Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

21.04.2015 @ 19:31

Stor cykelforretning åbner MTB test bane

Nu på lørdag den 25. april vil Dania Bikes i Rødekro åbner Danmarks fedeste MTB testbane i forbindelse med en kæmpe et års fødselsdagsfest.


"Vi tænder op i grillen og serverer pølser samt drikkevarer fra klokken 12," forklarer Kenneth Hansen.

 

Testbanen er nemlig designet af den tidligere 3-dobbelt Danmarks mester Kenneth Hansen og andre kendte sporbyggere. Banen er cirka 450 meter lang og indeholder de udfordringer, som man kan møde på diverse mountainbike spor rundt omkring i hele landet. Banen er beliggende lige ud for Dania Bikes i Rødekro.

 

"Formålet med banen er at kunne indstille affjedring og specifikt se, hvordan kunder sidder på mountainbiken efter en bike-fit indstilling. Det vil derfor være muligt at tage med kunderne ud i den virkelige verden og på den måde yde den bedst mulige service," tilføjer Kenneth Hansen.

 

Banen vil også fungere som test af nyt udstyr eller indstilling af det gamle. Nu på lørdag åbner banen klokken 12.00, vil der være konkurrencer med gavekort på 1500 kroner for den hurtigste tid for både mænd og kvinder. Der vil også være masser af lodtrækningspræmier.

 

Om banen

450 meter lang, 2X rockgarden, diverse broer, A & B linier, store berms, ramper, stejle op & nedkørsler, pumptrack, drops, sandkasse, træstammer, mindre gap, hop samt en sø.

 

Hele området, hvor banen ligger på, er drænet og lavet i stabilgrus samt træ. Det vil sige, at man kan køre helt uden at blive mudret til. Der vil også være minimal ventetid for kunder efter regn og dårligt vejr. Banen tørrer op på bare en dag, hvis det har regnet meget.

 

Selve bygningen af banen har været i gang siden september måned sidste år, der er brugt mange arbejdstimer.

"Resultatet taler for sig selv, vi har bygget den fedeste MTB testbane i forbindelse med en dansk cykelforretning," lyder det stolt fra Kenneth Hansen.

 

Tidsplan lørdag den 25. april

Kl. 09.00 Butikken med knivskarpe KØ-tilbud

 

Kl. 12.00 MTB banen åbner. Vi serverer grillpølser samt drikkevarer.

 

Kl. 13.00 Konkurrence med hurtigste tid på testbanen starter - 1500 kroner på højkant til både mænd og kvinder

 

Kl. 15.00 Konkurrence slutter

 

Kl 15.00 - 16.00 Vinderne hyldes og lodtrækningspræmier uddeles

 

Kl. 16.00 Butikken lukker


Se mere på www.daniabikes.com

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Det bliver svært at finde noget som ligner racere med deres højder. Jeg har selv været turen igennem med min datter, som her en del år ældre stadigvæk ikke hører til de største. Med en højde på 130 cm, så er du nede i en cykel med 22 eller 24 tommer hjul, og der er det svært at finde noget fornuftigt. Jeg fandt en Decathlon (i Frankrig) med 22 tommer hjul, og den vejede et halvt ton, men den lignede lidt og den kunne sagtens bruges til de 10-15 km ture min datter kørte på det tidspunkt. Med en højde på 145 cm er du i lidt af et dilemma. Det kan ikke lade sig gøre med 700c hjul, så du er nødt til at finde en cykel med 650c hjul (svarer til 26 tommer), og det kan stadigvæk være for meget afhængig af hendes bygning. Problemet her vil formentligt være at nå bremsegrebene selv med en meget kort frempind. En ting du nok vil finde ud af, det er at deres (små) fingre ikke kan nå skiftedelen af grebet, så du skal nok finde cykler med stelskiftere. kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet