Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

11.09.2020 @ 11:23

Canyon løfter nu sløret for deres 2021 modeller af deres 2 trail orienterede MTB modeller, Neuron og Spectral.

 

Canyon Neuron 2021

Neuron er Canyons bud på en allround trail MTB, og med dens 130 mm affjedring passer den fint på de danske spor.

 

Det er en MTB, som du kan bruge til at have det sjovt på de tekniske nedkørsler og den kører også ganske effektivt opad, så du kan også sagtens bruge den i dit lokale XC-løb.

 

Alle 2021 modellerne kommer nu i nye farver, og med nye specifikationer.

 

Udgangspunktet er rammen som enten kan fås som alu eller carbon ramme, og på topmodellen kommer carbon ramme i en SLX model, hvor der er skåret yderligere af rammevægten.

 

 

Afhængig af hvilken model du vælger, er Neuron udstyret med enten Shimano eller SRAM 1x12 drivlinie.

 

Modellerne med SRAM er udstyret med den nye Eagle 10-52 kassette, og Shimano modellerne kommer med en 10-51 kassette.

 

Med undtagelse at dame modellerne, WMN, og Young Hero modellen til børn, som kommer med 30 tands klinge, er alle modeller udstyret med en 32 tands klinge. 


Skal det være rigtigt eksklusivt, kan du lægge billet ind på Neuron CF Ltd., men skynd dig, da der kun bliver produceret 100 stk. på verdensplan.

 

Denne model bryder Fox's og SRAM's dominans, hvad angår affjedringskomponenter, og er udstyret med DT Swiss forgaffel med 140 mm vandring og dæmper, og så ruller den på DT Swiss lækre XMC 1200 carbonhjul.

 

Alle Neuron modeller kommer naturligvis med en dropper post, så man kan få maksimal bevægelsesfrihed, når man rammer nedkørslerne.


Damemodellerne benytter den samme ramme som unisex modellerne, men fås i størrelserne 2XS, XS, S og M, hvor de 3 mindste størrelser kører på 27.5 " hjul og den største kører på 29" hjul.

 

 

Derudover adskiller WMN modellerne sig med en anden tuning af bagdæmperen for at imødekomme den mindre vægt fra rytteren.

 

Canyon har med Young Hero modellen tilgodeset de helt unge kørere, med en Alu ramme, 27,5" hjul, og har tilpasset størrelsen af styr, krankarm og sadelpind, så de unge kan få den samme oplevelse som de voksne.

 

Prisen er 11.799 DKK for Young Hero modellen.

 

De øvrige modeller starter ved 14.999 DKK og ender ved 44.199 DKK for topmodellen.

 

Canyon Spectral 2021

Spectral er til den rytter, der altid tager de svære nedkørsler, og med 150 mm affjedring bagpå og en 150/160 mm (afhængig af model) forgaffel, kan Spectral håndtere selv svære og meget tekniske nedkørsler.

 

I 2021 kommer Spectral og med nye farvekombinationer og komponenter.

 

 

Rammen fås i en Alu udgave for de prisbevidste, en carbon version der giver en lettere og stivere ramme, samt topmodellen CFR (Canyon Factory Racing), som er Canyons nye betegnelse for det bedste af det bedste. CFR garanterer dig den letteste og stiveste ramme.

 

CFR modellen kører videre fra 2020 og ikke omfattet af 2021 opdateringen.

 

Alle Spectral modellerne køre på 27.5" hjul, og for at understrege, at Spectral tager nedkørsler seriøst, er alle modeller udstyret med Maxxis downhill dæk og 200 mm bremseskiver.

 

Ligesom Neuron er der i Spectral programmet også nogle damemodeller, hvor komponenterne er tilpasset til kvinder, med en lidt kortere frempind, smallere styr, dame sadel og en lettere tuning af bagdæmperen.

 

 

Ligesom Neuron er Spectral udstyret med 1x12 drivline med en 32 tands klinge og en 10-51 kassette for Shimano modellerne, eller en 10-52 kassette for SRAM modellerne. Undtaget er den billiste model, som kører med en 11-50 kassette.

 

Priserne for Spectral 2021 modeller ligger mellem 17.299 DKK og 33.899 DKK.

 

Se det fulde modelprogram på www.canyon.com

Produktnyt: Campagnolo med 13-speed geargruppe
Campagnolo melder sig nu på banen med en geargruppe specifik til gravelcykling. En 13-speed geargruppe med en klinge foran, så du sparer en forskifter m.m.
Vinder Fuglsang Giroen? Sæt dit managerhold
Lørdag den 3. oktober starter årets Giro d'Italia, og det bliver med en dansker blandt favoritter. Jakob Fuglsang er nemlig til start.
Er gravelcykling noget for dig?
Hvad er "Gravel Cykling" - og hvorfor er det blevet så populært de seneste år?
Konkurrence: Vind Cervélo racercykel og rejsegavekort til Sunweb
Det har været en vanvittig Tour de France i år for Team Sunweb og specielt for deres danske rytter Søren Kragh Andersen.
Test: Trek Èmonda SL 6 P
Gammel kending i nye klæder. Treks nye Émonda landevejs-serie har fået et nyt flot aerodynamisk design, og er blevet kraftigt opgraderet på flere punkter.
Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.

Instagram #motionsfeltet

Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.
Produktnyt: Canyon Commuter:ON og Precede:ON
Hvis du gerne vil pendle på cykel til dagligt, men ikke ønsker at møde op på arbejde varm og svedig, så kunne en el-cykel måske være noget for dig. Canyon præsenterer nu 2 bud på en pendler cykel i høj kvalitet.
Produktnyt: Canyon Neuron og Spectral 2021
Canyon løfter nu sløret for deres 2021 modeller af deres 2 trail orienterede MTB modeller, Neuron og Spectral.  
Efter knivstik på cykeltræner - 26-årig mand begår selvmord i arrest
Den 26-årige mand, der tirsdag aften blev sigtet for at køre en ungdomsrytter ned og efterfølgende stikke holdets træner i maven med en kniv, har begået selvmord i arresten i Viborg.
Kør imod Simon Andreassen - Slå 894 watt i 30 sekunder
Simon Andreassen er hovedperson i den første infrarøde video nogensinde, og han er ikke en hvilken som helst hovedperson. Simon, der er blandt verdens bedste MTB-ryttere, slår nemlig oveni personlig rekord på den velkendte Højbjerg-strækning i Rude Skov. 180 meter og 24 højdemeter kører han på 30 sekunder og en gennemsnitswatt på 894!
Få Tour de France stemning hjemme i stuen med 20% rabat
Hvis du ligesom os bare ikke kan få nok af Tour de France, så tjek de sportslige babushkadukker vi har i webshoppen. Vi giver lige nu 20% rabat på dukkerne i webshoppen. 
Test: Shimano jersey og bib shorts
Shimano’s ambitiøse bud på et high-end tøjsæt, god kvalitet og et tætsiddende race-fit.  
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Prøv banecykling - slå til nu og spar 30%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Produktnyt: Shimano S-PHYRE RC902
Ved brug af funktionsspecifikke zoner, optimeret kraftoverførsel og forbedret fit, giver den nye RC902 bemærkelsesværdig kraft og fantastisk komfort for rytteren.
Ny bog i webshoppen: Bjergtagende cykling - De Franske Alper
Jesper Nygaard er uddannet journalist og passioneret cykelrytter. Han har opholdt sig adskillige uger i De Franske Alper, for at cykle kendte og ukendte stigninger. Han giver i denne bog sine erfaringer videre, så de fleste kan være med uden at skulle bruge alle vågne timer på at tæne. Bogen kan nu købes på Feltet.dks webshop.
Produktnyt: Campagnolo med 13-speed geargruppe
Campagnolo melder sig nu på banen med en geargruppe specifik til gravelcykling. En 13-speed geargruppe med en klinge foran, så du sparer en forskifter m.m.
Vinder Fuglsang Giroen? Sæt dit managerhold
Lørdag den 3. oktober starter årets Giro d'Italia, og det bliver med en dansker blandt favoritter. Jakob Fuglsang er nemlig til start.
Er gravelcykling noget for dig?
Hvad er "Gravel Cykling" - og hvorfor er det blevet så populært de seneste år?
Konkurrence: Vind Cervélo racercykel og rejsegavekort til Sunweb
Det har været en vanvittig Tour de France i år for Team Sunweb og specielt for deres danske rytter Søren Kragh Andersen.
Test: Trek Èmonda SL 6 P
Gammel kending i nye klæder. Treks nye Émonda landevejs-serie har fået et nyt flot aerodynamisk design, og er blevet kraftigt opgraderet på flere punkter.
Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet