01.02.2016 @ 07:59

Månedens butik i februar er Buhlcykler.dk, som ikke er bare en cykelbutik, men en institution med en stor historie og vigtig position for de professionelle.

I 1946 grundlagde Peder Buhl en lille cykelbutik på hjørnet af Valdemarsgade og Sonningsgade i Aarhus C. Senere flyttede han butikken til et kælderlokale i Viby J, som hans søn Harry Buhl overtog i 1961.

 

Harry Buhl etablerede siden to nye butikker: En mere i Viby J og en i Højbjerg, og han ejede altså i en periode tre cykelbutikker i Aarhus-området, inden han lukkede den sidste og gik på pension i 2001. På det tidspunkt var tredje generation allerede godt i gang i cykelbranchen.

 

"I 1996, præcis 50 år efter min farfar åbnede sin cykelbutik, åbnede jeg min første butik Buhl Cykler i Storcenter Nord," fortæller ejer af Buhlcykler.dk, Claus Buhl.

 

 

Siden er butikken vokset en hel del, og det har derfor været nødvendigt at flytte til større lokaler på Viborgvej sidste år. Også på andre måder er butikken vokset, for de har nu også åbnet en webshop, så de også kan servicere uden for Aarhus' grænser.

 

Blandt kunderne i butikken er selvfølgelig motionister, men butikken har også en helt særlig position blandt de professionelle, som mødes i butikken inden træning, når de er i Danmark. Blandt andet besøger Det Sorte Værksted jævnligt butikken, som man også kan se på deres Facebook-side.

 

Butikken

- Specialized Elite Store på 750 m2

- Fokus på kunden - har de det ikke, gør de alt for at skaffe det

- Stort udvalg af cykler fra bl.a. Specialized, Nishiki, Centurion, Raleigh, Winther og Principia

- Bredt sortiment fra de førende mærker inden for tøj, lygter, cykelcomputere og børnecykler

- Saglig og faglig rådgivning med netop dine behov i fokus

- Dygtige mekanikere med bred erfaring inden for reparation af alle cykler

- Måske Danmarks største inden for salg af cykelhjelme

- Mange trofaste kunder

 

Særlige services

- Der hentes og bringes hver dag cykler til reparation i en radius på cirka 20 kilometer fra butikken.

- Bikefitter og personlig træner tilknyttet butikken

- Buhlcykler.dk samarbejder med bikefit-firmaet Velofit, som blandt andet har været en tur i Tour-studiet

 

 

Webshop

- Bred palette af produkter fra førende mærker, blandt andet Specialized, Pas Normale Studios, Q36.5, Nutcase, Garmin, Muc-Off med mere

- Meget hurtig levering

- Hvis de vælger at føre en model af for eksempel hjelme eller cykelsko, fører de den i alle farver og alle størrelser

- De sælger IKKE cykler i webshoppen, da det kræver individuel rådgivning at finde den rigtige model - justering og tilpasning kræver en fagmand

 

BESØG BUHLCYKLER.DKS HJEMMESIDE HER!

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

___________________________________________________________________________

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/For Robin Juel Skivild kommer næste uges Baby-Giro til at handle om at jagte personlig succes, så drømmen om VM på både banen og landevejen kan realiseres.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ung_dansker_jagter_vm_paa_baade_landevejen_og_banen_til_baby-giroen/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x