11.08.2016 @ 10:40

Hver måned kigger vi her på Motionsfeltet.dk nærmere på en cykelbutik i Danmark. I august måned er vi taget til Trek Bicycle Store Copenhagen. 

Trek Bicycle Store Copenhagen har ifølge dem selv: "verdens bedste cykler." Trek har lavet cykler siden 1976, hvor det amerikanske firma har designet og bygget nogle af de mest avancerede og innovative cykler. Disse cykler kan du se udstillet hos Trek Bicycle Store Copenhagen. 

"Med et exceptionelt udvalg af cykler og et venligt og veluddannet personale, er vi her for at hjælpe dig med alle dine cykel behov. Hos Trek Bicycle Store Copenhagen præsenterer vi stolt det bedste inden for landevejs-, mountainbike-, og børnecykler samt stilfuldt cykeltøj og funktionelt cykeludstyr. Så uanset, hvornår du vil afsted på den næste tur - og uanset om du bruger cyklen til transport eller motion - så kan vi hjælpe dig med at nå frem," forklarer Store manager Bjarne Gisli.
Stort udvalg - med tilfredshedgaranti!

Butikken holder til på Strandvejen i Hellerup, og her kan du finde det perfekte cykeludstyr til netop din kørestil.

"Vi har et hjælpsomt personale. Vi er selv cykelentusiaster, og vi er her for at besvare alle dine spørgsmål og for at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr," tilføjer Gisli.
 

Butikken åbnede den 6. juli 2016 og har tilfredshedsgaranti. "Vi står bag ethvert produkt, som vi sælger. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, så lover vi at gøre dig tilfreds igen," smiler Gisli.

 

Butikken tilbyder cykler, udstyr og tilbehør på alle niveauer - fra nybegynder til top professionel. Her forhandles både race, MTB, triatlon, samt sport og citybikes. Butikken har også masser af tilbehør i form af hjelme, sko, beklædning og livsstilsprodukter.
 

Skal cyklen repareres tilbyder Trek Bicycle Store, at man som kunde har direkte personlig kontakt til mekanikeren, så man ved præcis hvilke reparationer, der er udført.


"Hos Trek Bicycle Store står døren altid åben til en snak over en kop kaffe og cykelsport på storskærmen. Kom forbi og besøg os på Strandvejen nummer 60," lyder det fra Bjarne.
 

Du kan følge Trek Bicycle Store på trekbicyclestore.com/copenhagen samt finde butikken på Facebook
___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/For Robin Juel Skivild kommer næste uges Baby-Giro til at handle om at jagte personlig succes, så drømmen om VM på både banen og landevejen kan realiseres.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ung_dansker_jagter_vm_paa_baade_landevejen_og_banen_til_baby-giroen/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x