11.09.2020 @ 11:23

Canyon løfter nu sløret for deres 2021 modeller af deres 2 trail orienterede MTB modeller, Neuron og Spectral.

 

Canyon Neuron 2021

Neuron er Canyons bud på en allround trail MTB, og med dens 130 mm affjedring passer den fint på de danske spor.

 

Det er en MTB, som du kan bruge til at have det sjovt på de tekniske nedkørsler og den kører også ganske effektivt opad, så du kan også sagtens bruge den i dit lokale XC-løb.

 

Alle 2021 modellerne kommer nu i nye farver, og med nye specifikationer.

 

Udgangspunktet er rammen som enten kan fås som alu eller carbon ramme, og på topmodellen kommer carbon ramme i en SLX model, hvor der er skåret yderligere af rammevægten.

 

 

Afhængig af hvilken model du vælger, er Neuron udstyret med enten Shimano eller SRAM 1x12 drivlinie.

 

Modellerne med SRAM er udstyret med den nye Eagle 10-52 kassette, og Shimano modellerne kommer med en 10-51 kassette.

 

Med undtagelse at dame modellerne, WMN, og Young Hero modellen til børn, som kommer med 30 tands klinge, er alle modeller udstyret med en 32 tands klinge. 


Skal det være rigtigt eksklusivt, kan du lægge billet ind på Neuron CF Ltd., men skynd dig, da der kun bliver produceret 100 stk. på verdensplan.

 

Denne model bryder Fox's og SRAM's dominans, hvad angår affjedringskomponenter, og er udstyret med DT Swiss forgaffel med 140 mm vandring og dæmper, og så ruller den på DT Swiss lækre XMC 1200 carbonhjul.

 

Alle Neuron modeller kommer naturligvis med en dropper post, så man kan få maksimal bevægelsesfrihed, når man rammer nedkørslerne.


Damemodellerne benytter den samme ramme som unisex modellerne, men fås i størrelserne 2XS, XS, S og M, hvor de 3 mindste størrelser kører på 27.5 " hjul og den største kører på 29" hjul.

 

 

Derudover adskiller WMN modellerne sig med en anden tuning af bagdæmperen for at imødekomme den mindre vægt fra rytteren.

 

Canyon har med Young Hero modellen tilgodeset de helt unge kørere, med en Alu ramme, 27,5" hjul, og har tilpasset størrelsen af styr, krankarm og sadelpind, så de unge kan få den samme oplevelse som de voksne.

 

Prisen er 11.799 DKK for Young Hero modellen.

 

De øvrige modeller starter ved 14.999 DKK og ender ved 44.199 DKK for topmodellen.

 

Canyon Spectral 2021

Spectral er til den rytter, der altid tager de svære nedkørsler, og med 150 mm affjedring bagpå og en 150/160 mm (afhængig af model) forgaffel, kan Spectral håndtere selv svære og meget tekniske nedkørsler.

 

I 2021 kommer Spectral og med nye farvekombinationer og komponenter.

 

 

Rammen fås i en Alu udgave for de prisbevidste, en carbon version der giver en lettere og stivere ramme, samt topmodellen CFR (Canyon Factory Racing), som er Canyons nye betegnelse for det bedste af det bedste. CFR garanterer dig den letteste og stiveste ramme.

 

CFR modellen kører videre fra 2020 og ikke omfattet af 2021 opdateringen.

 

Alle Spectral modellerne køre på 27.5" hjul, og for at understrege, at Spectral tager nedkørsler seriøst, er alle modeller udstyret med Maxxis downhill dæk og 200 mm bremseskiver.

 

Ligesom Neuron er der i Spectral programmet også nogle damemodeller, hvor komponenterne er tilpasset til kvinder, med en lidt kortere frempind, smallere styr, dame sadel og en lettere tuning af bagdæmperen.

 

 

Ligesom Neuron er Spectral udstyret med 1x12 drivline med en 32 tands klinge og en 10-51 kassette for Shimano modellerne, eller en 10-52 kassette for SRAM modellerne. Undtaget er den billiste model, som kører med en 11-50 kassette.

 

Priserne for Spectral 2021 modeller ligger mellem 17.299 DKK og 33.899 DKK.

 

Se det fulde modelprogram på www.canyon.com

Verdens vildeste MTB-freestylere kommer til København
I dag åbner billetsalget til Red Bull Copenride - et af verdens mest spektakulære events, der afvikles i København den 17. juli 2021.
Produktnyt: Extrawheel - innovativt polsk design
Med sadeltasker eller fuldt udstyret anhænger fra Extrawheel har du styr på oppakningen til sommerens lange cykeltur. Det polske firma lancerer nu en let, holdbar og opgraderet serie.
Kontrovers: Styr medfører diskvalifikation
Gårsdagens mest angrebsivrige rytter er blevet smidt ud af Belgium Tour.   
Tour-managerspillet åbnet - Præmier for mindst 80.000 kroner
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 26. juni og slutter søndag den 18. juli. Spillet er åbnet for tilmelding nu!
Ridley Kanzo til Dirty Jutland
Har du også undret dig over den enorme hype, der er omkring gravelcykling? Hvordan fungerer konceptet for et gravelløb? Er det muligt for en nybegynder at kaste sig ud i det fra den ene dag til den anden? Alt dette og meget mere satte vi os for at undersøge nærmere - ud fra en nybegynders perspektiv.  
Produktnyt: Scott Spark med nyt revolutionerende dæmpersystem
Scott har netop lanceret en ny generation af Scott Spark, som Nino Schurter håber at kan give ham all-time rekorden over flest World Cup-sejre samt genvinde OL-titlen.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg
Har du prøvet at køre et af de største tyske motionscykelløb? Cyclassics Hamburg er kendt for et velarrangeret cykelløb med fart og gode depoter.
Produktnyt: Megmeister L8 bibshorts
Nyt hollandsk mærke på det danske marked lover bedre sadelkomfort med nyudviklet indlæg, som kigger andre veje end det traditionelle skum. Bedre trykfordeling skal give flere behagelige cykelture.
Topryttere har skabt Café-fællesskab i København
I et stille kvarter i Nordhavn ligger Københavns nyeste cykelcafé. Ejerne er velkendte ansigter fra den danske og internationale scene, og de er gået all-in på deres drøm om et nyt cykelmekka for motionister og proffer, hvor der tilbydes træning, bikefits samt ren hygge.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

SIDSTE CHANCE: Sæt dit managerhold til Schweiz Rundt
Sæt dit managerhold til Schweiz Rundt, som starter i dag. Vind kontante præmier. 
Test: Scott Vertec BOA MTB-sko
MTB-sko der kombinerer både stivhed og komfort med god kraftoverførsel men også er behagelig nok til at køre længere ture i. Scott i høj grad lykkes med produktet, om end der stadig er plads til et par småforbedringer.
Produktnyt: Rapha MTB Trailwear
Rapha lancerer ny mountainbike-kollektion ved navn Rapha Performance Trailwear. Det er mærkets første kollektion rettet mod MTB-disciplinen.
Produktnyt: Flowgun - opnå bedre restitution
Flowgun er en virkelig kraftfuld massagepistol designet til at frigive spændinger, stimulere og lette restitution.
Gravel Ride: East Coast Gravel
Feltet.dk gravelredaktør, Mads Christensen, har igen været til gravelløb. Denne gang i Nordjylland, hvor East Coast Gravel blev afviklet.
Hvem er Bastian Emil?
Han er i dit TV hver dag under Giro d'Italia, men hvem er den veltalende unge nostalgiker Bastian Emil Goldschmidt, og hvad er hans historie? Det tog Feltet.dk sig en snak med den 28-årige debuterende forfatter om.
Dauphine-managerspillet starter i dag - kontante præmier
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse og Critérium du Dauphiné. Dyst om kontante præmier og håneretten!
SIDSTE CHANCE: Livestream Giroen og Criterium du Dauphine
Discovery har rettighederne til årets Giro d'Italia og Criterium du Dauphine, og det bliver rig mulighed for at følge hele årets Giro d'Italia. Streamingstjensten Discovery+ har en række fordele, hvis du vil følge årets første Grand Tour.
Store profiler kommer til Tour Revanchen - løbet sendes på Discovery+
Le Tour Revanchen 2021 indgår aftale med Discovery Danmark og offentliggør samtidig flere stjerneryttere til det i forvejen stjernespækket felt.
Test: Castelli Premio Black
Når et af high end-mærkerne inden for cykelbeklædning lancerer sin topmodel, der samtidig benyttes af verdens dyreste cykelhold, er forventningsniveauet højt. Castellis nye Premio Black-buks topper på alle parametre og er gennemført kvalitet fra ende til anden.
Prøv banecykling - slå til nu og spar 20%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Kroppen er i gang, men hjernen står stille
Hvis du ikke lytter til dig selv, kan det gå helt ad helvede til. Med et konstant, socialt pres kan det være udfordrende, men hvis du finder og prioriterer dit åndehul, bliver tilværelsen meget sjovere. Det fortæller Anders om, mens vi triller ud ad cykelstien langs vandet med solnedgangen som eneste seer.
Guide til bibshorts fra Rapha
Vi har prøvekørt bibshorts fra de fleste af Rapha’s kollektioner til landevejen og sammensat en guide til rytteren, som overvejer at investere i et par shorts fra det engelske brand.
Dan Frost fylder 60 år
OL-guldvinderen Dan Frost fylder 60 år. Henrik Elmgreen og Feltet.dk ønsker tillykke med dagen.
Populært svensk restitutionsproducent rykker ind i Danmark
Flowlife tager nu sit første skridt ind i Europa med lanceringen i Danmark. Ved at give folk kvalitetsprodukter og samtidig give kunden den samme nærhed og oplevelse, som i det virkelige liv vil Flowlife skabe Danmarks bedste e-handelsted.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Verdens vildeste MTB-freestylere kommer til København
I dag åbner billetsalget til Red Bull Copenride - et af verdens mest spektakulære events, der afvikles i København den 17. juli 2021.
Produktnyt: Extrawheel - innovativt polsk design
Med sadeltasker eller fuldt udstyret anhænger fra Extrawheel har du styr på oppakningen til sommerens lange cykeltur. Det polske firma lancerer nu en let, holdbar og opgraderet serie.
Kontrovers: Styr medfører diskvalifikation
Gårsdagens mest angrebsivrige rytter er blevet smidt ud af Belgium Tour.   
Tour-managerspillet åbnet - Præmier for mindst 80.000 kroner
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 26. juni og slutter søndag den 18. juli. Spillet er åbnet for tilmelding nu!
Ridley Kanzo til Dirty Jutland
Har du også undret dig over den enorme hype, der er omkring gravelcykling? Hvordan fungerer konceptet for et gravelløb? Er det muligt for en nybegynder at kaste sig ud i det fra den ene dag til den anden? Alt dette og meget mere satte vi os for at undersøge nærmere - ud fra en nybegynders perspektiv.  
Produktnyt: Scott Spark med nyt revolutionerende dæmpersystem
Scott har netop lanceret en ny generation af Scott Spark, som Nino Schurter håber at kan give ham all-time rekorden over flest World Cup-sejre samt genvinde OL-titlen.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg
Har du prøvet at køre et af de største tyske motionscykelløb? Cyclassics Hamburg er kendt for et velarrangeret cykelløb med fart og gode depoter.
Produktnyt: Megmeister L8 bibshorts
Nyt hollandsk mærke på det danske marked lover bedre sadelkomfort med nyudviklet indlæg, som kigger andre veje end det traditionelle skum. Bedre trykfordeling skal give flere behagelige cykelture.
Topryttere har skabt Café-fællesskab i København
I et stille kvarter i Nordhavn ligger Københavns nyeste cykelcafé. Ejerne er velkendte ansigter fra den danske og internationale scene, og de er gået all-in på deres drøm om et nyt cykelmekka for motionister og proffer, hvor der tilbydes træning, bikefits samt ren hygge.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x