Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

05.05.2015 @ 09:30

Den nye Polar V650 samler alle de væsentlige funktioner, som ambitiøse cyklister benytter til at forbedre deres præstationer.

Polar, en af de toneangivende producent af pulsmålere og trænings computere, ruller ud med et nyt high-end cykel produkt. Polar V650 er en cykelcomputer designet til hengivne cyklister, som ønsker at analysere alle aspekter af deres ture og for at få en fordel i forhold til konkurrenterne.

 


Den integrerede GPS lader dem følge deres tur på den store 2,8" farve touch screen og se deres hastighed, distance og rute. Den har en enkel, find tilbage funktion, samt de mest nøjagtige højdedata med den indbyggede barometriske tryksensor. Drevet af Polars avancerede sports-teknologi, har Polar V650 et innovativt, funktionelt og moderne produktdesign. Strømlinet og let (kun 120 g).


V650 er let at fastgøre til cyklen med den nye cykel mount. Fra den store farveskærm, kan du hurtigt få et overblik og skifte mellem visninger selv ved høj hastighed med et fingerstrejf på skærmen.

 

 


Du kan også arrangere oplysningerne på displayet, præcis som du kan lide, og du kan vælge, hvilke oplysninger, der skal vises, når du cykler. Desuden har V650 et LED lys som tændes automatisk i svagt lys, hvilket øger synligheden så du bedre kan se og ses, når du kører i mørke.


Udover de mange GPS-funktioner er Polar V650 fyldt med Polar Smart Coaching funktioner, der opfylder behovene hos professionelle sportsfolk og krævende amatører. Når V650 benyttes med Polar H6 og H7 Bluetooth Smart pulsmåler, kan du se sundheds - og fitness fordele ved træning på forskellige intensiteter og finde ud af, hvordan det påvirker din krop.

 

Du kan også se, hvor lang tid det tager for dig at restituere og være klar til at træne igen. Polar V650 er fuld kompatibel med Bluetooth Smart cykling hastighed, kadence og power sensorer.


Polar V650 kan benyttes sammen med den gratis Polar Flow webservice, hvor du kan planlægge og analysere alle detaljerne i din træning. Polar Flow mobile app er også kompatibel med Polar V650, hvilket giver dig mulighed for trådløst at synkronisere og se alle dine cykel data på farten.

 

"Vi er glade for at tilbyde cykelentusiaster vores mest avancerede cykel computer til dato. Polar V650 udvider vores top produkt line-up og er meget mere end blot en stor enhed; Det er en opdaterbar platform, som er en del af et helt nyt tilsluttet uddannelsessystem. Kombinationen med V650 og Polar Flow webservice samt smart telefon-forbindelse, vil levere en stor oplevelse. Du kan altid lære mere om de ture, du har fuldført, få feedback om træningsbelastning, restitution, dele turens data og oplysninger om ruter," forklarer produktansvarlig hos Polar Marco Suvilaakso.


Funktioner:

Polar V650 har mange funktioner, hvor højde (barometer), opstigning / nedstigning, hældningsmåler, temperatur, real-time VAM og højde kompenseret kcal, puls, cykel hastighed og kadence, fremtidssikret software, der er let at opdatere eller opgradere derhjemme via internettet, for at sikre det altid indeholder de nyeste forbedringer, 10-timers batterilevetid i træningstilstand, opladning og dataoverførsel med standard micro USB-kabel, displayvisning tilpasning og etablering af cykelprofiler, gratis brug af Polar Flow webservice, og trådløs dataoverførsel med Bluetooth Smart fra cykel sensorer og Polar Flow mobile app kan nævnes.


Polar V650 vil være tilgængelig i hele verden i maj 2015. Den vejledende udsalgspris bliver 1.799 kroner og 2.199 kroner, når sættet indeholder en pulsmåler.


Du kan se mere om Polars produkter og tjenester på: www.polar.com/da. Feltet.dk vil teste den nye Polar V650, når den kommer på det danske marked. 

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Det bliver svært at finde noget som ligner racere med deres højder. Jeg har selv været turen igennem med min datter, som her en del år ældre stadigvæk ikke hører til de største. Med en højde på 130 cm, så er du nede i en cykel med 22 eller 24 tommer hjul, og der er det svært at finde noget fornuftigt. Jeg fandt en Decathlon (i Frankrig) med 22 tommer hjul, og den vejede et halvt ton, men den lignede lidt og den kunne sagtens bruges til de 10-15 km ture min datter kørte på det tidspunkt. Med en højde på 145 cm er du i lidt af et dilemma. Det kan ikke lade sig gøre med 700c hjul, så du er nødt til at finde en cykel med 650c hjul (svarer til 26 tommer), og det kan stadigvæk være for meget afhængig af hendes bygning. Problemet her vil formentligt være at nå bremsegrebene selv med en meget kort frempind. En ting du nok vil finde ud af, det er at deres (små) fingre ikke kan nå skiftedelen af grebet, så du skal nok finde cykler med stelskiftere. kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet