Månedens butik: Cycle Sport Silkeborg
Foto: Cycle Sport Silkeborg
01.11.2015 @ 08:00

November måneds cykelbutik er Cycle Sport Silkeborg, der er en alsidig butik med noget, som meget få butikker har: En specialiseret kvindeafdeling.

Cycle Sport Silkeborg har en mission: De ønsker at ændre på de gamle forestillinger om, at en cykelbutik er et beskidt værksted i en gammel kælder. Hos Cycle Sport Silkeborg vil du opleve en super moderne cykelbutik med et stort udvalg af tøj og accessories, som er nøje udvalgt - og et topmoderne cykelværksted!

 

Den tidskrævende proces, det kan være at finde den rette cykel, tager de sig tid til i Cycle Sport Silkeborg, hvor de gør alt for at yde en service og vejledning i topklasse. De har derfor også et testcenter, hvor det er muligt at teste et bredt udvalg af cykler fra både Specialized og BMC samt hjul fra Mavic og Roval og gafler fra FOX.

 

 

"Hos Cycle Sport Silkeborg mener vi, det skal være en særlig oplevelse at købe cykel og cykeludstyr. Derfor har vi skabt en helt unik forretning, hvor professionel vejledning og lækre omgivelser går hånd i hånd," fortæller Frederik fra Cycle Sport Silkeborg.

 

Butikken forhandler både landevejsracere, mountainbikes og hverdagscykler og garanterer til enhver tid høj kvalitet på deres produkter, og de har et bredt udvalg af udstyr og cykler fra Specialized, BMC, Mavic, Fox, Endura, USWE, Evoc, American Classic og en lang række andre producenter. Oven i købet har de som meget få andre cykelbutikker en afdeling specifikt med udstyr for kvinder.

 

 

”Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er en 'dyr' butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vi har i butikken også et Body Geometry FIT Rum, hvor vi kan hjælpe dig med den helt rigtige position på din cykel. Vores Body Geometry FIT bliver efteruddannet hvert år, hvilket er din garanti for en professionel oplevelse," slår de fast."

 

I Cycle Sport Silkeborg er det tydeligt, at de brænder for cykelsporten, og de har med deres nye butik skabt fantastiske rammer for din næste handel. Du kan besøge butikken på Håndværkervej 8b i Silkeborg samt på deres hjemmeside eller gå ind på Facebook og bliv en del af teamet.

 

 

BESØG CYCLE SPORTS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

___________________________________________________________________________

 

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x