11.08.2016 @ 10:40

Hver måned kigger vi her på Motionsfeltet.dk nærmere på en cykelbutik i Danmark. I august måned er vi taget til Trek Bicycle Store Copenhagen. 

Trek Bicycle Store Copenhagen har ifølge dem selv: "verdens bedste cykler." Trek har lavet cykler siden 1976, hvor det amerikanske firma har designet og bygget nogle af de mest avancerede og innovative cykler. Disse cykler kan du se udstillet hos Trek Bicycle Store Copenhagen. 

"Med et exceptionelt udvalg af cykler og et venligt og veluddannet personale, er vi her for at hjælpe dig med alle dine cykel behov. Hos Trek Bicycle Store Copenhagen præsenterer vi stolt det bedste inden for landevejs-, mountainbike-, og børnecykler samt stilfuldt cykeltøj og funktionelt cykeludstyr. Så uanset, hvornår du vil afsted på den næste tur - og uanset om du bruger cyklen til transport eller motion - så kan vi hjælpe dig med at nå frem," forklarer Store manager Bjarne Gisli.
Stort udvalg - med tilfredshedgaranti!

Butikken holder til på Strandvejen i Hellerup, og her kan du finde det perfekte cykeludstyr til netop din kørestil.

"Vi har et hjælpsomt personale. Vi er selv cykelentusiaster, og vi er her for at besvare alle dine spørgsmål og for at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr," tilføjer Gisli.
 

Butikken åbnede den 6. juli 2016 og har tilfredshedsgaranti. "Vi står bag ethvert produkt, som vi sælger. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, så lover vi at gøre dig tilfreds igen," smiler Gisli.

 

Butikken tilbyder cykler, udstyr og tilbehør på alle niveauer - fra nybegynder til top professionel. Her forhandles både race, MTB, triatlon, samt sport og citybikes. Butikken har også masser af tilbehør i form af hjelme, sko, beklædning og livsstilsprodukter.
 

Skal cyklen repareres tilbyder Trek Bicycle Store, at man som kunde har direkte personlig kontakt til mekanikeren, så man ved præcis hvilke reparationer, der er udført.


"Hos Trek Bicycle Store står døren altid åben til en snak over en kop kaffe og cykelsport på storskærmen. Kom forbi og besøg os på Strandvejen nummer 60," lyder det fra Bjarne.
 

Du kan følge Trek Bicycle Store på trekbicyclestore.com/copenhagen samt finde butikken på Facebook
___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x