Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 09.04.2019 @ 16:30

ABUS har på rekordtid blandet sig i toppen af markedet for racerhjelme med flere markante high-end-hjelme, der har ramt markedet indenfor de seneste sæsoner.

 

Hjelmene får masser af eksponering på Movistar-teamet, hvor især de aerodynamiske GameChanger-model har høstet masser af opmærksomhed. Sidste sæson leverede ABUS således også den hjelm, som rullede over stregen som verdensmester i 2018 i Innsbruck på hovedet af spanske Alejandro Valverde.

 

 

Nu lancerer ABUS endnu en professionel hjelm, som helt i tråd med markedstrenden kombinerer de tre hovedingredienser i en god hjelm: Aerodynamik, ventilation og lav vægt.

 

Verdensmester-hjelm udviklet med profferne

AirBreaker hedder den nye topmodel fra ABUS og den er ifølge tyskerne designet til de absolut mest kræsne cykelryttere.

 

Når man sponsorerer cykelhold på øverste niveau med sine produkter, så er det ikke kun eksponeringen, man betaler for. Det er høj grad også muligheden for at udvikle produkter med de allermest krævende ryttere i verden, som hver dag presser materialets ydeevne maksimalt.

 

Derfor er AirBreaker også blevet til i tæt samarbejde med Movistar-teamet. Hos professionelle ryttere er kravene helt klare: Hjelmen skal være hurtig, den skal lede varmen væk fra hovedet og så skal den være så let som muligt.

 

Målet for ABUS var altså kort sagt en hjelm som kunne tilbyde rytterne de bedst mulige betingelser - uanset omgivelsernes karakter.

 

 

Redefinering af ventilation og aerodynamik

AirBreaker-hjelmen benytter et innovative design ved navn ’Multi Speed Design’.

 

Teknologien skal sikre, at varmen først og fremmest spredes og afledes via luftkanalerne i den øverste del af hjelmen. Ved høj fart stabiliseres aerodynamikken og sikrer luftgennemstrømning indvendigt i hjelmen. Syv ekstra dybe luftkanaler sikrer perfekt afkøling.

 

Dermed er der taget højde for både lange distancer, kørsel i højderne, i høj fart eller i varme. Herved vil ABUS gøre AirBreaker til det oplagte valg uanset terræn og udfordringer.

 

 

It’s all in the details!

En hjelm er dog meget mere end den hårde skal. Derfor har ABUS også fokuseret på de små detaljer. Derfor er også stropperne aerodynamiske. Ved hjælp af en specialudviklet vævning, kaldet Flowstrap, minimeres vindmodstanden. Stropperne er lavet til at være behagelige mod huden og holde hjelmen godt på plads uden løbende behov for justering.

 

AirBreaker har også det integrerede AirPort system, hvilket betyder, at brillerne hurtigt kan sættes fast bag på hjelmen og ikke kun foran.

 

Derved kan de blive en integreret del af hjelmens aerodynamik. Samtidig er hjelmen let at indstille via Zoom Ace nakkespændet, som også giver plads til en hestehale.

 

Minimal vægt

Med en vægt på kun 200 gram for en størrelse small (vores testeksemplar i medium vejer ind på 223 gram) vil ABUS med AirBreaker blande sig i toppen af markedet.

 

Den lave vægt er gjort mulig ved hjælp af ActiCage, som er en innovativ gitter-struktur med store luftkanaler - udviklet af ABUS. Denne detalje er selvfølgelig konstrueret uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

 

En racehjelm til alle typer omgivelser

Kort sagt har ABUS søgt at skabe én hjelm, som kan dække alle behov hos en landevejsrytter med fokus på disse parametre:

 

 - Pasform - til lange distancer

 - Ultralet - til kørsel på de ekstreme stigninger

 - Gennemtænkt aerodynamik - til kørsel i høj fart

 - Ventilation - til de varme dage

 

AirBreaker lander hos de lokale ABUS forhandlerne fra april 2019

Den fås i tre størrelser:


Small (51-55 cm)
Medium (52-58 cm)
Large (58-62 cm)

 

AirBreaker findes i 10 farvevarianter.

 

Glæd dig til en grundig test

Vi tester lige nu AirBreaker her på Feltet.dk og du kan glæde dig til at læse en grundig test med alle vores indtryk i næste uge!

 

 

Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.
Optakt: Tema om elcykler
Cykelbranchen udvikler sig hele tiden. Nye trends popper op og nye produkter udvikles hele tiden. En af disse sæsoners mest vedblivende trends er elcyklen.
Grejsdalsløbet åbner for paracykling i Parasportens år
Grejsdalsløbet fejrer parasportens år i Vejle ved at byde velkommen til paracyklister i Danmarks hårdeste motionscykelløb. Paracyklisterne får deres egen startgruppe til Grejsdalsløbet søndag den 12. maj 2019 klokken 11.15.
Test: Baselayer og uldsokker fra Pearl Izumi
Et par fine forårs-essentials fra Pearl Izumi, hvor især de kraftige uldsokker viser, at de nærmest er et must-have på disse breddegrader.
Produktnyt: PRO Combipack
PRO giver dig en smart mulighed for at udskifte sin egen hjemmelavet toolbottle ud, og samtidig få minipumpe, multitool og dækjern med til en skarp pris.
Test: PRO Team Floorpump Tubeless
En ny fodpumpe fra PRO, der gør det godt på de fleste testede parametre. Med et stort display og nem pumpning. 

Instagram #motionsfeltet

Produktnyt: ABUS AirBreaker
ABUS har på rekordtid blandet sig i toppen af markedet for racerhjelme med flere markante high-end-hjelme, der har ramt markedet indenfor de seneste sæsoner.
GOOD VIBES ONLY – Glædeligt gensyn med Gran Fondo Jennum
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
”En Forårsdag i Hell-singør” køres for 10. gang i weekenden
Søndag den 14. april drager mellem 350 og 400 cykelryttere ud for at opleve den nordsjællandske natur på to hjul. Men det bliver en hård tur på en rute, der byder både på en ægte brostenspavé, grus, skovstier og skrappe stigninger.
Job: Shimano søger kørende sælger til Distrikt Sjælland/Fyn
Har du lyst til at arbejde med cykelbranchens stærkeste brands?
Danmarks bjergmotionsløb afvikles i slutningen af maj
Born Fondo er et kuperet og meget trafiksikkert motionscykelløb, der køres i og omkring Gudhjem søndag den 27. maj 2018.
Motionsløbet Rundt om Trehøje afvikles for 19. gang
Lørdag den 27. april afvikles motionsløbet Rundt i Trehøje i Vildbjerg og omegn. Skal du med?
Danmarks første cykelhandler app: Heino Cykler sætter standarden
Med en ny app til både Android og iOS flytter Heino Cykler tilgængeligheden helt ud i kundernes fingre.
Produktnyt: SRAM FORCE kommer nu i en eTap AXS-udgave
SRAM lancerer en ny elektronisk Force eTap AXS geargruppe. Feltet.dk har været på besøg hos Cycle Service Nordic og set nærmere på geargruppen. Force eTap AXS geargruppen udfordrer konkurrenterne både på pris og teknologi.
Shimano udvider samarbejdet med Elite
Shimano Europe Bike Holding udvider samarbejdet med Elite på det danske marked fra april 2019.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen uge 8
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.  
Cykelfest på havnen: Flandern Rundt fejres i Aarhus
Den 7. april kan aarhusianske cykel- og ølentusiaster komme med til cykelfest, når VisitFlanders viser Flandern Rundt på storskærm - og serverer kolde belgisk-inspirerede øl på Hantwerk ved Aarhus Lystbådehavn. De første 180 øl er på turistrådets regning. Samtidig er der mulighed for at vinde en rejse til Flandern. 
Ny trend: Det blå forhjul er alle vegne
Interessen for det prisvindende hollandske cykelkoncept, Swapfiets, er større end nogensinde. Virksomheden vokser stødt og har nu nået 100.000 cykelglade kunder fordelt på fire lande og er dermed verdens største abonnementsservice med cykler. Swapfiets i Danmark bidrager med over 2800 cykelglade kunder - blot 4 måneder efter åbningen af de tre butikker i København, Århus og Odense.
Nyt koncept skal give Stjerneløbet en ekstra dimension
Stjerneløbet i Roskilde er en af Danmarks ældste landevejsklassikere, der med forskellige koncepter har begejstret cykelfolket. 2019-udgaven bliver kørt 15. september 2019 uden eliteløb men med et nyt koncept, der skal få endnu flere motionister med.
Få 26% rabat på alt Feltet.dks webshop i dag
Feltet.dk har fødselsdag - Få 26% rabat på alt! 
Specialized sender stor Peter Sagan kollektion på gaden
Specialized har i samarbejde med Peter Sagan lavet en helt ny kollektion til 2019. Varerne er allerede på vej på hylderne i denne weekend hos Specializeds forhandlere.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.
Optakt: Tema om elcykler
Cykelbranchen udvikler sig hele tiden. Nye trends popper op og nye produkter udvikles hele tiden. En af disse sæsoners mest vedblivende trends er elcyklen.
Grejsdalsløbet åbner for paracykling i Parasportens år
Grejsdalsløbet fejrer parasportens år i Vejle ved at byde velkommen til paracyklister i Danmarks hårdeste motionscykelløb. Paracyklisterne får deres egen startgruppe til Grejsdalsløbet søndag den 12. maj 2019 klokken 11.15.
Test: Baselayer og uldsokker fra Pearl Izumi
Et par fine forårs-essentials fra Pearl Izumi, hvor især de kraftige uldsokker viser, at de nærmest er et must-have på disse breddegrader.
Produktnyt: PRO Combipack
PRO giver dig en smart mulighed for at udskifte sin egen hjemmelavet toolbottle ud, og samtidig få minipumpe, multitool og dækjern med til en skarp pris.
Test: PRO Team Floorpump Tubeless
En ny fodpumpe fra PRO, der gør det godt på de fleste testede parametre. Med et stort display og nem pumpning. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat