15.05.2016 @ 12:04

Søndag køres et af Danmarks mest populære motionscykelløb - Grejsdalsløbet. 4500 cykelmotionisterne sendes ud på fem forskellige ruter i Vejle og omegn. 

Cykelmotionsløbet Grejsdalsløbet afvikles i dag, og Motionsfeltet.dk og Feltet.dk er med. Vi livestreamer fra de sidste kilometer af løbet. 

"Vi sender live fra cirka klokken 13.30, når de første ryttere kommer op ad bakken mod målstregen på Chr. Winthersvej," forklarer produktionsansvarlig Gorm Ravn-Jonsen til Motionsfeltet.dk. 

"Vi filmer kun, når rytterne kommer op ad bakken. Vi har to kameraer på, så vi kan lave lidt nærbilleder af de lidende ryttere," tilføjer Gorm Ravn-Jonsen.

Løbsarrangørerne glæder sig også til, at de kan vise livestreaming i målområdet. "Som arrangør glæder vi os til igen at have livestreaming på programmet. De deltagere, der ikke kører 220 kilometer-ruten får også mulighed for at se streamingen på storskærm i Expo-området," tilføjer Per Jensen, koordinator for Grejsdalsløbet.



Vores eget cykelhold, Team Motionsfeltet.dk, stiller også til start med omkring 30 ryttere. Læs mere om vores cykelhold - og måske fristes du til at blive en del af holdet? Vi har plads til alle.

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet