13.05.2020 @ 06:00

I aften den 12. maj køres 2. afdeling af Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk, og her gennemgår vi rute, indlagte spurter, regler, pointsystem, favoritter og meget mere. Husk, at løbet livestreames her på Feltet.dk, på Feltet´s Facebook- og Youtube-side samt på DCU e-cyklings Facebook-side fra klokken 20.00.


LØBET KAN OGSÅ SES PÅ VORES FACEBOOK-SIDE.


TILMELD DIG AFTENENS LØB LIGE HER.

Uno-X Cup fik i sidste uge en forrygende start, da hele 803 ryttere skabte fem spændende løb i seriens åbningsrunde (se afslutningen på A-løbet nederst i artiklen).

 

Nu er tiden så kommet til 2. afdeling af serien, som i alt strækker sig over otte løb fra den 5. maj til den 23. juni. Løbstidspunktet er altid tirsdag klokken 20.15.

 

Vi gør opmærksom på, at det langt fra var alle ryttere, som i sidste uge fik deres resultat registreret. Vi henviser derfor til, at man som deltager læser seriens regler grundigt - disse kan findes her og er også beskrevet i et selvstændigt afsnit i denne optakt.

 

Seriens afdelinger vil foregå på varierende ruter, og samlet vil deltagerne komme forbi seks af Zwifts forskellige universer.

 

Deltagerne vil her ikke blot kæmpe om etapesejre, men også den samlede triumf, som vil blive afgjort af et pointsystem. Tidsforskelle i de enkelte afdelinger har dermed ingen betydning for klassementet.

 

Løbsserien vil have flere løb i løbet, da fire styrkebaserede kategorier (og en klasse forbeholdt kvinder) vil give alle deltagere chancen for at komme først over målstregen og finde vej til toppen af resultatlisten, som hver uge publiceres på Feltet.dk for samtlige løbsklasser.

 

For alle kategorier vil det være muligt at stille sig op på startstregen 30 minutter før start, og de forreste pladser uddeles efter først til mølle-princippet, så det kan være en god idé at være tidligt på den.

 

Vi dækker naturligvis løbet tæt med livestream, kommentering, referat, resultater og højdepunkter.

 

Ligesom seriens øvrige løb vil 2. afdeling blive livestreamet her på Feltet.dk samt på vores Facebook-profil og Youtube-kanal fra klokken 20.00. 

Løbet vil desuden også kunne ses på DCU e-cyklings Facebook-side og på DBR Live.
 

Til at kommentere begivenhederne har vi Feltet.dk-ejer Jesper Johannesen, den tidligere firedobbelte verdensmester på bane Alex Rasmussen og Zwift-ekspert Klaus Møller.
 

Referat og resultater vil offentliggøres her på Feltet.dk i de kommende dage. Præcist som ved Feltet.dk Race Series er det Feltet.dk´s målsætning at dække serien bredt og ikke blot skrive referat af A-klassens løb.

Feltet.dk modtager gerne videooptagelser af løbene i de forskellige klasser. Disse kan sendes til Frese@feltet.dk.

 

Gør dig helt klar til Zwift-ræs med Alex Rasmussens bedste løbstips.

Ruten

Ligesom sidste uges løb foregår 2. afdeling i Watopia, når det gælder ruten ”Out and Back Again”.

 

Ruten er officielt listet til at være 39,8 kilometer, men da dette ikke inkluderer lead-in, er løbets reelle distance på 42,5 kilometer.

 

Starten går fra ørkenen i retning mod skoven. De første ti kilometer er således fuldstændig flade. Bemærk, at der ikke er spurtpoint ved passage af målstregen ved lead-ins afslutning efter 2,3 kilometer.

 

Ved ørkenens afslutning rammer rytterne en lille bakke (800 m á 2 %), hvorefter det gælder en snørklet og faldende vej, der leder igennem skoven og ud på en bro, der vil føre feltet til bunden af bjerget The Epic KOM.

 

Rytterne vil dog ikke køre til venstre og ind på bjerget, men i stedet til højre mod undervandstunellen og derefter til venstre mod den italienske landsby, spurtbanneret og The Esses. Spurtbanneret passeres efter 18,1 kilometer.

 

Efter de små bakker holder rytterne til venstre og fortsætter ud mod vulkanøen, som byder på rutens primære bakke.

 

Ved ankomsten til øen drejer rytterne til højre og ind igennem vulkanens indre. Denne vej fører frem til Volcano KOM (3,8 km á 3,2 %), hvis bund nås efter 22,2 kilometer.

 

Bakken kommer i etaper med de første 700 meter værende stabile på 4-5 %. De følgende 800 meter byder derimod på flere kortere nedkørsler og stiger derfor blot med godt 1 % i snit.

 

De flade 800 meter slutter ved udgangen på en kort tur ind i selve vulkanen, hvorfra de sidste 1,8 kilometer stiger med 4 % i snit.

 

Bakkens sidste halvdel ligger relativt stabil på 3-5 % med undtagelse af de sidste 125 meter, hvor stigningsprocenten for alvor tager fat og rammer de 10.

 

Toppen rundes efter 26,0 kilometer og efterfølges af en flad tur rundt om vulkanen og derefter den samme vej ned, som rytterne kørte op.

 

I bunden af bakken fortsættes den samme vej rundt om vulkanen, som man kørte ind på bakken via. Vejen er her stort set flad, indtil rytterne vender tilbage til Watopias hovedø.

 

Her rammer rytterne en lille bakke (300 m á 3 %) efter 32,5 kilometer. Herfra fortsættes gennem den italienske landsby, nu i modsat retning til tidligere, og videre mod Hilly KOM Reverse (2,4 km á 2,0 %).

 

Bakken rammes efter 34,4 kilometer og er klart sværest på den første halvdel, som efter en blød indledning bliver stejlere og stejlere, indtil 10 % nås 400 meter inde på stigningen. Fra toppen resterer blot 5,7 kilometer til mål.

 

Efter en hurtig nedkørsel drejer rytterne til højre ned ad Ocean Boulevard og kort efter til venstre tilbage mod ørkenen, hvor målstregen er placeret.

 

De to broer fra fire til tre kilometer fra mål er svagt stigende med 1-2 %, men ellers er de afsluttende kilometer fuldstændigt flade.

 

Målstregen er placeret under en klippe og er ikke markeret med banner. Således er det bare at stole på de angivne antal resterende meter på skærmen, når spurten skal times til perfektion.

 

Løbet byder på i alt 334 højdemeter, og du finder rutens højdeprofil lige her - bemærk, at lead-in ikke er inkluderet i profilen.

 

Løbet forventes at tage mellem 53 og 55 minutter for A-rytterne.

 

Indlagte spurter

18,1 km: Spurtbanner

26,0 km: KOM-banner på toppen af Volcano KOM

36,8 km: KOM-banner på toppen af Zwift KOM Reverse

 

Hvor vigtigt er det at kende ruten på Zwift?

 

Morten Jarlunds dom

De første 22 km af Out and Back-ruten er mere eller mindre ren transport. Det er dog langt fra ensbetydende med, at tempoet vil være lavt.

Der vil blive givet gas fra start, trods det faktum at der ikke er spurtpoint at hente efter 2 km. Der kan let blive skabt små huller i feltet. Er en eller flere af favoritterne fanget bag et af disse, kan løbet allerede være kørt her.

Efter den hurtige start vil der med stor sandsynlighed falde lidt ro på, med mindre en eller flere favoritter er fanget bagude.

Efter 10 km kører feltet ud af ørkenen. Stigningen her vil sikkert ikke ændre det store, med mindre nogen sidder og sover bagerst i feltet.

Det helt store slag bliver efter 22 km, hvor rytterne kører ind på stigningen op ad vulkanen. Med sine 3,7 km og 3% i snit er vulkanen ikke den stejleste.

Der bliver som regel holdt fuld skrue helt fra bunden, hvilket hurtigt vil koste for de ryttere, der allerede er på limit. Det er også her, hvor de deciderede sprintere skal sættes ud af spillet, så de stærke hold vil sikkert prøve at ryste posen.

Selvom der er point på toppen, vil nok ingen gå målrettet efter dem og lancere et angreb. Det vil tempoet være alt for højt til.

Sidste chance for at slippe af med sprinterne eller lancere et angreb bliver på reverse Hilly KOM. Stigningen strækker sig over 2.5 km, men er klart stejlest med op til 10 % på de første 500 meter. Den sidste del er relativt flad med enkelte stykker på 3 %.

De, som sidder tilbage på toppen af Hilly KOM, vil også være dem, der kommer til at køre om sejren.

 

Reglerne
- For at få sit resultat godkendt skal ens Zwift- og Zwiftpower-profiler være sammenkoblet (se guide her), pulsbælte bæres og powermeter (og ikke zPower) anvendes. Du skal desuden være medlem af DCU e-cykling.

 

- Kører man i en lavere kategori, end ens Zwiftpower-profil viser, bliver ens resultat ikke godkendt. Det samme risikeres, hvis man bryder ens kategoris grænser for watt pr. kilo.


- Enkeltstartscykler er ikke tilladte.


- Powerups vil ikke være til rådighed.


- Der køres med separate starter, men alle kategorier kører samme rute og distance.


- Kvinder må gerne deltage i andre klasser end E.


- Løbets uofficielle resultater vil kunne ses på Zwiftpower.com, mens de officielle resultater vil blive offentliggjort her på Feltet.dk senest tre dage efter løbet.


- Tjek efterfølgende altid dit resultat på din Zwiftpower.com-profil for at sikre, at du fortsat kører i den rette kategori.

Hvorfor har DCU oprettet et DCU e-cyklingsmedlemskab? Læs om det her.

 

Kategorierne (inddelt i 60 minutters power, FTP)

A-klassen: 4,00 < W/kg            Løbsstart: 20.15


B-klassen: 3,20-3,99 W/kg       Løbsstart: 20.16    


C-klassen: 2,50-3,19 W/kg       Løbsstart: 20.17


D-klassen: < 2,49 W/kg            Løbsstart: 20.18


E-klassen: Kvinder                   Løbsstart: 20.19
 

Ved løb af under en times varighed må ens bedste 20 minutters power undervejs højest være 105 % af den øvre watt-grænse for ens specifikke kategori. Dette skyldes antagelsen om, at FTP udgør 95 % af ens 20 minutters power.

 

Det vil sige, at eksempelvis B-rytterne højest må ligge på 4,21 watt/kg i 20 minutter. Når gennemsnittet af en rytters tre bedste 20-minutterspræstationer overstiger dette tal, vil rytteren rykkes op i A-klassen og dermed ikke længere kunne fremgå af resultatlisten i B-løb.

I tilfældet af ekstraordinære præstationer eller resultater ​forbeholder løbsarrangørerne sig ret til at bede om dokumentation i form af en ti minutters livetest (via videoopkald) af rytterens udstyr. 

LÆS ALT OM RESULTATVALIDERING LIGE HER.


Pointsystemet

Det samlede klassement vil for samtlige kategorier blive baseret på et pointsystem.

 

Etapevinderen i hver kategori vil modtage 35 point, nummer to 30, nummer tre 28, nummer fire 27 og så fremdeles ned til 30. pladsen, som får to point. Alle øvrige gennemførende ryttere får et enkelt point.

 

Er der færre end 30 ryttere i en kategori, vil den dårligst placerede rytter modtage to point, den næstdårligste tre point og så videre.

 

Undervejs vil der være point til de fem bedst placerede ryttere ved hvert sprint- og KOM-banner. Førstepladsen modtager fem point, andenpladsen fire og så videre. Det er de første ryttere over stregen, som får spurtpointene. Hurtigste segmenttid alene betyder dermed ingenting.

Bemærk, at man skal gennemføre løbet for at få noteret eventuelle opnåede spurtpoint undervejs.

Bemærk, at der ved 2. afdeling er tre indlagte spurter, og placeringen af disse er angivet i rutebeskrivelsen.
 

Løbsserien vil også inkludere en holdkonkurrence, hvor pointene til hvert mandskabs tre bedst scorende ryttere ved den enkelte afdeling vil tælle i den samlede stilling.

 

Er du ikke med på et hold endnu, kan du let tilmelde dig et eller oprette et selv under ”Teams” på Zwiftpower.com.

 

Det er hver rytters og holds 6 bedste løb (målt udelukkende på point) af de 8 afdelinger, som vil tælle med i det samlede klassement. Dette gælder både det individuelle klassement og holdklassementet.


Rykker man som rytter op i kategori undervejs i serien, vil man ikke få sine point med over i sin nye kategori.

Ovenstående pointsystem og regler gælder for samtlige klasser.

Styr på det praktiske? Vi har rådene parat.

Favoritterne
Team PO Auto var som ventet det dominerende hold ved sidste uges 1. afdeling, og med tilføjelserne af den stærke nordmænd Freddie Weller, ultracyklisten Michael Knudsen samt den danske MTB-mester Sebastian Fini ser mandskabet igen uhyggeligt stærkt ud forud for 2. afdeling.

PO Auto har foreløbigt nemlig hele 24 mand på startlisten tirsdag morgen, og disse inkluderer foruden de tre ovenstående navne 1. afdelings nummer tre og fem, henholdsvis Nicklas Amdi Pedersen og Joshua Gudnitz, samt adskillige ryttere fra BHS - PL Beton Bornholm. 

Ikke desto mindre blev PO Auto snydt i åbningsløbets afsluttende spurt af Christian Moxon, som i aften skal forsøge at bevise, at den overraskende sejr ikke var nogen tilfældighed. Endnu er det usikkert, hvorvidt 1. afdelings toer, Johan Gren, stiller til start.

Gren kører for Team Swedish Zwifters, som også besidder prominente navne i Mattias Lundqvist, Jimmy Bodin, Anders Jönsson, Johan Norén, Tobias Olsson og Staffan Hopstadius samt potentielt Anders Frisk.

Ellers bliver det spændende at se, hvordan Fusion ECT håndterer løbet.

Danskerholdet kommer atter med den spurtstærke Simon Nielsen, der blev nummer fire i sidste uge, men spørgsmålet er, om han overlever vulkanbakken. Holdet har også Jesper Attermann, Aleksej Calmann, Jeppe Falk, Jeppe Tolbøll og Dennis Lock på startlisten.

Derudover er det på forhånd værd at lægge mærke til teenageren og 1. afdelings nummer seks Gustav Heby Pedersen (Fusion Development). Lige bag ham sluttede Martin Mortensen (DBR), Kjetil Farup (Vikings) og Marvyn Loiseaux (H Pyrenees).

Mortensen vil på DBR få støtte af blandt andre Dan Berthelsen, der er blandt startlistens højest rangerede ryttere på Zwiftpower.com. Klassementsetteren Farup har holdkammeraten Håkon Nore med sig.

Endelig vil vi her fremhæve landevejsrytterne Jonas Abrahamsen (Uno-X Norwegian Development Team), Alistair Slater (tidligere Vitus Pro Cycling), Torkil Veyhe (Riwal Readynez) og Christian Gorm (Antiga Casa Bellsolà).

Herunder følger den foreløbige startlistes højest rangerede ryttere på Zwiftpower.com-ranglisten samt udvalgte navne. Favoritlisten vil blive opdateret, efterhånden som flere ryttere tilmelder sig op mod løbet.
 

12. Nicklas Pedersen  Team PO Auto    
56. Mattias Lundqvist SZ      
74. Simon Nielsen   Fusion ECT      
88. Martin Mortensen DBR      
120. Anders Foldager Lidderkals Cycling    
135. Kjetil Farup   Vikings      
136. Jeppe Falk   Fusion ECT      
141. Dennis Lock   Fusion ECT      
159. Jesper Attermann Fusion ECT      
172. Qinyin Zhou   Team Cryo-Gen    
188. Mads Rahbek   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
189. Jeppe Hanssing Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
191. Aleksej Calmann Fusion ECT      
203. Christian Moxon BRT      
210. Jon Addison   DigDeepCoaching    
220. Jeppe Tolbøll Fusion ECT      
244. Frederik Muff   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
266. Emil Toudal   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
275. Kristian Sobota Team PO Auto    
301. Nikolaj Larsson Team PO Auto    
307. Tom Mazzone Vitus Pro Cycling    
315. Jesper Andreassen Team PO Auto
316. Martin Hammer Larsen Team PO Auto    

 

Jonas Abrahamsen   Uno-X Norwegian Development Team      
Mathias Bregnhøj   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Bekim Christensen          
Matthew Ellis    Saint Piran      
Sebastian Fini   Team PO Auto    
Christian Gorm   Team PO Auto    
Joshua Gudnitz   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm    
Marcus Sander Hansen   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Benjamin Hertz   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Filip Hvideberg   CTCR      
Thomas Rald Kaspersen   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Michael Knudsen   Team PO Auto    
Mathias Matz   Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Gustav Heby Pedersen   Fusion Development    
Aske Søby            
Torkil Veyhe     Fusion Development og Riwal Readynez  Følgende udvalgte ryttere har meldt sig til løbet efter udarbejdelsen af optakten:

OPDATERING 1:
Michael Carbel (Team NTT), Dan Berthelsen (nr. 143 på ZP og fra DBR) og Sebastian Beyer (nr. 194 på ZP og fra ETW). 

OPDATERING 2:
Johan Noren (nr. 179 på ZP og fra SZ), Idar Andersen (Uno-X Norwegian Development Team), Syver Wærsted (Uno-X Norwegian Development Team) og Jacob Hindsgaul (Uno-X Norwegian Development Team).

OPDATERING 3:
Tristan Robbins (SwiftCarbon Pro Cycling), Jim McQuadie (nr. 286 på ZP og fra Draft), Bradley Symonds (Saint Piran), Vidar Mehl (nr. 40 på ZP og fra Kalas) og Gustav Wissting (nr. 64 på ZP og fra Team 63.8N).

Tirsdag aften har foreløbigt 561 ryttere tilmeldt sig løbet.

Disse er fordelt på 220 i A-klassen, 174 i B-klassen, 119 i C-klassen, 25 i D-klassen og 23 i E-klassen. 


Resultater og samlede stillinger efter 1. afdeling kan findes her.
 

Uno-X Cup er lavet i samarbejde med Feltet.dk og Danmarks Cykle Union samt sponsorerne EliteZakobo, FusionSIS, Tissot og Amaton.

Se 1. afdelings vanvittigt tætte spurt:

2021-sæsonens overraskelser: Her er de 10 største
Feltet.dks cykelekspert, Emil Axelgaard, har set nærmere på sæsonens 10 største overraskelser. 
Produktnyt: Ulti-Wax - Den ultimative danske kædevoks
For første gang i Danmark har vi en producent af vandbaseret kædevoks. Ultiproducts I/S er navnet på virksomheden, der har til målsætning at skabe den nye foretrukne kædevoks blandt cykelryttere i Danmark.
Test: Specialized S-Works Aethos
Specialized har for en gangs skyld set i en anden retning end pro-rytterne i udviklingen af deres seneste ramme med et mål om at skabe en ultimativ køreoplevelse. Det er til fulde lykkedes med en ultralet og velafbalanceret cykel. Men oplevelsen kommer med et stort prismærke.  
Feltet.dk styrker sine SOME-aktiviteter og investerer i fremtiden
I de kommende måneder vil Feltet.dk lancere en række nye aktiviteter både på det redaktionelle, funktions-. og designmæssigt plan. Feltet.dk øger også satsningen på det sociale medie, Instagram.
Test: EKOI Gara hjelm
Super hjelm, som kombinerer sikkerhed med høj komfort og lækkert design.
Produktnyt: Velocio "A better way"
Det der startede som en lancering af en kvindefokuseret kollektion har udviklet sig til en forpligtelse for en grønnere fremtid, hvor amerikansk-baserede Velocio mener, at der er en bedre måde at producere cykeltøj på.
Test: EKOI Gara hjelm
Super hjelm, som kombinerer sikkerhed med høj komfort og lækkert design.
Test: 2022 LIV Langma
En cykel uden kompromiser, som tilmed er den bedste, som denne tester har kørt på - nogensinde.
"Smeden" lancerer træningsfællesskab og nye aktiviteter
Drømmer du om at optimere din cykeltræning? Har du svært ved at finde motivationen til at komme i bedre form eller at blive bedre til at cykle? Uanset hvad dit træningsmål er, så kan Allan "Smeden" Johansen og Belgian Cycling Club Træningsforum hjælpe dig.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Overblik: De bedste Black Day og Cyber Monday tilbud
Feltet.dk bringer her links til nogen af de bedste Black Friday tilbud.
Test: EKOI Twenty solbriller
Komfortabel og hurtig brille fra øverste hylde, til en yderst konkurrencedygtig pris.
Test: Bontrager Specter WaveCel
Virkelig lækker hjelm med fantastisk komfort og pasform i høj kvalitet.
Foredrag med Leth og Mader: Den sidste Tour
I 14 år var Jørgen Leth og Jørn Mader nærmest synonym med Tour de France på TV 2. Nu tager det ikoniske makkerpar på deres sidste Tour sammen med et foredrag.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Se verdensstjernerne dyste i Ballerup
Torsdag til lørdag afvikler verdens ældste cykelklub, DBC, udgaven nummer to af deres nye format, DBCs 3-dagesløb. Der køres for både herre og kvinde elite, et talentløs og et Miniløb for de 12 til 14-årige.
Produktnyhed: Cannondale Scalpel HT
Canondale byder velkommen til en ny version af Scalpel-modellen - den populære hardtail, som dermed repræsenterer den nyeste model til at få en opdatering i Cannondales sortiment.
Guide: Tour-arrangementer i Danmark 2022
Feltet.dk giver dig her en guide til, hvilke arrangementer, som er i Danmark i 2022 i forbindelse med Tour de France kommer til landet.
Produktnyhed: 2022 Giant Revolt
Giant lancerer en ny version af den populære Revolt gravelcykel. Opdateringerne inkluderer en lettere ramme, opdateret geometri og en unik mulighed for at ændre på akselafstanden for at tilpasse cyklen til terrænet.
Test: GripGrab Flandrien Waterproof Knitted skoovertræk
GripGrab har (gen)skabt en klassiker med flere moderne tvists, som vil gøre rigtig mange fødder glade, når det er ’danskervejr’ udenfor.
Test: Assos Mille GTO bibshorts
Assos løfter (igen) baren for hvordan ydeevne, kvalitet og komfort kan forenes i et par shorts som umiddelbart synes race-orienterede, men som kan det meste.
Kilometerkongen fylder 75!
I dag torsdag den 28. oktober fylder Niels Fredborg 75 år. Niels var i toppen af dansk banesport fra 1963, da han som blot 16-årig vandt sit første danske mesterskab i sprint og frem til han stillede cyklen i stald 17 år senere.
Boganmeldelse: Væddeløber af Matti Breschel
Med Væddeløber har Matti Breschel skrevet en ærlig og uprætentiøs bog om livet i cykelsportens overhalingsbane, hvor der er masser af stjernestunder, men mindst lige så mange hverdage.
Verdens bedste cykelhold - en aften med Voigt, Cancellara, brødrene Schleck, Riis og Ritter
Kom til foredrag med hovedpersonerne bag det, der engang var verdens bedste cykelhold. Mød Frank og Andy Schleck, Fabian Cancellara, Jens Voigt og Bjarne Riis i Aalborg, Herning, Aarhus, Odense og København.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

2021-sæsonens overraskelser: Her er de 10 største
Feltet.dks cykelekspert, Emil Axelgaard, har set nærmere på sæsonens 10 største overraskelser. 
Produktnyt: Ulti-Wax - Den ultimative danske kædevoks
For første gang i Danmark har vi en producent af vandbaseret kædevoks. Ultiproducts I/S er navnet på virksomheden, der har til målsætning at skabe den nye foretrukne kædevoks blandt cykelryttere i Danmark.
Test: Specialized S-Works Aethos
Specialized har for en gangs skyld set i en anden retning end pro-rytterne i udviklingen af deres seneste ramme med et mål om at skabe en ultimativ køreoplevelse. Det er til fulde lykkedes med en ultralet og velafbalanceret cykel. Men oplevelsen kommer med et stort prismærke.  
Feltet.dk styrker sine SOME-aktiviteter og investerer i fremtiden
I de kommende måneder vil Feltet.dk lancere en række nye aktiviteter både på det redaktionelle, funktions-. og designmæssigt plan. Feltet.dk øger også satsningen på det sociale medie, Instagram.
Test: EKOI Gara hjelm
Super hjelm, som kombinerer sikkerhed med høj komfort og lækkert design.
Produktnyt: Velocio "A better way"
Det der startede som en lancering af en kvindefokuseret kollektion har udviklet sig til en forpligtelse for en grønnere fremtid, hvor amerikansk-baserede Velocio mener, at der er en bedre måde at producere cykeltøj på.
Test: EKOI Gara hjelm
Super hjelm, som kombinerer sikkerhed med høj komfort og lækkert design.
Test: 2022 LIV Langma
En cykel uden kompromiser, som tilmed er den bedste, som denne tester har kørt på - nogensinde.
"Smeden" lancerer træningsfællesskab og nye aktiviteter
Drømmer du om at optimere din cykeltræning? Har du svært ved at finde motivationen til at komme i bedre form eller at blive bedre til at cykle? Uanset hvad dit træningsmål er, så kan Allan "Smeden" Johansen og Belgian Cycling Club Træningsforum hjælpe dig.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x