Månedens butik: Børkop Cykler / BCBikeshop.dk
Foto: Børkop Cykler / BCbikeshop.dk
01.11.2016 @ 00:00

Månedens butik i november er Børkop Cykler, der har gennemgået en større renovering og også fået en webshop, BCbikeshop.dk.

Navnet Børkop Cykler kan du nævne over stort set hele landet, så har de inkarnerede cykelelskere aflagt butikken eller webshoppen et besøg. På de over 20 år forretningen har været i familien Knudsens eje, er succesen kun blevet større. I dag er butikken vokset til at inkludere både hverdagscykler, børnecykler, mountainbikes og racercykler i alle prislag.

 

High-end cykler

Det, der adskiller Børkop Cykler fra andre cykelforretninger, er deres ekspertise i salg og specialbygning af high-end cykler. Du finder et omfattende udvalg af forskellige brands, der kun er få forhandlere af i landet - hvis andre overhovedet - både inden for racercykler og mountainbikes.

 

Udover at have et bredt udvalg af lækre mærker som Colnago, Pinarello, Ridley, Giant, Bianchi, Santa Cruz og Trek, har du som kunde også mulighed for fuldkommen at designe din drømmecykel.

 

Børkop Cykler har gennem mange år specialiseret sig i specialopbygning af cykler - også cykler til langt over 100.000 kroner - så der er ingen drøm, der er for stor eller for lille til, at Børkop Cykler kan realisere den.   

 

 

Alt til dig og din cykel

Udover din drømmecykel finder du selvfølgelig også alt i tilbehør og komponenter i både forretningen og på webshoppen. Udvalget spænder bredt fra cykelhjelme og cykeltøj til bagskiftere og kranksæt. Hvis du skal bruge en cykelkurv eller et batteri til din elcykel, finder du det hos Børkop Cykler samt på BCBikeshop.dk.

 

Certificeret værksted

Børkop Cykler sætter en ære i at have et professionelt værksted på adressen. Alle mekanikere er certificerede og yder den bedste service til både dig og din cykel.

 

Det dygtige mekanikerteam sørger for at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt, og Børkop Cykler har flere officielle certificeringer som servicecenter for blandt andet FOX og Shimano.

 

Ligeledes gør det store lager af alt inden for reservedele fra f.eks. Shimano og Campagnolo det muligt for mekanikerne at udføre specialopbygninger og -reparationer hurtigt. 

 

High-end

To gange om året slår Børkop Cykler dørene op for deres High-end-weekend, som er blevet et af de mest eksklusive kundearrangementer i danske cykelforretninger. Det næste arrangement står endda lige for døren. Torsdag, fredag og lørdag i uge 44 (d. 3.-5. nov.) slår Børkop Cykler dørene op til et hav af gode tilbud og spændende oplevelser for cykelfolket.

 

Under High-end-weekenden flyttes der rundt på hele butikken, så du kan se og opleve de fede nye cykelmodeller. Samtidig sørger Børkop Cykler for, at der er så mange gode tilbud, at kunderne kommer fra hele landet for at gøre en god handel. Dette værende hvad enten du søger et godt tilbud på hverdagscyklen, eller du vil have en ny high-end racercykel.

 

 

I løbet af de tre dage High End-weekenden varer, besøger repræsentanter fra alle de bedste cykelmærker forretningen. Det betyder, at du som kunde kan få den mest præcise vejledning og svar på alle dine spørgsmål fra de helt rigtige eksperter, inden du vælger cykel eller udstyr.

 

Hold også et ekstra øje med de sociale medier op til High-end-weekenderne, da der bliver arrangeret forskellige konkurrencer fyldt med gode præmier. Gå ind og følg Børkop Cykler / BCBikeshop på Facebook - så går du aldrig glip af et godt tilbud.

 

BCBikeshop er Børkop Cykler på nettet

Meget er sket over det seneste års tid, med udvidelse af den fysiske forretning og opstart af webshoppen BCBikeshop.dk.

 

Baggrunden for webshoppen skal findes i, at Børkop Cykler altid har været gode til at tiltrække kunder fra hele landet - ja, sågar udlandet - men den potentielt lange vej kan virke afskrækkende, hvis man blot har brug for et enkelt sæt dæk. Derfor åbnede online-versionen af Børkop Cykler - BCBikeshop - i marts 2016. 

 

Her får kunderne de samme gode tilbud og det samme store udvalg, som de finder i den fysiske forretning, for alle skal have mulighed for at få det bedste udstyr til de bedste priser. Denne nye satsning har allerede givet pote, og det er tydeligt, at interessen er tilstede. Derfor sidder der også flere medarbejdere klar ved tasterne til at sørge for, at webshoppen konstant er opdateret, og som kan hjælpe med spørgsmål. Der bliver ligeledes sørget for, at dine varer bliver pakket og sendt så hurtigt som muligt, da hovedparten af alle produkterne er at finde direkte på forretningens lager.

 

 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo

> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x