01.09.2015 @ 12:00

September måneds cykelbutik er Coolshop, en af landets største webbutikker, som sælger masser af cykeludstyr.

Coolshop spreder glæde! Coolshop leverer cykelgear, underholdning, leg, livstil og oplevelser, som gør danskerne glade. Webshoppen blev grundlagt for seks år siden i en garage - i dag er der udvidet til 3.500 kvm store lokaler.

 

"Vores kunder er glade, fordi vi er hurtige, billige og venlige. Vi er hurtige, fordi vi har varerne på eget lager. Vi er billige, fordi vi køber stort ind. Vi er venlige, fordi vi lever af vores kunder. Det er i virkeligheden meget enkelt. Det er det, der er så cool," lyder det fra Team Coolshop, som medarbejderstaben kaldes.

 

 

 

 

Coolshop sælger KUN de bedste brands som Shimano, Craft, Bell, Camelbak, Giro, Mavic, Sram og mange, mange flere. Det er på Coolshop, du finder det absolut største og billigste udvalg af cykelhjelme, cykelgear og cykeltøj, og shoppen har også outlet og udsalg med jævne mellemrum.

 

Oven i hatten kan man blive medlem af Coolshop Premium og få produkterne næsten til kostpris. Man behøver dog ikke være medlem for at handle hos Coolshop.

 

BESØG COOLSHOPS AFDELING MED CYKELUDSTYR HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

____________________________________________________________________________

 

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x