01.01.2017 @ 00:00

Månedens butik er Magic Sport, der er en cykelbutik som få andre. Butikken er beliggende i Ringe på Midtfyn, med cirka 700 kvadratmeter butik og åbent værksted med masser af lir og gear. 

Magic Sport kan i denne måned fejre sin anden fødselsdag som butik og er måske stadig på mange måder den ”nye” dreng i klassen.

 

Vi har spurgt Jacob Bech, som er butikschef og medejer af Magic Sport om, hvilke drømme og visioner der ligger bag for at starte en special butik op i Ringe.

 

”Først og fremmest havde vi på daværende tidspunkt lokaler et andet sted i byen, og da den tidligere lejer af butikken desværre måtte lukke, så vi en mulighed i at starte op. Vi havde i forvejen været i gang et par år som grossist og teamtøjs leverandør, så der var egentligt ikke så langt fra tanke til handling for os og vores investors side af. ”

 

”Målsætningen har fra dag et været at lave en butik, hvor kunder kan se og røre de lidt mere specielle ting. Kort sagt, her har vi mange ting, som ikke alle andre har, og vi lægger vægt på et stort og bredt udvalg.”

 

Ud over dette har Magic Sport også været utroligt aktive med testevents og generelle test, så kunderne har kunnet prøve tingene (cykler, wattmålere, hjul, sko og teamtøj) inden de slog til.

 

image

 

”Hvis man kan kalde det drømme, er de nok vokset en smule med tiden, da vores kombination mellem cykler og teamtøj, samt teamsko giver en rigtig god synergieffekt. Vi kan for eksempel gå direkte til en virksomhed eller en klub og lave en totalløsning eller klubløsninger med tøj, sko og cykler.”

 

”De individuelle kunder mærker vi bestemt også. Gennem det sidste år har vi således fået flere og flere kunder, som ikke er fra Fyn. Det er folk fra alle ender af landet. Jeg må da indrømme, at det at sælge eksempelvis en Pinarello til en Bornholmer, som har taget turen via Sverige for at komme til os, er en af de sjovere dage,” udtaler butikschefen med et smil på læben.        

 

image

 

Butikken

Når du træder ind hos Magic Sport, kan du opleve en butik, hvor der er god plads til at kunne gå rundt og skabe sig nogle drømme.

 

Alle cykler står på podier og i flere niveauer. Butikken er delt op i sektioner med de forskellige brands, blandt andet er der blevet lavet en hel væg med Pinarello, hvor et stort Pinarello skilt med synlig bogstaver nærmest træder ud af væggen.

 

Man har ligeledes valgt at dedikere en hel væg til Cannondale. Væggen er blevet malet Cannondale grøn, og på det ene podie står der en enkeltstartscykel til en pris af 109.999 kroner. Fornemmelsen af at være kommet til en rigtig ”nørdbutik” lever i fuld vigør.

 

image

 

Magic Sport har importen af Luck-sko i Danmark, og det er man bestemt ikke i tvivl om, når man ser udvalget af sko i forretningen.

 

En ting, som imponerer, er, at Magic Sport/Luck kan levere fuld Carbon cykelsko fra 799 kroner. Desuden er butikken fyldt op med lir og gear for eksempel et glasskab med alle tænkelige wattmålere samt et hjul mekka, hvor der er udstillet mere end 20 forskellige sæt hjul.

 

image

 

Teamtøj & Teamsko

Udover Magic Sports fine butik, har de valgt at satse lidt anderledes end så mange andre.

Som tidligere nævnt har Magic Sport importen af Luck-cykelsko, og ligeledes har de agenturet på Tactic, som er teamtøj.

 

Tactic er en Spansk producent beliggende i Nordspanien, nærmere betegnet i Girona, som også er hjemstedet for en hel del af de danske udenlandsproffer. Kvaliteten af tøjet er bestemt ikke til at tage fejl af - man behøver bare mærke stoffet.

 

”Jeg er overbevist om, at vi hører til i top tre blandt vore danske kollegaer, når det gælder kvaliteten af det teamtøj vi tilbyder. Og jeg ved, at vi ikke er i top tre over dem, der har det dyreste teamtøj. Vi plejer at sige at vores pris, kvalitet og fleksibilitet går rigtig godt hånd i hånd,” siger Jacob Bech.

 

Desuden er fleksibiliteten ved Magic Sport/Tactic utroligt god, da man kan levere teamtøj fra fem enheder. Det vil sige, at hvis du skal bruge for eksempel en trøje og en buks, kan de levere fra 860 kroner per sæt, og det er værd at bemærke at der ikke er tillæg for design, farver og så videre.

 

Så der hvor andre Cykelhandlere oplever stilhed, har Magic Sport godt gang i mails og tilbud på teamtøj-delen.

 

image

 

Som et helt nyt tiltag tilbyder Magic Sport også teamsko. Det vil sige, er man en klub eller en virksomhed, kan de producere sko i eget design for 1799 kroner med individuel tilpasning af skoene.

 

Kravene er ti par sko for eget design dog med individuelt rytter navn og tilpasning af det enkelte par sko til rytterens fødder. Skoene er i forhold til prisen af forbløffende høj kvalitet og kan uden problemer måle sig med væsentligt dyrere sko fra andre fabrikater. Det er noget, som Jacob Bech godt kan mærke, der er stor efterspøgelse efter.

 

”Jo, vi har en del henvendelser på vores team sko. Det er jo som sagt det første år, vi har taget team sko med i vores klub set up, men interessen virker til at være stor, så det er positivt.”    

 

Facebook

Hvis man tager et kig på Magic Sports Facebook side, er man heller ikke i tvivl om, at ganske mange mennesker har lagt mærke til butikken i Ringe. Næsten 7000 synes godt om Magic Sport på Facebook.       

 

”Der er ihvertfald ingen tvivl om at vi kan få vores budskab spredt ud på Facebook, om det så er et af vores events, eller om det bare er et godt tilbud, så tager folk godt imod det,” runder Jacob Bech af.

 

Se Magic Sports hjemmeside

 

Find Magic Sport på Facebook

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i december: Bikeconcept.dk

> Månedens butik i november: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i oktober: Ciclismo

> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/For Robin Juel Skivild kommer næste uges Baby-Giro til at handle om at jagte personlig succes, så drømmen om VM på både banen og landevejen kan realiseres.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ung_dansker_jagter_vm_paa_baade_landevejen_og_banen_til_baby-giroen/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x