12.09.2016 @ 10:50

Michael Rasmussen har fundet et nyt job, hvor han skal være med til at udvike danske talenter på en ny sportslinje.

Den tidligere MTB-verdensmester og bjergkonge i Tour de France, Michael Rasmussen bliver nu tilknyttet mountainbikelinjerne på Hald Ege Høj-, Fri- & Efterskole. Dels skal han varetage undervisningen i Mountainbike på efterskoledelen men samtidig udvikle og være lærer på den nystartede sportshøjskoles ambitiøse mountainbikelinje, der er én af de tre sportslinjer, som Højskolen Hald Ege, der har opstart til januar, tilbyder.


”Vi er glade for og stolte over at kunne præsentere Michael som Mtb-lærer på både efter- og højskolen,” siger skoledirektør Erik Junker.

”Michaels profil flugter perfekt med det, vi vil med linjen, som skal være et ambitiøst og seriøst tilbud til Mtb-ryttere, hvis engagement i sporten og udbytte af cykelundervisningen, vi har endog meget store forventninger til - også med henblik på talentudvikling og med stor fokus på den enkeltes udvikling. Michael kommer til at bidrage med sine enorme viden og erfaring inden for sporten og kommer med en energi og en lyst til at motivere og flytte eleverne - både i den konkrete træning men også i coaching af eleverne," tilføjer skoledirektøren.


Rasmussen vil videregive erfaringer
Michael Rasmussen er taknemmelig for muligheden og glæder sig til jobbet. "Jeg vil videregive nogle af de mange gode erfaringer fra MTB-sporten, som jeg har, til nogle unge, håbefulde og entusiastiske mennesker. Jeg ser et stort potentiale i Højskolen Hald Eges setup," lyder det fra hovedpersonen selv.

I forvejen udvikles højskolen i samarbejde med det lokale og succesfulde MTB-hold Racing Viborg, hvor også Michael kører, og hvis teamchef og rytter Chris Mads Rasmussen også skal undervise på højskolen.

”Vi synes, at vi med lige præcist det setup klart har signaleret, hvad vil med linjen - cykelundervisning på højt niveau i Dollerup Bakker," siger Erik Junker. Højskolen Hald Ege tilbyder derudover fodbold i samarbejde med Viborg FF med de tidligere topspillere og nu trænere Steffen Højer og Ralf Pedersen samt nuværende superligaprofil Jonas Kamper som højskolelærere. Samt en håndboldlinje i tæt samarbejde med Viborg HK og med spillerne Ann Grete Nørgaard og Rikke Skov som lærere.
 

Og når denne ambitiøse sportsdel sættes ind i en højskoleramme med stor fokus på fælleskab med et lige så ambitiøst dannelsesperspektiv, er der skabt grobund for både at udvikle hver enkel højskoleelevs potentiale inden for sporten; men også - og nok så vigtigt - at skabe udvikling og bevægelse i hver elevs liv - at flytte dem og give den nye perspektiver i livet.
 

Aftalen med Michael Rasmussen er foreløbig en 2-årig aftale. Er du interesseret i at blive elev på højskolen, så kan du kontakte Erik Junker. Du kan læse mere om skolen på: www.hoejskolen.dk eller på Facebook.

Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tadej Pogacar ser frem til endnu et hårdt løb mellem ham og cross-duellanterne Wout van Aert og Mathieu van der Poel, når de søndag kører Flanderen Rundt.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_er_klar_til_vildt_loeb_igen/Onsdag skulle Julius Johansen have kørt Dwars door Vlaanderen, men på grund af sygdom tidligere i marts til andre ryttere er han blevet skiftet ud. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/julius_johansen_haaber_paa_roubaix_jeg_staar_et_godt_sted/Den flamske cykelsæson når sit klimaks i denne uge, når det på søndag går løs med Flandern Rundt, der som årets andet monument er et af årets allervigtigste løb. Det er dog kun højdepunktet i en uge, der også tæller onsdagens opvarmningsløb Dwars door Vlaanderen, lørdagens GP Miguel Indurain, der er en helt anden affære med et helt andet felt og er den sidste formtest inden næste uges Baskerlandet Rundt, samt Volta Limburg Classic, der er opvarmningsløbet til Amstel Gold Race. Du kan følge alle fire løb på Feltet.dk, hvor du også undervejs kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foelg_mads_ps_jagt_paa_sejr_i_den_sidste_flandern-test/Efter en hektisk weekend med to af klassikersæsonens største løb fortsætter Den Flamske Cykeluge med et af de mindste af de fem WorldTour-løb, der udgør højdepunktet i den belgiske cykelsæson. Efter en vunden magtkamp over arrangørerne af 3 Dage ved Panne afvikles Dwars door Vlaanderen for femte gang som et midtugeløb mellem Gent-Wevelgem og Flandern Rundt, og det er igen lykkedes med den nye placering og en nemmere rute at anspore flere af de største klassikerstjerner til at stille til start i et sidste forsøg på at finpudse formen inden søndagens store finale i Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_dwars_door_vlaanderen_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x