RÆS: Kør med Valgren - og vind en seng
Foto: Feltet.dk / Henriette Brandt
03.08.2016 @ 15:40

Tour de France-rytteren og PostNord Danmark Rundt-vinderen, Michael Valgren Andersen, afholder den 13. august sit eget cykelløb på hjemmebanen i Østerild. Kør med GRATIS... og vind en seng til 8000 kroner.

"Kom og slå Valgren på hjemmebanen," lyder budskabet fra medløbsarrangør Ole Iversen til Feltet.dk.  
 

Som alle kunne høre på direkte TV efter Michael Valgrens sejr i PostNord Danmark Rundt, så opfordrede han alle til at komme og give ham baghjul på hjemmebanen i Østerild. Det sker den 13. august klokken 13.00, hvor Thy Cykle Ring har arrangeret gadeløb og folkefest for Thys berømte cykelrytter.

"Vi vil gerne hylde Valgren og holde et cykelløb, hvor alle kan køre med Tour-rytteren og PostNord Danmark Rundt-vinderen," fastslår Iversen.
 

Michael Valgren var straks med på ideen - og sagde ja, to timer før starten på Vejle-etapen i PostNord Danmark Rundt. 

"Vi ved, at 'Valle' er super populær, og derfor vil vi gerne give alle chancen for at møde ham. Ikke kun til autografskrivning, men også på cyklen rundt i Østerild," siger Ole Iversen, der i flere år har arrangeret cykelløb i Thy Cykle Ring.

Løbet arrangeres i samarbejde med Østerild by. Løbet er helt åbent, og helt gratis at deltage i. Vi håber også, at flere af de danske hjemlige ryttere vil komme og køre med. Måske få lidt revanche fra PostNord Danmark Rundt. Løbet skal køres på en 3,5 kilometer rundstrækning midt i byen. De første tre omgange er paradekørsel med 25 km/t, hvor alle kan køre med. Herefter åbnes løbet for ræs, og der køres i 40 minutter plus to omgange."

Der er gode præmier til de første tre over målstregen. Blandt andet en gul seng - naturligvis gul - til en værdi af 8000,- 

"Valgren har også sat nogle Tinkoff cykeltrøjer på højkant, som kan vindes af publikum," slutter Ole Iversen fra Thy Cykle Ring.

Man kan læs mere om arrangementet på Thy Cykle Rings facebookside

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x