13.06.2022 @ 10:45

Garmin har netop introduceret Edge 1040 Solar, som er den ultimative GPS-cykelcomputer med banebrydende solopladning og multibånd-GNSS-teknologi. 

Produktnyt: Garmin Edge 1040 Solar

Garmin har netop annonceret Edge 1040 Solar, som udnytter solens kraft og har "Power Glass" med solopladning, der giver cyklister endnu mere køretid mellem opladninger - helt op til 100 timer i batterisparetilstand - mens multibånd-GNSS-teknologi giver mere nøjagtig GPS-positionering i udfordrende miljøer, såsom tætte byområder eller under tæt trædække.

 

Edge 1040 Solar er spækket med avancerede navigations-, performance-, sikkerheds- og tilslutningsfunktioner og kan prale af en fuldstændig forfrisket, moderniseret brugeroplevelse, der giver cyklister lettere adgang til nøgleoplysninger, muligheden for at tilpasse "hjem"-siden og en forbedret oversigtsvisning af tur m.m. - alt sammen på en 3,5-tommer touchscreen.

 

"Cyklister forventer lige så meget af deres GPS-cykelcomputer, som vi selv gør, og det er derfor, at vi er begejstrede for at introducere Edge 1040 Solar," forklarer Garmins vicepræsident Dan Bartel.

"Holdbar, præcis og klar til at stå distancen er Edge 1040 Solar toppen af GPS-cykelcomputere. Uanset hvor du kører, eller hvilken cykel du vælger at bruge, er Edge 1040 Solar klar til ethvert eventyr - fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger," tilføjer vicepræsidenten.

 

 

Hvad er nyt?

Edge 1040 Solar er designet til cyklister af cyklister og har innovative fremskridt inden for teknologi og performancemålinger, herunder:


Solopladning
Power Glass solopladningslinse forlænger batterilevetiden til op til 100 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister yderligere 42 minutter i timen under kørsel i dagtimerne. Garmin påpeger dog, at det er forudsat kontinuerlige 75.000 lux-forhold under kørsel i dagtimerne.

Multibånd-GNSS-teknologi
Modtag bedre positionsnøjagtighed og dækning, selv i de mest udfordrende miljøer.


Vælg dine styrker og svagheder

Klassificer styrker og svagheder som cyklist, fokuser på forbedring og forbered dig på kravene i en specifik bane.


Powerguide

Anbefalede effektmål gør det nemmere at styre indsatsen gennem et forløb.

 

Udholdenhedsindsigt i realtid

Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en tur.

 

Enkelt opsætning

Brugerdefinerede køreprofiler udfyldes på forhånd baseret på tidligere Edge-data, køretyper og sensorer. Derfra kan cykelaktivitetsprofiler administreres direkte på din kompatible smartphone via Garmin Connect-appen.

 

Træning og performance

For at hjælpe cyklister med at booste deres præstationer giver Edge 1040 Solar indsigt fra "Firstbeat Analytics", såsom VO2-max, restitutionstid, træningsbelastning, træningsfokus og mere for at se, hvordan kroppen reagerer på træningsindsats.

 

Du vil endda få daglige træningsforslag baseret på din aktuelle træningsbelastning og VO2-max. Under en tur giver Edge 1040 Solar cykelryttere mulighed for at se, hvordan deres krop forholder sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering samt modtage underretninger under turen, når det er tid til at spise eller drikke.

 

Hvad mere er, lader "ClimbPro" ryttere se den resterende stigning og karakter for hver stigning, når de følger en rute, og efterfølgende gennemgå deres præstationer på stigningerne på Edge 1040 Solar eller i Garmin Connect.

 

 

Cykelcomputeren tracker også mountainbike-målinger, inklusive hoptælling, springdistance, hængetid, grit, flow og de episke detaljer af hver tur.

 

Uanset om de cykler indendørs eller udendørs, kan cyklister synkronisere deres træninger automatisk med Garmin Connect eller andre træningsapps, inklusive TrainingPeaks og Strava. 

 

Kort og ruter

Uanset om du kører gennem travle byer eller udforsker fjerntliggende områder, inkluderer Edge 1040 Solar navigationsværktøjer til at hjælpe cyklister med at holde sig på sporet.

 

Turn-by-turn
Navigation og advarsler giver ryttere besked om skarpe kurver forude.


Sæt rutevejledning og off-course-notifikationer på pause

Rutevejledning kan til enhver tid aktiveres igen for at komme tilbage til den oprindelige rute eller startpunkt.


Download den anbefalede Trailforks-app

Brug Trailfork-appen for at se ruter og spordetaljer fra mere end 80 lande. Når du bruger Trailforks-appen, viser Forksight-tilstand automatisk kommende vejkryds på ruten, og hvor en rytter befinder sig inden for et stisystem.

 

Sikkerhed og tilslutning

Mens du er ude at køre, hjælper Garmins sikkerheds- og smartfunktioner cyklister med at holde forbindelsen.

 

Cykelcomputeren har indbygget sikkerheds- og sporingsfunktioner, som omfatter hændelsesdetektion, assistance og LiveTrack, så pårørende kan følge din placering i realtid og se hele din forudplanlagte rute, og hvor du er på vej hen, mens gruppebeskeder og sporing lader cyklister holde kontakten, når de bliver adskilt fra hinanden.

 

For at få øget sikkerhed, mens du cykler, er Edge 1040 Solar kompatibel med Varia-serien af cykelradarer, inklusive den ny Varia RCT716-baglygteradar med kamera, så cyklister kan se, blive set og kontinuerligt fange videooptagelser under deres tur.

 

Edge 1040 Solar fungerer også med inReach-enheder, så cyklister kan se og svare på beskeder, dele turdata og udløse interaktive SOS-alarmer med et aktivt inReach-abonnement. Det er dog noget, som koster ekstra. 

Udover at modtage smartnotifikationer og automatisk uploade ture til Garmin Connect kan Edge 1040 Solar nemt parres med en Tacx indendørs-hometrainer, så cyklister kan køre, når de vil.

 

Når cyklister har tilsluttet sensorer, kan de holde styr på batteristatus for deres sensorer med rapportering direkte på Edge 1040 Solar og batteriadvarselsmeddelelser mellem ture gennem Garmin Connect-appen.

 

Efter at have tændt for Edge 1040 Solar for første gang kan cyklister køre på et øjeblik i stedet for at spilde tid på at konfigurere indstillinger.

 

Ryttere vil modtage præudfyldte brugerdefinerede køreprofiler baseret på deres tidligere Edge-indstillinger, mens nye brugere automatisk vil modtage de mest populære opsætninger fra andre brugere baseret på deres sensorer og køreindstillinger.

 

Når de er konfigureret, kan cyklister definere alle aktivitetsprofilindstillinger gennem Garmin Connect-appen og synkronisere dem direkte til Edge 1040 Solar.

 

Garmin Edge 1040 Solar har en vejledende udsalgspris på 4.849 kroner. En version uden solopladning, Garmin Edge 1040, har en vejledende udsalgspris på 4.649 kroner.

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x