Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

11.09.2020 @ 11:23

Canyon løfter nu sløret for deres 2021 modeller af deres 2 trail orienterede MTB modeller, Neuron og Spectral.

 

Canyon Neuron 2021

Neuron er Canyons bud på en allround trail MTB, og med dens 130 mm affjedring passer den fint på de danske spor.

 

Det er en MTB, som du kan bruge til at have det sjovt på de tekniske nedkørsler og den kører også ganske effektivt opad, så du kan også sagtens bruge den i dit lokale XC-løb.

 

Alle 2021 modellerne kommer nu i nye farver, og med nye specifikationer.

 

Udgangspunktet er rammen som enten kan fås som alu eller carbon ramme, og på topmodellen kommer carbon ramme i en SLX model, hvor der er skåret yderligere af rammevægten.

 

 

Afhængig af hvilken model du vælger, er Neuron udstyret med enten Shimano eller SRAM 1x12 drivlinie.

 

Modellerne med SRAM er udstyret med den nye Eagle 10-52 kassette, og Shimano modellerne kommer med en 10-51 kassette.

 

Med undtagelse at dame modellerne, WMN, og Young Hero modellen til børn, som kommer med 30 tands klinge, er alle modeller udstyret med en 32 tands klinge. 


Skal det være rigtigt eksklusivt, kan du lægge billet ind på Neuron CF Ltd., men skynd dig, da der kun bliver produceret 100 stk. på verdensplan.

 

Denne model bryder Fox's og SRAM's dominans, hvad angår affjedringskomponenter, og er udstyret med DT Swiss forgaffel med 140 mm vandring og dæmper, og så ruller den på DT Swiss lækre XMC 1200 carbonhjul.

 

Alle Neuron modeller kommer naturligvis med en dropper post, så man kan få maksimal bevægelsesfrihed, når man rammer nedkørslerne.


Damemodellerne benytter den samme ramme som unisex modellerne, men fås i størrelserne 2XS, XS, S og M, hvor de 3 mindste størrelser kører på 27.5 " hjul og den største kører på 29" hjul.

 

 

Derudover adskiller WMN modellerne sig med en anden tuning af bagdæmperen for at imødekomme den mindre vægt fra rytteren.

 

Canyon har med Young Hero modellen tilgodeset de helt unge kørere, med en Alu ramme, 27,5" hjul, og har tilpasset størrelsen af styr, krankarm og sadelpind, så de unge kan få den samme oplevelse som de voksne.

 

Prisen er 11.799 DKK for Young Hero modellen.

 

De øvrige modeller starter ved 14.999 DKK og ender ved 44.199 DKK for topmodellen.

 

Canyon Spectral 2021

Spectral er til den rytter, der altid tager de svære nedkørsler, og med 150 mm affjedring bagpå og en 150/160 mm (afhængig af model) forgaffel, kan Spectral håndtere selv svære og meget tekniske nedkørsler.

 

I 2021 kommer Spectral og med nye farvekombinationer og komponenter.

 

 

Rammen fås i en Alu udgave for de prisbevidste, en carbon version der giver en lettere og stivere ramme, samt topmodellen CFR (Canyon Factory Racing), som er Canyons nye betegnelse for det bedste af det bedste. CFR garanterer dig den letteste og stiveste ramme.

 

CFR modellen kører videre fra 2020 og ikke omfattet af 2021 opdateringen.

 

Alle Spectral modellerne køre på 27.5" hjul, og for at understrege, at Spectral tager nedkørsler seriøst, er alle modeller udstyret med Maxxis downhill dæk og 200 mm bremseskiver.

 

Ligesom Neuron er der i Spectral programmet også nogle damemodeller, hvor komponenterne er tilpasset til kvinder, med en lidt kortere frempind, smallere styr, dame sadel og en lettere tuning af bagdæmperen.

 

 

Ligesom Neuron er Spectral udstyret med 1x12 drivline med en 32 tands klinge og en 10-51 kassette for Shimano modellerne, eller en 10-52 kassette for SRAM modellerne. Undtaget er den billiste model, som kører med en 11-50 kassette.

 

Priserne for Spectral 2021 modeller ligger mellem 17.299 DKK og 33.899 DKK.

 

Se det fulde modelprogram på www.canyon.com

Vilde Black Friday / Black Week tilbud
Tilbud på vintertøj i webshoppen
Koldere vejr behøver ikke nødvendigvis, at betyde mindre udendørs cykling. Vi giver derfor 25% rabat på vinterbukser, trøje og vinterjakke. Det bliver ikke billigere til Black Friday eller Cyber Monday. 
Tilbud i webshoppen: Over alle bjerge - De bedste cykelruter i verden
Vi har netop fået en ny flot bog i webshoppen og vi sælger bogen med 20% rabat. Det bliver ikke billigere til Black Friday eller Cyber Monday.
Gravel Ride: Vendsyssel turen
Uret i bilen siger 6.40, det er stadigt mørkt. Cyklen er læsset på cykelholderen og der er frisk kaffe på kanden. Min makker Steen ankommer på slaget 6.45 som aftalt.
Test: Giro Manifest Spherical hjelm
Har du dybe lommer og vil have en topklasse hjelm til at beskytte dit hoved, er Giro Manifest med sine mange sikkerhedsfeatures og sublime komfort et godt bud på din næste hjelm.
Test: Rapha Roll Top Backpack
Slidstærk, rummelig og komfortabel rygsæk til pendleren med klare referencer til storbyens cykelbude.
De perfekte julegaver til cykelrytteren skal købes sidst i november
Gravel Ride: Asgreen's Coffee Ride
En dag tikker der en besked ind med invitation til cykling og kaffe, hvilket jeg har skrevet om i denne artikel. Læs her hvordan man kombinerer god kaffe, håndmadder og gravelcykling. 
Konkurrence: Vind klinger og smøremiddel fra CSN
Cykelsøgemaskinen Velomio.com guider og sammenligner cykler og cykeludstyr for dig blandt mere end 150 webshops og cykelhandlere. Velomio.com søger feedback til sitet og udlodder derfor præmier til de 10 bedste inputs.

Instagram #motionsfeltet

Boganmeldelse: Over alle bjerge
I bogform præsenterer engelske Cyclist intet mindre end ”de bedste cykelruter i verden”. Et ambitiøst projekt, hvor de enkelte valg naturligvis kan diskuteres, men hvor det færdige resultat er blevet en forrygende rejse til ikke bare klassiske, men også helt nye cykeldestinationer.
Interesseret i cykeludstyr? Find de bedste tilbud!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Bliv en ægte Flandrien: Tilbagelæg 59 ikoniske cykelsegmenter i strava
Når det igen bliver muligt at rejse udenlands, får cykelfans en ekstra grund til at tage på forlænget weekend i Flandern i det nordlige Belgien. Her har turistrådet nemlig skabt "den ultimative cykeltur", The Flandrien Challenge.
Gravel Ride: Klosterheden
Hvis man sætter sig med et kort over de danske skove og plantage områder, så findes der efterhånden flere gode steder, hvor alle os med hang til grus kan få styret vores lyst.
MTB Maraton: Prøv den virtuelle rute inden DM 2021 og VM 2022
Den virtuelle verden vokser og vokser. Nu kan du prøve kræfter med ruterne til mountainbike DM i 2021 og VM 2022. Mesterskaberne afvikles i Haderslev. Du kan nu kører marathon ruten, som er tilgængelig på den virtuelle platform Bkool.
Cykelshoppen ændrede marketingstrategi - og solgte alle cykler
Cykelshoppen.dk skruede op for deres affiliate marketingstrategi og solgte alle cykler på lageret. I samarbejde med Daisycon hev webshoppen 88 procent nye kunder ind og vækstede med 200 procent.
Produktnyt: Graspor - ny epoke af data
Nu kan du få adgang til din krops interne performance data både før, under og efter din træning. Graspor er en nyudviklet moniteringsenhed, indbygget i et tyndt lår-sleeve, som placeres under cykelbukserne.
Produktnyt: Canyon MY21 Speedmax
Canyon lancerer stærkt opdateret version af den altvindende triatloncykel Speedmax.
Test: Pronghorn Aero Disc
Ny racercykel fra det danske mærke Pronghorn, der sagtens kan tage kampen op mod de store spillere på markedet. Cyklen udmærker sig ved flot design og så skriger den på fart.
Gravel Club: Kom med GFyn på tur - for Fyn er fin til gravel
I takt med at gravelcykling bliver mere og mere populært, er der nu startet en gravelklub på Fyn, hvor kan man køre gravel med andre grusnørder. Det foregår i Gravel Fyn Training Club, hvor der trænes sportsgrus et par gange om ugen. Feltet.dk sætter fokus på den nye gravelklub i denne artikel.
Prøv banecykling - slå til nu og spar 30%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Produktnyt: Specialized Stumpjumper
Her i årets sidste måneder står producenterne i kø for at præsentere næste års modeller, og for få dage siden præsenterede Specialized deres 2021 model af Stumpjumper EVO. Nu kommer turen til deres 2021 model af Stumpjumper, en knapt så hardcore udgave af Specialized’s trailbike.
Produktnyt: Specialized Stumpjumper EVO 2021
Med den nye Stumpjumper EVO flytter Specialized grænsen for, hvor meget du som rytter kan justere og tilpasse MTB’ens geometri og køreegenskaber.
Køb Peter Sagans selvbiografi til halv pris
Peter Sagan vandt i dag 10. etape af Giro d'Italia, hvilket vi fejrer med et godt tilbud i webshoppen. 
Gravel Ride: 300 kilometer på en dag
En sommeraften sidder jeg og gennemgår mine ruter på Strava. Her får jeg den ide, at sammensætte min egen rute med så mange grusveje som muligt. Det bliver en 300 kilometers rute, som jeg kører på en dag.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Vilde Black Friday / Black Week tilbud
Tilbud på vintertøj i webshoppen
Koldere vejr behøver ikke nødvendigvis, at betyde mindre udendørs cykling. Vi giver derfor 25% rabat på vinterbukser, trøje og vinterjakke. Det bliver ikke billigere til Black Friday eller Cyber Monday. 
Tilbud i webshoppen: Over alle bjerge - De bedste cykelruter i verden
Vi har netop fået en ny flot bog i webshoppen og vi sælger bogen med 20% rabat. Det bliver ikke billigere til Black Friday eller Cyber Monday.
Gravel Ride: Vendsyssel turen
Uret i bilen siger 6.40, det er stadigt mørkt. Cyklen er læsset på cykelholderen og der er frisk kaffe på kanden. Min makker Steen ankommer på slaget 6.45 som aftalt.
Test: Giro Manifest Spherical hjelm
Har du dybe lommer og vil have en topklasse hjelm til at beskytte dit hoved, er Giro Manifest med sine mange sikkerhedsfeatures og sublime komfort et godt bud på din næste hjelm.
Test: Rapha Roll Top Backpack
Slidstærk, rummelig og komfortabel rygsæk til pendleren med klare referencer til storbyens cykelbude.
De perfekte julegaver til cykelrytteren skal købes sidst i november
Gravel Ride: Asgreen's Coffee Ride
En dag tikker der en besked ind med invitation til cykling og kaffe, hvilket jeg har skrevet om i denne artikel. Læs her hvordan man kombinerer god kaffe, håndmadder og gravelcykling. 
Konkurrence: Vind klinger og smøremiddel fra CSN
Cykelsøgemaskinen Velomio.com guider og sammenligner cykler og cykeludstyr for dig blandt mere end 150 webshops og cykelhandlere. Velomio.com søger feedback til sitet og udlodder derfor præmier til de 10 bedste inputs.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet