Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

21.04.2015 @ 19:31

Stor cykelforretning åbner MTB test bane

Nu på lørdag den 25. april vil Dania Bikes i Rødekro åbner Danmarks fedeste MTB testbane i forbindelse med en kæmpe et års fødselsdagsfest.


"Vi tænder op i grillen og serverer pølser samt drikkevarer fra klokken 12," forklarer Kenneth Hansen.

 

Testbanen er nemlig designet af den tidligere 3-dobbelt Danmarks mester Kenneth Hansen og andre kendte sporbyggere. Banen er cirka 450 meter lang og indeholder de udfordringer, som man kan møde på diverse mountainbike spor rundt omkring i hele landet. Banen er beliggende lige ud for Dania Bikes i Rødekro.

 

"Formålet med banen er at kunne indstille affjedring og specifikt se, hvordan kunder sidder på mountainbiken efter en bike-fit indstilling. Det vil derfor være muligt at tage med kunderne ud i den virkelige verden og på den måde yde den bedst mulige service," tilføjer Kenneth Hansen.

 

Banen vil også fungere som test af nyt udstyr eller indstilling af det gamle. Nu på lørdag åbner banen klokken 12.00, vil der være konkurrencer med gavekort på 1500 kroner for den hurtigste tid for både mænd og kvinder. Der vil også være masser af lodtrækningspræmier.

 

Om banen

450 meter lang, 2X rockgarden, diverse broer, A & B linier, store berms, ramper, stejle op & nedkørsler, pumptrack, drops, sandkasse, træstammer, mindre gap, hop samt en sø.

 

Hele området, hvor banen ligger på, er drænet og lavet i stabilgrus samt træ. Det vil sige, at man kan køre helt uden at blive mudret til. Der vil også være minimal ventetid for kunder efter regn og dårligt vejr. Banen tørrer op på bare en dag, hvis det har regnet meget.

 

Selve bygningen af banen har været i gang siden september måned sidste år, der er brugt mange arbejdstimer.

"Resultatet taler for sig selv, vi har bygget den fedeste MTB testbane i forbindelse med en dansk cykelforretning," lyder det stolt fra Kenneth Hansen.

 

Tidsplan lørdag den 25. april

Kl. 09.00 Butikken med knivskarpe KØ-tilbud

 

Kl. 12.00 MTB banen åbner. Vi serverer grillpølser samt drikkevarer.

 

Kl. 13.00 Konkurrence med hurtigste tid på testbanen starter - 1500 kroner på højkant til både mænd og kvinder

 

Kl. 15.00 Konkurrence slutter

 

Kl 15.00 - 16.00 Vinderne hyldes og lodtrækningspræmier uddeles

 

Kl. 16.00 Butikken lukker


Se mere på www.daniabikes.com

Produktnyt: Campagnolo med 13-speed geargruppe
Campagnolo melder sig nu på banen med en geargruppe specifik til gravelcykling. En 13-speed geargruppe med en klinge foran, så du sparer en forskifter m.m.
Vinder Fuglsang Giroen? Sæt dit managerhold
Lørdag den 3. oktober starter årets Giro d'Italia, og det bliver med en dansker blandt favoritter. Jakob Fuglsang er nemlig til start.
Er gravelcykling noget for dig?
Hvad er "Gravel Cykling" - og hvorfor er det blevet så populært de seneste år?
Konkurrence: Vind Cervélo racercykel og rejsegavekort til Sunweb
Det har været en vanvittig Tour de France i år for Team Sunweb og specielt for deres danske rytter Søren Kragh Andersen.
Test: Trek Èmonda SL 6 P
Gammel kending i nye klæder. Treks nye Émonda landevejs-serie har fået et nyt flot aerodynamisk design, og er blevet kraftigt opgraderet på flere punkter.
Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Emil Toudal fra PO Auto var tæt på at lave det helt store kup i finalen i Feltet.dk og DCUs VM-iagtagelsesløb i går, men danskersejren måtte dog afhændes til Fusions Simon Nielsen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/toudal_fedt_lige_at_snuse_til_sejren/ Det handler udelukkende om afstanden på “rillerne” i gevindet. Det er bare at spørge producenten hvilken type gevind det er. Et andet hjul vil ikke gøre nogen forskel i denne forbindelseDen 19-årige amerikaner blev i går suspenderet på ubestemt tid fra sit hold, Trek-Segafredo, efter udtalelser på Twitter ikke var forenelig med holdets skik og normer for diversitet og ligeværdighed blandt atleter. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/quinn_simmons_undskylder_for_kontroversielle_twitter-udtalelser/Mens Tourens første gule trøje nu om dage oftest gives til en sprinter, er det oftest en tidskørsel, der skyder de to øvrige grand tours i gang. Det er det også i denne meget specielle Giro, når der lægges ud med 15,1 km tempotons for de sande specialister, men på mange måder er det alligevel en særlig åbning på den 103. udgave af verdens næststørste løb. Distancen er nemlig længere end vanligt for en indledende enkeltstart, hvilket lægger op til større forskelle, men det vil til gengæld gå lynhurtigt på en helt særegen rute, der i alt væsentligt er faldende. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_giro_ditalia_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet