01.07.2016 @ 09:00

Hver måned kigger vi her på Motionsfeltet.dk nærmere på en cykelbutik i Danmark. I juli måned er vi taget til Trek Bicycle Store Højbjerg, hvor Rune Søndergaard efter lang tids søgen fandt sin plads.

Aarhus er smilets by - der er masser af muligheder, og Rune Søndergaard brugte lang tid på at afsøge dem alle.

 

Restauranter, rockkoncerter, festuger og til sidst cykler - Trek-cykler.

 

Han startede i restaurationsbranchen, hvor han arbejdede i både Schweiz, Frankrig og Australien. Desuden serverede han til de store kongelige bryllupper og Dronningens fødselsdag, men så stoppede han der og skulle finde ud, hvad han så skulle bruge tiden på.

 

"Efter en tid uden job, masser af tanker og en del cykelture kom det til mig, lige så stille," fortæller Rune Søndergaard, der i dag ejer Trek Bicycle Store i Højbjerg, til Motionsfeltet.dk.

 

Rune Søndergaard, ejer af Trek Bicycle Store Højbjerg.

 

Samlingspunkt for cykelture

Interessen for at arbejde med cykling voksede, og derfor tog han sagen i egen hånd.

 

"Jeg blev nødt til at arbejde med noget, som gav mening, og som andre ville få glæde af. Derfor tog jeg kontakt til Trek Denmark, som importerer Trek-cykler til Danmark. Og efter et par timers god snak samt en kande kaffe kom idéen til Trek Bicycle Store Højbjerg til live," forklarer Runde Søndergaard.

 

Butikken åbnede den 28. marts i år, og Rune Søndergaard håber at kunne gøre butikken til et samlingssted for cyklister i Aarhus og omegn.

 

"Tingene går stille og roligt fremad. Sommeren er over os, endelig, hvilket jo er dejligt for os cykelfolk. Vi har i løbet af sommeren forsøgt at lave en tilbagevendende begivenhed, som går ud på, at vi hver onsdag tager på en samlet cykeltur med udspring og mål i butikken," fortæller butiksejeren.

 

 

Trek Bicycle Store Højbjerg føles moderne og åben, når man træder ind i butikken. Det er naturligvis Trek-varerne, det meste handler om i denne butik, men der er også nogle artistiske cykler fra Electra Bicycle Company, som Trek købte sidste år.

 

Der er cykler, tøj, udstyr, gear og grej i alle størrelser og modeller og selvfølgelig også et værksted, hvor man kan få fikset det meste. Faktisk kan du næsten tjekke det hele ud i Google Maps, hvor man kan se hele butikken indefra.

 

"På sigt håber jeg på, at caféen vil blive brugt noget mere som samlingspunkt for cykelture syd for Aarhus. Og at stedet udvikler sig til mere end bare en cykelbutik," siger Rune Søndergaard.

 

Der er cykeltur hver onsdag klokken ni fra Oddervej 147 i Højbjerg. Derudover cykles der fra tid til anden fra butikken, hvilket man kan holde øje med på Trek Bicycle Store Højbjergs Facebook-side.

 

BESØG TREK BICYCLE STORE HØJBJERGS HJEMMESIDE

 

___________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

___________________________________________________________________________

 

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/For Robin Juel Skivild kommer næste uges Baby-Giro til at handle om at jagte personlig succes, så drømmen om VM på både banen og landevejen kan realiseres.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ung_dansker_jagter_vm_paa_baade_landevejen_og_banen_til_baby-giroen/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x