04.03.2016 @ 11:21

Post Danmark Rundt 2016 køres fra 27. til 31. juli. Ruten offentliggøres på et pressemøde 8. marts, men allerede nu ved vi, at årets første etape starter i Bjarne Riis’ hjemby Herning og har mål på vestkysten i Esbjerg.

Selvom ingen endnu kender rutens omfang, så kan Post Danmark Rundt 2016 blive et meget attraktivt løb for store cykelryttere. Løbet bliver som altid afviklet lige efter Tour de France, men afslutningen på løbet ligger en lille uge før OL i Rio de Janeiro. Derfor vil en række store profiler muligvis bruge de danske landeveje i deres forberedelse frem mod OL.

 

Post Danmark Rundt er et professionelt dansk cykelløb i seks etaper. I fem dage kæmper rytterne i seks klassementer, som er: førertrøjen, pointtrøjen, bakketrøjen, ungdomstrøjen, fighterkonkurrencen og holdkonkurrencen.

Også for motionister
Post Danmark Rundt er ikke kun for de professionelle ryttere og cykelfansene. Motionister har faktisk også mulighed for at køre løbet. I forbindelse med Post Danmark Rundt afvikler Danmarks Cykle Union nemlig to løb. Det er Kongeetapen, hvor motionisterne får mulighed for at slutte op ad den berygtede stigning Kiddesvej samt prøver nogle af de andre stigninger i området. Det andet løb, som Danmarks Cykle Union arrangerer i forbindelse med Post Danmark Rundt er, hvor du som motionist kan cykle med hele vejen rundt.

 

Publikumsmæssigt er Post Danmark Rundt den største sportsbegivenhed i Danmark med omkring en halv million tilskuere, der hepper langs landevejene og i de danske byer. For alle cykelfans er der fem spændende dage i vente, når Post Danmark Rundt starter i slutningen af juli.

Sport og spil
Bookmakerne har også fået øjnene op for danskernes interesse i cykelløbet, og det har ført til et bedre og bredere spiludvalg på Post Danmark Rundt.

 

Du kan finde anmeldelser af alle bookmakere på sportbonuskode.dk, hvor du samtidig kan finde ud af, hvem der har de bedste bonuskoder og bonustilbud. Ved at læse bookmaker anmeldelserne her kan du finde en bookmaker, der opfylder dine krav.

 

Så kan du være klare til at give dit bud og muligvis satse penge på, hvem der vinder Post Danmark Rundt 2016, når ruten offentliggøres 8. marts.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x