01.07.2016 @ 09:00

Hver måned kigger vi her på Motionsfeltet.dk nærmere på en cykelbutik i Danmark. I juli måned er vi taget til Trek Bicycle Store Højbjerg, hvor Rune Søndergaard efter lang tids søgen fandt sin plads.

Aarhus er smilets by - der er masser af muligheder, og Rune Søndergaard brugte lang tid på at afsøge dem alle.

 

Restauranter, rockkoncerter, festuger og til sidst cykler - Trek-cykler.

 

Han startede i restaurationsbranchen, hvor han arbejdede i både Schweiz, Frankrig og Australien. Desuden serverede han til de store kongelige bryllupper og Dronningens fødselsdag, men så stoppede han der og skulle finde ud, hvad han så skulle bruge tiden på.

 

"Efter en tid uden job, masser af tanker og en del cykelture kom det til mig, lige så stille," fortæller Rune Søndergaard, der i dag ejer Trek Bicycle Store i Højbjerg, til Motionsfeltet.dk.

 

Rune Søndergaard, ejer af Trek Bicycle Store Højbjerg.

 

Samlingspunkt for cykelture

Interessen for at arbejde med cykling voksede, og derfor tog han sagen i egen hånd.

 

"Jeg blev nødt til at arbejde med noget, som gav mening, og som andre ville få glæde af. Derfor tog jeg kontakt til Trek Denmark, som importerer Trek-cykler til Danmark. Og efter et par timers god snak samt en kande kaffe kom idéen til Trek Bicycle Store Højbjerg til live," forklarer Runde Søndergaard.

 

Butikken åbnede den 28. marts i år, og Rune Søndergaard håber at kunne gøre butikken til et samlingssted for cyklister i Aarhus og omegn.

 

"Tingene går stille og roligt fremad. Sommeren er over os, endelig, hvilket jo er dejligt for os cykelfolk. Vi har i løbet af sommeren forsøgt at lave en tilbagevendende begivenhed, som går ud på, at vi hver onsdag tager på en samlet cykeltur med udspring og mål i butikken," fortæller butiksejeren.

 

 

Trek Bicycle Store Højbjerg føles moderne og åben, når man træder ind i butikken. Det er naturligvis Trek-varerne, det meste handler om i denne butik, men der er også nogle artistiske cykler fra Electra Bicycle Company, som Trek købte sidste år.

 

Der er cykler, tøj, udstyr, gear og grej i alle størrelser og modeller og selvfølgelig også et værksted, hvor man kan få fikset det meste. Faktisk kan du næsten tjekke det hele ud i Google Maps, hvor man kan se hele butikken indefra.

 

"På sigt håber jeg på, at caféen vil blive brugt noget mere som samlingspunkt for cykelture syd for Aarhus. Og at stedet udvikler sig til mere end bare en cykelbutik," siger Rune Søndergaard.

 

Der er cykeltur hver onsdag klokken ni fra Oddervej 147 i Højbjerg. Derudover cykles der fra tid til anden fra butikken, hvilket man kan holde øje med på Trek Bicycle Store Højbjergs Facebook-side.

 

BESØG TREK BICYCLE STORE HØJBJERGS HJEMMESIDE

 

___________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

___________________________________________________________________________

 

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x