Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

15.04.2021 @ 15:00

Bontragers helt nye Aeolus RSL-hjul er langt hurtigere end noget andet Bontrager-hjul.

Bontrager introducerede i dag den helt nye serie af Aeolus RSL-hjul og udvider dermed sit udbud af performancehjul og sætter en ny standard for fart og stabilitet inden for kulfiberfælge.

 

Bontragers helt nye Aeolus RSL-hjul er resultatet af en helt nytænkt designproces. Tidligere blev Bontragers optimeringsproces udført i 2D. Til Aeolus RSL tog Bontrager 3D CFD-modeller i brug, som gjorde det muligt for ingeniører præcist at tage højde for hvert gram træk, i alle retninger, gennem hvert plan og på tværs af alle aspekter af hjul/dæk-systemet.

 

En tredje dimension i hastighed
Med denne nye tilgang var Bontrager bedre i stand til at gengive virkelige forhold og justere designet i overensstemmelse hermed og dermed optimere for både aerodynamik og rullemodstand.

 

Resultatet er et hjul, der henter langt mere end marginale fordele. Aeolus RSL-hjul er ikke bare hurtige, det er de hurtigste hjul, Bontrager nogensinde har lavet.

 


Aeolus RSL-hjul er betydeligt hurtigere end alle tidligere Aeolus-modeller, og fartgevinsterne sker ikke på bekostning af stabilitet.

 

Bredere er hurtigere
Aeolus RSLs 23 mm indvendige bredde (21 mm på Aeolus RSL 37) giver en bedre aerodynamisk forbindelse med dækkene og gør, at de kan rulle hurtigere. Dette design gør det også muligt at køre med lavere dæktryk, så man får hurtigere og mindre hårde og trættende køreegenskaber.

 

 

Mads Pedersen og co. hjalp med udviklingen - Spare 34 watt i en spurt
Alle Aeolus RSL-hjul er bygget med OCLV-kulfiber i RSL-klassen. Det er det letteste og stærkeste, der findes, og nøglen til at skabe Bontragers hurtigste fælgformer nogensinde.

 

For at skabe et hjulsæt, der var værdigt til navnet Race Shop Limited (RSL), henvendte Bontrager udviklingsteam sig til Trek-Segafredo. De professionelle rytteres feedback hjalp dem med at komme frem til det ultimative hjulsæt til race, der kunne tilføje fart og sikre køreegenskaber til enhver rute.

 

Mere aerodynamiske og hurtigere fælgformer og en samlet hjul/dæk-profil, som påviseligt reducerer rullemodstanden, giver store wattbesparelser. For en rytter som Trek-Segafredos Mads Pedersen kan Aeolus RSL spare 34 watt i en målspurt i forhold til tidligere Aeolus-hjul med en tilsvarende dybde.

 

Aeolus RSL-hjul har helt nye lette Ratchet EXP-frinav bygget med gennemprøvede DT Swiss 240s mekanismer for konstant engagement og en jævn, hurtigtkørende fornemmelse.Farvel lukket ringe
Opsæt hurtigt dit hjulsæt til slangeløs med Bontrager TLR fælgbånd, eller brug et fælgtape-system for det letteste setup overhovedet. Farvel, lukkede ringe! Det er det hurtigste hjul- og dæksystem, der fås, og det er præcis det, der køres af Trek Factory Racing, så de fik en fordel i forhold til konkurrenterne.

 

Ligesom alle andre Bontrager-kulfiberhjul er Aelous RSL-fælge dækket af Bontragers Carbon Care-loyalitetsprogram. Er du uheldig og beskadiger dine Bontrager kulfiberfælge i op til o år efter købet, reparerer eller udskifter Bontrager dem gratis.

 

Tilgængelige Aeolus RSL-hjulmodeller
Aeolus RSL fås i flere dybder (37 mm, 51 mm, 62 mm og 75 mm), der alle er designet til at opfylde kravene til en bestemt type cykel.

 

Aeolus RSL 37: En ultralet 37 mm fælgprofil til effektiv klatring og højere fart i spurten.

 

Aeolus RSL 51: En alsidig 51 mm fælgprofil giver uovertruffen fart og stabilitet under alle forhold.

 

 

Aeolus RSL 62: En dyb 62 mm fælgprofil, der er perfekt egnet til sprintere og dem, der prioriterer fart på hver tur.

 

 

Aeolus RSL 74: En 75 mm dybde til triatlon- og temporyttere, bedst til ægte kraftpræstationer og dine hurtigste mellemtider nogensinde. 

 

 

Bontragers nye Aeolus RSL-hjul fås online med det samme på trekbikes.com på udvalgte markeder og via Treks globale netværk af forhandlere.

Populært svensk restitutionsproducent rykker ind i Danmark
Flowlife tager nu sit første skridt ind i Europa med lanceringen i Danmark. Ved at give folk kvalitetsprodukter og samtidig give kunden den samme nærhed og oplevelse, som i det virkelige liv vil Flowlife skabe Danmarks bedste e-handelsted.
Produktnyt: Canyon lancerer ny gravelcykel
Canyon lancerer i dag en ny gravelcykel: Grizl. Feltet.dk kigger nærmere på cyklen og dens egenskaber.
Test: EKOI Premium 80 solbriller
Markant XL-design som bæres af mange proffer og som byder på en virkelig god linse til en fornuftig pris.
Bog-aktuelle Bastian Emil: "Cykelsporten svælger i sin historie"
Hans første bog udkommer i dag, og i den forbindelse inviterede Bastian Emil Goldschmidt Feltet.dk hjem i privaten til en snak om "Fremad", der behandler cykelsportens grundlæggende elementer gennem et levende sprog i kontakt med fortidens helte.
Se alle Giro-etaper uden reklamer
Discovery har rettighederne til årets Giro d'Italia, og det bliver rig mulighed for at følge hele årets Giro d'Italia. Streamingstjensten Discovery+ har en række fordele, hvis du vil følge årets første Grand Tour.
Giro-spillet starter i dag kl. 14 - Præmier for over 50.000 kroner
Kan du vinde års Giro d'Italia managerspil? Så kan du vinde en lækker racercykel til næsten 20.000 kroner og samtidig modtager du over 8000 kroner kontant.
Ny distributør vil bygge Guerciotti brandet op igen i Norden
Guerciotti var stort i Danmark i 80, 90'erne, hvor blandt andet Brian Holm og verdensmesteren Henrik Djernis kørte på det italienske cykelmærke. Nu vil en ny distributør bygge Guerciotti brandet op igen i Norden.
Test: Smoove Lube kædevoks
Nyt smøremiddel til kæden, der overrasker i test med god holdbarhedsevne og nemt at bruge.
Rapha gør det igen - præsenterer vildt designet Giro-tøj
EF Education-NIPPO kommer igen i et specialt outfit til Giro d'Italia. Rapha har designet Euphoria kollektionen.

Instagram #motionsfeltet

Bastian Emil og Jørgen Leth varmer op til Giroen i ny programserie
Inden det italienske landskab bliver indtaget af et stjernebesat felt i Giro d’Italia, der sendes eksklusivt på discovery+ og Kanal 5, sørger Jørgen Leth og Bastian Emil Goldschmidt for at kridte banen op. I programserien ‘Bastian Emil & Jørgen Leth' taler de ind i deres helt store fælles passion - cykelsporten. Programserien har premiere i dag på discovery+.
Produktnyt: Movistar får nyt enkeltstartsvåben før Giroen
Klar til Giro’en: Canyon lancerer ny Speedmax CFR TT Disc enkeltstartscykel. I kampen mod uret inden for de største enkeltstartsløb tæller hvert enkelt millisekund, og enhver lille detalje kan have afgørende betydning for sejr eller fiasko.
Vind en Merida cykel til værdi af 40.000 kroner
Konkurrence tid - Vind en Merida Scultura til værdi af 40.000 kroner.
Gravel Ride: På tur med Bubber
I fem afsnit tager jeg sammen med Bubber på bikepacking ned ad Hærvejen. Følg med på Feltet.dk og DK4.
Test: Bontrager GR2 gravel-sko
Bontrager har lavet en gravelsko som virkelig er tænkt allround, og er en cykelsko som passer til de lange grusture, men også kan bruges når man ikke lige sidder og træder rundt. Hen over vinteren har jeg har fornøjelsen at teste Bontragers gravelsko kaldet G2.
Nyt motionscykelløb på heden
Nu får GP Herning et motionsløb, hvor alle kan deltage på de legendariske grusveje omkring Herning.
Vind et hjulsæt - værdi 19.998 kroner
Cadex Danmark udlodder et lækkert hjulsæt, Cadex 42 Disc, som kan blive dine. Deltag i konkurrencen!
SIDSTE CHANCE: Sæt dit hold til Romandiet Rundt
Sæt dit hold til Romandiet Rundt, der er kontanter og hæder på spil i managerspillet
Seks danskere til start i Romandiet
Tour de Romandie - også kaldet Romandiet Rundt - får seks danskere ryttere til start.
Gravel Ride: Ribe-Tønder-Ribe 2021
Feltet.dks gravelredaktør, Mads Christensen, har været til den første udgave af Ribe-Tønder-Ribe gravelløbet. Mærk stemningen og hør hvad løbsarrangør Per Hansen havde at sige efter den første udgave af løbet.
Se regnbuerne: Ny Tarmac SL7s til verdensmestrene
I Flèche Wallonne, som blev kørt i onsdags, vandt de to verdensmestre Anna van der Breggen og Julian Alaphilippe på Mur du Huy. Det vil Specialized fejrer med ny lakering af deres cykler.
Good Vibes Only - Take it to the Test
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Nyt hjulsæt skal hjælpe Mads Pedersen til flere sejre
Bontragers helt nye Aeolus RSL-hjul er langt hurtigere end noget andet Bontrager-hjul.
Test: Cadex 42 Disc hjulsæt
Et vanvittigt lækkert hjulsæt, som excellerer med lav vægt og masser af stivhed.
Test: Assos Mille GT bibshorts GTS
Overlegen kvalitet med appel til de fleste ryttertyper grundet en alsidig pasform. Assos skuffer ikke, når det kommer til bibshorts.

Seneste indlæg i debatten

Denne gang lykkedes det. Gino Mäder (Bahrain-Victorious) sikrede sig en flot etapesejr i Giro d'Italia, men det smertelige minde om en glippet sejr i årets Paris-Nice sidder stadig fast i den schweiziske rytter.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/mder_holdt_hjem_alt_jeg_kunne_taenke_paa_var_paris-nice/Cecilie Uttrup Luwig sluttede som nummer otte, mens Annemiek van Vleuten sikrede Movistar endnu en sejr, da kvinderne i dag kørte det spanske endagsløb Emakumeen Nafarroako Women's Elite Classics. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/uttrup_med_ny_top_ti-placering_-_van_vleuten_sejrede/I disse dage køres Giro d'Italia, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 6. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/giro_ditalia-analyse_fri_for_slovenske_monstre/> Kan vi holde op med at tale om Yates ? Han døde før beregnet, men som forventet døde han. > > Det bliver Remco… Bernal bliver en fin nummer 2 eller 3 hvis ryggen holder Det var et skud for at undgå at fedtspille 😂 Fedt cykelløb indtil nu. Men bekymrende at at udfordrerne falder fra så hurtigt. Jeg er rigtig ærgerlig over både Landas og Dombrowskis skæbne i går (selvom de nok havde spillet biroller i forhold til den samlede sejr). Jeg synes altså stadig det virker nærmest naturstridigt hvis Remco skulle vinde vinde. Bernal virker til at have fundet sig selv. Så nu fedtspiller jeg og siger Bernal.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Populært svensk restitutionsproducent rykker ind i Danmark
Flowlife tager nu sit første skridt ind i Europa med lanceringen i Danmark. Ved at give folk kvalitetsprodukter og samtidig give kunden den samme nærhed og oplevelse, som i det virkelige liv vil Flowlife skabe Danmarks bedste e-handelsted.
Produktnyt: Canyon lancerer ny gravelcykel
Canyon lancerer i dag en ny gravelcykel: Grizl. Feltet.dk kigger nærmere på cyklen og dens egenskaber.
Test: EKOI Premium 80 solbriller
Markant XL-design som bæres af mange proffer og som byder på en virkelig god linse til en fornuftig pris.
Bog-aktuelle Bastian Emil: "Cykelsporten svælger i sin historie"
Hans første bog udkommer i dag, og i den forbindelse inviterede Bastian Emil Goldschmidt Feltet.dk hjem i privaten til en snak om "Fremad", der behandler cykelsportens grundlæggende elementer gennem et levende sprog i kontakt med fortidens helte.
Se alle Giro-etaper uden reklamer
Discovery har rettighederne til årets Giro d'Italia, og det bliver rig mulighed for at følge hele årets Giro d'Italia. Streamingstjensten Discovery+ har en række fordele, hvis du vil følge årets første Grand Tour.
Giro-spillet starter i dag kl. 14 - Præmier for over 50.000 kroner
Kan du vinde års Giro d'Italia managerspil? Så kan du vinde en lækker racercykel til næsten 20.000 kroner og samtidig modtager du over 8000 kroner kontant.
Ny distributør vil bygge Guerciotti brandet op igen i Norden
Guerciotti var stort i Danmark i 80, 90'erne, hvor blandt andet Brian Holm og verdensmesteren Henrik Djernis kørte på det italienske cykelmærke. Nu vil en ny distributør bygge Guerciotti brandet op igen i Norden.
Test: Smoove Lube kædevoks
Nyt smøremiddel til kæden, der overrasker i test med god holdbarhedsevne og nemt at bruge.
Rapha gør det igen - præsenterer vildt designet Giro-tøj
EF Education-NIPPO kommer igen i et specialt outfit til Giro d'Italia. Rapha har designet Euphoria kollektionen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet