 1040 Solar er designet til cyklister af cyklister og har innovative fremskridt inden for teknologi og performancemålinger, herunder:


Solopladning
Power Glass solopladningslinse forlænger batterilevetiden til op til 100 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister yderligere 42 minutter i timen under kørsel i dagtimerne. Garmin påpeger dog, at det er forudsat kontinuerlige 75.000 lux-forhold under kørsel i dagtimerne.

Multibånd-GNSS-teknologi
Modtag bedre positionsnøjagtighed og dækning, selv i de mest udfordrende miljøer.


Vælg dine styrker og svagheder

Klassificer styrker og svagheder som cyklist, fokuser på forbedring og forbered dig på kravene i en specifik bane.


Powerguide

Anbefalede effektmål gør det nemmere at styre indsatsen gennem et forløb.

 

Udholdenhedsindsigt i realtid

Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en tur.

 

Enkelt opsætning

Brugerdefinerede køreprofiler udfyldes på forhånd baseret på tidligere Edge-data, køretyper og sensorer. Derfra kan cykelaktivitetsprofiler administreres direkte på din kompatible smartphone via Garmin Connect-appen.

 

Træning og performance

For at hjælpe cyklister med at booste deres præstationer giver Edge 1040 Solar indsigt fra "Firstbeat Analytics", såsom VO2-max, restitutionstid, træningsbelastning, træningsfokus og mere for at se, hvordan kroppen reagerer på træningsindsats.

 

Du vil endda få daglige træningsforslag baseret på din aktuelle træningsbelastning og VO2-max. Under en tur giver Edge 1040 Solar cykelryttere mulighed for at se, hvordan deres krop forholder sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering samt modtage underretninger under turen, når det er tid til at spise eller drikke.

 

Hvad mere er, lader "ClimbPro" ryttere se den resterende stigning og karakter for hver stigning, når de følger en rute, og efterfølgende gennemgå deres præstationer på stigningerne på Edge 1040 Solar eller i Garmin Connect.

 

 

Cykelcomputeren tracker også mountainbike-målinger, inklusive hoptælling, springdistance, hængetid, grit, flow og de episke detaljer af hver tur.

 

Uanset om de cykler indendørs eller udendørs, kan cyklister synkronisere deres træninger automatisk med Garmin Connect eller andre træningsapps, inklusive TrainingPeaks og Strava. 

 

Kort og ruter

Uanset om du kører gennem travle byer eller udforsker fjerntliggende områder, inkluderer Edge 1040 Solar navigationsværktøjer til at hjælpe cyklister med at holde sig på sporet.

 

Turn-by-turn
Navigation og advarsler giver ryttere besked om skarpe kurver forude.


Sæt rutevejledning og off-course-notifikationer på pause

Rutevejledning kan til enhver tid aktiveres igen for at komme tilbage til den oprindelige rute eller startpunkt.


Download den anbefalede Trailforks-app

Brug Trailfork-appen for at se ruter og spordetaljer fra mere end 80 lande. Når du bruger Trailforks-appen, viser Forksight-tilstand automatisk kommende vejkryds på ruten, og hvor en rytter befinder sig inden for et stisystem.

 

Sikkerhed og tilslutning

Mens du er ude at køre, hjælper Garmins sikkerheds- og smartfunktioner cyklister med at holde forbindelsen.

 

Cykelcomputeren har indbygget sikkerheds- og sporingsfunktioner, som omfatter hændelsesdetektion, assistance og LiveTrack, så pårørende kan følge din placering i realtid og se hele din forudplanlagte rute, og hvor du er på vej hen, mens gruppebeskeder og sporing lader cyklister holde kontakten, når de bliver adskilt fra hinanden.

 

For at få øget sikkerhed, mens du cykler, er Edge 1040 Solar kompatibel med Varia-serien af cykelradarer, inklusive den ny Varia RCT716-baglygteradar med kamera, så cyklister kan se, blive set og kontinuerligt fange videooptagelser under deres tur.

 

Edge 1040 Solar fungerer også med inReach-enheder, så cyklister kan se og svare på beskeder, dele turdata og udløse interaktive SOS-alarmer med et aktivt inReach-abonnement. Det er dog noget, som koster ekstra. 

Udover at modtage smartnotifikationer og automatisk uploade ture til Garmin Connect kan Edge 1040 Solar nemt parres med en Tacx indendørs-hometrainer, så cyklister kan køre, når de vil.

 

Når cyklister har tilsluttet sensorer, kan de holde styr på batteristatus for deres sensorer med rapportering direkte på Edge 1040 Solar og batteriadvarselsmeddelelser mellem ture gennem Garmin Connect-appen.

 

Efter at have tændt for Edge 1040 Solar for første gang kan cyklister køre på et øjeblik i stedet for at spilde tid på at konfigurere indstillinger.

 

Ryttere vil modtage præudfyldte brugerdefinerede køreprofiler baseret på deres tidligere Edge-indstillinger, mens nye brugere automatisk vil modtage de mest populære opsætninger fra andre brugere baseret på deres sensorer og køreindstillinger.

 

Når de er konfigureret, kan cyklister definere alle aktivitetsprofilindstillinger gennem Garmin Connect-appen og synkronisere dem direkte til Edge 1040 Solar.

 

Garmin Edge 1040 Solar har en vejledende udsalgspris på 4.849 kroner. En version uden solopladning, Garmin Edge 1040, har en vejledende udsalgspris på 4.649 kroner.

Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Livestream Touren uden afbrydelser til halv pris
Tour de France starter på fredag. Det fejrer Feltet.dk i samarbejde med Warner Bros. Discovery, da du nu kan streame hele Touren for kun 64,50 kroner! Så skal du til stranden eller andet, så kan du have Touren med på tur. 
Byd på fede cykelauktioner doneret af stjerneryttere
Er du stor cykelfan? Så har du nu mulighed for at få fingrene i unikke cykeloplevelser såsom VIP-billetter med INEOS Grenadiers, pladser i karavanen, signeret cykeltøj og meget mere, når Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Lauritz.com auktionerer en masse fede præmier i anledning af Tour de France i Danmark.
Asgreen og co. får ny hjelm til enkeltstarten
Kasper Asgreen og co. kommer til at starte dagens enkeltstart med en helt ny hjelm fra Specialized.
Vindmålinger og data fra lufthavnen - sådan vil EF Education vinde enkeltstarten
EF Education-Easypost-direktøren Jonathan Vaughters løftede lidt af sløret for, hvordan de tackler dagens enkeltstart, da Cannondale holdte Tour-fest i København.
Managers på Tour: Hvad er den bedste optakt til Tour de France?
Eksperter har i flere år diskuteret, hvad der er den mest fornuftige forberedelse til Tour de France: Critérium du Dauphiné eller Tour de Suisse. I år har der endda været yderligere to muligheder: Tour of Slovenia og La Route d’Occitanie. Alle løb, hvor håbefulde klassementsryttere har kunnet teste formen forud for årets absolutte højdepunkt.
Sæt dit Tour-managerhold - Præmier for over 100.000 kroner
Sæt dit Tour de France-managerhold og vind nogle af de mange flotte præmier! Dyst imod vennerne og familien!
Made in Denmark: CeramicSpeed fejrer det danske brands ophav
CeramicSpeed og fire professionelle hold teamer op under Tour de France for at fejre det danske brands ophav. 
Produktnyt: Trek Madone SLR 2023
Trek har udviklet en lettere, hurtigere og mere aerodynamisk Madone SLR og udfordrer grænserne med deres innovative design.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Tour de France-manager: Hvem har 9 rigtige?
Det havde Nicolai Hurup sidste år, da managerspillet i forbindelse med Tour de France blev gjort op efter 21 etaper. Eller rettere - han havde faktisk kun 6 helt rigtige. Plus et par halvkiksede og en enkelt fuser. Men alt i alt var det nok til en forholdsvis komfortabel sejr med godt 200 points ned til nummer to.
Cannondale i vovet Tour-design
Cannondale er klar til at vælte cykelverdenen endnu en gang, når både kvinder og mænd kører årets Tour i et vovet design fra ikoniske Palace Skateboards og Rapha for at fejre at kvindernes Tour er tilbage.
Bliv klar til den danske Tour-start
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Mads P: Cykel med lygter i dagtimerne
Bliv set, når du er ude at cykle - kør med cykellygter fra Bontrager. 
2ned - Danmarks nye cykelunivers
En løs samtale mellem to cykelentusiastiske venner, udviklede sig til en fuldtids ambition om at skabe et samlende dansk cykelunivers med et mangfoldigt fokus, som hjælper dig, uanset om du mangler cykeltøj, inspiration eller et frit cykelfællesskab. Ambitionen kalder vennerne i dag 2ned.
Vind Jacques Anquetils cykel!
Jysk Fynske Medier udlodder i samarbejde med Feltet.dk en af Jacques Anquetils cykler. Ja, du læste rigtigt!
Guide: Sådan kommer du bedst frem til Tour de France
De tre Tour de France-etaper bliver uden tvivl det største event i Danmark i hele 2022, og rigtig mange danskere vil gerne være en del af cykelfesten. Vejdirektoratet anbefaler derfor, at man planlægger sin tur til Touren i ekstra god tid og booker en parkeringsplads på forhånd, så man ved, hvornår man skal hjemmefra for at nå frem til den perfekte Tour-udkigspost i tide.
Cykelfan udgiver sang til den danske Tour-start
Sten Lindegaard har netop udgivet singlen ”Tour de France i Danmark - får alle op at stå”, og du kan høre den her!
Tronskifte: Fini presset af stortalent til målstregen
Sebastian Fini vandt i dag det danske mesterskab i XCO-disciplinen foran stortalent.
Byd på fede cykelauktioner doneret af stjerneryttere
Er du stor cykelfan? Så har du nu mulighed for at få fingrene i unikke cykeloplevelser såsom VIP-billetter med INEOS Grenadiers, pladser i karavanen, signeret cykeltøj og meget mere, når Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Lauritz.com auktionerer en masse fede præmier i anledning af Tour de France i Danmark.
Ikke en Tour - uden at vinde et multisportsur
I samarbejde med Polar udlodder Feltet.dk hele tre Grit X Pro Titan luksusmultisportsur. Urene har en værdi af 4.499 kroner!
Overblik: DM-program og starttider til enkeltstarterne
I Aalborg er alle sejl sat for at skabe en fantastisk kulisse for det nye tiltag: DM-ugen, som samler de officielle danmarksmesterskaber for 28 specialforbund, hvilket dækker over flere end 50 sportsgrene med flere end 100 discipliner. Over 180 medalje sæt skal uddeles, når DM-ugen afvikles den 23.-26. juni.
Anmeldelse: Pro Cycling Manager 2022
2022-udgaven af Pro Cycling Manager har ramt hylderne, og traditionen tro anmelder Feltet.dk den nyeste udgave af branchens førende cykelsimulator.
Politiet før Touren: Vi har aldrig prøvet noget af samme format før
Feltet.dk bringer denne artikel i samarbejde med Politiforbundet. Artiklen har været bragt i Politiets fagblad: "DANSK POLITI" forud for Tour de France kommer til Danmark og giver et godt indblik i politiets arbejde før og under begivenheden.
De 7 populæreste Tour de France-bøger lige nu
Der udkommer rigtig mange Tour de France-bøger forud for verdens største cykelløb, og du kan naturligvis købe bøgerne til en skarp pris på Feltet.dks webshop. Vi har samlet de 7 nyeste bedst sælgende bøger til dig!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Mads Pedersen (Trek - Segafredo) tror ikke, at broen kommer til at gøre den største forskel på 2. etape. Og trods hans kendskab til vejene, er han heller ikke overbevist om, at han kan bruge det til sin fordel. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skal_muligvis_opdateres_mads_pedersen_om_2_etape_broen_goer_ikke_den_stoerste_forskel/ Hvad med vore egne stjerner? Er vi 100% sikre på, at en del af disse ikke også er dopede? NEJ det er vi IKKE. Det er et valg. TDF og andre tv-transmitterede cykelløb er underholdning. A: Hvis jeg tror, at ingen snyder, er det god underholdning som jeg ser. B: Hvis jeg tror at vinderne - eller alle - snyder og ikke bliver afsløret eller kan afsløres, er det dårlig underholdning, som jeg ikke ser. Jeg vælger A med forventning om, at evt snyd bliver afsløret. At snyde planlagt i en konkurrence er æreløst. Og bliver snyderiet afsløret bør konkurrencepræstationen selvfølgelig markeres som "opnået via snyd". Der er ingen tvivl om at Bjarne Riis' sejr i TDF 1996 blev opnået via snyd. Der kan være tvivl om, hvor mange af de andre 197 startende ryttere, der også snød - og om de snød mere eller mindre end Riis - men man kan altså ikke akkrediteres for en sejr, hvor man beviseligt har snydt sig til den. At Riis og andre (se Brasch' indlæg) er erklæret som vindere, på diverse lister er ikke noget argument. Hvis man vælger at tro at snyd i dag ikke er accepteret i elitecykelsport er det absurd at en redaktør for "feltet.dk" akkrediterer Bjarne Riis for sejr i 96 og det er mindst ligeså slemt at se tv2's intro med billeder af både Riis og Armstrong. Beklager jeg (gen)startede dette snydeemne. Jeg glæder mig til resten af touren. Han fører med 8 - 9 sekunder til JV og PR Ingen katastrofe klap lige hesten.Få timer efter den store triumf i Københavns gader stopper fejringen brat for Quick-Step. Coronasmitte har nemlig ramt holdet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/efter_stor_triumf_coronasmitte_rammer_quick-step_alpha_vinyl/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Livestream Touren uden afbrydelser til halv pris
Tour de France starter på fredag. Det fejrer Feltet.dk i samarbejde med Warner Bros. Discovery, da du nu kan streame hele Touren for kun 64,50 kroner! Så skal du til stranden eller andet, så kan du have Touren med på tur. 
Byd på fede cykelauktioner doneret af stjerneryttere
Er du stor cykelfan? Så har du nu mulighed for at få fingrene i unikke cykeloplevelser såsom VIP-billetter med INEOS Grenadiers, pladser i karavanen, signeret cykeltøj og meget mere, når Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Lauritz.com auktionerer en masse fede præmier i anledning af Tour de France i Danmark.
Asgreen og co. får ny hjelm til enkeltstarten
Kasper Asgreen og co. kommer til at starte dagens enkeltstart med en helt ny hjelm fra Specialized.
Vindmålinger og data fra lufthavnen - sådan vil EF Education vinde enkeltstarten
EF Education-Easypost-direktøren Jonathan Vaughters løftede lidt af sløret for, hvordan de tackler dagens enkeltstart, da Cannondale holdte Tour-fest i København.
Managers på Tour: Hvad er den bedste optakt til Tour de France?
Eksperter har i flere år diskuteret, hvad der er den mest fornuftige forberedelse til Tour de France: Critérium du Dauphiné eller Tour de Suisse. I år har der endda været yderligere to muligheder: Tour of Slovenia og La Route d’Occitanie. Alle løb, hvor håbefulde klassementsryttere har kunnet teste formen forud for årets absolutte højdepunkt.
Sæt dit Tour-managerhold - Præmier for over 100.000 kroner
Sæt dit Tour de France-managerhold og vind nogle af de mange flotte præmier! Dyst imod vennerne og familien!
Made in Denmark: CeramicSpeed fejrer det danske brands ophav
CeramicSpeed og fire professionelle hold teamer op under Tour de France for at fejre det danske brands ophav. 
Produktnyt: Trek Madone SLR 2023
Trek har udviklet en lettere, hurtigere og mere aerodynamisk Madone SLR og udfordrer grænserne med deres innovative design.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x