Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

05.05.2015 @ 09:30

Den nye Polar V650 samler alle de væsentlige funktioner, som ambitiøse cyklister benytter til at forbedre deres præstationer.

Polar, en af de toneangivende producent af pulsmålere og trænings computere, ruller ud med et nyt high-end cykel produkt. Polar V650 er en cykelcomputer designet til hengivne cyklister, som ønsker at analysere alle aspekter af deres ture og for at få en fordel i forhold til konkurrenterne.

 


Den integrerede GPS lader dem følge deres tur på den store 2,8" farve touch screen og se deres hastighed, distance og rute. Den har en enkel, find tilbage funktion, samt de mest nøjagtige højdedata med den indbyggede barometriske tryksensor. Drevet af Polars avancerede sports-teknologi, har Polar V650 et innovativt, funktionelt og moderne produktdesign. Strømlinet og let (kun 120 g).


V650 er let at fastgøre til cyklen med den nye cykel mount. Fra den store farveskærm, kan du hurtigt få et overblik og skifte mellem visninger selv ved høj hastighed med et fingerstrejf på skærmen.

 

 


Du kan også arrangere oplysningerne på displayet, præcis som du kan lide, og du kan vælge, hvilke oplysninger, der skal vises, når du cykler. Desuden har V650 et LED lys som tændes automatisk i svagt lys, hvilket øger synligheden så du bedre kan se og ses, når du kører i mørke.


Udover de mange GPS-funktioner er Polar V650 fyldt med Polar Smart Coaching funktioner, der opfylder behovene hos professionelle sportsfolk og krævende amatører. Når V650 benyttes med Polar H6 og H7 Bluetooth Smart pulsmåler, kan du se sundheds - og fitness fordele ved træning på forskellige intensiteter og finde ud af, hvordan det påvirker din krop.

 

Du kan også se, hvor lang tid det tager for dig at restituere og være klar til at træne igen. Polar V650 er fuld kompatibel med Bluetooth Smart cykling hastighed, kadence og power sensorer.


Polar V650 kan benyttes sammen med den gratis Polar Flow webservice, hvor du kan planlægge og analysere alle detaljerne i din træning. Polar Flow mobile app er også kompatibel med Polar V650, hvilket giver dig mulighed for trådløst at synkronisere og se alle dine cykel data på farten.

 

"Vi er glade for at tilbyde cykelentusiaster vores mest avancerede cykel computer til dato. Polar V650 udvider vores top produkt line-up og er meget mere end blot en stor enhed; Det er en opdaterbar platform, som er en del af et helt nyt tilsluttet uddannelsessystem. Kombinationen med V650 og Polar Flow webservice samt smart telefon-forbindelse, vil levere en stor oplevelse. Du kan altid lære mere om de ture, du har fuldført, få feedback om træningsbelastning, restitution, dele turens data og oplysninger om ruter," forklarer produktansvarlig hos Polar Marco Suvilaakso.


Funktioner:

Polar V650 har mange funktioner, hvor højde (barometer), opstigning / nedstigning, hældningsmåler, temperatur, real-time VAM og højde kompenseret kcal, puls, cykel hastighed og kadence, fremtidssikret software, der er let at opdatere eller opgradere derhjemme via internettet, for at sikre det altid indeholder de nyeste forbedringer, 10-timers batterilevetid i træningstilstand, opladning og dataoverførsel med standard micro USB-kabel, displayvisning tilpasning og etablering af cykelprofiler, gratis brug af Polar Flow webservice, og trådløs dataoverførsel med Bluetooth Smart fra cykel sensorer og Polar Flow mobile app kan nævnes.


Polar V650 vil være tilgængelig i hele verden i maj 2015. Den vejledende udsalgspris bliver 1.799 kroner og 2.199 kroner, når sættet indeholder en pulsmåler.


Du kan se mere om Polars produkter og tjenester på: www.polar.com/da. Feltet.dk vil teste den nye Polar V650, når den kommer på det danske marked. 

Produktnyt: Campagnolo med 13-speed geargruppe
Campagnolo melder sig nu på banen med en geargruppe specifik til gravelcykling. En 13-speed geargruppe med en klinge foran, så du sparer en forskifter m.m.
Vinder Fuglsang Giroen? Sæt dit managerhold
Lørdag den 3. oktober starter årets Giro d'Italia, og det bliver med en dansker blandt favoritter. Jakob Fuglsang er nemlig til start.
Er gravelcykling noget for dig?
Hvad er "Gravel Cykling" - og hvorfor er det blevet så populært de seneste år?
Konkurrence: Vind Cervélo racercykel og rejsegavekort til Sunweb
Det har været en vanvittig Tour de France i år for Team Sunweb og specielt for deres danske rytter Søren Kragh Andersen.
Test: Trek Èmonda SL 6 P
Gammel kending i nye klæder. Treks nye Émonda landevejs-serie har fået et nyt flot aerodynamisk design, og er blevet kraftigt opgraderet på flere punkter.
Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Emil Toudal fra PO Auto var tæt på at lave det helt store kup i finalen i Feltet.dk og DCUs VM-iagtagelsesløb i går, men danskersejren måtte dog afhændes til Fusions Simon Nielsen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/toudal_fedt_lige_at_snuse_til_sejren/ Det handler udelukkende om afstanden på “rillerne” i gevindet. Det er bare at spørge producenten hvilken type gevind det er. Et andet hjul vil ikke gøre nogen forskel i denne forbindelseDen 19-årige amerikaner blev i går suspenderet på ubestemt tid fra sit hold, Trek-Segafredo, efter udtalelser på Twitter ikke var forenelig med holdets skik og normer for diversitet og ligeværdighed blandt atleter. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/quinn_simmons_undskylder_for_kontroversielle_twitter-udtalelser/Mens Tourens første gule trøje nu om dage oftest gives til en sprinter, er det oftest en tidskørsel, der skyder de to øvrige grand tours i gang. Det er det også i denne meget specielle Giro, når der lægges ud med 15,1 km tempotons for de sande specialister, men på mange måder er det alligevel en særlig åbning på den 103. udgave af verdens næststørste løb. Distancen er nemlig længere end vanligt for en indledende enkeltstart, hvilket lægger op til større forskelle, men det vil til gengæld gå lynhurtigt på en helt særegen rute, der i alt væsentligt er faldende. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_giro_ditalia_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet